کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
خیرنقل قول:
نقل قول:
دانشگاه آزاد که کاردانی بدون کنکور همه ی شهرا میگیره
چرا دنبال کنکور هستین
معمولا اواخر خرداد ماه ثبت نام کنکورش هست
سلام لطفاً مقایسه ای بین دانشگاه آزاد نجف آباد و مبارکه اصفهان برای رشته it بدین(من میخوام نجف آباد رو نزنم فقط واسه اینکه میگن سطه استاداش بالاست مثله تهران جنوبه (راهنمایی:سطح من طوری هستش که از تهران وحشت دارم)، ممنون ، بعدش من نمیدونم دیگه چی انتخاب کنم! نرم افزار که علاقه ندارم، بزنم سخت افزار؟ صنایع چطوره؟(ریاضیش کمتره؟) مکانیک چطور؟ آخرین انتخابم هم میخوام زبان بزنم! لطفاً هر کمکی ازتون برمیاد به این بنده ی حقیر بگین هر پیشنهادی دارین دریغ نکنید؛
شما فقط می تونید در یک گروه ازمایشی با پزشکی شرکت کنید.نمیشه هم زبان بزنید هم ریاضی. شما سعی کن نمراتتو ببری بالا ببین کدوم استادای نمره بده ای هستن انتخاب کن که اونور پشت سد کنکور ای تی ارشد نمونی که خوفه.
کسایی که الان مشغول تحصیلن(دانشگاه سراسری مقطع لیسانس)باید چه کدی رو برای وضعیت نظام وظیفه بزنن؟
سلام
دوستان یه بنده خدایی یه سوال ازم کرد که مطمئن نبودم که جوابشو بدم .ممنون میشم راهنمایی کنید
سوالش این بود که:
ایا میشه هر 4تاشو ثبت نام کرد؟یعنی هم پزشکی هم غیر پزشکی هم پاره وقت و هم غیر پزشکیو پاره وقت
سوالش در مورده غیره پزشکیو پاره وقت که توام باهمن بود که چه فرقی با غیر پزشکیو پاره وقته جدا میکنه؟
یعنی میشه 2تا انتخاب اول برایه غیر پزشکی و 2 تا انتخاب اول برایه پاره وقت؟(با احتسابه غیر پزشکی و پاره وقته جدا)
سلام دوستان دانشگاه آزاد هفته اول اردیبهشت هم ثبت نام داره دیگه درسته ؟
چون برادر من اطلاعات دیپلمشو درست کرد گفتن برو اردیبهشت ثبت نام کن .. حالا واقعا تو اردیبهشت سیستمشون آپدیت میشه ؟
سلام
دوستان بین مهندسی نرم افزار دماوند و رودهن کدوم بهتره ؟ ترازاشونم یکین تقریبا
یه راهنمایی کنید
یعنی مثل سراسری نیست که هم بشه رشته اصلی رو انتخاب کرد هم زبان؟ ربان برای خودش گروه جداییه؟نقل قول:
هیچ کدی تعریف نشده در نتیجه این افراد گویا نمیتونن کنکور بدن یعنی در مرحله ثبت نام دانشگاه به مشکل نظام وظیفه میخورند!نقل قول:
چون خود دانشگاه آزاد در شرایط اختصاصیش مورد اول ذکر کرده گواهی اشتغال به تحصیل مشمولان 1370 به قبل مورد قبول واقع نمیشود
حالا اگر دوستان جوابی دیگر دارن بدن چون این سوال برای خودم هم هست!
سلام یه سوال داشتم درباره ثبت نام آزاد
برای انتخاب رشته , رشته هایی که انتخاب میکنیم باید تو یک مجموعه باشه یا تو یک زیر مجموعه ؟
ممنون میشم جواب بدین...
یک مجموعه .. مثلا از گروه ریاضی می تونید هر رشته ای رو انتخاب کنید ..نقل قول:
اقا تورو خدا یکی بیاد جواب منو بده...من موندم که ای تی پرند بزنم یا ای تی دماوند...به نظرتون کدوم خوبه (از همه نظر ) ...گیر کردم ...یکی میگه پرند بزن یکی میگه دماوند...خلاصه اینکه کمک کنین ....به نظرتون کدوم خوبه؟
اقا تورو خدا یکی بیاد جواب منو بده...من موندم که ای تی پرند بزنم یا ای تی دماوند...به نظرتون کدوم خوبه (از همه نظر ) ...گیر کردم ...یکی میگه پرند بزن یکی میگه دماوند...خلاصه اینکه کمک کنین ....به نظرتون کدوم خوبه؟:41:
agha be nazaretun IT parand khube ya It damavand?
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببین شما اگه تهران زندگی میکنید دماوند نزن (زمستوناش خیلی سرده) همون پرند بزن چون هم نزدیکتره هم ترازش بهتره (تراز آخرین فرد قبولی پرند it 5274) ولی اگه میخوای دانشگاهت بزرگتر باشه دماوند بزن ولی من باشم پرند میزنم هیچ فرقی هم با هم ندارند:46:
سلامنقل قول:
اگه شرق تهران هستین دماوند بزنین اگه غرب هستین پرند .. البته پرند یه چند سالی هستش ای تی داره ولی دماوند سال اولشه .
بله ایشون درست میگن دماوند سال اوله که اومدهنقل قول:
az nazare sathe elmii o amuzeshii chetor?
سلام دوستان
من الان سوم دبیرستان هستم
برای ثبت نام قسمت " وضعیت خدمت وظیفه " رو چی بزنم ؟
لطفا یکی کمک کنهنقل قول:
نقل قول:فکر نکنم اینطوری باشه.آخه نظام وظیفه میگه که من مشکلی ندارم.نقل قول:
تو بند اول گفته در صورتی که گواهی متفرقه یا داوطلب آزاد باشه مورد قبول نیست.یعنی اگه دیپلمی به غیر از نظام جدید یا قدیم یا پیش دانشگاهی داشته باشی نمیتونی شرکت کنی.
دوستان لطفا راهنمایی کنین.2-3 روز بیشتر نمونده.:19:
بله زبان تو ازاد گروه جدایی هستنقل قول:
سلام یه سوال داشتم من متولد 7/69 هستم سال و ترم 4 عمران دانشگاه آزاد حالا اومدم دوباره کنکور بدم توی جدول شرایط نظام وظیفه کدوم رو باید بزنم پرسیدم از پیش دانگاهی که بودم گفتم دیگه نمی تونم کنکور بدم مگر این که انصراف بدم ؟
راهی داره من بتونم آزاد ثبت نام کنم ؟
دولتی ثبت نام کردمبرای اون یکی از موارد نوشته بود برای کسای که متولد 69 هستن و الان دارن کارشناسی میخونن
سلام
این پاره وقت چطوره؟
یعنی پاره وقت و تمام وقت ثبت نامش جداست یا چطور؟
سلام
اقا این کد سوابق تحصیلی چیه باید وارد کنیم ؟
وضعیت خدمت وظیفه باید چی بزنیم ؟ عنوان دیپلم هم همون رشتس دیگه ؟
:دی
سلام
من دیپلم تجربی دارم و دارم پیش میخونم و همچنین دارم به صورت آزاد دیلپم کار و دانش می گیرم که تا آخر تابستون مدرکم رو میگیرم.
میخواستم بدونم امتحان کنکور کاردانی دانشگاه آزاد کی برگزار میشه و آیا پیوسته و ناپیوسته داره؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
نقل قول:
برای ثبت نام کنکور میتونی ثبت نام کنی ، ولی قبول شدی باید انصراف بدی که در صورت انصراف ، مشمول هستی.
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5911070&postcount=5522
سلام خدمت همه
من دانشگاه آزاد درس میخونم موردی مشابه بعضی موارد پستهای قبلی دارم.یعنی ترم دوم هستم ترم 3 رو کنکور میدم میرم جای دیگه.
من از یک نفر که توی نظام وظیفه کار میکرد میگفت دانشگاه آزاد کشکه حتی تا 5 سال پشت سر هم میتونی کنکور بدی هیچ ربطی هم به خدمت نداره ولی کنکور سراسری اینطور نیست.من خودم خیلی ها رو میشناسم کنکور دادن و بدون هیچ مشکلی رفتن ثبت نام کردن دانشگاه آزاد هیچی هم بشون نگفتن تازه از خداشون هم بوده.
نقل قول:
سلام
دانشگاه آزاد بدون کنکور کاردانی میگیره؟ چطوری باید رفت و ثبت نام کرد؟
درضمن این قضیه کنکورش چیه؟
ممنون
سلام دوستان
سخت افزار بهتره یا نرم افزار؟
از همه لحاظ
مهلت ثبت نام تمدید نشد؟
تا چهارشنبه 25 اسفند تمدید شد.نقل قول:
مهلت ثبت نام تمدید نشد؟
دوستان میشه هر 4تاشو ثبت نام کرد؟
یعنی هم پزشکی هم پاره وقت هم غیر پزشکی و هم غیر پزشکیو پاره وقت
یعنی 3 تا 11 تومنی یدونه 16 تومنی
این رفیقه ما همشو ثبت نام کرده الان میترسه تخلف براش حساب کنن حذفش کنن
خودش اول میگفت یا باید غیر پزشکیو پاره وقتو جدا جدا ثبت نام کنم یا باهمو جفتشو باهم نمیشه ولی من بهش گفتم بکن میشه
چه جوریاس؟
با عرض سلام و خسته نباشید،
سوال من این بود که ایا کسی با دیپلم تجربی نظام قدیم می تواند امسال کنکور دانشگاه آزاد رشته زبان شرکت کند؟
لطفا پاسخ دهید (faghat ko khater gayan jan)
با عرض سلام و خسته نباشید،
سوال من این بود که ایا کسی بادیپلم تجربی نظام قدیم می تواند امسال کنکور دانشگاه آزاد رشته زبان شرکت کند؟
لطفا پاسخ دهید
من این بنده خدارو اشتباه راهنمایی کردمنقل قول:
الان یه پاره وقتو غیر پزشکی اضافه ثبت نام کرده یعنی 2تا پاره وقتو 2 تا غیر پزشکی
الان باید چیکار کرد؟چه جوری باید 2تا از اونارو حذف کرد؟
تو همایش انتخاب رشته قلم چی میگفت هر دفعه که ثبت نام کنی ثبت نام قبلی از بین میره.نقل قول:
یعنی چی؟
الان این بنده خدا وقتی مشخصاته هر کارتشو که میزنه کده پیگیریو ایناشو بهش میده
4 تا کده پرونده و رهگیری داره
اونجوری که من فهمیدم فقط کد رهگیری آخری معتبره و 3 تای اول حذف شدن.اگه میخواین مطمعن بشید به شماره هایی که دادن زنگ بزنید.نقل قول:
امکان داره کلا از ازمون حذف کنن؟