بنده که کماکان همون تو 3 و خورده ایه خوده گوشی موندم:31: شبیهه انسان های غارنشین شدم
Printable View
بنده که کماکان همون تو 3 و خورده ایه خوده گوشی موندم:31: شبیهه انسان های غارنشین شدم
سلام دوستان
کسی با ویندوز 7 برنامه Nokia Software Updater رو نصب کرده؟ برا من که داره اذیت میکنه بعد از نصب هر دفعه میگه ریستارت کن دوباره بازم میگه ریستارت کن! با هر کامپتبیلیتی مدی هم تست کردم همین بود
آخرین ورژنش رو از سایت نوکیا دانولد کردم امروز
منم 7 دارمنقل قول:
فقط همون دفعه اول گفت ریست کن ، دیگه مشکلی نداشت
والا اینی که من نصب کردم تا حالا سه چهار بار ریستارت کردم بازم جواب نمیده!
اولش برنامه خودشو از دی وی دی همراهش نصب کردم ولی قسمت آپدیتش تو ویندوز 7 اجرا نمیشه. اونو حذف کردم Nokia Ovi Suite نصبیدم اونم برای آپدیت گوشی ارور میده. NSU هم که بعد از سه چهار بار ریستارت شدن میگه بازم ریستارت کن!
اینجوری فکر کنم مجبور شم آفلاین آپدیت کنم که فرصتشو ندارم برم یاد بگیرم و اون تعداد فایل رو دانلود کنم :41:
نمیشد اینا از همون اول ورژن 50 رو میساختن به جای 31؟ :دی
نقل قول:به به بهنقل قول:
ساملیک حاج یاسر گل
هکیدی؟
بابا اغفال نشو آپدیت نکن اصلیتت رو نگه دار! غرب زده نشو!×! (چه سنمی داشت؟!×!)
بیا مثله من غار نشین شو اون غار بغلیه خالیه! من دارم رو اختراع آتیش کار میکنن ( کنایه از برنامه ی فندک روی گوشی!×!):27:
عَلَیکُمُ السَلام وَ رَحمَةُ الله و بَرَکاتُه
نه فکر کردم اول آپدیت کنم بعدش اگه شد بهکم
اینجوری که بوش میاد باید بیام همون غار بغلیتو اجاره کنم یه مدت
الان با Ovi Suite بعد از کلی دست و پا زدن موفق شدم به آپدیت شدن برسونم ولی 140 مگ رو میخواست ظرف مدت 800 دقیقه برام دانلود کنه! مستقیم بخوام دانلود کنم فوقش یک ساعت و نیم میشه!!
آتیش اختراع کردی نزار خاموش بشه تا منم برسم :دی
سلام. کسی قیمت رم MicroSD ظرفیت 16GB و 8GB رو داره؟ خواهشاً اگر می دونید جواب بدید.
بچه ها جونه هر کیو دوست دارید قاب کریستالی استفاده نکنید... من تازه خریده بودم جو گیر بودم گذاشتم الان برداشتم میبینم دور زیر و بالای گوشی پره خشه... انقدر هم بدم میاد از گوشیه خش دار.:2:
خواهش میکنم یکی به من بگه چطوری gps این 5800 رو با نقشه تهران نصب کنم ؟؟؟
دیوونه شدم از سرچ کردن و نصب کردن Garmin و Smartgps و .....
جون هر کی دوست دارین کمکم کنین . Plz Plz Plz.
به اينجا مراجعه كننقل قول:
اول ovi map رو دانلود و رو گوشي نصب كنکد:http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps
بعد nokia map uploader رو دانلود و روي كامپيوتر نصب كن
از داخل map uploader ايران رو روي گوشيت دانلود و نصب كن.
:5:
سلام دوستان من گوشی 5800 یکی از دوستان رو آبدیت کردم ورژن 50 الان فارسیش پرید میشه دوباره فاریسش رو نصب کردالبته نمیخوام ورژن جدیدش از بین بره با همین ورژن میخوام فارسی داشته باشه امکانش هست آیا؟قبلاً 21 بود
نقل قول:از من میشنوی اول آپگرید کن gps ورژن 50 خیلی بهتر شده بعد کارهایی که دوستمون گفت انجام بده.نقل قول:
من می خواهم که برخی از عکس ها و ویدیو ها در Gallery نمایش داده نشود. برای این کار ، چه باید کنم؟
برای این کار برنامه ی X-plore رو لازم داریننقل قول:
For UNHacked SystemFor Hacked Systemکد:http://www.4shared.com/file/UpSEHClf/X-plore_V142-Cracked_For_UNHac.html
کد:http://www.4shared.com/file/_HXf2rvA/X-plore_V142-Cracked_For_Hacke.html
برای این کار یه روشه آسونتر رو به شما معرفی میکنم.نقل قول:
شما میتونی هر عکس یا فیلمی رو که می خوای تو گالریت نشون داده نشه به این مسیر برو و اونجا قرارش بده :Application > File manager > E: > Other > Contactsبه همین راحتی . (منت هیچ نرم افزاری رو هم نمیکشی)
موفق باشی
منظورت رو درست متوجه نشدمنقل قول:
اما اگر منظورت اینه که چطوری آپدیت کنی خب وقتی فایل های firmware رو توی کش کپی کردی وقتی به اینترنت وصلی NSU رو باز کن یه چک میکنه بعد شروع میکنه به آپدیت !
ممنون. اما منظورم بیشتر توی کارایی بود. مثلا الان یکی از دوستان گفتن GPS خیلی بهتر شده.نقل قول:
تو این سبک پیشرفت ها رو میخوام بدونم.
آقا من بالاخره نفهمیدمآ این OVi Maps کاملا رایگانه یا فقط 30 روز رایگان کار میکنه؟نقل قول:
تو همون آدرس خط اول رو ببيننقل قول:
نقل قول:
Navigation on your Nokia. For free. Forever.
پس اگه یک بار cash کنه دفعه بعد دوباره دانلود نمیکنه از همون کش قبلی استفاده میکنه؟!نقل قول:
درست متوجه شدم؟!
ولی من الان حدود 3 هفته میشه استفاده میکنم هیج خشی روش ننداخته.نقل قول:
بله آپدیت رو نگه می داره و دیگه لازم نیست دوباره دانلود کنیننقل قول:
خدا رو شکر بالاخره مشکل به هم خوردن رنگها با آپدیت توسط اینترنت خود گوشی به نسخه جدید حل شد.
:laughing:
سلام
بچه ها این 5800 navigation edition تاپیک نداره ؟!
راستی
یکی از سایتها زده حدود 300 یورو
xpressmusic هم 260 یورو
بله همونطور که دوستمون گفت. اما تا وقتی که نسخه جدیدی نیومده باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
شما اول فیلی به اسم Nokia Software Updater Setup En رو دانلود می کنی که حجم ورژن جدید 33.7MB هست
که از لینک زیر می تونی دانلود کنی!!
توصفحه که باز شد در قسمت وسط صفحه مدل گوشیتو انتخاب می کنی و بعد در قسمت پایین صفحه ی جدید روی گزینه ی دانلود می زنیکد:http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update#
بعد دانلود و نصب نرم افزار اون رو اجرا می کنی!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد باز شدن برنامه ...
بعد صفحه ی بالا باز میشه که داره دنبال موبایل می گرده!!!
شما گوشیرو با PC Suite میشناسونی و خودش اتومات می ره مرحله ی بعد
اینجا داره دنبال آپدیت جدید برای مدل شما می گرده بعد صفحه ی زیر میاد که اگه آپدیت نکرده باشی گزینه ای که قرمز کردم برا شما گزینه Update میاد(چون آپدیت کردم گزینه ی Reinstall) اومده!!!
و بعد که آپدیت رو بزنین شروع به دانلود آپدیت جدید می کنه و بعد اتمام دانلود خودش شروع به نصب و ریست کردن گوشیتون می کنه(فقط در طی مراحل گوشیرو از PC) نکشید و با هاب گوشی رو به کامپیوتر وصل نکنید به طور مستقیم به USB کامپیوتر وصل کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
ببخشید یه سوال :
تو کدوم قسمت باید کد پروداکت (برای ورژن فارسی) رو بهش بدیم؟
و اینکه این کد پروداکت رو باید از کجا گیر بیاریم؟
من والا برا آپدیت آنلاین برا زبان فارسی پروداکت کد ندادم!!!!نقل قول:
ببخشید یه سوال :
تو کدوم قسمت باید کد پروداکت (برای ورژن فارسی) رو بهش بدیم؟
و اینکه این کد پروداکت رو باید از کجا گیر بیاریم؟
بعد آپدیت هم گوشی فارسی خودش رو حفظ کرده بود
اکثر دوستانی که گوشی رو با نرم افزار آپدیتر نوکیا بروز میکنند دچار این اشکال میشن دلیل اینکه نرم افزاری که برای گوشی شما دانلود میشه بر اساس پروداکت کد گوشی هست و این پرداکت مشخص میکنه گوشی برای کدوم منطقه ساخته شده بعضی از کوشی هایی که توی بازار ایران هستند در اصل برای بازار اروپا ساخته شده اند و وارد بازار ایران شده اند و در اصل این گوشی ها از روز اول زبان فارسی نداشته بلکه خود فروشندگان اقدام به نصب زبان فارسی بر روی کوشی کرده اند .نقل قول:
برای هل این مشکل سه را حل وجود دارد :
1- فایل زبان فارسی را دانلود کرده و در مسیر زیر بریزید وگوشی را مجددا آپدیت کنید
2-با نرم افزار Jaf تنها همین فایل رو به گوشی منقل کنیدکد:Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls
3-بدهید بیرون تا براتون زبان فارسی رو نصب کنند.
لینک مستقیم فایل فارسی 5800 ورژن 50.00.05
کد:http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2010/4/--FID--A0A22BYTVPIUD/--LID--FiRe1271325933597/RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V12
منم بالاخره موفق به آپدیت شدم البته مجبور شدم فلش کنم با فونیکس :26:
نسبت به 31 که رو گوشم نصب بود بهتر شده به نظرم
فقط فارسیش پرید که باید دوباره بنصبم
حالا این نسخه جدید هـک میشه یا اینکه فعلاً باید همینطوری استفاده کنیم؟
هالا یک سوال دیگه اگه پروداکت کد دوتا گوشی فرق کنه از cash مدیگه میتونند استفاده کنند یا خیر
مثلا گوشی من ضمانت اصلی مال دوستم نیست مال اون رو از اینترنت دوباره دانلود میکنه یا از کش استفاده میکنه
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
تو فورم زیر یک جای دیدم که گفته بود گوشیم -- بود آپگرید کردم -- موند و مشکلی پیش نیامد ولی یادم نیست کجاش بود.نقل قول:
کد:http://www.nokiausers.net/forum/
دوست عزيز اين روش رو يه تستـــي بزن :46:نقل قول:
هنوز هــك كلي براش نيومـــده :41:
موفق باشيد!:40:
سلام به عزیزان
آقا گوشی من از زمانی که به ورزن 40 آبدیتش کردم سرعتش خیلی کم شده
منوش دیر باز میشه واسه app باید یک دقیقه صبر کرد
چیکارش باید کرد که خوب شه؟
کسی یاد نداره که چیجور با خوده گوشی و از طریق وایرلس میشه ابدیت کرد؟امتحان کردم میگه ابدیتی بیدا نمیشه:13:
چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
دوست عزیز ورژن 50 هم چند روزه اومده .نقل قول:
من نصب کردم سرع خیلی عالی شد .
اونو یه تست بزنی ضرر نداره .
رم گوشیت چقدر فضای خالی داره ؟
ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
من طبق چیزایی که توی بقیه تاپیکها خونده بودم داشتم با پروداکت کد ور میرفتم و جواب نمیگرفتم اما فایلی رو که آدرس دادید موقع فلش کردن به لیست فایلهای فونیکس اضافه کردم و بعد فلش کردم فارسیم برگشت
ممنون این روش رو باید وقتی که تونستم jaf رو نصب کنم امتحان کنمنقل قول:
فعلاً که سیستمم شدیداً به انواع برنامه فلش نوکیا حساسیت پیدا کرده اعصاب خورد میکنه تا یکیش نصب بشه
تا حالا فونیکس رو تونستم بعد از دو بار دانلود نصب کنم و nss رو
nsu هم اصلاً رضایت نمیده نصب بشه :31:
سلام
دوستان این کی برد تمام صفحه تو ورژن 50 که نیست دیگه....:13:
میشه کاری کرد باز همون کی برد برگرده؟
ممنون
سلام.
دوستان من لاک کد م رو فراموش کردم!
چیکار میشه کرد؟
این سایت رو تست کننقل قول:
IMEL گوشیرو بزن توش یه کد بت می ده از اون استفاده کن ببین می تونی لوک کدترو حذف کنی
کد:http://nfader.su/index.php
حذف نشدهنقل قول:
کیبورد alphanumeric رو وقتی که گوشی رو معمولی نگهداشته باشید نشون میده وقتی که گوشی رو افقی نگهدارید تبدیل میشه به QWERTY
اګر تا الآن نریختیدږنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط
@ Trash on 16-04-2010
یک سوال دیگه اگه پروداکت کد دوتا گوشی فرق کنه از cash مدیگه میتونند استفاده کنند یا خیر
مثلا گوشی من ضمانت اصلی مال دوستم نیست مال اون رو از اینترنت دوباره دانلود میکنه یا از کش استفاده میکنه
سلام دوست من اون نرم افزار 20mg رو دانلود کردم حالا میشه بگید دقیقاً چیکار کنم راستی ویندوز من ویستا هستش اگه ممکنه کامل برام توضیح بدین و اگه نیاز به نرم افزار خاصی است لینکش رو برام بزارین لطفاً..خدایش شرمنده تو زحمت افتادیننقل قول: