دوستانی که پارسال عید از صبا استفاده می کردن، سرعتا توی عید چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستانی که پارسال عید از صبا استفاده می کردن، سرعتا توی عید چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟
به جاش سرعت روزانه رو بردن رو ۲ مگ! (که شارژتون زودتر ته بکشه) :20:
[QUOTE=MAZZIII;6910676]به جاش سرعت روزانه رو بردن رو ۲ مگ! (که شارژتون زودتر ته بکشه) :20:[/
QUOTEدوست عزیز منظور شما سرعت روزانه توی عیده؟؟؟؟
فعلا که همین 1.5 گیگو ندادهنقل قول:
من یه هفتس شارژ کردم به من که ندادن
ای بابا سرعت شبانه که خراب بود خرابتر شده سرعت من مشکل دار شده یا بقیه هم همینطورین خصوصا مشهدیا؟
دلمون خوش بود به اون نیم ساعتی که از 7 تا 7.5 با سرعت بالا دانلود داشتیم که اونم ساعت 7 قطع میشه سرعتش اینجوری که باشه دیگه بدرد نمیخوره شارژ نشه بهتره
در مجموع گفتم دوست عزیز،چون منم هنوز عیدی صبا رو نگرفتم فک کنم اینم از همون وعده های الکی شونه .نقل قول:
بازم درود بر شاتل :5:
سرعت شبانه شما قبلا چند بوده ؟نقل قول:
الان چنده ؟
نقل قول:نقل قول:
من قبلاً سرعت دانلود شبانم حدود 100 کیلو بوده ولی همونطور که قبلاٌ نوشتم الان شده حدود 15 کیلو
تازه هر موقع میخوام ترافیک مصرفیم رو ببینم میگه یوزر پس اشتباهه :18:
سرعت شبانه منم اومده رو 50 :( جریان چیه ؟
اصفهان
ای بابا
این چه وضع سرعت شبانس ؟!!
قبل از اینکه سرعتا اینجوری بشه ، 3 ماهه شارژ کردم :41:
عجب خریتی کردم ، اگه میدونستم از مخابرات میگرفتم
باز رفت که حالا حالاها سرعت خوب بشه
آدم کامپیوترو شبا خاموش کنه سنگین تره :13:
[QUOTE=Jojoye Bala;6910705]نه عزیزم، ۲ ۳ روزه سرعت من رفته رو ۲ مگ، بجاش شبانه حداکثر تا ۳۰ می ره! :sad:نقل قول:
بحمدالله امشب که کلا قطع شده!!
هنوز ساعت ها جلو نرفته ها !!:46:نقل قول:
:))) آخ آخ ببخشید ساعت کامپیوترم رفته جلو واسه خودش منو به اشتباه انداخت :20: برای من وصله ولی ! سرعت رو هم بالا بردند، الان رو ۶۰ دانلود می کنه! :5:نقل قول:
بالا کجا بود ؟نقل قول:
مال منم 60ـه
آخه 60 هم شد سرعت بالا ؟
قبلا حدود یک سال پیش سرعت شبانشون 80 بود ، بعد شد 200 به بالا ، حالا 60 !!!
ای خدا :19:
یه تست سرعت بگیر بزار اینجانقل قول:
سلام
دوستان عزیز توجه فرمایید ترافیک عیدانه را که از داخل سایت میخرید را فقط تا پایان فروردین یعنی 31/1/91 مهلت دارید تا استفاده کنید
در ضمن قبل از تمدید دوره ها حتما و حتما دقت کنید تا سرویسی را که انتخاب میکنید کلمه عیدانه را در آخر سرویس داشته باشد در غیر اینصورت هیچ ترافیکی به عنوان عیدی در اکانت شما نخواهد آمد.
کلیه عیدی ها نیز بدون تاخیر و در همان لحظه فعال شدن اکانت به حساب کاربر اضافه میشود
با سپاس
من خیلی سرعتم اومده پایین.دوستان شما هم افت سرعت دارین؟؟
ماشالا پشتیبانیشونم که اصلا جواب تلفن ها رو نمیدن .پشتیبانی صبا همیشه همینطوره؟:2:
نداگستر اصفهان که اصلا تعرفه با کلمه عیدانه نداره که ! چه کنیم ؟نقل قول:
این عیدی تمدید رو چطور ؟ اون هم باید تا آخر فروردین استفاده بشه ؟ یا نه کلا میره رو حجم ترافیک اصلی ؟نقل قول:
یعنی بنده 5 گیگ 3 ماهه خریدم 1.5 گیگ هدیه داره/باید 1.5 گیگ را تا آخر فروردین مصرف کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
قربون شکلت, من که اینترنتی از طریق بانک ملت شارژ کردم, وقتی خواست وارد سایت بشه برای تکمیل فرآیند ارور داد و وارد نشد !!
