سلام
یه laptop میخوام که حدود 650 تا 700 باشه.حالا یه ذره بالاترم بره مشکلی نیست.
بیشتر برای کارای خونگی باشه باهاشم بازی نمیکنم.صفحش بزرگ و با کیفیت باشه.خودشم خوشکل باشه!یه جورایی دخترونه
هاردشم بالا باشه
سلام
یه laptop میخوام که حدود 650 تا 700 باشه.حالا یه ذره بالاترم بره مشکلی نیست.
بیشتر برای کارای خونگی باشه باهاشم بازی نمیکنم.صفحش بزرگ و با کیفیت باشه.خودشم خوشکل باشه!یه جورایی دخترونه
هاردشم بالا باشه
نقل قول:
مرسی دیدم ولی این مدل رو من از نزدیک دیدم. طرح داره... خیلی مثل غیر طرح دارش خوشگل نیست...!!
آخه این DV6 چندتا طرح و رنگ دارن: 1- تمام استیل 2- شامپاینی طرحدار 3- مشکی طرحدار 4- سفید طرحدار 5- قرمز طرحدار
که من دنباله اون تمام استیلش هستم ولی جدیداً تو سایت خود HP مدل جدید Pavilion DV6t SE زده خیلی قشنگ هستش اگه بشه اونو پیدا کرد که خیلی عالی این هم لینکش ببین
[HTML]http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&ca tegory=notebooks&a1=Category&v1=High+performance&s eries_name=dv6tse_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/High_performance/dv6tse_series[/HTML]خیلی از Probook 4520 تعرف نمی کنن...!!! چرا..؟؟؟ من که از نزدیک دیدم خیلی قشنگ بود.. به نظرم با توجه به قیمتش خیلی مناسب هست.
Acer Aspire 5742G-384G64MN##نقل قول:
Intel Core i3 380M 2.53GHz
4GB DDR3 Memory
640GB 5400RPM HDD
NVIDIA® GeForce® GT 540M Graphics
قیمت: 750 هزار تومان
قوی ترین لپتاپ ۱۴ یا ۱۵ اینچ که میشه تا حداکثر ۷۰۰ تومن با گارانتی گیرآورد که درایو نوری هم داشته باشه و ترجیحا از مارک dell نباشه؟
به نظر من دل زیر 1میلیون بهترین انتخابه
نقل قول:
الان تنها رنگی که تو بازار هست رنگ بژ هست ... امروز دوستم به 7 تا نماینده ها توی تهران زنگ زدند تا گیر آوردند و فک کنم واسه من قیمت خرید بزنه و حدود 920 حساب کنه .....
خیلی کمیاب شده 3142
4520 هم واسه کسایی که از گرافیک استفاده کمتری دارند مناسب هست و مدل خوبی هم هست بد نیست!
اره قیمت خوبی داره .
آقا الان تو فروم میچرخیدم دیدم همه میگن این هادر 3150 و 3142 همش خرابه من می ترسم بخرم بیچاره بشم :41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=465124&page=9[/HTML]
با عرض سلام
سال نو همه مبارک باشه
می خوام یه لپ تاپ بگیرم بودجه من تا 800 هزار تومنه
موارد استفاده هم بیشتر فتوشاپ و طراحی دکوراسیون داخلی و کارای گرافیکی و designer هست
شما دوستان با این مواردی که گفتم چی پیشنهاد می کنید؟
البته بلوتوث هم داشته باشه و می خوام دخترونه باشه ( واسه دختر خالم میخوام بحث حیثیتیه)
ممنون
سال نو بر همه مبارک باشه من یه لپ تاپ با مارک سونی یا دل می خوام اینها رو پیدا کردم فکر کنم گرافیکشون از رم استفاده می کنه و قیمت اولی بالا هستش و تفاوتشون رو هم با هم نمی فهمم توی سخت افزار چیه سقف بودجهء من تقریباْ ۸۵۰تومان هست اگر کسی مدل دیگری رو می شناسه و معرفی کنه لطف بزرگی به من کرده:
DELLDELL INSPIRON 5010CORE I5 460 2.53 up 2.8/ 4 GB/ 500 GB/ 15.6 LED/ ATI 5470 (1024 MB)/ BT/ WIFI/ LAN/ CAMERA- HDMI-6CELL/ 9300000
DELLDELL INSPIRON 5010CORE I5 480 2.66 to 2.9/ 4 GB/ 500 GB/ 15.6 XGA LED/ ATI 5470 (1024MB)/ BT/ WIFI/ LAN/ CAMERA - HDMI-6CELL/ 8700000
کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
من ایسر 5742 رو دیدم ولی زیاد دخترونه نیست.
سلام
تا سقف یک میلیون تومن بهترین گزینه برلی خرید چی میشه گرفت
ممنون:11:
سلام
من 700 هزارتومان پول دارم با این پول چه لب تابی میشه خرید
من 800 هزارتومان پول دارم با این پول چه لب تابی میشه خرید
سلام من بین 3 لپ تاب dell inspiron 5010 ati با رم
8 و dell inspiron 3500 با رم 4 و hp g62 ati با رم 8 کدوم رو بخرم.
نقل قول:
سلام
4520 اچ پیبه نظر انتخاب خوبی هستش
خودمم دارم رو اون فکر می کنم
آقا اینجا هیچ کس خوب راهنمایی نمیکنه.......
من تا 1 میلیون تومان پول دارم چی بگیرم بهتره..؟؟؟؟
اقایون من یه لپ تاپ hp بخرم
g62 ati یا 4520؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . بچه ها من یه لپ تاپ Acer 4741G Core i5 دارم . احتمالاً می فروشمش چون صداش خیلی کمه و من هم چون کارم موسیقیه خیلی اذیتم می کنه . می خوام اینو بفروشم و یه لپ تاپ دیگه بخرم . به نظرتون چی بگیرم ؟
بودجه حداکثر 850
می خوام که سی پی یوش حداقل Core i5 باشه . صداش حتماً Stereo و دالبی و از این چیزا باشه و اسپیکراش خوب باشه .
گرافیکش در حد قابل قبول باشه . ترجیحاً HP یا Asus . پد موس هم حتماً حتماً مالتی تاچ باشه . خواهش می کنم کمک کنید چون می خوام زود اینو بفروشم و اونو بگیرم
HP G62 بخر چون کیفیتش خیلی بالاتر از دلهنقل قول:
بچه ها من یه خورده گشتم . مثل این که این HP G62 مدل خوبی به نظر میاد .نقل قول:
سلام . بچه ها من یه لپ تاپ Acer 4741G Core i5 دارم . احتمالاً می فروشمش چون صداش خیلی کمه و من هم چون کارم موسیقیه خیلی اذیتم می کنه . می خوام اینو بفروشم و یه لپ تاپ دیگه بخرم . به نظرتون چی بگیرم ؟
بودجه حداکثر 850
می خوام که سی پی یوش حداقل Core i5 باشه . صداش حتماً Stereo و دالبی و از این چیزا باشه و اسپیکراش خوب باشه .
گرافیکش در حد قابل قبول باشه . ترجیحاً HP یا Asus . پد موس هم حتماً حتماً مالتی تاچ باشه . خواهش می کنم کمک کنید چون می خوام زود اینو بفروشم و اونو بگیرم
به نظرتون می ارزه لپ تاپ الانمو بفروشم و G62 بگیرم ؟
کانفیگ این لپ تاپم اینه :
Acer 4741g
GT420 m
4GB
Core i5 460m 2.53 - 2.8
640 GB HDD
14 Inch LED
Multi Touch Pad
2.2 KG
HP G62 دو تا کانفیگش هست . لینکشونو گذاشتم :
کد:http://kimiaonline.com/ui/productdetail.aspx?pid=178
خواهش می کنم هر دو رو ببینید و راهنماییم کنید .کد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-HP-Pavilion-G62-b54&Type=Specifications#Tab
اگر هم میشه اونایی که دارند بگن که پد ماوسش مالتی تاچ هست یا نه و درباره صدا و کیفیت صداش هم بگید . صدا برام خیلی خیلی خیلی مهمه . حتماً می خوام که اسپیکر های قوی و با کیفیت و سیستم صوتی و کیفیت صدای خیلی خوبی داشته باشه .
اگر مدل دیگه ی خوبی هم هست خواهش می کنم بگید . مرسی ;)
ORنقل قول:
سلام
تا سقف یک میلیون تومن بهترین گزینه برلی خرید چی میشه گرفت
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ORنقل قول:
سلام
من 700 هزارتومان پول دارم با این پول چه لب تابی میشه خرید
ORنقل قول:
من 800 هزارتومان پول دارم با این پول چه لب تابی میشه خرید
نقل قول:
آقا اینجا هیچ کس خوب راهنمایی نمیکنه.......
OR
دوستان برای گرفتن نتیجه مناسب حتما کاربریتون را ذکر کنید و اگه مدل خاصی هم مد نظرتون هست ذکر کنیدنقل قول:
من تا 1 میلیون تومان پول دارم چی بگیرم بهتره..؟؟؟؟
نقل قول:
اقا لپ تاپتو چند میفروشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یه لپ تاپ Dell vostro 1520 یه بنده خدایی داره یه سال پیش هشتصد و پنجاه تومن خریده می خوام ازش الان بخرم باطریش هم یه مقداری مشکل داره کمتر از حد عادی شارژ میشه
چقدر بخرم می صرفه؟
مرسی
آقا من تا 1 میلیون تومان میتونم هزینه کنم و کارم هم طراحی سایت و کار نرم افزاری هست مثلاً در یک زمان چندین و چند نرم افزار باید ران کنم و تقریباً کل روز رو در اینترنت هستم... گاهی اوقات اگه بازی خوبی تولید بشه مثل GTA بازی میکنم. ظاهر لپ تاپ هم برام خیلی مهم هست.....نقل قول:
چی بگیرم بهتره..؟؟ خودم موندم بین این مدلها Probook 4520 / DV6 3300 / DV6 3142 / DV6 3120 / DV6 3150
خب تو این رنج قیمت و با این کاربری گزینه های زیادی را پیش رو دارید ...نقل قول:
از بین مدل های خودتون DV6 3142 و Probook 4520 به نظرم مناسب تر هستند ...(البته در بین اچ پی ها به نظرم سری پروبوک مناسب تر هست)
مدل هایی که خودم در کنار این مدل ها پیشنهاد بدم :
ASUS K52JT
CORE I5-2.66-480M
4GB DDR3
500 HDD
ATI 6370 1G DDR3
15.6" LED
DVD-RW
-------------------------------
Acer Aspire 5742G
CORE I5-2.66-480M
4GB DDR3
640 HDD
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
15.6" LED
DVD-RW
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
سری وسترو اصلا توصیه نمیشه (اصلا دیزاین جالبی نداره )نقل قول:
شما با هفتصد تومن اگه دل میخواهید بخرید خیلی راحت میتونید از سری اینسپایرون دل نوت بوک مناسبی بگیرید
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
دوست من بحث خریدتون را اینجا ادامه ندید ...نقل قول:
برید تو پروفیلش یا با پیغام خصوصی ادامه بدید
من کاری به دیزاینش ندارم یه لپ تاپ جون سخت ترمی خوام که مطمئنا از اینسپایرون در درجه بالاتری قرار دارندنقل قول:
سری وسترو اصلا توصیه نمیشه (اصلا دیزاین جالبی نداره )
شما با هفتصد تومن اگه دل میخواهید بخرید خیلی راحت میتونید از سری اینسپایرون دل نوت بوک مناسبی بگیرید
من یکی دو جا نشون دادم گفتند خیلی بارزه سیصد الی سیصد و بیست
فکر نکنم کسی هفتصد پول بده
هر جور مایلید ...نقل قول:
قیمتش که بله کسی سیصد تومن هم پول براش زیاده (کلا چند تا از دوستام هم که داشتن مثل آجور برا هم پرت میکردن :31:)
ASUS رو دیدم گرافیکش مثل 4520 ولی 4520 ظاهر بهتری داره پس 4520 انتخاب بهتری هست....نقل قول:
3142 هم خوبه ولی رنگ سفیدش کارو خراب کرده... اگه مثل 3150 بود تمام استیل طرحدار(Argento) خیلی خوب میشد... یک سوال 3300 و 3120 هم طرح بدنه شون مثل 3150 هست...؟؟؟؟ اگه اینطوری باشه که عالی ....
سلام دوستان
من حدودا 700 تومن بودجه واسه لپ تاب دارم کاربردم
1-وب گردی و دانلود
2-بازی نه زیاد سنگین (طوری باشه مورد قبول)
3-برای کارای گرافیکی
ممنون
سلام بچه ها . لپ تاپ به جز دل و ایسر تا 1 تومن که کیفیت صداش خیلی خوب باشه چی هست ؟ لطفاً کمک کنید ! :D
یکی از دوستام گفت که لپ تاپ های ایسوس که اسپیر Altec دارن صداشون خیلی خوبه . خواهشاً هر چی لپ تاپ خوب تا 1 تومن که صداش خوب باشه بهم بگید .
گرافیکش هم خوب باشه چون بازی هم می کنم . سی پی یو هم کمتر از Core i5 نباشه
خیلی ممنون
نقل قول:
سلام
4520 اچ پی به نظر چیزخوبی می تونه باشه
.........
راجع بهش فکر کن
سلام دوستان
کیفیت صفحه نمایش بین سونی و ایسر و ایسوز به چه شکل است؟
به غیر از صفحه نمایش کدام برند از لحاظ روانی سیستم پیشنهاد می شود؟
نقل قول:
سونی و و ایسوس
صفحه نمایش سونی بهتره
اما در این محدوده قیمت ایسوس بهتره هست
دوستان من نوت بوکی می خوام برای کارم من در روز خیلی باید سفر داشته باشم به جاهای مختلف نوت بوکی می خوام که هم سبک م هم زیبا و هم کارا باشه و حدود قیمت 1 میلیون تومان
چه مدلی را پیشنهاد می کنید؟
اگه از لپ تاپ کار زیادی نمی کشی، کارهایی در حد مرور وب و برنامه های آفیس داری نت بوک بگیر و گرنه به فکر یه لپ تاپ زیر 14 اینچ باشنقل قول:
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
دوستان لپ تاپ با cpu سندی بریج و گرافیک intel gma hd 3000 وارد بازار نشده؟
سلام.قبلاً این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداده.لطفاً جواب سوالم رو بدید :
من دنبال لپ تاپی با مشخصات زیر هستم:
cpu:intel corei5/7
قیمت بین 700 تا 1/5
H.D.D:500sata
صفحه نمایش بین13 تا 15
led و 4 گیگ باشه.وزنش هم زیر 2/5 باشه.
من اطلاعات کافی درباره ی لپ تاپ ندارم.لطفاً راهنمایی کنید.
دوست عزیز از سری 5742ایسر نگاه بنداز اما فکر نکنم کور5 پیدا کنی تو این رنج قیمت.نقل قول:
نقل قول:
14 اینچ های ایسوس برای شما مناسب هستند
ASUS A42J
سلام من یک لپ تاپ میخوام که اگر زیر 800 باشه خیلی بهتره ولی 850 هم میتونم من بین acer5742 با آپشن 4گیگ رم و کورآی5 و 500 گیگ هارد و همین امکانات با hp g62-b54 موندم؟
نبود :d:31: