سلام
ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم.
میخواستم بدونم سرعت اینترنت در دانشگاه صنعتی اصفهان چه طوریه؟
با تشکر
Printable View
سلام
ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم.
میخواستم بدونم سرعت اینترنت در دانشگاه صنعتی اصفهان چه طوریه؟
با تشکر
بچه ها چه جوری می تونم خودم رو از پی سی حذف کنم؟ می خوام آیدی جدید بسازم.
فکر کنم امکان حذف کردن وجود نداره..نقل قول:
بچه ها چه جوری می تونم خودم رو از پی سی حذف کنم؟ می خوام آیدی جدید بسازم.
سلام دوستان
ایشاالله که درساتون رو دارین با قدرت می خونین و پیش به سوی رتبه های کم رقمی پیش می رید. موفق باشید. موجتون مثبت...
دوستان پیشنهادی که واسه این 5 روز به شما میتونم بکنم اینه بشینین حداقل سه تا حداکثر 5 تا درسو جمع کنید به طور کامل یعنی زوم کنید روشون چون حدودا 50 - 58 ساعت وقت دارین این 5 روز که خیلی عالیه امیدوارم همتون استفاده کنید ازش چون این 5 روز یکی از آخرین پلهای جهش هستش !!!! ( ولی باز اگه کسی تا امروز هم نخونده هنوز هم فرصت داره که سراسری تهران قبول شه حالا چه منطقه 1 چه 2 چه 3 ) مهم خواستنه !!!!!!!!!
سلامنقل قول:
ببخشید میشه بگی وضعیتت تو آزمونای سنجش چطوریه؟ تخمین رتبه و نمره کل و ... شما چه جوریه؟
دوست عزیز...به نظر من بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که به اینی که هستی راضی نشی و هر آزمون فکرت این باشه که واسه آزمون بعد ترازتو بیشتر کنی...به رتبه فکر کردن زیاد جالب نیست..فکرو خیلی منحرف میکنه...واقعا وسوسه انگیزه...تو جواب سوالتم بگم که :آره...حتما...از الان تا تقریبا آخر فروردین رو نقاط ضعفت بیشتر از نقاط قوتت کار کن...از اردیبهشت به بعد بر عکس میشه....نقل قول:
QUOTE=Kourosh2;4658567]من هم نه وقتش رو دارم نه حوصله اش رو که این بحث رو ادامه بدم.
میخوای 4 ساعت بخونی یا 20 ساعت ان شاا... موفق باشید
[/QUOTE]
ok....البته منم کنکوری نیستم دوست عزیز.....
من دوستم دانشگاه اصفهانه میگه خیلی عالیه فکر کنم می گفت 1mega هستش. ولی صنعتی اصفهان رو نمی دونم. اونم باید خوب باشه. حالا برای چیتونه؟ هر دانشگاهی که سرعت اینترنتش بیشتر بود می رید اونجا؟:46:نقل قول:
نقل قول:
البته ما با احتساب2 روز بين التعطلين (!!!:31:) يه هفته خودمونو تعطيليديم !!!!
من ميخوام تو اين يه هفته هر چي در توان دارم بذارم ! اگه نتونستم كه ديگه بايد دور كنكور رو خط بكشم (لعنت به اين زندگي :21:)
سلامنقل قول:
بسیار کار خوبیه که در این هفته تمام تلاشت رو بکنی ولی حتی اگر نتونستی باز وقت برای جبران هست پس لطفا این حرف رو نزن که باید دور کنکور رو خط بکشم. مهم اینه که تمام تلاشت رو بکنی.
امیدوارم هم شما و هم بقیه دوستان موفق شوید
سلام
من زندم ؟!!!!!! دیگه شب ها هم تو خواب معادلات خطوط مماس و قائم در طول موج ها معینی داخل هواهای گوناگونی که از نظر سینیتیکی کنترل میشه رو حساب میکنم !!!!!
من برای همایش انجمن رمز ایران که رفته بودم ، داغون بود سرعتشون ولی بعدا فهیمیدیم برای مهمونا اینجوری بود !!!!نقل قول:
------------
elendil واسه من چه پیشنهادی داری ؟2 روز تعطیلم بعد دوباره روز از نو روزی از نو. :10: البته برای ما مشاور گفت از اسفند شروع میکینیم برای جمع کردن
الان روزای تعطیل 10 تا 12 ساعت میخونم ، روزهایی که کلاس دارم 8 ساعت.
من کی هستم که بخوام نظر بدم :دی :دی
نه باید از دی از سر امتحانا شروع میکردین به خلاصه سازی دروس خیلی وقتتون پریده سر این خلاصه سازی ( پس از اینجا به بعد حواستون رو خیلی جمع کنید )
شما باید از این به بعد با هر روز و درسایی که دارید درسای همون روز رو توی اخصاصیا خلاصه کنید و توی عمومی ها حاشیه نویسی کنید :دی :دی :دی
کلا توی این دو روز من به اکثر پیشنهاد میکنم روی فیزیک و ریاضیات پایه ( از جمله تابع + مثلثات + معادله درجه 2 ) زوم کنین فیزیک هم الان فک کنم اکثرا الکترومغناطیس هستین که هر سال یه سوال از آزمایش یانگ میاد ازش که اونم کلش 4 تا فرمول بیشتر نیست خیلی سادس نظرم به شخصه این هست چون شیمی رو اگه سر کلاس گوش کنید با 50 دقیقه مرور + تمرین توی خونه راحت میگیرین ولی ریاضی و فیزیک کار بر هستن :دی :دی :دی
دوستان سلام
ثبت نام دانشگاه ازاد شروع شده ؟
هان!!!! اختصاصی های ما کلا خلاصه هست ، عمومی ها هم به غیر از ادبیات.نقل قول:
نقل قول:
هان!!!! اختصاصی های ما کلا خلاصه هست ، عمومی ها هم به غیر از ادبیات.
اگه از نظر جزوه اینا میگی مدرسه ما هم برا فیزیک کل 4 سال ( 1 ، 2 ، 3 و پیش ) جزوه دادش ولی خب جزوش توش مثال اینا هم داره من هر فصل فیزیک رو توی یک صفحه کلاسوری خلاصه کردم الان فقط 4 تا فصل میمونه که درس نداده دوتای اخر سوم و دوتای اخر پیش که اینا هم همزمان با درس دادنش خلاصه میکنم
ولی به غیر خلاصه سازی بهترین وقت هست این 4 روز برای فوکوس کردن روی دو یا سه تا مطلب چون میتونه بترکونه پایتون رو ها از من گفتن بود :دی :دی :دی
سلام دوستان..کسی اینجا الان خلاصه نویسی میکنه....؟؟..که توی 2،3 هفته آخر مرور کنه؟؟خلاصه نویسی رو از چه منبعی میکنید؟؟؟کتاب؟؟جزوه؟؟آزمو ن؟؟
ممنون...:11:
سلام دوستان، آزمون چطور بود؟ ايشالا خوب بود ديگه
بله، من تقريبا از شهريور خلاصه نويسي ميكنم. حالا نه فقط براي اينكه دو سه هفته ي آخر مرور كنم. به نظرم وقتي چيزي رو اون تو مي نويسم خيلي بهتر ياد ميگيرم. منبعش هم هر چيزي ميتونه باشه. اصل اينه كه چيزي رو بنويسيم كه به مطلب تسلط پيدا كنيم.نقل قول:
بچه ها آزمون چطور بود؟
من راضیم . البته اگه منفی نزده باشم مخصوصا ریاضی و فیزیک که بعضی وقتها یه مثبت و منفی رو اشتباه کنی منفی میشه!
نه هنوز ولی به احتمال زیاد بعد از این تعطیلی ها میادنقل قول:
من خیلی درصدهام نوسان داره امروز. فیزیک پیش رو نخونده بودم، افتضاح زدمش.
نظرتون راجع به سوالاي كانون چيه ؟؟ به نظرتون آسونتر از سوالاي كنكورن يا سخت تر ؟؟
توی همون سطحن.نقل قول:
البته معارفای کانون خیلی استاندارد نیست و سختن.
من شنیدم سوالای کانون سختترهنقل قول:
من کنکور ندادم که ببینم سوالش سخته یا نه ولی به نظر من که سوالای کانون سخته!!!:19:
خیلی عجله کردیدا ولی مثلا برای دیف دنباله سری که ما گفته استادمون کلا ۳ صفحه است که با همون ۳ صفحه ۸۰ ۹۰٪ تست های اندیشه فاءق (ببخشید کیبورد فارسی Open SUSE بعضی از حرف ها رو نداره) رو زدم.نقل قول:
یا جزوه گرافی که دادن بهمون (دستش هم درد نکنه) هم خلاصه هست و هم مطابق با ۱۰۰ ٪ تست های خوشخوان.
ولی جالبه تست ها رو تو خونه مثل گلابی میزنم بعد میرم سره جلسه امتحان مثلا دنباله میاد و خراب میکنم :13::13:
فقط شیمی رو باید خلاصه کنم که خدارو شکر تا الان فقط یک ۹ صفحه ای مونده.\
--------------
کلا من از دوره ادبیات بیشتر از همه میترسم.
منظورم تاریخ ادبیات هست.
با این وضع باید یک ۲۴ ساعت کامل من استراحت کنم , دیشب خواهرم میگفت تو خواب داد میزدم و چشمام باز بوده و .... اینم اثرات کنکور بر روی من :دی
!!!!!!!!! اينا به خاطر كنكور نيست بيشتر شبيه عوارض قرص هاي اعصاب هست !! . نكنه قرص ضد افسردگي مصرف ميكني ؟؟نقل قول:
من تا کی باید نوشته هام بعد از تایید ارشد ها بیان تو فروم؟:19:
پست ویرایش شد ...
yep
sorry
دم سایت کانون گرم!!!
کل بازدیدها (از 20/5/1385):7619478
تعداد بازدید امروز:
38832
تعداد بازدید دیروز:
6768
** بازدیدکنندگان حاضر:14277
Service Unavailable
خوب اینم کارنامه من
از 4200 آزمون قبلی که بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : پیش 1 همیشه دیفو بالای 40 میزدم ولی الان 20 زدم ! همش تقصیر مهندس مهربانه ! :19:
کسی سایت آپلود عکس فیلتر نشده سراغ داره؟
راستی اگه به پاسخ برگتون توی کارنامه توجه کنین بیشتر سوالا خاکستریه یعنی بیشتر سوالا دشواره
شما چه جوری از کارنامه تونن عکس می گیرین تا آپلودش بکنید؟ من وقتی با کلید prtscr عکس می گیرم، پسوندش bmb میشه.
فیزیک پیش رو یه غلط زدم یه درست، اما اشتباه گزینه ای زدم و هر دوتا رو غلط زدم! اما این که دلیل نشد. یه درست یه غلط یعنی چی ی ی ی ی؟!!! اصلا فیزیک پیش رو نخونده بودم!
سلام به همه بكس عزيز! اميدوارم حالتون خوب باشه! من امروز بد آزمون ندادم گرچه بايد خيلي خيلي ترازم بيشتر ميشد اما 3 4 روز آخر كم كاري كردم...
به هر حال ترازم شد 5850!
يعني 400 تا از آزمون قبليم (25 دي) بيشتر!
تراز عمومي : 6500 و اختصاصي : 5600 !
چه باحال!!
و شرمنده ام كه نميتونم فعلا عكس بزارم چون اينترنتم هنوز قطعه و الانم با موبايل اومدم...
البته از كارنامه ام تو موبايل عكس گرفته ام و دارم سعي ميكنم آپلودش كنم...!
منم مونيتورم خرابه نميتونم عكس بذارم ولي درصدا و ترازم رو ميزام :
ادبيات 2 : 3- %
ادبيات پيش : 57 %
ديني پيش : 63%
ديني پايه : 57 %
عربي : 28 %
زبان پيش : 90 %
زبان پايه : 87 %
-------------------
زمين شناسي : 0
رياضي پايه : 53 %
رياضي پيش : 77 %
زيست پيش : 80%
زيست پايه : 67 %
فيزيك پيش : 23 %
فيزيك 3 : 47 %
شيمي پيش : 63 %
شيمي 2 : 82 %
----------------
تراز عمومي : 5801
تراز اختصاصي : 6437
تراز كل : 6288
---------------------------------
به نظر من فیزیک و دیف کانون سخت ترن.نقل قول:
هیچ تغییری حاصل نشده!!!!:13:
:13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر این ازمون مسخره بود ، ادبیات که نخونده بودم اعصابم رو تا اخرش خورد کرد ، سر اختصاصی ها هم فهمیدم هر دو تا ترمی ها رو باید جواب بدم. ای بابا !
راجع به کیفیت عکس هم من مقصر نیستم والا ، هر جا قبلا اپلود میکردم الان بسته بود.
من دو تا قرص مصرف میکنم یکی "ایندرال" برای قلب و کنترل استرس و آدرنالین و دومین هم ژلوفن (بخاطر چرک کردن سینوس های اتمویید) ولی دیگه چیزه دیگه ای مصرف نمیکنم :31:نقل قول:
راستی مبحث دیفرانسیل قلم چی چی بوده؟