نه من خطم فیبر نوریه از پاساژ گرفتم.نقل قول:
Printable View
نه من خطم فیبر نوریه از پاساژ گرفتم.نقل قول:
یعنی بریم نامحدود بگیریم.
قبلا که گفتید محدود سرعتش بیشتره.
کی،کِی و کجا گفته محدود سرعتش بیشتره؟نقل قول:
برو نامحدود بگیر داداش.
دوستان این واقعیت داره؟
ایسنا:"":::::::::::::::
کد خبر: 036384پنجشنبه، 10 شهریورماه 139017:31September 1, 2011
قانون عجیب مخابرات خوزستان برای مشترکین ADSL
یکی از خوانندگان آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از استان خوزستان، با ارسال پیامی به ایستنا از اعمال قانونی عجیب و من درآوردی توسط شرکت مخابرات خوزستان برای مشترکین سرویس ADSL این استان خبر داده است.
به گفته این شهروند خوزستانی که اظهاراتش به تایید مدیران ۲ شرکت سرویس دهنده ADSL در این استان نیز رسیده، طبق این قانون عجیب مخابرات خوزستان، اگر مشترکی به به هر دلیلی تصمیم گرفته باشد شرکت سرویس دهنده خدمات ADSL خود را تغییر دهد، مخابرات به مدت دو ماه خط آن مشترک را برای استفاده از خدمات ADSL شرکت سرویس دهنده دیگری رانژه نمی کند.
به گفته این شهروند خوزستانی، حتی اگر شرکت مورد نظر مشترک در آن مرکز مخابراتی پورت خالی هم داشته باشد مشترک متقاضی حتما باید دوماه بدون اینترنت منتظر بماند تا بتواند شرکت سرویس دهنده ADSL خود را تغییر دهد.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) نکته جالبتر این قانون، این است که اگر مشترکی بخواهد سرویس ADSL یکی از شرکت های خصوصی PAP را بازپس داده و از خود شرکت مخابرات استان سرویس ADSL بگیرد، دیگر نیازی به این انتظار و اعمال جریمه ۲ماهه نیست و بلافاصله خط وی از رانژه شرکت سرویس دهنده قبلی درآمده و بدون فوت وقت سرویس ADSL شرکت مخابرات استان روی خط وی رانژه و قابل استفاده می شود.
قانون عجیب شرکت مخابرات استان خوزستان برای مشترکین خدمات ADSL، در واقع حق انتخاب و دسترسی به خدمات بهتر ADSL از شرکت مورد نظر را از مشترکین گرفته و یک نوع بازارسازی غیرحرفه ای و غیررقابتی برای خدمات ADSL مخابرات ایجاد می کند.
نقل قول:
پنجشنبه، 10 شهریورماه 1390
البته این خبر خیلی قدیمیه اما خوب من یادمه که یه زمانی واقعاً اینجوی بود.نقل قول:
پس تا بدتر نشده بریم تخلیه کنیم ... میترسم بعدش جریمه نقدی و شلاق و زندان و .... اضافه بشه!!!!!!!!!!!:n02::n02::n02:
تست تمرکز زیر رو بزنین و نتایجتون رو بذارین.عکس بگیرین از رکورداتون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین رکورد من:
نقل قول:
اخه استاد بزرگوار دوست عزیز این پست چه ربطی به تاپیک داره
عجيبه منم اون موقع كه سرعتم 100 بود هيچ فايلي براي دانلود نداشتم.نقل قول:
خب الان مشكلت چيه دقيقا؟نقل قول:
من چيكار كنم الان؟ يه سرويس مي خوام 100 دانلود كنه.
با اين برنامه اي كه پياده كردن هر isp بگيري بهتر از اين مخابراته.
مي ترسم برم واسه تخليه چند هفته بدون اينترنت بمونم.
حالا هي ميگيم 512 نامحدود ولي همينم براي خيلي هامون مبلغ زياديه براي سه ماه 66 هزار تومن بديم.
من هنوز نظرم اينه كه كمبود پهناي باند دارن حداقل توي خوزستان اينجوره.
همين دوستان بالايي كه دارن ميگن اومدن مخابرات ، اون روز يك جمعيتي اومده بودن كه نگو همه فيبر نوري بودن كه از پارس گرفته بودن سرويس رو داده بودن به مخابرات اومده بودن منتقل بشن.
خب اين همه مشترك جديد رو از كجا مي خوان پهناي باندشون رو تامين كنن.
در مجموع لعنت خدا بهشون!
خوبه ؟ :n02:نقل قول:
سلم دوستان تست سرعت من و داشته باشین
پ
شما بگید به این میگن چی پارس بودم بهتر بود
مثل اینکه حسابی ریدن به سرعت حالم گرفته شد من که فعلا شیرازم:n14:.....اینجا پسرعمم 256 نامحدود داره ماهی 40 تومن تازه 6 ماهه با تخفیف بعد از 20 گیگ سرعتش میشه 30 :n27:بابا چقد دزدی همتون نابود شید بدرک کثافتا دزد
داداش شما توقع دارید با 256 سرعت 100 به بالا بهتون بدن اونم نامحدود؟(تا چند وقت پیش 120 رو میداد ولی الان 30 شده کار خلاف قوانین نکردن!)نقل قول:
حالا باز خوبه حداقل داره سرعت اسمی رو بهتون میده پس جای هیچ نارضایتی نباید وجود داشته باشه....
بچه های اسیاتک 2 مگ گرفتن اونوقت دارن با سرعت 80 دانلود میکنن...اونا پس چی بگن؟
دوست عزيز شما هم كه حرف اونا رو مي زنيد. الان هيچ جا سرعت 256 نامحدود رو نمي ده كه كلا 30 دانلود كنه. همه به قول دوستمون حداقل 20 گيگ مي دن سرعت بالا.نقل قول:
اينا مي خواستن چند ماه همه رو جذب كنند الانم كه ديگه نمي ذارن بريم از جايي ديگه بگيريم مجبوريم تحمل كنيم.
يا حداقل 20 گيگ با سرعت بالاتر بدن يا سرعت 256 لااقل يه 50-60 باشه. 24 ساعت تموم كه كامپيوتر يكضرب روشن باشه در حال دانلود 2 گيگ دانلود مي كنه. خب پول برق را بايد داد پول اينترنت را جدا.
ديگه اين چه نامحدوديه خب من 512 پارس داشتم شبي 2 گيگ دانلود مي كردم راحت. توي روز هم سرعت 250 بود از اين 256 هم ارزون تر بود.
من رکوردتو زدمنقل قول:
دوستان امروز هم پینگ شما مشکل داره؟
حرف ندارینقل قول:
عکست کو پس؟عکس رکوردت.نقل قول:
بله.پینگ من الان فضایی شده.ببین:
نکته ی جالب اینجاس:پینگم با ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن میشه این:
دوست من مگه این تاپیک پادگانه؟شما این پست رو نخون و جامپ کن پست بعد.به همین سادگی.من این پست رو واسه اهل حال گذاشتم که نمیخوان اینجا خشک و بی روح باشه.همونطور که تا حالا نبوده.نقل قول:
مشکلم اینه که من الان توی روز سرعت دانلودم بالای 200 هستش.این اونیه که تو دوس داری.اما وقتی شب شد سرعت افت میکنه.یه شب میاد زیر 50 و یه شب بالای 100 و زیر 150.کلاً حساب کتاب نداره.نقل قول:
الهی آمین
بچه ها کسی هست مثل من پینگش 600 باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n14:
ایمان به من اعتماد نداری؟ :دینقل قول:
یعنی عکس نگیرم باور نمی کنی؟
600 که خوبه الان من پینگم شده تقریبا مثل ایماننقل قول:
بچه ها من زنگ زدم میگه پینگ رو 217.218.127.127 بگیرید باید زیر 100 باشه برای من 560 هست :n30:
اون که ip داخلی هست و یک DNS هستنقل قول:
الان پینگ بهتر شده ولی خیلی بالا پایین میشه
دقیقا" .....نقل قول:
این نشون میده که مشکل از خود شرکت مخابرات هست
نمیدونم اصلا" قراره یه روز خوب بیاد یا نه ............. :n03:
بروبچ وقتی میبنن پینگشون بالاس یه هفت هشت ده پونزده بیست مرتبه مودمشون رو خاموش روشن کنن تا وقتی که پینگشون بیاد زیر 200 شاید جواب بده.
پینگ بالا بودنقل قول:
ظاهرا الان عادی شده
1 مگ نامحدود
بالاخره سرعت منم افت پیدا کرد ( تو روحشون )
الان این سرعت پایین اومده شماست؟:n04:نقل قول:
این که در حد 2 مگ هست؟
قبلا با چه قدر دانلود می کردید؟:n04:
مطمئنی افت کرده؟ :دینقل قول:
من که سرویسم دو مگه همینقده سرعتم:n08:
600 چیه داداش.پینگ منو مگه ندیدی؟حدود 2.5 برابر تو.نقل قول:
اعتماد که دارم.اما عکس بذار:دینقل قول:
آقا ایندفه تا نزدیکای 17 ثانیه رفتم اما نتونستم عکس بگیرم.دوس دارم برم بالای 20 ثانیه.لامصب سرعتش زیاد میشه.
اینم نگفتی یادت رفتنقل قول:
2 مگ محدود :n08:
:n08:نقل قول:
95 ساعته به گیت وی 89 وصلم، هنوز قطع نشده خدا رو شکر... سرعت هم همون 70-80 پینگ هم عالی :n02::n02:
اینم عکس:
سروش دان استریم رو 6 مگ هست ماله تو؟نقل قول:
بار آخرت باشه عکس با یوزرنیمت رو حذف میکنیا :دینقل قول:
=-=-=-=-=-=
بچه ها راه حل مشکلم رو یافتم.همون عدم نمایش صحیح فیس بوک رو میگم.اصلاً به قندشکن ربطی نداشت.
آره، خوبه که سیگنالش خوبه... برادرم رو براش 2مگ بستن، سیگنالش نصف منه :n09:نقل قول:
عکس رو زدم، یه دفعه دیدم یوزرنیم که شماره تلفن باشه هم مثل بوقی وسط عکسه :n02: اگر میشد تاپیک رو Shift+Delete میکردم :n02:نقل قول:
چش بوده؟ مشکل از TSL و SSL بود؟ یا Certification ؟
نه بابا.تاریخ سیستمم رو 2012 بود.تنظیمش کردم اینم درست شد.نقل قول:
چجوری default gateway رو تنظیم کردین؟نقل قول:
خود مخابرات تنظیم میکنهنقل قول:
تنظیمش به قول ایمان دست مخابراته... ولی رسیدن بهش با قطع و وصل کردن متوالی... تا بصورت تصادفی گیرت بیاد... تک رقمی ها و 88 و 89 گیت وی آذربایجاننقل قول:
امشب توی ساعات رایگان افت سرعت نداشتم.خیلی خوبه:
بچه ها بنظرتون 1 مگ محدود بگیرم یا 512 نا محدود ؟
الان یک هفتس که از طریق مخابرات ثبت نام کردم
زنگ میزنم 20 20 میگه شمارتون ثبت نشده و شما از ما اینترنت نگرفتین
میرم اون خدمات پستی که ثبت نام کردم میگه ما فرم رو فرستادیم به ما ربطی نداره
گند زده به اعصابم حسابی:n21: