[QUOTE=mehdi_vsgh;6572185]ممنون ما تو محدوده آزادی حبیب اله هستیم... کسی تو این منطقه وایمکس داره؟[/QUOTE
دوست عزیز نقشه پوشش شبکه وایمکس ایرانسل دیدین؟ بهتره اول نقشه نگاه کنید.
Printable View
[QUOTE=mehdi_vsgh;6572185]ممنون ما تو محدوده آزادی حبیب اله هستیم... کسی تو این منطقه وایمکس داره؟[/QUOTE
دوست عزیز نقشه پوشش شبکه وایمکس ایرانسل دیدین؟ بهتره اول نقشه نگاه کنید.
سلام دوستان عزیزم یه سوال دارم من الان سرعت 512 دارم میخوام اینو 2 مگابایت کنم آیا میشه مثلا تا 15 آبان این کارو بکنم یا اینکه باید حتما اول ماه انجلم شه و اینکه بعد انتخاب و تغییر تعرفه باید 130 هزار تومن شارز بگیرم و وارد کنم تا اینکه شارژ بشه خواهشا عزیزانی که میتونن به من کمک کنن :46:
دوستان بهترين راه تمديد شارژ كدومه؟؟؟ از اينترنت E-care يا از طريق شارژ؟ در ضمن اينكه نوشته از طريق شماره ايرانسل كارت شارژ كنيد. از طريق اينترنت مثل سايت هاي وارد بانك ميشه و پرداخت ميكنه؟!!!
بعضی وقت ها هم فایروال بلوک میکنه شبکه رونقل قول:
یه سری با وایمکس همین مشکلو داشتم فایروال غیر فعال کردم نت وصل شد
دوستان یه سوال
الان این ماه 512 نامحدود گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی فقط تا 30 گیگ میشه دانلود کرد؟
ماه های قبل تا 80-90 گیگ دالود داشتم
این قسمت به ریال هست و باید دو عدد آخر حذف بشه که مگابایت مونده به دست بیادنقل قول:
300 گیگ عزیزم. نترس به این مقدار نخواهی رسیدنقل قول:
آهان مرسی:Dنقل قول:
100% نمیرسم:D
نهایت 100 گیگ
یه سوالم از شما:
چه طور سرعت دانلودت اینقدره؟
واسم عجیبه
چون الان من 512 سرعتم اینه:D
سلام من نه توی بخش e-crae میتونم وارد بشم
نه لینکهایی که برای دانلود میذارم قابلیت resume دارن
اُپراتور هم میگه مشکلی از ما نیست و شمارهات رو بده پشتیبانی بهت زنگ میزنه
ما که بعد از این 100 باری که زنگ زدیم فقط 2 بار پشتیبانی باهام تماس گرفت
اونم گفت مشکلی از ما نیست...
خدا به همهمون رحم کنه
اینم تست اسپید سرویس 2 مگ نامحدود
امروز سرعت منم بدجوری پایین اومده سرعت دانلودم همش رو 30 بود الان رو 10 پیج ها رو هم به زور باز میکنه.نقل قول:
معلوم نیس باز چشون شده
لطفا یه متن نامه ساده بزارید برای درخواست اینترنت بالای 128 . برای شرکت
کاری نداره یه نامه با سربرگ و مهر و امضای شرکت میگیری به این عنواننقل قول:
سلام علیکم
با احترام به آگاهی میرساند نامبرده --------------- جهت انجام امورات شرکت در منزل نیاز به اینترنت پرسرعت 512کیلوبیت دارد.
حالا من یه سوال دارم میخوام از دانشگاه داداشم یه نامه بگیرم
آیا گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم کفایت میکنه؟؟؟؟؟ اگه فرضا نامه بگیرم برای 256 بعدا میتونم اونو ارتقا بدم به 512؟
نقل قول:
فقط کافیه تو نامه ذکر کنید که احتیاج به اینترنت پرسرعت دارید. همین کافیه و شامل تمام سرعتها میشه
پس با این حساب گواهی اشتغال به تحصیل کفایت نمیکنه حتما باید یه نامه باشه که در اون درخواست اینترنت پرسرعت کرده باشیم!؟؟نقل قول:
نقل قول:
یه با معرفت پیدا نمیشه جواب منو بده 2 روزه ایتو گذاشتم هیچ کس جواب نمیده
:19:
نقل قول:
حتماً باید یه نامه باشه تا سندی دال بر درخواست اینترنت پرسرعت باشه...
گواهی اشتغال به تحصیل تأثیری نداره ولی اگه کارت کارشناسیه ارشد داشته باشی حله...
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
نقل قول:
من دقیقاً نمیدونم ولی ظاهراً شما در قسمت تغییر تعرفه ، تعرفهی مورد نظرتون رو انتخاب میکنید و آخر ماه
میزان پول لازم برای شارژ رو به حساب واریز میکنید (همون 130/000) و برای ماه بعد اینترنت شما با تعرفهی جدید شارژ میشه.
اینی هم که کسی جواب نمیده به خاطر اینه که تعداد کاربرهای اینترنت وایمکس کمه یا اونایی که میان توی فوروم تعداشون کمه.
حاجی خیلی ممنون بابت پاسخگوییتنقل قول:
حتماً باید یه نامه باشه تا سندی دال بر درخواست اینترنت پرسرعت باشه...
گواهی اشتغال به تحصیل تأثیری نداره ولی اگه کارت کارشناسیه ارشد داشته باشی حله...
یه سوال کوچیک دیگه
این مودمهای usb میخوام بگیرم ازشون بعد میخواستم بدونم این مودما امکان استفاده همزمان کامپیوتر و لپ تاب رو داره یا باید جداگونه استفاده کرد؟؟؟؟
یعنی میخوام همزمان لپ تاپ و کامپیوتر بتونن استفاده کنن از اینترنت آیا میشه؟
پورت usb فقط روی یه سیستم میذاری از طریق lan یا وایرلس با لب تاب شیر میکنی؟نقل قول:
میتونی wifi بگیری که به صورت وایرلس به لب تاب وصل بشه و با کابل lan هم به کامپیوترت.
بدیه usb ها انه که اگه خونه یا جایی که میخوای استفاده کنی مشکل سیگنال داشته باشی به خاطر کابل 3 متریه usb مودم محدودیت
مانور داری. چون خودم مودم usb دارم اینو میگم ولی برای wifi چون میتونی کابل lan به اندازهی دلخواه استفاده کنی در اون مورد محدودیت مانور نداری.
من لینکهام قابلیت resume نداره... کسی این مشکل رو نداره؟
باید تو گواهی اشتغال به تحصیل پهنای باند قید بشهنقل قول:
من خودم اول گواهی که از دانشگاه گرفتم واسه شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل گرفتم
که فکس کردم گفت اینو قبول نداریم
گفت حتما پهنای باند توش قید بشه
دوباره رفتم درخواست دادم شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل پهنای باند 512
یه یوزر جدید ساختم چون گفت باید شرکتی باشه مودمم اشتراکی با یوزر قبل زدم
فقط آخرش 8 تومن پول نصبو گرفت:27:
2ساعت بعد فعال شد
وقتی نوع اشتراکت شرکتی باشه ماه بعد هر سرعتی که خواستی میشه درخواست بدی
ربطی نداره من دانشجو کاردانی پیوستم ولی گرفتم:31:نقل قول:
نه مشکلی نیست 24 ساعت رو دانلودم نه افت سرعت بوده با idm هم تمام لینک ها resume دارهنقل قول:
اقا اینو یه کم بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
باید تو گواهی اشتغال به تحصیل پهنای باند قید بشه
من خودم اول گواهی که از دانشگاه گرفتم واسه شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل گرفتم
که فکس کردم گفت اینو قبول نداریم
گفت حتما پهنای باند توش قید بشه
دوباره رفتم درخواست دادم شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل پهنای باند 512
یه یوزر جدید ساختم چون گفت باید شرکتی باشه مودمم اشتراکی با یوزر قبل زدم
فقط آخرش 8 تومن پول نصبو گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2ساعت بعد فعال شد
وقتی نوع اشتراکت شرکتی باشه ماه بعد هر سرعتی که خواستی میشه درخواست بدی
من الان یه گواهی اشتغال به تحصیل میگیرم برای ایرانسل با پهنای باند مثلا 256
حالا الان باید وقتی میخوام زنگ بزنم بهشون یوزرم رو باید بزنم شرکتی؟؟؟؟
قضیه مودم اشتراکی چیه؟ منم باید مودم اشتراکی بزنم؟؟
من هنوز هیچ کاری نکردم فقط!!
یه سوال دیگه اگه نامه بگیرم مثلا برای پهنای باند 256 بعدا بخوام بکنم 512 مشکلی پیش نمیاد؟؟
امروز جمعه این وایمکس ایرانسل دائم قطع و وصل میشه :2:
مگه وقتی بارون بیاد اینطوری میشه ؟؟؟
نقل قول:
برای من resume نداره برای شما دائم قطع و وصل میشه
آخرم میگن شمارهات رو بده واحد پشتیبانی باهاتون تماس میگیره
کسی توی تهران مشکل resume رو با سایتهای شیرینگ مثل فایل سونیک و رپیدشیر نداره... خیلی حیاتیه...
من با یه سرویس دیگه از شرکت پارسانلاین این مشکل رو ندارم ولی با وایمکس این مشکل رو دارم
خواهش میکنم فقط این پست رو نخونید اگه کسی هم هست بگه...
چرا عزیز با اون هاستها منم مشکل دارم ! نمیدونم فیلترینگ کاری کردن یا شرکت گندی زده. مجبور شدم رو VPS خودم موقتا HFS بریزم و بیارم رو اون و بعد دانلود کنم. 1 هفته ای هست اینجوریه !
نقل قول:
داداش بابت جوابت ممنون سپاسگزارم :11:
نقل قول:
برادر گرامی دستت درد نکنه منو از یه توهم جدی نجات دادی...
اینقدر اُپراتورهای وایمکس بهم گفتن مشکلی نیست که داشت توهم برم میداشت
خلاصه دمت گرم...
چند وقتی هست که پینگ رفته بالا
نمیدونم چیکار میکنن تو این شرکت خراب شده
پینگ رو ببینید:
250 ms بیشتر شده
دوستان ايرانسل كه نامحدود ميده پهناي باند رو كم نميكنه كه سرعت دانلود بياد پادين؟؟؟؟ اين مخابرات بي پدر كه خودش 128 نامحدود داد گفت محدود نداريم الان يه عكس رو ميخوام باز كنم 5 دقيقه طول ميكشه. الان شرايط ايرانسل چطوره؟؟؟
يك هفته است در محدوده سيدخندان اوضاع آنتن افتضاح است.
قطعي سيگنال كامل حتي در طبقلت بالاي ساختمان و.......
هيچكس هم پاسخگو نيست.
نخواستيم بابا همين مخابرات رو سر مي كنيم :41: صبر ميكنم اين اپراتور سوم از آذر بياد ببينيم اينترنتش چطوره ميخوام تصويري ارائه بده سرعت اينترنتش بايد خوب باشه.
دوستان من ویندوز 7 دارم ...چند شبه که میزارم برای دانلود سیستم بعد 1 ساعت خاموش شده...تنظیمات sleep هم نگاه کردم و گذاشتم روی never ...دو شبه که اینطوری شده...کمک کنید
نه واسه من که پیش نیومدهنقل قول:
البته توی یه ساعت هایی افت سرعت پیش میاد(مثلا عصر ها و یا ساعت 10 تا 12 شب) که اینم فکر میکنم بخاطر شلوغی تو این ساعت ها باشه
من شب که دانلود رو شروع میکنم راحت 7 تا 8 گیگ رو تا صبح دانلود میکنم با سرویس 2 مگ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان کسی مشکل پینگ نداره؟
اگه میشه یه تست با سرور لندن یا فرانکفورت بگیرید
و پینگتون رو با 4.2.2.4 هم تست کنید
ممنون:11:
اصلا برای تغییر نوع کاربری نیازی به ساخت اکانت جدید و مودم اشتراکی نیست شما میتونستی با همون مدرک برای همون شناسه درخواست تغییر کاربری رو بدی و فقط از اول ماه فعال میشد. اما مودم اشتراکی درد سری که داره این هست که اگر با حساب اصلی کار نشه و غیر فعال و تعلیق بشه شما هم دیکه نمیتونی استفاده بکنی. این رو هم مد نظر داشته باشیدنقل قول:
ببین تو اگه میخوای مودم جدید سفارش بدی احتیاجی به اشتراکی کردن مودم نیستنقل قول:
اگه مودم جدید میخوای سفارش بدی از طریق سایتشون سفارشتو میدی نوع اشتراکم شرکتی میزنی
اگه نه میخوای از مودم قبلیت استفاده کنی موقع ثبت نام قسمت تهیه مودم از ایرانسل رو خیر میزنی
باید آدرس مک مودمو با شناسه صاحب مودمو وارد کنی بعد یه درخواست میره واسه صاحب مودم که از کنترل حساب اینترنتی میشه تاییدش کرد یا رد
نه مشکلی پیش نمیاد چون که نوع حسابت دیگه شرکتیه
من از چیز پ/ی/ ا/ن اس/اس/اچ استفاده میکنم مشکلی ندارمنقل قول:
اس/اس/اچ هم روی وی پی اس ویندوز خودم واسه استفاده شخصی اوکی کردم با برنامه winsshd v5.2
واسه استفاده شخصی تا 10تا یوزر بت free میده واسه استفاده تجاری 30 روز تریال میده که باید لایسنس بخری واسش
تست ها رو همین الان گرفتم:نقل قول:
نه اصلا سرعت تغیر نمیکنهنقل قول:
ولی ایرانسل 128 اصلا توصیه نمیشه سرعت دانلود 15kb :31:
من زنگ زدم 707گفت اشتراک قبلیت نوعش خانگیه نمیشه تغیر داد به شرکتینقل قول:
حساب اصلی هم 128 طرح آزاد که گفت اگه هر 3ماه ازش استفاده نشه مودم از شبکه ایرانسل خارج میشه
گفت در حد چند صفحه باز کنی کافیه
ماهی 1 مگ ازش استفاده میکنم پس مشکلی پیش نمیاد
اقا دمت گرم من دیروز ثبت نام اینترنتی کردم امروز هم پول رو پرداخت کردم و زنگ زدم گفتن تا 72 ساعت دیگه میان برای نصب!!!نقل قول:
ببین تو اگه میخوای مودم جدید سفارش بدی احتیاجی به اشتراکی کردن مودم نیست
اگه مودم جدید میخوای سفارش بدی از طریق سایتشون سفارشتو میدی نوع اشتراکم شرکتی میزنی
اگه نه میخوای از مودم قبلیت استفاده کنی موقع ثبت نام قسمت تهیه مودم از ایرانسل رو خیر میزنی
باید آدرس مک مودمو با شناسه صاحب مودمو وارد کنی بعد یه درخواست میره واسه صاحب مودم که از کنترل حساب اینترنتی میشه تاییدش کرد یا رد
نه مشکلی پیش نمیاد چون که نوع حسابت دیگه شرکتیه
حالا واقعا تا 3 روز دیگه میان یا اذیت میکنن؟
قربونتنقل قول:
فقط شرمنده دیر جواب دادم چون شهرستان بودم
بستگی به شانست داره
واسه من که فرداش نصاب زنگ زد امد واسه نصب
تازه ثبت نامم ساعت 2 نصف شب بود
ولی شنیدم واسه بعضی از دوستان تا 1 ماه هم لفطش دادن
البته اون موقع نوع مودم وا فای رو تموم کرده بودن واسه همین طول کشید نصب
من كه با ساكسس جديدا خريدم استفاده ميكنم با برنامه proxifer هم امنيت بالايي داره و هم سرعت عالي داره
بله من هم موافق این قضیه هستم...من خودم روی سرور خودم کانفیگ کردم و دارم استفاده می کنم...از دوستان کسی خواست میتونه خصوصی بده...باهاش کنار میامنقل قول: