سلام
یک سوال :
این اتومبیل های لوکسی رو که پیدا میکنم رو چطور میتونم در جایی مثل گاراژ نگه دارم ؟ مثل همون ماشینی که برنی بهمون میده !
Printable View
سلام
یک سوال :
این اتومبیل های لوکسی رو که پیدا میکنم رو چطور میتونم در جایی مثل گاراژ نگه دارم ؟ مثل همون ماشینی که برنی بهمون میده !
جلو خونت تو کادر زرد رنگ .نقل قول:
شما دکمه ی home رو از روی کیبورد بزنین و یه اکانت آفلاین بسازین تا بازی رو بدون اتصال به اینترنت سیو کنید:46:نقل قول:
:exclamati تاپیک بعد از اصلاح باز خواهد شد... لطفا صبر کنید!
ویرایش >>
بعد از 24 ساعت تاپیک باز شد!
سلام .
توی دو مرحله تعقیب و گریز موندم مثل چی !
1- مرحله جاکوب : اونجایی که باید یه مرد رو پیاده توی پله ها تعقیب کنی ! با فاصله یک کیلومتری رفتم فهمید در رفت !
2- میخاییل فاستین : مرحله موتور سواره . کنترل موتورش تو اتوبان خراب میکنم یهو میرم تو سقف تاکسی !
فلدر xlive نیز هستش که باید اینجا کپی شه :کد:http://www.2shared.com/file/4586652/d857741/Save.html
x:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft
و خود سیو که باید اینجا کپی شه:
C:\Documents and Settings\HoJJaT\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
تو این عاشورا تاسوعا یه کار ثواب کنید برامون ! :x:d
به نظر من از رمز استفاده نکنید
من از رمز پول استفاده کردم الان بازی یه کم کسل کننده شده!!!!!!!
رمز پول چیه ؟
حجت جان چند درصد رفتی ؟
------------------------------------
راستی من با دوستم می خواستیم توسط شبکه لن با هم بازی کنیم ، نشد ، دلیلش کرک بودن بازی هست ؟ وقتی دوستم سرچ میکرد منو پیدا نمی کرد.
--------------------------------------
من نیازمند یک سیو هستم تا اونجایی که این یارو دوست دخترش لو میره پلیسه و یادمه باید از پشت بوم یکی رو می کشتیم (می اومد تلفن جواب بده می زدیمش ) و اون مرحله که باید یک کامیون باید می دزدیدیم ، کسی تا اینجا سیو داره ممنون میشه بذاره.
این مرحله آخرش چقدر سخته من تا سوار هلیکوپتر میشم میگه اون دیمیتری فرار کرد!!!!!!
سلام بچه ها
اول از همه از هوس جان تشکر میکنم برا زحمتشون (همچنین تیم مدیریت)
دوم تو اون مرحله ی که فرنسیس یا برادرشو باید بکشیم من برادرشو کشتم کار درستی کردم؟
من تا جایی رفتم که اولین بار با گوشی عکس میگیره کسی سیو نداره تا اونجا؟
ای بابا ... چقدر این بازی ضد حاله ... هی ماموریت میرم آخرش یا میمیرم یا پلیسا منو میگیرن یا ماشینم چپ میکنه دوباره باید از اول برم. حیف وقت ...
سلام دوستان
یکی میشه توضیح بده که تو اون حالت مستی مرحله اول باید چی کار کنیم به خدا سر من گیج میره انقدر تکون میخره
ممنون میشم اگه کسی جواب بده
خوب کمتر بزن تا اینجوری نشی :31:نقل قول:
کرک Razor رو هم نصب کنید در محل بازی مشکلتان حل میشودنقل قول:
برید به اینجا برای رفع مشکلتان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مرحله ی اول که مستی نداره. مشکل از کرک شماست.شما باید از کرک فدور یا ریزور استفاده کنید.نقل قول:
برای دانلود کرک به پست اول این تاپیک مراجعه کنید :
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
سلام .
بروبچ کسی اون سیو رو رد نمیکنه ؟
محل سیو بازی کجاست
میخوام ویندوز رو عوض کنم
خدمت شما دوست عزيزنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/180345831/save.rar.html
واقعا ازت ممنونم . دو روز بود الافش بودم :x
کلا مراحل تعقیب گریز زیاد نمیتونم برم به دلیل افت فریم
امروز تمومش کردمممممممممممممممممم
آقا بازم میگم دستت درد نکنه . ولی اون ماشین لوکسی که دم در بودشو چیکار کردی ؟:دی با تاکسی میرفتی :D
در هر صورت موردی نیست . میرم دم خونه فاستین یکی دیگه میگیرم !
اینم یه عکس باحال (البته روی تنظیمات low ) :
اشالله 360 خریدم همینو با تنظیمات بالا بذارم :Dکد:http://i42.tinypic.com/4ru5hl.jpg
با سلام دوستان .
کسی سیو اون مرحله رو داره که 2 انتخاب داری »
1. به حرف کیت گوش بدی و از دیمیتری انتقام بگیری
2. به حرف رومان گوش بدی و بری معامله رو انجام بدی .
ممنون میشم یه نفر واسم بزاره چون نمیخوام رومان بمیره !
----------------------------------------------------- مهم مهم -----------------------------------------------------
سلام به همه با توجه به اینکه سایت cheathappens ترینرش واسه جی تی ای پولی هست و public هم نمی شود !!! من یک چیز جالب پیدا کردم که جون و مهمات را بی نهایت می کنه اما کارش مثل ترینر نیست که شما اول اجراش کنید بعد برید تو بازی این کاری رو که بهتون یاد میدم به صورت چند فایل هست که باید در محل اصلی جی تی ای کپی شود خودش یک راهنما به نام Install داره که به زبان انگلیسی می باشد حالا اگه فهمیدین که چه بهتر وگرنه بگید تا راهنماییتون کنم فقط یادتون باشه از فایل هایی که می خواد Replace بشه بکاپ بگیرید واسه اطمینان بیشتر !!!
این هم لینک اول :
لینک دوم :
Pass : p30world
امروز بالاخره تمومش کردم
مرحله ی آخر بجای اینکه برم با موتور رو سکو و بپرم و هلیکوپتر بگیرم از مسیر اشتباه میرفتم . تا اینکه امروز بالاخره فهمیدم باید چکار کنم.
تکراریه . اینو قبلا خودم معرفی کردم توی تاپیک و دارم ازش استفاده میکنم . در ضمن الان ترینر 10 کاره هم اومده که خودم دارم ازش استفاده میکنمنقل قول:
با ترینر و رمز اصلا حال نمیده
بازی اینطوری خیلی زود تموم میشه و اصلا هیجان بازی از بین میره
من موندم ترینر چه لذتی داره....البته ببخشیدا
آقا حجت من واقعا معذرت می خوام که پست تکراری گذاشتم میشه همون ترینرتون رو بدید ؟نقل قول:
دقیقا !نقل قول:
اونم یه بازی مثل gta iv .
حالا اگه یه بار تا آخر بدون رمز بری ، بعدش با رمز بیوفتی تو شهر جون پلیسا حال میده !
ولی حداقل یه بار بدون رمز تا آخر ببری .
من تا 60% این بازی رو بدون ترینر رفتم .
فقط مرحله آخرش اعصاب خوردکن میشه .
من هنوز به اخر نرسیدمنقل قول:
فقط مرحله آخرش اعصاب خوردکن میشه
ولی میشه بپرسم چی میشه که اعصاب خرد کن میشه؟
اولین باری که با موبایل عکس میگیریم ، و یا زمانی که باید با دوستمون یک کامیون بدزدیم بذاریم تو پارکینگ کسی تا اینجاها سیو نداره یا اولین باری که با playb آشنا میشیم ؟
خیلی اعصابو خورد میکنهنقل قول:
تو مرحله ی آخر باید با jimmy pegirino بجنگی علاوه بر جنگ با دار و دستش از آخر جیمی سوار کشتی میشه
و باید با موتور دنبالش کنی و بعد از اون باید با هلی کوپتر دنباش کنی(این بخشش خیلی اعصاب خورد کنی سریع فرار میکنه)خلاصه من این مرحله رو به زور رد کردم
سلام دوستان.
راستش من زياد تو اين تاپيك نميومدم.
الان تازه ميخوام بازي رو بگيرم!!
نسبت به نسخه قبليش خيلي بهتره؟
كلا راضي كننده هست؟
اين بازي سيستم فوق حرفه اي ميخواد اگه نداري الكي مثل ما نرو بخر چون بازي صحنه آهسته هستنقل قول:
دوست عزیز این نسخه اصلا زمین تا آسمون با نسخه های قبل فرق داره - خیلی بهتر و قشنگتر شده - فقط یه سیستم تقریبا قوی میخواد - حالا شما مشخصات سیستمتو بگی میتونیم بهتر راهنماییت کنیم که بازی رو بگیری یا اینکه از خیرش بگذری ... ! :10:نقل قول:
سيستمم بد نيست.
رم 2 گيگ
كارت گرافيك 1 گيگ
فكر كنم بخوره به اين بازي.
با اين سيستم ساكر 2009 رو روي حالت High راحت بازي ميكنم.
دوست عزیز مدل کارت گرافیکت چیه ؟نقل قول:
مدل cpu هم بگی بد نیست .
متاسفانه تو ایران برای سخت افزار حافظه رو در نظر میگیرن . مثلا میگه من 2 گیگ حافظه gpu دارم تو 512 مگ . پس مال من بهتره !
مثلا یه کارت گرافیک 8500 یک گیگ با یه کارت 9800 با حافظه 512 مگ قابل مقایسه هست ؟ اکثرا که چیزی نمیدونند میگن اولی . اما در اصل دومی درسته .
من سیستمم
دو تا رم 1گیگ
cpu 4
گرافیک 256 جیفورس 8600 gt
اگر گرافیک بازی رو به 3 قسمت تقسیم کنیم روی یک سوم گرافیک بزارم راحت جواب میده اگه بیشر ببرم میلرزه
بازی های دیگرو مسل pes 2009 روی high جواب میده
تازه ما روی% 64 تمومش کردیم
منم گرافیکم عین تو است.منم دارم روی مدیوم رو به پایین بازی میکنم. این مشکل از بازی که توسط ایرانی ها کرک شده. فقط از بیست درصد گرافیک استفاده می کنه.نقل قول:
عزیز از کی تاحالا Razor یا Fedor شدن ایرانی ؟!!!:31:نقل قول:
اصلا ایرانی تو این بازی دست نبرده ...:13:
مشکل اصلی به خاطر اینه که بازی بد تبدیل شده ( از نسخه ی کنسولی )