ممنون اما
جایی سراغ نداری که بشه مستقیم دان کرد !
و بازم در خواست لینک مستقیم برای درایور گوشی اخه لینکش خرابه و نرم افزار کیز هم 82 مگ هست که زیاد برای یه داریور 5 مگی
ممنون اما
جایی سراغ نداری که بشه مستقیم دان کرد !
و بازم در خواست لینک مستقیم برای درایور گوشی اخه لینکش خرابه و نرم افزار کیز هم 82 مگ هست که زیاد برای یه داریور 5 مگی
نقل قول:درایور سامسونگ منظورته؟18.5 مگ هست...تو گوگل سرچ کن مستقیمش پیدا میشه.کد:http://---------.ir/Forum/thread10509.html
سلام
مدیر عامل شرکت گوگل تویه آخرین گفتش اظهار نظر نموده که : شما نمی تونید تصور کنید که در نسخه جدید اندروید با چه چیزهای مواجه خواهید شد. من در این مورد خیلی هیجان دارم.
[HTML]http://www.androidcentral.com/larry-page-ice-cream-sandwich-its-incredible[/HTML]
فردا مشخص میشه ... ببینیم چیکارست ! : دی
گلکسی هم با توجه با لیست گوشی های که به آندروید ICS آپدیت میشن ، 1000 درصد آپدیت میشه . خیلی زود هم اتفاق میفته !
بچه ها به نظرتون چند وقت بعد از معرفی دست ما بهش می رسه؟؟؟؟
به نظر من بعد از GS II ... چون سامسونگ قصد داره از دو هسته ای هاش از ICS به بعد پشتیبانی اصلیشو شروع کنه !نقل قول:
خیلی طول نمیکشه ... مثلا اوایل آذر ماه ... یا دیگه نهایت اواخرش !
galaxy sl رو هم میتونیم به ICS آپدیت کنیم؟نقل قول:
سلام دوستان
در حال نصب رام بودم نمی دونم کجا رو اشتباه کردم
گوشی نیم ساعت تو حالت دانلودینگ موند و رام نصب نشده رو پیت موند
منم خاموش کردم دیگه کلا عکس کامپیوتر مسیر قطع شده و گوشی می یاد(فک کنم برک شده نه؟)
حالا چیکار کنم یکی از دوستان گفت از ادین استفاده کنم ! چطور من هیچ چیز نمی دانم
لطفا راهنمایی کنید
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
حل شد
ممنون
یه سوال دیگه
چرا نمی تونم از مارکت چیزی نصب کنم؟
میگه وارد شو
با جی میل داخل میشم
میگه دیوایسی برای این اکانت ثبت نشده!
چه کنم؟
مارکت برای ایران فیلتره...از مارکت های جانبی استفاده کنید...نقل قول:
کد:http://cafebazaar.ir/
کد:http://slideme.org/
این لیست کجاست؟خود سامسونگ تایید کرده؟نقل قول:
گلکسی هم با توجه با لیست گوشی های که به آندروید ICS آپدیت میشن ، 1000 درصد آپدیت میشه . خیلی زود هم اتفاق میفته !
بلک مارکت هم خوبه...نقل قول:
مارکت برای ایران فیلتره...از مارکت های جانبی استفاده کنید...
منظورم لیست گوشی های سامسونگ نبود ... سایر برند هارو میگمنقل قول:
خب مسلما وقتی یه گوشی مثه Arc یا Incredible S به ICS آپدیت بشه ، سامسونگ برای عقب نموندن از قافله گلکسی رو هم آپدیت میکنه :20:
آخه مشکل اینجاست که این گوشی ها یه سال بعد گلکسی اومدن بیرون و تازه تر هستن...نقل قول:
خب مسلما وقتی یه گوشی مثه Arc یا Incredible S به ICS آپدیت بشه ، سامسونگ برای عقب نموندن از قافله گلکسی رو هم آپدیت میکنه
به هر حال ما امیدمون رو از دست نمیدیم..:دی
انتشار اندروید 4 برای سامسونگ:
And yet, sadly, that’s not the case. There’s no official word on Samsung’s plans, though its a fair assumption that they will happen at some point in early 2012.
منبع:
کد:http://www.zdnet.com/blog/gadgetreviews/when-will-current-android-devices-get-upgraded-to-ice-cream-sandwich-here-are-a-few-clues/28007?tag=content;search-results-river
البته نگفته که منتشر میکنه یا نه ... گفته هنوز چیزی مشخص نیست ! و هیچ منبع رسمی از سامسونگ بر آپدیت شدن گوشی ها ارائه نشده !
فقط سونی اریکسون تمام سری 2011 Xperia رو آپدیت میکنه !
سلام دوستان
دیروز بالاخره گوشی i9003 رو خریدم......واقعا لذت بردم ازش.....
ولی از اونجایی که اولین تجربه ی اندروییدیمه اعصابم رو ریخته به هم......... تو این تاپیک 552 صفحه پست داریم.من که نمیتوم این همه پست رو بخونم....مشکلم اینه که هیچی سر در نمیارم از آندروید:41:
تا دلت بخواد تو این انجمن و انجمنهای مشابه مطلب زدن همه ولی واقعا پراکنده و متفاوت، جون بچه هاتون یکی بیاد ما رو کمک کنه یه چیزی یاد بگیریم. فقط لین ندین که برو این تاپیک و بخون.
حالا مشکلات من چی هست؟؟
من اصلا نمیدونم ورژن آندرویدم چی هست؟؟؟
نمدونم جه طوری گوشیم رو آپ کنم؟؟؟؟
من فقط می خوام از رام های رسمی استفاده کنم نه از کاستوم ها، ولی نمدونم کدوم رام ها رسمین کدوم نه؟؟
چه چیزایی واسه آپدیت نیاز هست؟؟
اصلا آپدیت یعنی همون تعویض رام؟؟؟؟؟؟
مهمترین مشکلمم اینه که کلمات فارسی جدا از هم نوشته میشن(همین باعث شده که من بخوام دست به تغییر در نرم افزار گوشی بزنم)
یه اطلاعات کلی هم از چیزایی که پیدا کردم تو گوشی بهتون میدم:
firmware version:2.2.1
baseband version: i9003XXB1
kernal version: 2.6.32.9 root@se-s608#1
build number: froyo.XWKB6
من خودم از این اطلاعات اینجوری برداشت کردم که آندرویدم 2.2 هستش....درسته؟؟؟؟؟؟
بچه ها رو کمکتون حساب کردما، ممنون و متشکر.....:11:
تو یه سایتی دیدم که گفته بود این تصاویر مربوط به اندروید آیسکریم هست !
به نظرم خیلی خوش ساختو زیباست !
کی قراره بیاد ؟
بستگی به سامی داره که آپدیت بده یا نهنقل قول:
ولی این ورژن اوایل 2012 سورسش دست دولاپرا میرسه
سلام دوستان:46:
ظاهرا سامسونگ در همون مراسم معرفی گالاکسی نکسوس و اندروید4 (آیس کریم) دیوایسهایی که آپدیت آیس کریم رو دریافت خواهند کرد رو به نمایش گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هنوز زمانی برای عرضه ی این آپدیتها اعلام نشده.
منبع:
کد:http://galaxytablife.com/2011/10/samsung-confirms-android-4-0-ice-cream-sandwich-for-galaxy-tab-10-1/
این عکس واقعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمینی واسه همون مراسم هست؟
یه ریویو از این گوشی می دین ببینیم چند مرده حلاجه؟
ميشه گفت تو تك هسته اي ها از بهترين و قويترين ها محسوب ميشه
كه الان قيمت خوب و متعادلي داره و امكاناتش هم كامله و ساپورت بالايي هم داره هم از طرف سامسونگ هم دولاپرها
بچه ها خبری از ورژن 2.3.4 یا 2.3.5 رسمی فارسی نشده ؟
نقل قول:
نه، اما به چه دردی میخوره ؟ خوب رام رو deodex کن و راحت فارسی ساز رو بریز !
نقل قول:
شبیه هانی کامب هست !
البته این رو در نظر بگیر که لانچر زیبا هست و نه خود ice cream
وقتی برای گالاکسی بیاد روی اون touchwiz قرار میگیره و باز باید همون ظاهر همیشگی رو تحمل کنی :31:
همین الان خوشکل تر از این هم ساخته شده :20:
بیشتر تفاوت ها میشه گفت
- قفل چهره >> روی نوت بوک ها سال هاست این ویژگی هست و عملا بی کار برد و پر اشتباه !
- پانورما برای عکاسی >> سامسونگ و سونی اریکسون قبل از این روی گوشی های خود استفاده میکردن
- COpY & paste بهتر شده
- قابلیت قفل کردن App ها >> نرم افزار هایی در این زمینه قبلا بود و برخی رام ها مثل miui این قابلیت رو داشتن
- اسکرین شات از صفحه نمایش >> خب این قابلیت قبلا با نرم افزار یا رام روی گوشی اضافه میشد اما الان هست
مثل اینکه contact ها هم مدیریتش تغییراتی داشه و خود گوگل رسما اعلام کرده که از windows phone کپی کرده !!!!!!
خوب منم الآن روی گوشیم از یه لانچره دیگه استفاده کردم !نقل قول:
چاره ای نیست که با اومدن آیسکریم ، از لانچره خودش روی گالاکسی استفاده بشه کرد ؟
چرا اگه بیاد میشه یه لانچر دیگه بندازیم روی آیس ، این جوری دیگه اثر از تاچ ویز نمیمونه !نقل قول:
حالا ایس کریم بیاد تاچ ویز پیشکشش......: دی
دوربینش فلاش نداره؟
بلوتوث3 چه قابلیتهایی داره؟
نچ..فلاشش کجا بودنقل قول:
دوربینش فلاش نداره؟
بلوتوث3 چه قابلیتهایی داره؟
اگه یه گوشی دیگه هم بلوتوث 3 داشته باشه سرعت خوبی پیدا میکنه...
والا من یه بار برای 2.3.4 این کارو کردم اینقدر مشکل برای پیش اومد ( مثل از کار افتادن وایرلس و مصرف وحشتناک باتری و ...) که کلا بیخیال هر چی رام غیر رسمی و کاستوم و ... شدم . به دردسرش نمیارزه .نقل قول:
بچه ها یکی از قابلیت های خوب آیس کریم
غیرفعال کردن Appها در اندروید 4.0
در Android: Ice Cream Sandwich کاربر می تواند نرم افزار مورد نظر خودر را بطور کامل غیرفعال کند. این قابلیت در مورد برخی از نرم افزارهای آزاردهنده نصب شده برروی سیستم عامل که میزان قابل ملاحظه ای از منابع سخت افزاری را اشغال و بعضا باتری را نیز مصرف می کنند نیز می شود.
براساس اعلام گوگل، کاربر در اندروید 4.0 می تواند اجرای یک نرم افزار را غیرفعال کند و تا زمانی که خود کاربر نخواهد آن نرم افزار اجرا نخواهد شد.
این همون قابلیت Freez کردن برنامه هاست ، که ماله برنامه Titanium Backup بود !:20:نقل قول:
تقریبا اکثر قابلیت های ICS تویه قالب نرم افزار الان موجوده !
در مورد ظاهر هم شایعاتی مبنی بر این که ICS با Touchwiz 5 برای گوشی های سامسونگ ارائه بشه ،ولی فعلا در حد همون شایعست !
ولی واسه گلکسی اس به احتمال زیاد با تاچ ویز 4 ارائه بشه ! خوبه باز !
شارژر گالاکسی که برای دوستم گرفته بودم رو نگاه میکردم متوجه شدم سیم نازکی داره. و رویه پلاستیکش هم کنده شده بود. شارژر گوشی شما هم همینطوره؟ احساس میکنم اصل نیست
galaxy sl رو میشه به icecream آپدیت کرد؟
4تا آیکن ثابت صفحه اصلی گوشی (منظورم phone , contact , sms , application) رو چطور میشه تغییر داد و برنامه های دیگه رو جاشون گذاشت؟
سلامنقل قول:
به منو برین و کلید Options رو بزنید و گزینه Edit رو انتخاب کنید .
بعد هر کدوم از برنامه هایی که میخواین از اون پایین حذف کنید ، انگشتتون رو چند ثانیه روش نگه دارین و به منو حرکتش بدین و رهاش کنین .
حالا هر برنامه ای رو که میخواین بیارین اون پایین رو از منو انتخاب کنید و در پایین صفحه رها کنین ! :20:
نه مشکلی نداره اگه درست انجام بدینقل قول:
همچنین میتونی deodex شدش رو دانلود و نصب کنی، دیگه زحمتی هم نداره
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
نازکیش که بله نازکه اما با کیفیتهنقل قول:
منظورت رو از رویه پلاستیکی نفهمیدم اما ظاهرش مشکلی نداره و مرغوب جلوه میده
به هر حال روی شارژر شماره سریال و مدل هست که میتونی چک کنی اصله یا نه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
سلام.برای خرید گوشی بین چند تا گوشی هم قیمت گیر کردم !
1- گلکسی اس با حدود قیمت 450
2- ال جی بلک با حدود قیمت 460
3- اچ تی سی دیزایر hd کارکرده در حد آک 480
4- سونی آرک 480
خوشحال میشم راهنمایی کنید
امروز با دیزایر HD یکی از دوستان کار کردم، حالم از صفحه نمایشش بهم خورد! مثل اینکه از پست یک پرده داری نگاه میکنه، با زاویه دید کاملا محدود!!!!!نقل قول:
سونی ارک هم بنظر من آش دهم سوزی نییست!
ولی در مورد ال جی بلک نظری ندارم!
گالاکسی هم که خوبه ولی کم کم داره پشتیبانی رو بیخیال میشن دیگه(بدلیل اینکه گوشی های جدید زیادی اومده به بازار)
دوستان خبر معتبری هست که اندروید 4 برای i9000 میاد یا نه؟