دوست عزیز اینکه سوال می پرسم دلیل بر این نمیشه که خودم تحقیق نکنم و بعد بیام بگم تقصیر شماست.اگه از 10 نفر 8 تاشون بگن یه چیز خوبه یا بهتر از اونیکیه بعد من بیام بگیرم بد در بیاد باز حق ندارم بگم تقصیر کسیه چون هرکسی تجربشو بیان کرده و ممکنه از منطقه ای به منطقه ی دیگه تغییر کنه.ولی بازم ممنوننقل قول:
مرسی رفیق.از لحاظ هزینه کل اختلافشون 20 30 تومنه که اگه سرعتشون تفاوت اسای بکنه به نظرم میرزه.من یکی از دوستام شاتل 128 داره اونیکی 512.یه وقتایی اونیکی 128 داره بهتر از اونیکی داره دانلود می کنه.برای همینم پرسیدم فرقشون چقدر که اگه زیاد نیست دیگه پول بی خودی ندم.از چندتا از دوستامم پرسیدم اونام تی پی لینک داشتن می گفتن خیلی راضین،تو نظر سنجی همین سایتم tp-link دارا بیشتز از isus دارا بودن.دارم به این فکر می کنم که به جای isus برم tp-link بگیرم(شکلک سر خاروندن نداشت).مرسی رفیق:10:نقل قول:
امروز زنگولیدم پارس آنلاین.گفتن واسه این منطقه پورت خالی ندارن:44:.باید صبر کنم تا خالی بشه:37: بهم اطلاع بدن.به سرم زده برم قرارداد ببندم شاید اینجوری زودتر به فکر بیفتن یه فرجی بشه.
دوستان کسی تو منطقه مخابراتی طالقانی 256 و 512 نداره بگه حال و احوال سرعتش چطوره؟نوسان سرعت در چه حدیه؟
ارادت