ینی پوله پرید دیگه ؟!!! :19:
:13:
قبلا کمتر از 80 نمیشدکه تا 150 هم دانلود داشتم اینجوری بگم من وقتایی بوده که تاشبی 2.5 گیگ به راحتی دانلود داشتم ولی الان با این سرعت به 400 مگ هم نمیرسه مثلا همین دیشب فایل 500 مگ رو فقط 13 درصدشو دانلود کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا دیگه افتضاح شده نمیدونم با این کارا چیو میخوان ثابت کنن امیدوارم شاتل یا جاهای دیگه اینقدر خراب نشده باشه حتما سرویسمو عوض میکنم هر روز یک بازی جدید در راه دزدی بیشتر
سرعت شبانه افتضاح شده واقعا"
خیلی زور میزنه میره تا 30 میاد پایین :13::19:
حتما" با این کارها عیدانه و ... میدن دیگه . سرعت های شبانه رو داغون کردن رفت !!!
شما زمانی که این طرح عیدانه رو اعلام کردید اصلا موقع شارژ الکترونیکی توی لیست هیچ کلمه عیدانه ای وجود نداشت و من هم تنها سه ماهه 9 گیگی که وجود داشت رو برای شارژم انتخاب کردم.نقل قول:
حالا میاید اینو میگید و بعد 2 ، 3 هفته لیستو عوض کردید ؟
نقل قول:
شما توی این پیفامی که 12 روز پیش اعلام کردن حرفی از کلمه عیدانه موقع شارژ می بینید یا بگو اصلا لیستو اونموقع عوض کردین ؟
اعتبار هدیه رو شارژ فعلی میاد مثلا 5 گیگ میشه 6.5 گیگ اعتبار مانده (جهت اطلاع دوستان):20:
صبانت پشتیبانی آنلاین ندارد؟
حرفا میزنیا. اصلا گور داره که کفن داشته باشه ؟!!!!نقل قول:
من دیشب اینترنت شبانه ام حدودا یک ساعت کار کرد وبعد یوزر پس ارور داد وتا صبح کار نکرد مال بقیه هم همینجوری بود؟
عین مال مننقل قول:
به خدا خود من هم تو جریان نبودم و همین امروز به من اطلاع دادن و سریع تو سایت اعلام کردم.نقل قول:
متاسفانه طراح سایت لیست شارژ الکترونیک رو دیر آپدیت کرده اند
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
عیدی تمدید رو تا پایان دوره میتوانید استفاده کنید و آخر فروردین دیگه سوخت نمیشهنقل قول:
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
خیر عیدی تمدید رو تا پایان دوره میتوانید استفاده کنید و آخر فروردین دیگه سوخت نمیشهنقل قول:
اگر از حساب شما پول کم شده و تمدید انجام نشده بعد از 72 ساعت از بانک مقصد یعنی همون ملت پول دوباره به حساب شما واریز میشه.نقل قول:
اگر واریز نشد بعد از تعطیلات باید با بانک ملت تماس بگیرید و آنها یه رسید دیجیتال به شما میدهند که ثابت میکنه پول به حساب صبانت در اون تاریخ و زمان واریز شده و شما از طریق اون رسید پولتان را از صبانت پس خواهید گرفت
توجه
دوستان به هیچ وجه در اولین روز از شروع دوره خود ترافیک اضافه نخرید زیرا به دلیل مشکل فنی که در اکانتینگ صبانت هست ترافیک خریداری شده شما محاسبه نخواهد شد.
در صورت تمایل به خرید ترافیک اضافه همیشه صبر کنید تا یک روز از شروع دوره شما سپری بشه و سپس نسبت به خرید ترافیک اقدام کنید.
اقای پشتیبان صبانت این چه بازییه که برای دیدن گزارش کارکرد اکانتم میرم پسوردمو ارور میگیره
ادرسی هم که میرم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این آدرس که شما نوشتی مربوط به ورود کاربران نیستنقل قول:
از طریق لینک زیر وارد شوید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت روزانه 2 برابر شده برای من ولی شبانه خراب :13: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جمع کنین این بساطو چرا مسخره کردین مردمو عیدانه چیه دیگه . عیدانه ما قبلا رسیده .شبانه اشون سرعتشو آوردن رو 20-10 یه 10 روزی تقریبا دانلود شبانه صفر شد یعنی اصلا نمی صرفید با اون سرعت دانلود کرد بعد که درست شد خوشحال شدیم گفتیم خب حالا اشکال نداره 10 روز شبانه امون پرید دو روز بعد شبانه رو از 4 ساعت رسوندن به یک ساعت الان از ساعت 4 که دیسکانکت میشه یوزر پس ارور میده تا صبح.
واقعا که شورشو درآوردن.کاش همون قبل عید می رفتم قراردادمو فسخ می کردم.
سلام امسال صبا عیدی میده؟پارسال که 1 گیگ:13: دادن
حالا اگه بدن میره تو شارژهای رزرو؟
برای من به اعتبار حجمی باقی مونده اضافه شده.:20:نقل قول: