اتفاقاً تنها مربی که تونست صدمات جبران ناپذیری به تیم ملی بزنه همین ایشون هستند!!! (تاکتیکش اینه که توپ رو از جلوی دروازه خودمن بزنید برسه به روی دروازه اونا شاید به پای یکی خورد رفت تو گل، باور ندارید از بازی بعدی ببینید!)
Printable View
اتفاقاً تنها مربی که تونست صدمات جبران ناپذیری به تیم ملی بزنه همین ایشون هستند!!! (تاکتیکش اینه که توپ رو از جلوی دروازه خودمن بزنید برسه به روی دروازه اونا شاید به پای یکی خورد رفت تو گل، باور ندارید از بازی بعدی ببینید!)
نقل قول:..
نقل قول:
دیروز یک ایمیل تلخ برایم آمد که باخت به عربستان را در ذهنم چندین و چند برابر کرد و داغ دلمان تازه شد، محتوای این ایمیل از این قرار بود (متن داخل گیومه):
(( ترجمه حرفهای گزارشگر شبکه الریاضیه بعد از گل دوم عربستان:
ای بزرگ آسیا، بزرگ آسیا... الله اکــــــبر (تکرار)... الله علیک سعودی (ایولا به سعودی) ... ای سعودی، ای سعودی سرت را بلند کن ای سعودی... الـــــلـــه،... افتخار عـــرب، افتـــخار عــرب... در سرزمین فارس ها اسب های عرب می درخشند .. در سرزمین فارس ها اسب های سعودی درخـــــشان تـــرند... الـــــلــه..... ای زندگی من،ای (....)، ای سبز (تیم عربستان( ...
از خود ویدیو جالبتر بعضی از نظراتیست که زیر ویدیوهاست:
اینها را می گذارم که فقط بگم چرا از اینکه به احتمال زیاد به جامجهانی نمی رویم ناراحت نیستم و از اینکه به عربستان باختیم ناراحتم....
يستاهلون كل ما يطلبون على هالفتح السني في بلاد الكفر الفارسي و الله فوز اسلامي لان عيال المتعة والفرس بغوها شماته و نصر على السنه و يمكرون و يمكر الله و الله خير الماكرين داشين بقلوب تقيه وهدفهم الفوز لنصرة الدين مو نصر السعوديه وديرة وكاس والانتقام من ابناء المتعة احفاد كسرى
ترجمه: کوتاه بیا!...تنها چیزی که ما سنیها میخواستیم پیروزی در سرزمین کفر فارس هاست و قسم به خودم که اسلام اصلی پیروز میشه بر صیغه و نفس شیطانی فارسها که میخوان بر سنیها پیروز بشن.... (آیه قرآن: فکر کردی بر همه حیله میزنی بر خدا هم می تونی ... همانا خدا حیله گر ترینست!) پیروزی در قبله افراد معتقد و پاک است... این پیروزی نه فقط برای سعودی بلکه برای دین است ... و این جام انتقامیست از فرزندان کسری (فرزندان خسرو پرویز یا حکومت ساسانی)...
شوفوا الايرانـــــيه عيال الكلببب من قوة الحقـــــــــد يرمون
الطراطيـــــــــع على المنتخـــب ( خرشوهم ) هههههه
این ایرانی های خانواده سگ رو ببین... حرومزاده ها...
آتش بازی برای تیم مون (که جرشون دادند) هههه ))
تف به این فوتبال کثیف و عرب های سعودی بی همه چیز...
شنیدن کی بود مانند دیدن. ببینید :
کد:http://omid20.org/88-1/iran-arabestan-2-1-3gp.zip
هر دو لینک یکی هست با حجم و فرمت مختلفکد:http://omid20.org/88-1/iran-arabestan-2-1-wmv.zip
3gp 1.5 mb
wma 4.5 mb
آقا اینارو نزارید اعصاب آدم بیشتر خورد میشه
به امید صعود به هر قیمتی
اینا رو یکی نشون فوتبالیسای غیورمون بده!
:2::2::2::2::2::2:نقل قول:
این کمیته اعلام کرده است:"عادل فردوسی پور حق نقد این مربی ارزشی نظام جمهوری اسلامی را نداشته است و در صورت ادامه این روند بایستی پاسخگوی نوع رفتار خود باشد. در صورت نیاز نیز مسئولان صدا وسیما باید در مقابل نمایندگان توضیحاتی درباره عملکرد برنامه 90 ارائه دهند."
احسنت افرین گل گفتینقل قول:
بهتربودبگی بی غیرتمون:41:نقل قول:
واقعا براي خودم متاسفم كه همچين تيم فوتبال بي غيرتي دارم كه جلو بيش از 100هزارتا اونجوري تحقير شدن و باعث تحقير يه ملت شدن !!! اي كاش به جاي درست كردن موشون يكم غيرت به خرج ميدادن !!! اي كاش يه مربيه احمق نداشتيم كه 2تا تعويض بلد نيست بكنه !!!
ضمن تائید پست بالایی... باید بگم که شدیداً از عادل فردوسی پور و برنامه ی 90 حمایت می کنم! و خیلی هم ازشون خوشم میاد!
شما چرا با چهارتا اراجیف اعصبانی میشین (البته خودم خیلی بهشون فحش دادم)
بعد این:
تو کدوم سوره نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یه قرآن: فکر کردی بر همه حیله میزنی بر خدا هم می تونی ... همانا خدا حیله گر ترینست!
اخه خنده داره اینا میرن جام جهانی بعد مثل دوره قبل می خوان بازیه اول 8 تا گل بخورن بعد هم برگردن تو طویله هاشون
ای که چقدر از کشورهای عربی بدم میاد از دبی گرفته تا کویت ومصر و........
ضمن تائید دو مطلب بالا باید بگم که همینجا عدم حمایت خود را از مایلی کهن اعلام می کنم
سلام دوستانِ عزیز
:20:
دوستانِ گلم ، نه با یه گل بهار میاد ونه به حرفِ گربۀ سیاه بارون.
به یاد داشته باشین که همه جایِ دنیا هم ادم خوب هست هم آدمِ بد .
تو تمامِ کشورهایِ دنیا کلانتری و دادگاه و زندان هست . مگه نه ؟
من سالهاست که با عدۀ زیادی از همسایه هایی عرب زبانمون زندگی میکنم.
بعضیاشون خیلی خوبن . بعضیاشون نه .
درست مثل ایرانِ خودمون که همه جور آدمی توش هست . مومن - با خدا - خوب - مهربون - با معرفت - فدا کار - بد - نا مرد - خود خواه - خائن - وطن فروش - کافر - دزد و غیره
همه جای دنیا همینجوره .
انسانهایِ خوب و بد در همه جایِ زمینِ خدا منتشر هستند -
کسانی هستند که تو مکۀ مکرمه جیب بری میکنند . کسانی هم هستند که تو کثیف ترین شهرهایی دنیا با شرف و عفت زندگی میکنند .
منظورم از این حرفها اینه که اهمیتی ندین به حرفِ چند تا آدم که فقط میتونیم بگیم خدا هدایتشون کنه قبل از اینکه فرصتشون در دنیا تموم بشه و برگردند به سمت خدا برایِ حسابرسیِ اعمالشون
من اینجا فوتبال رو با عده زیادی از دوستام که اهل عربستان و کشورهای دیگۀ عربی بودند دیدیم .
نه کسی به کسی معذرت میخوام فحش داد نه این مسائل پیش اومد
دوستانِ گلم دنیا مثلِ یه ترازو هست ( ترازویِ دو کفه ) .
آیا میشه که دو کفۀ ترتزو با هم بره بالا ؟؟؟؟؟ مسلماً نه .
برایِ اینکه یه کفه بره بالا باید کفۀ دیگه بیاد پایین
برای اینکه کسی ببره باید یکی ببازه . برای اینکه یکی نفع کنه دیگری باید ضرر کنه .
فوتبال هم از این قانونِ الهی مستثنی نیست . برای اینکه یه تیم ببره باید یه تیم ببازه .
ما هم خیلی برد داشتیم و باخت هم داشتیم
خب اینبار باختیم .
مگه بچه هایِ ما این قدرت رو دارند که همیشه ببرند؟؟؟؟
اگه اینطور بود که ما همیشه مقامِ اول دنیا رو داشتیم .
فوتبال یعنی برد و باخت
نوبت بردِ ما هم میشه إن شاء الله .
دائماً یکسان نباشد حالِ دوران
اینا حرفایه یه مشت عرب وهابیه عقب موندست که مایه ننگ اسلامن و از زور نفرت و کینه نسبت به ایران دارن فوت میشن خوشبختانه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو بخونید تا با اسلام اینا بیشتر آشنا بشید!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_____________________کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310376
خوب شد صحبتایه این گزارشگر عربو گذاشتی تا برای بعضیا روشن بشه متعصب و نژادپرست کیه...فکر نمیکردم به این تابلویی گفته باشه!!
سلام دوستان گرامی و روشنفکر...
من هم از طرفداران پر و پاقرص عادل فردوسی پور و برنامه نود هستم... اما بد نیست نگاهی بی طرفانه به نقد زیر هم بیاندازید
موفق و برقرار باشید
__________________________________________________ ____________________
1- این اولین اشتباه بزرگ عادل فردوسی پور بود در همه آن سالهایی که برنامهاش را با علاقه تماشا میکردیم. وقتی محمد مایلیکهن, خوشحال و خرم و خندان, مست از نشستن شاهین اقبال بر شانههایش، بلند شد و آمد استودیوی برنامه نود و فردوسیپور انگار که بخواهد به خاطر این شادی مجازاتش کند؛ تصمیم گرفت حالش را بگیرد.
2- تا پیش از این برنامه 90 این هفته, همانی بود که انتظارش را داشتیم. با صحنههایی که نشانه و شاهدی بر دنیای امروز ما بود. با مدیر آمبولانسی که وقتی ابومسلم زنگ زد، آژیر آمبولانساش را در ورزشگاه روشن کرد، و یکی از مسئولان تیم که پرید تیمش را تشویق کند و در چمن زمین خورد, و حرفهای از کنترل خارج شده فیروز کریمی که گفت اگر بازیکنش کسی را کتک زده و طرف خبرنگار نبوده، حق داشته و تازه تشویقش هم میکند. بعد هم که سخنگوی فدراسیون در برنامه حاضر شد و فردوسیپور مثل همیشه کوشید تا تناقضهای حرفها و پیچیدگیهای حرفهای و رفتاری طرف را رو کند. تا این جا برنامه همانی بود که انتظارش را داشتیم. که در تمام این سالها به آن دل سپرده بودیم. آینهای برای جامعهمان و مثل همیشه یک ترازوی دقیق و حساس برای نقد.
3- مشکل اما همان طور که گفتم، وقتی بود که محمد مایلیکهن, سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران جلوی دوربین فردوسیپور نشست. فردوسیپور البته اشتباه نکرده بود. انتخاب مایلیکهن به عنوان سرمربی تیم، برای بسیاری از هواداران تیم ملی ایران ناامیدکننده بود. انتظارش را نداشتند و یک بازگشت به عقب به حساب میآمد. و از این به بعد بود که فردوسیپور با تکیه بر پشتوانه مردمیاش کوشید تا مایلیکهن را تحقیرش کند. شادیش را ندید، یا کوشید در میانه این شادی کودکانه از او حرف بکشد. که به گوشش برساند که ملت از انتخابش خشنود نیستند. که لایق این مقام نیست. و خوشحالی، عین برف دم عید از صورت مایلیکهن شسته و روبیده شد. غبار غم بر صورتش نشست و تلاش کرد از خودش دفاع کند. پس گفتگویی آغاز شد که هیچ کدام از دو طرف بحث، حالت متعادلی نداشتند. حال شان خوب نبود. پرت و پلا زیاد گفتند. فردوسیپور سؤالی را که باید از رؤسای فدراسیون میپرسید، با مایلیکهن بیچاره مطرح کرد. گفت میداند چرا انتخاب شده، و این که مردم این را نمیخواهند.
4- عادل فردوسیپور و برنامهاش این روزها برای ما خیلی مهم اند. پنجرهای باز و بی تعارف با جهان ما و جامعه ما. صادق و صمیمی و البته دراماتیک. پس حق چنین اشتباههای فاحشی را ندارد. نباید با تکیه بر این اقبال عمومی و توجه نخبگان, از تریبونش برای آزار دادن یک نفر استفاده کند. به این سادگی نباید حرام شود.
5- من به این چیزها اعتقاد دارم. عادل دل مایلیکهن را شکست. نامردی کرد. نتیجه اش این که کلی سوتی داد. اسپانیا و آلمان را با هم قاطی کرد. مایلیکهن مربی محبوب ما هم نیست. ولی زمان، زمان تبریک گفتن به او بود. باید در خوشحالیاش شریک میشدیم. این سؤالها باید از مسئولان فدراسیونی میشد که هر دقیقه حرفی میزنند و دلیل وجودیشان معلوم نیست. برای عادل همان یک سؤال از سرمربی جدید تیم ملی بس بود: آیا انتخاب شما به عنوان سرمربی تیم، تنها توسط فدراسیون بوده؟ تا مایلیکهن پاسخ بدهد که نه فقط او، هیچ کدام از مربیهای قبلی تیم ملی هم این چنین انتخاب نشدهاند.
منبع: سینمای ما - امیر قادری
"مکرو و مکر الله و الله خیر الماکرین" یا یه همچین چیزی! اسم سوره شم نمی دونم!نقل قول:
اخه خنده داره اینا میرن جام جهانی بعد مثل دوره قبل می خوان بازیه اول 8 تا گل بخورن بعد هم برگردن تو طویله هاشون
ای که چقدر از کشورهای عربی بدم میاد از دبی گرفته تا کویت ومصر و........
من گفتم فوتبالیست های غیورمون کنایه زدم! واسه ما جوونا همه چیزو بایس توضیح داد؟:31:نقل قول:
بهتربودبگی بی غیرتمون
جواب این عادل فقط دایی بلد بود بدهد
ای بابا چرا این مثل اینقدر گنده می کنید
ما صود می کنیم
این مایلی کهن یه جورایی بوی احمدی .. رو میده.
وقتی مایلی کهن تیم را بگند کشید میفهمید عادل درست میگه
سلام.
گیرا همش الکی عادل همیشه سر جاش هست توپ کارش رو انجام میده!
خب یکی بگه چی گفته؟نقل قول:
اولا احتمال صعود کمتر از 5 درصد هستش ما با عربستان تو پایتخت خودمون نتونستیم مساوی کنیم چطور میتونیم تو پایتخت دو تا کره اونا رو ببریم؟؟؟؟:13:نقل قول:
تازه اگه صعودم کنیم بالاخره این حرفا رو عربستانیها به ما زدن رفت تموم شد
رئیس كمیته انضباطی: تبانی میان دو استقلال را بررسی می کنیم
رئیس كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: ادعای صورت گرفته درباره تبانی میان استقلال تهران و استقلال اهواز را بررسی می کنیم.
در پی ادعای دو تن از بازیكنان سابق باشگاه استقلال درباره تبانی با امیر قلعه نوعی كه سال 81 هدایت استقلال اهواز را برعهده داشت "مجتبی شریفی"در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت: این موضوع را شنبه بررسی خواهیم كرد.
