یا باید کارت معافیت یا پایان خدمت یا گواهی معافیت موقت داشته باشی... مثلا گواهی موقت تحصیلی برای متولدین 70 باید برگه اعزام به خدمت 11.90 داشته باشید تا بتونید ثبت نام کنید... تو قسمت نظام وظیفه فروم بپرسید دوستان کمکتون می کنندنقل قول:
یا باید کارت معافیت یا پایان خدمت یا گواهی معافیت موقت داشته باشی... مثلا گواهی موقت تحصیلی برای متولدین 70 باید برگه اعزام به خدمت 11.90 داشته باشید تا بتونید ثبت نام کنید... تو قسمت نظام وظیفه فروم بپرسید دوستان کمکتون می کنندنقل قول:
نقل قول:
این برای افرادی هست که اعزام شدند
اگر شما از معافیتت حصیلی استفاده کردید باید برگه سبز رو ارائه کنید
در غیر اینصورت مشمول نیستید و نیازی نیست
موفق باشید....
بچه ها من متولد 71 هستم نیمه دوم
حالا من این قسمت سربازی باید چی کار کنم
کلا چیزی نگیرم یا گواهی اشتقالی چیزی مثل ماله گواهی نامه یا همچین چیز هایی
یکم توضیح ؟
فکر نکنم بشه از سلف استفاده کرد،من شنیدم بعضی از خوابگاه ها روزای جمعه و تعطیل غذا نمیدن!:18:نقل قول:
نه دوست عزیز،به چیزی احتیاج ندارید!فقط متولدین نیمه دوم 70 احتیاج به برگه اعزام به خدمت دارند:20:نقل قول:
SALAM MANAM BARGH GHODRAT ARAK. ESMAM SALEH BACHE JAHROM
غذا می دن:20:نقل قول:
نا سلامتی سال بالاییا هم اونجا هستن کلاساشون زودتر شروع شده چرا غذا ندن؟:8:
ولی جمعه ها رو درست گفتی
دوستان چطوری میشه برای دانشگاه شاهرود اینترنتی ثبت نام کرد؟ نوشته 24 یعنی روز پنج شنبه بریم تو سایتشون ولی تو سایتشون خبری نیست. چی کار کنم؟
بله می شه استفاده کرد از غذای بسیار خوب و لذیذ سلف :10:نقل قول:
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
خوب مشکل شما نیست مشکل اونا هستنقل قول:
ولی 1 بار دیگه خوب بگرد
بچه ها مدارکی که خواستن یه کارنامه ی آزمون سراسری هم هست.اون چیه؟؟ باید اونی که درصد ها رو داره رو پرینت بگیرم؟؟؟
بعضی ها که انتخاب اینترنتی داشتن ازشون رتبه در زیرگروه میخواست ،اما شما هر دوشو ببرین!نقل قول:
به نظر من دانشگاه تهران هم قبول شی ولی رشتت رشته خوبی نباشه صرافا خودتو بیچاره کردی:31:
رشته خوب بهتره تا دانشگاه خوب:10:
مهندس نفت کسی نیست اینجا؟:13:ترجیحا گرایش بهره برداری:8:
دوستان کسی از دشواریه این رشته اطلاعاتی نداره؟:18:
به به هم دانشگاهی عزیز :31: باید با اینترنت اکسپلورر اینجا بری برای ثبت نامنقل قول:
golestan.shahroodut.ac.ir
وقتی رفتی اول راهنمای ثبت نام رو بگیر
سلام . تو رشته های مهندسی دانشگاه اصفهان بهتره یا دانشگاه یزد؟
سلام . تو رشته های مهندسی دانشگاه اصفهان بهتره یا دانشگاه یزد؟
آقا یه خبر تازه امروز گرفتم.یکی از بچه های کلاسمون با رتبه 400 سهمیه شاهد و 34000 کشوری پزشکی کاشان اورده اگه بدونید چقدر خوشحال بود .اصلا فکرشو نمیکرد:10:
منم شاهرودیم.نقل قول:
آقا این تاییدیه تحصیلی چیه؟ باید چی کار کنم؟ از کجا بگیرم؟
چه همه اطلاعات میگیرن. از اسم خودت گرفته تا اسم پسر خاله همسایه تون رو باید تو فرم ثبت نام اینترنتی وارد کنی. مسخره ها...
بیشتر از هزار بار همین معدل کتبی و معدل کل و معدل پیش رو وارد کردم ولی باز هم میپرسن. دیگه خسته شدم به خدا.
سلام بچه ها
یه سوال
تو مدارک زده :
10-مدركي كه وضعيت نظام وظيفه راباتوجه به مقررات وظيفه عمومي مشخص كند(براي برادران).
حاالا این مدرک چی هست؟
از کجا باید بیاریم؟
لطفا راهنمایی کنید
راستی من نیمه دوم 71 هستم
داداش یه چیزی در مورد شاهد تجربی زباد نداره واقعا باید خوش حال میشد من خودم ریاضی هستم با رتبه 1000 شاهد کامپیوتر نرم افزار دانشگاه ایت الله بروجردی (( اهم اهم حاج اقا تقلبل الله ))قبول شدم اونم روزانه دارم از خوشالی خودکشی میکنم:18::31:
چیزی لازم نیست چون مشمول نیستینقل قول:
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
کسی میدونه دانشگاه شیراز بابت خوابگاه چقد پول پیش میگیره؟؟؟ و اینکه اتاقش چند متری و چند نفرس؟؟؟ اجازه بردن پیک نیک و.. هم میدن؟؟؟(آخه گیاه خوارم و بعضی روزا نمی تونم غذای سلف رو بخورم)
داداش برو مدرسه سوال کن یه وفت گواهی چیزی میخواد من نمیدونم چون من خودم پایان خدمت دارم من امسال سال دومم بود کنکور میدادم ولی به نظرم حتما از مدرستون یه سوال بکن
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
داداش زنگ بزن دانشگاه بپرس کار نداره
سلام من برا ثبت نام غیرحضوری که به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کردم اسکن تعهدنامه محضری رو میخاد کسی میدونه این تعهدنامه محضری چیه؟ همچنین تصویر مدرک نظام وظیفه به دانشجو رو هم میخاد این دیگه چیه؟ از بچه های پارسالی کسی خبر نداره؟
البته چون امروز جمعه هس برا همین به دانشگاه زنگ نزدم
نمیدونم!!!:18:نقل قول:
مال من که این چیزا رو نمیخواد...
پیک نیک نبر خطرناکه:31:اونجا گاز هست :19:نقل قول:
اگه خوابگاهی باشی یا بخوای وام بگیری باید فرم را پرینت کنی و بری محضر تعهد بدینقل قول:
یعنی اگه کسی خوابگاهی نباشه لازم نیست اونو پر کنه؟؟ خود فرم رو دانلود کردم پس لازم نیست پیرینتش رو بگیرم؟؟نقل قول:
من از غیر انتفاعیه شهرمون (اردبیل) رشته م.صنایع کارشناسی قبول شدم حالا موندم که برم یا نه
به نظر شما سطح غیر انتفاعی در حدی هست که فارغ التحصیلاش بتونن ارشد رو از یه دانشگاه معتبر قبول شن؟
سلام خدمت همه دوستان . یه سوال فوری دارم خواهش میکنم حتما جوابمو بدید ممنون میشم .
یکی از دوستان ما که از سال قبل قصد نداشت بره دانشگاه و هردو کنکور سراسری و آزاد رو سرسری شرکت کرده بود, الان معماری قشم قبول شده و جالب اینه که به معماری خیلی خیلی علاقه مند هست .
جدیدا تصمیمش اینه که همین امسال بره آزاد رو ثبت نام کنه .
من میخوام از شما دوستان در مورد تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد بپرسم .این تکمیل ظرفیتش کی هست؟ چجوریه؟ مثلا اگه دوست ما بره قشم ثبت نام کنه بعد اگه در تکمیل ظرفیت قبول شد میتونه بره اونجا که در تکمیلی قبول شده ثبت نام کنه و قشم رو ولش کنه؟
میخوام بدونم که آیا احتمال داره که در تکمیل ظرفیت این دوست ما با تراز حدود 3500 در شیراز قبول بشه؟
چرا نباشه؟فقط و فقط به تلاش فردی شخص ربط داره... 80% قبول های ارشد رو بچه های آزاد تشکیل میدن که خیلیاشون تو واحد های گمنام هستن پس نگران نباش چون ظرفیت ارشد هم سال به سال افزایش پیدا می کنه.:20:نقل قول:
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
با اجازتنو سوالامو از نو بپرسم...
