اره میدننقل قول:
من دارم
Printable View
اره میدننقل قول:
من دارم
آره عزيزمنقل قول:
ما بخاطر اينكه روي فيبر بود ابتدا تا 7-8ماه اصلا اينترنت نداشتيم(هيچ جورش) بعد شركت ماتريكس اومد و راه انداخت برامون كه اونم توي هر ماه 7-8روز قطع ميشد ميگفتن DSLAM آف ميكنه!
ديگه مخابرات قول داد براتون اساسي اوكي ميكنيم
حالا آسياتك اومده و سرويس ميده و ماهم فقط ميتونيم از آسياتك استفاده كنيم اونجا
بد نيست و راضي هستم
اگه نميخواست واسه شبانه N اضافه كرد خيلي عالي بود.
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
منم قبلا ماتريكس داشتم واقعا عالي بودنقل قول:
پينگ خوب
سرعت بسيار بالا
فقط بخاطر اينكه روي فيبر بود خطمون قطعي زياد داشت وگرنه عالي بود.
ارم نت تا قبل از ساعت 12 شب کانکت نمیشد . 9اردیبهشت .... کسی هم همین طور بوده ؟؟؟؟؟
اینجا کسی از پارس انلاین شیراز بهره نمیبره؟من پارس با سرعت 512 گرفتم دانلود شبانه 380 دقیقه بهترین روزم که سرعت خوب بوده بیشتر 800 مگابایت نتونستم دانلود کنم.بنظرتون بهترین سرویس واسه دانلود شبانه شیراز کدوم شرکته؟
یه سوال؟ نظرتون راجب اینترنت نا محدود 128 آسیا تک چیه؟
میدونم همه میگید نه ، ولی من میخوام با مک(اینترنت ماه و ا ره ایی) و فقط از قابلیت نامحدود بودن استفاده کنم.
کسی تا حالا استفاده کرده؟ مشکلی پیش نمیاد؟ پورت مورتی چیزی نبستن؟
سرعتش 2کیلوبایته:27:نقل قول:
بین پارس آنلاین و ماتریکس و آسیاتک کدومشون واسه دانلود شبانه بهترن؟؟؟سرعت دانلود شبانشون چنده؟کسی نمیدونه؟
اسیا تک نرمالش 20-25 هستش
من سه بار از این سرویس نامحدود cra ارم نت گرفتم دفعه اول چون اولین نفری بودم که گرفتم و به زور گرفتم سرعت خیلی خوب بود ولی بنا به دلایلی اینترنتم را قطع کردن 2بار دیگه هم در بازه های مختلف گرفتم سرعت 2کیلو بایت بود سرویس را برگشت زدم سریعا؟ شما جدیدا گرفتی که میگی سرعت20 هست؟ اگه اینجوره برم بگیرمنقل قول:
من نمیدونم اکثرا از شاتل و صبا نت اینجا ناراضین و لی آمار بالای صفحه چیز دیگه ای میگه....:blink:
دوم :بچه هایی که از سرویس مخابرات اطلاعی دارن .خوبه بنظرتون ؟.ارزش داره ؟ چون دیدم قیمتاش که بد نیستن.
این نظر سنجی مال چندین سال قبل هست، به عمر ما قد نمیده، در مورد اجدادمون هست.نقل قول:
منظورتون نامحدود هست؟
مخابرات طرفش نرید که تقی به توقی بخوره راحت میزنن قطعش میکنن ...
دیگه ماتریکس هم گیگ مجانی نمیده ... :13:
نظر سنجی هم قدیمیه هر چی هم میگیم برشدارن زیر بار نمیرن...نقل قول:
دقیقا امار برعکس شده شما عکس این امار را در نظر بگیر
پینگ بالا قطعی هم تقریبا زیاده
ولی از شاتل بهتره که شبانه را محدود نمیکنه / بهترین سرویس هم همون 128 هست
سلام خدمت همشهری های گل:40:
یه سوال داشتم و اونم اینه که من صدرا زندگی میکنم و از شرکت اسیاتک سرویس میگیرم
اسیا تک تا قبل از عید و تو بهمن 90 و اینا خیلی خوب بود سرعت شبانه اش ولی یه مدته بدجوری اومده پایین و روی 2 تا 8 کیلوبایت هست و طوری شده که من دیگه نمیرم رو شبانه ولی شبا ساعت 1:30 و اینا سرعت عادی و معمولی هم از 30 بالاتر نمیره و روزها هم هم اولا 300 کیلوبیت و اینا هم میرسید ولی از قبل از عید تقریبا روزانه اش هم زیاده زیاده ش که میره رو 200 و افت سرعت هم تو چند بازه مختلف داره و زنگ هم میزنم جواب سربالا میدن و موندم چیکار کنم و میخواستم ببینم ایا به جز اسیا تک شرکت دیگه ای هم ساپورت میکنه اینترنت تو صدرا یا نه؟ و اگه جواب مثبته میخوام بدونم سرعتش چطوره؟
اگه دوستان اطلاعاتی دارن و به ما هم بگن ممنون میشیم:46::11:
سلام دوستان شرکت تازه تاسیس ایلیا پارس که خطها را از pcm درمیاره چطوره ؟
سلام
دوستان من یه سرویس نامحدود 128 یه ماهه گرفتم سرعتم به یک کیلوبایتم نمیرسه
ولی سرعت شبانم خیله خوبه
زنگ زدم میگن درست نمیشه
چه کنم
ممنون
از مخابرات دیگه ؟؟؟نقل قول:
هیچ راهی نداره .... از عمد میزننن سرعن رو میبندن .... یا برید سرویس رو تغییر بدید یا همین طوری سر کنید ... :19:
نقل قول:تایید میشه هیچ راهی نداره اول یه .... نثار ریاضی کنید و بعد هم زنگ بزنید براتون برگشت بزنن:31::27:نقل قول:
منم قبلا گرفتم همینطور بود
صبانته
اگه قراره ببندنش برا چی میفروشن؟
یعنی به همین راحتی دزدی میکنن
راستی این پشتیبانه بعد از این که میگه مشکلتون حل نمیشه میخنده اونم اینجوری:31:
قضیه چیه؟
ممنون از پاسختون
سلام
بهترین ارائه دهنده adsl در شیراز؟(غیر از پارس آنلاین و ارم نت)سرعت دانلود شبانه خوب و قطعی کم.
همیار را توصیه میکنم...نقل قول:
سلام دوستان
اینترنت نا محدود CRA ارم نت محدودیت حجمی داره؟مثلا تو سایتش جلوی 512 نامحدود یک ماهه زده 80 گیگ.
نقل قول:
سلام
من الان 2 سال هست دارم روی فیبر نوری.
نقل قول:
سلام
خدا کنه 10 تا شرکت دیگه هم اضافه بشن تا شرکت های فعلی یک تکونی به خودشون بدن جهت رقابت.
شاتل که مدتی هست فهمیده باید یک تکونی بده :
1- افزایش ساعت شبانه به 8 صبح ( 1 شب تا 8 صبح)
2- دادن عیدی حداقل سالی یکبار
3- اقدام اخیر هم که عالی بود برای کسانی که زیاد مصرف دارند :
از یک هفته پیش گیگ های اضافی خریداری شده (غیر از گیگ پایه) به دوره بعد منتقل میشن.
اینجوری با خیال راحت آدم گیگ اضافی توی جشنواره می خره.
مثلا 5 گیگ می خری 23100 تومن و 5 گیگ هم هدیه شاتل می ده، یعنی میشه گیگی 2300 تومن که ارزش داره
الان کدوم شرکت ها رو فیبر نوری سرویس میدن؟من که الان 8 ماهه منتظرم اما مخابرات میگه دست ارم نت هست برای راه اندازی رو فیبر نوری..ارم نت هم میگه فعلا نه!!!
شاتل هر وقت دست از محدودیت های سرعت دانلود شبانه اش برداشت میشه گفت به خودش تکون داده که فکر نکنم همچین کاری دیگه انجام بدهنقل قول:
اره نامحدوداشون هم محدودیت دارهنقل قول:
شما 10گیگش هم نمیتونی مصرف کنی با سرعتی که اونها میبندن
اخی یادش بخیر تا چند ماهی پیش میومدم میگفتم فلان نت وووو....
من 2 ماهی میشه امدم اتریش....
نت دانشگاه 6 مگ
خوابگاه 130تا 140 کیلو بایت البته همشون نامحدود و ترافیک نداره
دانشجوها اعتراض کردن قراره سرعت نت رو بالا ببرن......
ولی بازم بخدا دلم هوای ایران و کرده.....
سلام من میخوام اینترنت بگیرم تو محدوده ولی عصر هستم کدوم شرکت خدمات مناسب میده ؟
برتی من اینترنت شب نامحدود هم مهمه
شبانه 512 اسیاتک
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم ولیعصر؟خیابون یا میدون؟:31:نقل قول:
پارس خوبه.همیارم اگه میدون ولی عصر باشی و مرکز مخابراتیتون سعدی نباشه خوبه.
سلام به دوستان شيرازي
منظورم مرکز مخابراتهنقل قول:
رقتم شاتل گفت چون فیبر نوری هستی فقط باید 2 مگ بگیری منم دنبال یه شرکت دیگه هستم.
شاتل که اصلاً و ابدا توصیه نمیشه.مخصوصاً اگه واسه دانلود شبانه میخوای.نقل قول:
یا همیار بگیر یا پارس.ولی بنظرم هر کدوم رو خواستی بگیری اول یه ماهه بگیر چون اگه خوب نبود راحت میتونی عوضش کنی.همیار یه خوبی که داره هزینه نصب نمیگیره برخلاف بقیه شرکتا که همشون 15 تومن هزینه نصب میگیرن.با همیار شروع کنی بهتره
تایید میشه شاتل اصلا توصیه نمیشه.....نقل قول:
نظر منم همیاره...
سلام کسی می دونه
ارم نت سرویس جشنواره دیگه کی میذاره ؟؟
کسی می دونه رمز و یوزر نییم مودم را ارم نت پیش فرض چند می ذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیشب بعد مدت ها دانلود شبانه داشتم (ارم نت)
سرعتش خوب بود. مجموع نزدیک 1/5 گیگ دانلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه دیشب سرعت ارم نت خوب بود خدا کنه همینجوری بمونه:20:
سلام من هم ارم نت دارم دیشب خیلی تایم اوت شدید داشتم 10 مگ هم نتونستم دانلود کنم ...............
کسی VCI و VPI ارم نت رو نمی دونه برای کانفیگ مودم می خوام
نقل قول:
VPI=0 , VCI=35