رئیس كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاكید كرد : تنها برای اثبات این موضوع فقط حرف كافی نیست و این افراد برای سخنان خود باید دلیل هم مطرح كنند.
شریفی گفت : رسیدگی به این موضوع بسیار سخت است و از لحاظ حقوقی باید رسیدگی دقیقی به آن شود .
رئیس كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ادامه داد : در روز های آینده با دعوت از طرفین این موضوع را بررسی خواهم كرد .
کد:http://irinn.ir/Default.aspx?TabId=15&nid=131546
با این کارا سوم نمیشید
وقتی خوشحالی روی صورت مایلیکهن ماسید؛
بزرگترین اشتباه عمر حرفه ای فردوسیپور
1- این اولین اشتباه بزرگ عادل فردوسی پور بود در همه آن سالهایی که برنامهاش را با علاقه تماشا میکردیم. وقتی محمد مایلیکهن, خوشحال و خرم و خندان, مست از نشستن شاهین اقبال بر شانههایش، بلند شد و آمد استودیوی برنامه نود و فردوسیپور انگار که بخواهد به خاطر این شادی مجازاتش کند؛ تصمیم گرفت حالش را بگیرد.
2- تا پیش از این برنامه 90 این هفته, همانی بود که انتظارش را داشتیم. با صحنههایی که نشانه و شاهدی بر دنیای امروز ما بود. با مدیر آمبولانسی که وقتی ابومسلم زنگ زد، آژیر آمبولانساش را در ورزشگاه روشن کرد، و یکی از مسئولان تیم که پرید تیمش را تشویق کند و در چمن زمین خورد, و حرفهای از کنترل خارج شده فیروز کریمی که گفت اگر بازیکنش کسی را کتک زده و طرف خبرنگار نبوده، حق داشته و تازه تشویقش هم میکند. بعد هم که سخنگوی فدراسیون در برنامه حاضر شد و فردوسیپور مثل همیشه کوشید تا تناقضهای حرفها و پیچیدگیهای حرفهای و رفتاری طرف را رو کند. تا این جا برنامه همانی بود که انتظارش را داشتیم. که در تمام این سالها به آن دل سپرده بودیم. آینهای برای جامعهمان و مثل همیشه یک ترازوی دقیق و حساس برای نقد.
3- مشکل اما همان طور که گفتم، وقتی بود که محمد مایلیکهن, سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران جلوی دوربین فردوسیپور نشست. فردوسیپور البته اشتباه نکرده بود. انتخاب مایلیکهن به عنوان سرمربی تیم، برای بسیاری از هواداران تیم ملی ایران ناامیدکننده بود. انتظارش را نداشتند و یک بازگشت به عقب به حساب میآمد. و از این به بعد بود که فردوسیپور با تکیه بر پشتوانه مردمیاش کوشید تا مایلیکهن را تحقیرش کند. شادیش را ندید، یا کوشید در میانه این شادی کودکانه از او حرف بکشد. که به گوشش برساند که ملت از انتخابش خشنود نیستند. که لایق این مقام نیست. و خوشحالی، عین برف دم عید از صورت مایلیکهن شسته و روبیده شد. غبار غم بر صورتش نشست و تلاش کرد از خودش دفاع کند. پس گفتگویی آغاز شد که هیچ کدام از دو طرف بحث، حالت متعادلی نداشتند. حال شان خوب نبود. پرت و پلا زیاد گفتند. فردوسیپور سؤالی را که باید از رؤسای فدراسیون میپرسید، با مایلیکهن بیچاره مطرح کرد. گفت میداند چرا انتخاب شده، و این که مردم این را نمیخواهند.
4- عادل فردوسیپور و برنامهاش این روزها برای ما خیلی مهم اند. پنجرهای باز و بی تعارف با جهان ما و جامعه ما. صادق و صمیمی و البته دراماتیک. پس حق چنین اشتباههای فاحشی را ندارد. نباید با تکیه بر این اقبال عمومی و توجه نخبگان, از تریبونش برای آزار دادن یک نفر استفاده کند. به این سادگی نباید حرام شود.
5- من به این چیزها اعتقاد دارم. عادل دل مایلیکهن را شکست. نامردی کرد. نتیجه اش این که کلی سوتی داد. اسپانیا و آلمان را با هم قاطی کرد. مایلیکهن مربی محبوب ما هم نیست. ولی زمان، زمان تبریک گفتن به او بود. باید در خوشحالیاش شریک میشدیم. این سؤالها باید از مسئولان فدراسیونی میشد که هر دقیقه حرفی میزنند و دلیل وجودیشان معلوم نیست. برای عادل همان یک سؤال از سرمربی جدید تیم ملی بس بود: آیا انتخاب شما به عنوان سرمربی تیم، تنها توسط فدراسیون بوده؟ تا مایلیکهن پاسخ بدهد که نه فقط او، هیچ کدام از مربیهای قبلی تیم ملی هم این چنین انتخاب نشدهاند.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همون مربی هست که وقتی امیر حسین صادقی تازه به لیگ اومده بود و خیلی خوب کار میکرد از تیم ملی امید خطش زد و دلیلشو شنیدن صدای تاس و تخته از درون اتاقش اعلام کرد و روحیه یک بازیکن رو در ابتدای کار خراب کرد.
نقل قول:
یه جورایی مثه پول نفت که اومد تو سفره های مردم دیگه :31::31:
حالا این همه حرف زد گیر نده دیگه :31:
پاک بشه پاک بشه پاک بشه
افراد منتسب به خودتون این حرفو زدننقل قول:
به ما چه ربطی داره که این حرفو میزنی آخه؟
گند تبانی امسال کی در میاد سال 95!!؟
فكر كنم اين رئيس كميته انضباطي از مريخ اومده و با واقعيتهاي فوتبال ايران آشنايي نداره . اين جريان تباني يكي از چيزاي كوچيكه فوتبال ماست ...
هميشه همين طوره
يه وقتايي آدم به جاي استفاده سو ء استفاده ميکنه
کمیک استریپ
خبر:
عادل فردوسی پور معروف به عادل نود و باندش که قصد بر اندازی ورزشی را داشتند متلاشی شد!
مدیر شبکه سه فعالیت عادل فردوسی پور در آن شبکه را تکذیب کرد!
یک منبع آگاه:عادل فردوسی پور مدارک محرمانه تیم ملی را در اختیار آمریکا قرار می داد!
عادل فردوسی پور در راه زندان به دلیل سرما خوردگی درگذشت!
کد:http://7.persianblog.ir/post/97
خيلي با حال بود دمت گرم...
ولی عادل حق داشت که مایلی کهن رو بهش گیر داد
تو سایت پرسپولیس نیوز کامنت یکی جالب بود می گفت مایلی مثلا فکر میکرد جنبه انتقاد پئیریش بالاس امد سر به سره عادل گذاشت درباره کفپوشو لیوان خالیو بیرون رفتن عال موقع نشون دادن فوتبال حرف میزد عادل هم بدون هیچ مشکلی توضیح میداد یعنی مایلی کهن از اول شروع کرد عادل هم امد که حالشو بگیره تا مایلی کهن میومد یه چیزی میگفت ,عادل میومد انتقاد کنه یا سوال ازش بپرسه مایلی کهن هی بهش بر میخورد یا میرفت 13 سال پیش یا هم میگفت وسط حرفم نپر
من که حق رو با عادل میدونم
تیتر زرد!!!
وقتی علنی میشه چاره ای برای نشون دادن واکنش براشون نمیمونه
تبانی تو داربی کی صداش در میاد!!؟
آره دلمون خواست به همه تیما گفتیم بزارن 5 تا بزنیمشوننقل قول:
گند تبانی امسال کی در میاد سال 95!!؟
زور داره
پولم داره
تو هم تیمت عرضه داره برو ببر