من پرسیدم ایشالا فردا بعدازظهر بازی دستمه
Printable View
من پرسیدم ایشالا فردا بعدازظهر بازی دستمه
بايد منتظر بهادر باشيم تا ساعت 9 كه بازي رو نصب كنه و بهمون بگه واقعيه يا نه ؟
الان ساعت 8:20 دقيقه است
سلام خدمت دوستان.
من که به این فروشگاه p30world اعتماد دارم.
آخه همیشه بازی های جدید از اینجا میگرفتم از pes2008 به بعد.کیفیت بازیهاش هم عالی بوده.
با کاور اصلی و بهترین dvd.
امروز بعضی از کاربران بازیو تهیه کردن تقریبا همگی روی این سه مورد تاکید دارن که بازی نسبت به دمو اولا گرافیکش بهترشده دوما بازی روون تر و شناورتر شده و سوم اینکه سرعت بازی نسبت به دمو کمتر شده .
اینم عکس یک نسخه اریجینال که امروز یکی از کاربران تهیه کرده .
بابا چه خبره اینجا....من مجبور شدم 18 صفحه رو بخونم...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشا یک کمی رعایت کنن...هر صفحه یکی پست داده و نوشته که بازی اومده؟ (حداقل صفحه قبل رو هم یه نگاه بندازین)
یا این که رفتم بگیرم...دارم میگریم....(کارتون رو که کامل انجام دادین در موردش توضیح بدین)
راستی یک سوال هم داشتم:
بازی روی یک dvd عرضه میشه یا روی 2 dvd ؟
امروز توي يكي از سايت ها پرسيدم گفت كه توي بعضي از كشورها منتشر شده
رفيقنقل قول:
بازی روی یک dvd عرضه میشه یا روی 2 dvd ؟
2 dvd
نسخه pc تو تهران از کجا میشه گرفت ؟
آقا جون هر کی دوست دارید یه آدرس تو تهران بدید که فردا بازی رو آورده باشهنقل قول:
خب بهزاد جان بچه ها از اومدن بازی خیلی خوشحالن الان چند ماهه همه منتظر اومدن بازی هستن توی این چند وقت فقط دارن خبر میخونن و امروز که خبر اومدن بازی منتشر شده همه ذوق و شوق دارن و دوست دارن یک مطلبی توی تاپیک بنویسن نباید زیاد سخت گرفت اما اینو قبول دارم که نباید دم به دقیقه حرفای تکراری نوشت و بقول شما بد نیست یک نگاهی هم به صفحات قبل هم بندازن .نقل قول:
من این بازی رو برای xbox گرفتم ایتالیایی هستش کسی نمیدونه نسخه انگلیسی کی میاد؟
توي تهران كه نميدونم ولي از هر جا كه بازيهات رو میگرفتی برو همونجا با زم بگیر.نقل قول:
آقا جون هر کی دوست دارید یه آدرس تو تهران بدید که فردا بازی رو آورده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ب
بالا خره بازی رو گرفتم...
چه ها بالا خره بازی رو گرفتم و الان درحاله نصبه به همتون پیشنهاد میکنم بازی رو از p30world سفارش بدید چون کاملا سالمه .
هر وقت بازی نصب شد اطلاعات بیشتر رو در اختیارتون میذارم.
اقا کسی میدونه که تو قم بازی رو اوردن و کجا؟
عکس هم بزارنقل قول:
از این فیس ها
کریستین رونالدو ، رونالدینهو ، رونی ، برباتوو
چشم فقط یکم دیگه صبر کنید بازی نصب شه.نقل قول:
حدود 10 دقیقه دیگه :20::20:
نه هنوز نه همه جا میگن فردا بعدازظهرنقل قول:
یا پاساژ گنجینه طبقه 2
یا میدان جانبازان ، سر صفائیه ، تصویر جهان
تا اونجاای که من میدونم این 2 تا زودتر میارن
دمت گرم بهادر جوننقل قول:
از كاور بازي منوها داخل بازي
رئال مادريد و بازيكناش
خلاصه همه جا عكس بگير
دمت گرم كه ما امشب منتظرتيم و خواب نداريم
از امشب گذاشتم برای دانلود
فکر کنم 3 -4 شب دیگه دانلودش تموم بشه:دی
کاور که مثل کاوریه که حسین جان گذاشت ولی درمورد داخل بازی به محض نصب شدن هستیم در خدمتتون.
دوست عزیز شما چطوری اینقدر سفارشتون زود به دستتون رسید؟!نقل قول:
چه ها بالا خره بازی رو گرفتم و الان درحاله نصبه به همتون پیشنهاد میکنم بازی رو از p30world سفارش بدید چون کاملا سالمه .
هر وقت بازی نصب شد اطلاعات بیشتر رو در اختیارتون میذارم.
نکنه بغل p30world خونه دارین؟!
بله حسین جان...شما هم درست میگی....ولی نگاه کن چند تا پست همسان داده شده...!نقل قول:
خب بهزاد جان بچه ها از اومدن بازی خیلی خوشحالن الان چند ماهه همه منتظر اومدن بازی هستن توی این چند وقت فقط دارن خبر میخونن و امروز که خبر اومدن بازی منتشر شده همه ذوق و شوق دارن و دوست دارن یک مطلبی توی تاپیک بنویسن نباید زیاد سخت گرفت اما اینو قبول دارم که نباید دم به دقیقه حرفای تکراری نوشت و بقول شما بد نیست یک نگاهی هم به صفحات قبل هم بندازن .
هر دفعه یک نفر گفته دارم میرم بازی رو بگیرم...بعضی دوستان هم که چند بار این پست رو دادن
اینطوری تعداد صفحات تاپیک بی جهت بالا میره و کسی که میخواد مطالب رو دنبال کنه خسته میشه و باعث گیج شدن بقیه میشه
در کل ممنون بابت توجه
خاک توی سر تهران
واقعا خاااااااااااااااااااااااا ااااککککککککک
آخه چون P30world توی رشته هرکس که بخواد بازی رو بگیره میتونه بره ساختمونش و بگیره دیگه .نقل قول:
منم که تو رشتم.
در ضمن بچه ها نصب تموم شد من دارم میرم ببینم چجوریه تا 10 دقیقه دیگه چند تا عکس تو براتون میزارم.
بهزاد جان ايشون در رشت هستن و از اونجاييكه فروشگاه پي سي ورلد مقرش در رشته زحمت كشيدن و رفتن مستقيما بازي رو تهيه كردن كه دستشون درد نكنه و همچنان منتظر اخبار هستيم بهادرجاننقل قول:
کسی بازی رو توی تهران خریده ؟
از کجا و سالمه ؟
آقا یه آدرس تو تهران بدید
من پارسال از وست خریدم بازی رو
امسال نمیدونم برم از لباف بگیرم یا از وست!!!؟؟؟؟
با پیک توی تهران از کجا میشه خرید؟
خاک توی سر بیشعورشون.
یعنی یکی توی تهران هنوز نگرفته؟
هنوز آمار به شب انتشار دمو نرسیده فکر کنم تا 53 نفر رسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ببخشید که عکسا بد افتاد از هرجای بازی میخواد بگید که براتون عکس بگیرم.
بازی خیلی خیلی قشنگ تر از دمو شده .
اطلاعات بعدی در پست های بعدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول! همه مون دیوونه ایم!!! این 10 صفحه اخیر تاپیک خیلی باحال شده واقعاً خوندنش هیجان انگیزه! ایول به همه بروبچ PES باز کار درست.
سرانجام این بازی هم منتشر شد به همه ی pes fan ها تبریک میگم مبارکتون باشه:10::20:
رفيق community چيه؟
آقا دمت گرم...نقل قول:
بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان هم داره؟
دوستان پس همه تون از فروشگاه پي سي ورلد بخريد كه كاملا تاييد شد
مبارك باشه
کسی لینک مستقیم این بازی رو داره؟
bahador2009
اقا ببین اشنایدر توی اینر هست؟
سلام به همگی خوب اینجا دستشون رو شد نگاه فیس رونالدینهو بکنید آدم میمونه چی بگه بخدا
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 55 (45 کاربران و 10 مهمان)
دوستان اگر کسی تو کار دانلود Torrent هم هست می تونه توی این صفحه فایل Torrent ش رو بگیره:
توی کامنت ها هم همه گفتن مشکلی نداره. پس صد درصد تایید شده است.کد:http://thepiratebay.org/torrent/5130601/Pro.Evolution.Soccer.2010-RELOADED