کسی میدونه دانشگاه شیراز بابت خوابگاه چقد پول پیش میگیره؟؟؟ و اینکه اتاقش چند متری و چند نفرس؟
البته فک کنم یه جا خوندم که اتاقاش 10-12 متریه و هر 3 نفر تو یه اتاقن... ولی نیمدونم دقیقا درسته یا نه...
پیک نیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟!:18:نقل قول:
خوده خوابگاه اجاق گاز داره بردن اینجور چیزا ممنوعه. پیک نیک. چراغ نفتی/بخاری برقی و .... که خطر داره همش ممنوعه
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
معمولا اغلب بچه های هر رشته و دانشگاه وبلاگ دارن شما توی اینترنت یه سرچ بکن وبلاگشون رو پیدا کنی میتونی از خودشون سوال کنی:46:نقل قول:
آقا یه سوال فوری فوری
تو رو خدا زود جواب بدین....
واسه تایید کردن مدارک میشه از اداره پست شهرهای دیگه استفاده کرد؟؟؟؟؟:41::41:
نقل قول:
خواهش میکنم سریعتر جوابمو بدید
از نظر رتبه ای بخوای ببینی بچه های اصفهان دانشگاه اصفهانو جلوتر از یزد میزنن(دلیلش هم شهریه که ساکن هستن و موقعیت شهری مسلماَ بهتری داره) در کلا رتبه های قبولی دانشگاه اصفهان بهتر از یزده ...نقل قول:
اما از نظر علمی به نظره من در یه سطح قرار گرفتن ( مخصوصاَ رشته ای مثل برق که واقعا یزد حرفی برای گفتن داره )
اینطور بگم فقط بحث مسافت و سکونت مطرح میشه به هرجایی که نزدیکتری همون بهتره .
تعهدنامه محضری تا اونجایی که من میدونم مخصوص شبانه ها و اونایی هست که قصد گرفتن وام تحصیلی دارن .نقل قول:
سلام ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم قبلا یک تاپیک جداگانه زدم کسی جواب نداد
چند تا سوال داشتم
بین رشته مهندسی شیمی و رشته مهندسی نفت بهره برداری از منابع نفت کدوم رشته بهتره؟ و کدومش بازار کارش بیشتره؟ (لطفا نظرتون رو که گفتید دلیلش رو هم بگید) :11:
3 مهر که خوبه دانشگاه شاهرود نوشته 26 شهریور کلاس ها شروع میشه. دینقل قول:
کسی نگفت تاییدیه تحصیلی چیه؟ از کجا میشه گرفت؟
به چندتا نکته توجه کنید اول اینکه از سال 89 سیستم تکمیل ظرفیت توی دانشگاه آزاد عملا تغییر کرد و چندبرابر ظرفیت رشته اعلام قبولی میشه و اغلب کار به تکمیل ظرفیت نمیکشه. نکته بعدی اینه که اگر (به احتمال 1درصد ) کار به تکمیل ظرفیت بکشه نهایتا 10نفر نزدیک به آخرین قبولی توی تکمیل ظرفیت شانس قبولی دارن نه بیشتر. این دوست شما باید ببینه چند نفر با آخرین قبولی رشته مورد نظرش اختلاف دارهنقل قول:
از نظر من مهندسی شیمی بهترهنقل قول:
چون با مهندسی شیمی خیلی جاها (به غیراز شرکت نفت و پتروشیمی) می تونید مشغول به کار بشید ولی مهندسی نفت اونم بهره برداری هم کارش خییییییییلی سخته و هم این که فقط باید برای بهره برداری کار کنین :10:
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
پولش رو نمی دونمنقل قول:
ولی غذا هم خود خوابگاه گاز داره می تونید درست کنید
توی هر اتاق 2تا اتاق 13 یا 14 متری هست و توی هر کدوم از اون اتاقا 3 نفر هستن
1 دستشویی داره
1حمام داره
1 یخچال هم داره
سرویس وایرلس هم داره
من الان از اردوی صنعتی اصفهان برگشتم. متاسفانه کلاسای ما از پس فردا شروع میشه :41:
منم دانشگاه شهید رجایی ثبت نام کردم. زده کلاسا از فردا شروع میشه
میخواستم بدونم فردا کسی میره کلاس یا نه؟
مال ما از 1م شروع میشه...:31:نقل قول: