سلام . من الان از 512 داتک استفاده میکنم . ولی داتک دانلود مجانی برای شب نداره . شارژ ماهیانه هم برای 3g در حال حاضر 21000 تومان میدم . چه شرکتی رو پیشنهاد میدید برای دانلود مجانی در شب با همین حدود تعرفه قیمت و همین سرعت دریافت .
ممنون
Printable View
سلام . من الان از 512 داتک استفاده میکنم . ولی داتک دانلود مجانی برای شب نداره . شارژ ماهیانه هم برای 3g در حال حاضر 21000 تومان میدم . چه شرکتی رو پیشنهاد میدید برای دانلود مجانی در شب با همین حدود تعرفه قیمت و همین سرعت دریافت .
ممنون
امیدوارم که با هیچ شرکتی کارتون به پشتیبانی نیفته. یک بار حدود ۴۰ دقیقه پشت صف بودم تا نوبتم شه. میانگین ۵ دقیقه رو باید منتظر باشی. بعدم که طبق معمول می پیچونه و هر مشکلی رو می اندازه گردن نویز خط و ...نقل قول:
یه سوالی که دفعه قبل یادم رفت ازتون بپرسم درباره ی پشتیبانی پارس آنلاین بود . اگه ممکنه و تجربه ای دارید یه توضیحی بدین
ولی خدا رو شکر تو این ۴-۵ ماهه اخیر مشکل پیدا نکردم که گرفتار پشتیبانی بشم.
برای لپتاپ وایرلس بگیری خیلی راحتتری. هر جای خونه ببری وصل میشی و دردسر سیم وصل کردن هم نداری. در ضمن اکثر اکسسپوینت ها تا ۴ تا سیمی هم بهشون وصل میشه که میتونی به pc و ... وصل کنی و همه با هم شبکه بشن و همزمان استفاده کنی. اگر هم سیمی بخری که لپتاپ و غیر لپتاپ فرقی نداره. به کارت شبکه وصل میشه. هر مودم خوبی مثل asus یا linksys یا ... فقط D-Link و اینا نباشه.نقل قول:
2. چه مودمی رو برای استفاده با لپ تاپ بهتر میدونید؟
من اگه بخوام ISP رو عوض کنم از شبدیز به شاتل باید دوباره هزینه ی راه اندازی رو بدم یا اینکه نه، چون الان خط ADSL فعاله دیگه لازم نیست؟
سوال دیگه اینکه من که الان روتر دارم بازم مجبورم از شاتل روتر بگیرم؟
مرسی
سلام الان اگه یه سرویس 64 یا 128 ارزون خوب بخواهیم کجا رو پیشنهاد میدین؟
مودم و چیزهای دیگه امانیه یا نه؟
شرکت سامان رایانه
128Kb - 2G - 13000 toman
512Kb - 2G - 15500 toman
2 تا 8 صبح رایگان
کد:http://------------.net
دوست عزیز ISP برای سرویسها ی DIALUP هست و به شرکتهای ارائه دهنده ی اینترنت پر سرعت PAP میگویند.نقل قول:
شما اول باید تقاضای از رانژه درآوردن خطتون را از شرکت فعلی بکنید و سپس درخواست سرویس از شرکت شاتل کنیدو حدودا 2 هفته منتظر بمانید. بله هزینه ازتون دریافت میشه.
خیر با همون مودم خودتون میتونید استفاده کنید.
ممنون از پاسخت.
ولی ISP در کل به هر شرکتی گقته میشه که خدمات اینترنتی میده حالا چه دیال آپ چه DSL.اولین باره حرف شما رو میشنوم!
دوستان یک سوالی داشتم . می خواستم بدونم اگه که از دانشگاه گواهی داشته باشیم تا چه سرعتی می تونیم بگیریم ؟ منظورم اینه که سقفش 512 یا تا 1M هم میشه گرفت ؟
سلام دوستان کسی نیست راهنمایی کنه
نقل قول:
سلام الان اگه یه سرویس 64 یا 128 ارزون خوب نامحدود بخواهیم کجا رو پیشنهاد میدین؟
مودم و چیزهای دیگه امانیه یا نه؟
دوست عزیزنقل قول:
شما باید سوال را کامل و دقیق بپرسید تا دوستان کمکتان کنند.
شما نگفتید کدام شهرید ؟ کدام منطقه ی مخابراتی هستید؟ و توقعاتتون چیه از اینترنت ؟!
درسته حق با شماست فراموش کردم
تهران -محلاتی پیش شماره 2244
وب گردی و دانلود نمی خوام محدود باشه ارزون هم باشه
یه سوالم راجب مودم دارم اونم این که ایم مودم از طرف شرکت داده میشه یا باید پول بی زبون حروم کنیم براش
در مورد مودم باید که اگر میخواهید از اینترنت پر سرعت استفاده کنید به مودم ADSL نیاز پیدا میکنید که کمتر شرکتی امانی میدهد. مودم ایسوس ای ام 602 مودم خیلی عالی ای هست به قیمت 45 تومان !نقل قول:
اگر نامحدود میخواید که خیلی گرون میشه. شما میتونید سرویس های محدود بگیرید و در ساعتهای رایگان دانلود کنید.
اکثر شرکتها منطقه شما را ساپورت میکنند. باید تک به تک زنگ بزنید بپرسید که پورت خالی دارند یا نه !
حدودا چقدر میشه البته نامحدودشنقل قول:
اگر نامحدود میخواید که خیلی گرون میشه. شما میتونید سرویس های محدود بگیرید و در ساعتهای رایگان دانلود کنید.
تقریبا قیمت محدود و غیر محدودش رو اگه بدین ممنون میشم میدونم شرکت با شرکت فرق داره ولی یه چیز خوب و ارزون چقدر میشه؟
بابت معرفی مودم ممنون
لطفا یه راهنمایی توپ کنید منو که دیگه تو نت اینقدر سرچ نکنم .
من یه ای دی اس ای با سرعت 256 و قیمت حدود 13000 (با عوارض موارضو همه چی رو هم) با پهنای باند 3گیگ در ماه تو منطقه ی مخابراتی شهید رشیدی کرج با پیش شماره 271 میخوام .
قطع نشدنش از سرعت دانلودش برام مهم تره . ولی خوب کند هم نباشه .
بین آسیا تک - کرج نت - پارس آنلاین - شاتل و پارسی نت موندم سراغ کدوم برم . من همیشه دنبال بهترین و بصرفه ترینم.
یه ای دی اس ال میخوام که زیاد ازیت نکنه - چون عصاب مصاب ندارم -کدومش بهتره ؟. ممنون میشم راهنمایی کنید . یه آب میوه هم لطفا..
:5:
نامحدود شرکت معتبر و اصلی (یعنی زیر مجموعه و نمایندگی نباشه) 128 حدودا 30 تومان و 256 حدودا 55 تومان !نقل قول:
محدود بستگی به میزان حجم و مدت قرار داد و سرعت کاملا متفاوت است! برای تنوع کافی است با سرچ به سایت این شرکتها برید.
نقل قول:
1-شاتل
2-آسیاتک
اگه مطمئنی که این دوتا به منطقه شما خدمات میدن برو ببین کدومشون برات بصرفه تر هست ولی من کلا شاتل رو بیشتر می پسندم
سلام.
از دوستان كسي وايرلس با محدوديت حجمي سراغ نداره كه شبانه هم رايگان داشته باشه؟
سلام من می خوام یک سرویس 1M از صبانت بگیرم ولی میگن که نیاز به درخواست کتبی جهت تایید دانشجو بروی سربرگ دانشگاه هست میخواستم بدونم که این فرم چیه و توش چی نوشته شده و آیا اگه به اداره آموزش دانشگاه مراجعه کنم به من این تاییدیه رو میدن ؟ خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید .
چرا شرکت پردیس تو نظر سنجی نیست ؟؟؟
به نظر من پردیس تو کرج خیلی خوبه
البته الآن که دارم باهاتون صحبت میکنم با نداگسترم ، ولی پردیس شناخته نشده
بگم چرا ؟
1.محدودیت حجمی نداره
2.خطاش بین 4 تا 5 نفر اشتراک داره
3.هزینه رانژه 0 تومان
4.قیمت های منصفانه
5.سرعت هم زیر 50 نیست (یعنی 50 برای سرویس های خانگی 96 و 128 تضمین شده است) ، و بسته به اکانتی که میخرید ، سرعت رنج داره (مثلا 96 : از 50 تا 96 و 128 : از 50 تا 128)(تازه ، در روز و همچنین بدون محدودیت حجمی)
! هم اکنون میتوانید نقل مکان کنید !
:27:(الآن نداگستر اکانتم و میبنده و پردیس هم یه اکانت مجانی بهم میده):27:
خلاصه ، از ما گفتن بود ...
ماکه داریم میریم ...
(البته فقط نقل مکان درون شبکه ای):31:
اینم لینکی از پردیس :
کد:http://www.pardis.ir/services-adsl/tarrif-coverage.asp
این شرکت پیشگامان عصر ارتباطات چی هست سایتی چیزی ازش دارید؟
دوستان اگه کسی در سایت شما ایجاد مزاحمت کنه از طریق تلاش برای نفوذهای مشکوک و امثالهم، آیا راهکاری برای شکایت به ISP مربوطه وجود داره؟
سلام دوستان من میخوام یه خط ADSL بگیرم میخواستم نظر شما رو بپرسم از کدام شرکت بگیرم ؟ چه اکانتی ؟ چه مدت ؟ پهنا چقدر باشه؟ و .... لطف کنید قیمتش هم بگید ممنون
یه سوال از بچه های کرج داشتم اونم اینه که من اگر مثلا به جای گرفتن سرویس از دفتر مرکزی آسیاتک بجاش از آپادانا سرویس بگیرم که اونم نماینده ی آسیاتک هست اما به اسم آپاداناست فرقیم میکنه؟ از لحاظ تعرفه که مساوی هستن ، بقیه ی چیزا رو نمیدونم . لطفا راهنمایی کنید چون مهم هستش برام .
سوال بعدیمم اینه که یه خط تلفن به جز pcm نبودن چه خصوصیات دیگه ای باید داشته باشه که روش ای دی اس ال رو خوب جواب بده؟
مثلا میگن نباید فیبر نوری باشه - دیگه چیا نباید باشه؟
یه بنده خدایی به ما کمک میکنه بریم راه بندازیم ADSL رونقل قول:
از این اینترنت برای چه کاربردی میخوای استفاده کنی؟نقل قول:
در ضمن خط خونتون هم PCM باشه یا نباشه یه جعبه است که در خونه ها میزارن و سیم تلفن از اون بیرون میاد اگه داشته باشی در خونتون که فاتحه اینترنت رو بیخیال بشو اگه نداری بگرد ببین فیبر نوری نیست اگه همه اینها لحاظ شد برو متن پایین رو بخون
اگه وبگردیه و عکس واینهاست که 64 و یا 128 کیلو جواب میده
چندتا سیستم رو میخوای ساپورت کنی یه دونه یا دوتا ( اینجا بحث سرخروجی مودمت هست اگه تک کاربره است یه مودم تک کاربره کارتو راه میندازه asus am 602 چیز خوبیه)
حالا اگه بخوای حرفه ای نگاه کنی
اگه کار دانلود و کار با نرم افزارهای تخصصی و سرچ و عکس و کلیپ و اینها رو داری باید 256 کیلو به بالا تهیه کنی
اگه تعداد سیستمهات زیاده و میخوای مودم با کاربری بیشتر بگیری ( ترجیحا asus am 604 g رو بخر که وایرلس هم داره بعدا به دردت میخوره و پشیمون نیمشی این مودم رو برای مورد اول هم میتونی بخری و بهترین گزینه هاست.
شرکتها هم بستگی داره به جیب مبارک !!!
هشت تا شرکت اصلی هستند که باید به اینها مراجعه کنی و بقیه دلال همون ها هستن که توصیه اینه که مستقیم بری پیش شرکتهای اصلی
هرچقدر بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری
سرویسها حجمی و نامحدوده
در سرویسهای حجمی محدودیت ترافیک داری یعنی مثلا میگن 2 گیگ برای یک ماه یعنی تا دو گیگ فقط ارسال و دریافت داری
که کلا سیستم مزخرفیه و آخر ماه حجم کم میاری
نامحدود بهترین گزینه است و راحت یه ذره گرونتره
در اکثر سرویسهای حجمی دانلود شبانه رایگان گذاشتن
برای فن آوا از 2 تا 7 صبحه
برای عصر انتاقل داده ها و نمایندگیهاش از 2 تا 8 صبحه
برای پارس آنلاین ( فقط شهرستانها ) داره که ساعتش رو نمیدونم چون شهرستان نیستم
صبانت هست که 3 تا 7 صبحه ولی با سرعت یک مگ برای همه سرویسها در ضمن یک ساعت یه بار قطعی داره
شاتل از 1 تا 7 صبحه
بهترین گزینه رو خودت انتخاب میکنی دیگه باید بری بگردی ببینی جیبت چقدر جواب میده ولی مواظب حجمی باش
چون همون حجمی برای صبانت هر گیگ اشافه دو هزارتومن آب میخوره برای شاتل 10000 هزارتومن
دیگه انتخاب با خودته میتونی بری و در فرومها جستجو کنی ببینی مرکز مخابراتیتون با کدوم شرکتها سازگاری بیشتری دارند
چون الان به عنوان مثال نصف بچه های داتک از داتک راضی هستند و نصف دیگه شون که از یه مرکز مخابراتی دیگه هستن مثل پاسداران ناراضی هستن
.موفق باشی
بچه ها ایشون رو راهنمایی کنید و توضیحات منو تکمیل تر کنید .:10:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت من برا دانلود میخوام یه چیزی باشه که نه سیخ بسوزه نه کباب
بچه ها منم راهنمایی کنید دیگهنقل قول:
ْلام بچه ها
من شمال غرب تهران (پونک) هستم. شاتل، آسیاتک و صبانت پر هستن ظاهرا. گزینه ها اینه: داتک، پارس آنلاین و شهراد (اگه کسی گزینه بهتری داده ممنون میشم یگه). لطفا راهنمایی کنید کدومش بهتره:
پارس آنلاین: ADSL2سه ماهه 32400 تومان، 4.5 گیگ ، مودم: Symphony, Asus, Zyxel, Comtrend
داتک: ADSL سه ماهه 31827 تومان، 5 گیگ، مودم: Dlink
شهراد: حدود 37000 تومان، سرویس اول: 4 ساعت در روز، سرویس دوم: 6 گیگ در سه ماه، مودم: TPlink
به من فقط بگید چه سرویسی و از کدوم شرکت بگیرم ؟
دانلودنقل قول:
دوتا گزینه داری
نامحدود 256 یه بالا
حجمی سرعت بالا شبانه ریاگان
یکی از اون گزینه هایی که زدم رو بردار ببر دیگه
توی نامحدودها ارجحیت با داتک هست یادت نره
ولی برای حجمی ها از هرکی گرفتی گرفتی زیاد توفیری نیمکنه
یکی سرعتش بالاست حجمش گرونه مثه شاتل
یکی سرعتش بالاست ساعتش کمتره مثه صبا
خر توخره
من که گفتم نامحدود ولی فکرر جیبت هم باش
بستگی به جیبت زیاد داره
چقدر بودجه در میاه میتونی بدی ؟
تو باید فاکتور بدی که چقدر داری که ما نسخه بپیچیم
وقتی میری دکتر ، دکتر که همه مریضی ها رو شرح نمیده ازت میپرسه دل در داری تهوع داری بعد هم نتیجه رو بهت میگه شما بگو چقدر داری و برای چه کاری که فگتی برای دانلود ..
هزینه رو هم بگو تا نسخه ات رو پبچیم :31: از مهندسی رفتیم خط پزشکی :13::31::31:
مناولا که دستت درد نکنه بابت راهنمایی دوما من نمیخوام یک ماه بگیرم میخوام اگه بشه سه ماه بگیرم هزینه اش رو هم نمیدونم چه طوری حساب میکنن چون تا حالا تجربه اش رو ندارم اگه لطف کنی هزینه هاش رو هم بگی ممنونت میشمنقل قول:
اگه این حرف رو باور کنی تا آخر عمرت پشیمون میشی یادت نره.نقل قول:
توی نامحدودها ارجحیت با داتک هست یادت نره
چی شد پس؟ من بالا خره از کجا بگیرم؟
برادر عزیز الان قیمت داتک فرق کرده اونی هم که میگه نامحدوده 24 ساعته اگه سکته نکنه و درست کار کنه آبی ازش گرم نمیشه اگه دانلود زیاد داری از شاتل بگیر شبها از 1 تا 7 مجانیه علی الحساب هم بیشتر از یکساله که 5شنبه و جمعه از دم مجانیه سرعتش هم ثابته ولی اگر میبینی قیمت پارس و داتک تقریبا یکیه نه این که کیفیتش هم یکی باشه 128 پارس آنلاین با 139 کیلو بایت در ثانیه میتونی دانلود کنی یعنی ظرف چند ساعت 3 گیگ جیره مایانه رو میتونی دانلود کنی تایم مجانی هم برای تهران نداره ولی از خود داتکیها بپرس سرعتشون چقدره من نمیگم که سو,تفاهم نشه.نقل قول:
ay baba in vaziate internet too iran dorost nashod???hanooz hame dargiran
بیا میگن شاهد از غیب رسید !!! ایشون الان مخالف صحبتهای بنده هستن حق هم دارن !! چون داتک برای خیلیها بده (( داداش لطف کن پیش شماره مرکز نام مرکز مخابراتی رو هم بزن که بقیه هم بدونن و داتک رو برای اونجا نگیرن))نقل قول:
ولی دوست عزیز همین شرکت داتک برای خیلی جاها بهترین گزینه است !!
خیلی از قدیمیها همین فروم سه چهارساله از این شرکت مییگرن البته برای من نداشت چون میگفت که پورت خالی نداریم..از این مشکلات زیاد نیست
داداش شما درست میگی ولی وقتی کسی میخواد بره وبگردی حجم کم بیاره چیکار کنه ؟؟ درسته شبها شاتل بهترین گزینه است ولی قیمت حجم رو هم در نظر بگیر هر گیگ ده هزار تومن پول زوره ///نیست ؟نقل قول:
خوب هزینه با هزینه فرق میکنه شرکت با شرکت سرویس با سرویسنقل قول:
باید دید انتخابات چیه ؟
محل سکونتت رو نوشته همدان ، کیا توی همدان نمایندگی دارن ؟ پارس آنلاین رو میدونم هست و دانلود شبانه داره ولی بازم میگم نامحدود بگیری ضرر نمیکنی دوستانی که حجمی دارن (( مثه خود من که روز اول همه سهمیه رو خوردم )) از این وضع یا ناراحتن یا خوشحال ولی اکثریت ناراحت هستن اگه در طول روز بخوای چیزی دانلود کنی نمیتونی
شبها اگه دیسکانکتی مکرر داشته باشی باید تا صبح بیدار بمونی و رفع عیب کنی
خیلی از مشکلات هست که نمیشه همینجوری هم سیستم رو تا صبح به امون خدا رها کرد!!! من میگم آدم روزانه میگیره حالا یه خورده گرونتر ولی با خیال راحت به زندگیش میرسه
اگه 256 میخوای که یه چیز معمولی هست قیمتش رو باید از سایت شرکتها در آورد ببین چه شرکتهایی برای همدان
این بابا 256 رو توی شهر شما میده 34 تومن که همین سرویس توی تهران به ندرت گیر میادکد:http://www.netgostarisp.ir/?tabindex=0&tabid=1&pagegroupid=6&pageid=10
من فقط اوراکل رو دیدم ///خوب ؟
به نظرم باید ببینی چه سقف بودجه ای داری و انتخاب کنی
به نظر من سرویس 256 به بالا برای دانلود کارتو راه میندازه ارجحیت با نامحدوده چون صبح تاشب میندازی رو دانلود
شبها هم میری میخوابی راحت... طرف حجمی و دانلود شبانه:2: نری بهترین کار رو کردی از ما گفتن بود !!!!!
نقل قول:
ممنون دوست عزیز باید یگم که شرکتهای لایزر ، صبانت و پارس انلاین تو همدان نمایندگی دارن پارس انلاین که قیمت خون باباشو میگه ولی من دو دلم که از کجا بگیرم . تشکر