سرعت اينترنت با يو اس پي بهتره يا كارت شبكه؟
Printable View
سرعت اينترنت با يو اس پي بهتره يا كارت شبكه؟
با تشکر از همه دوستان ، مشکل من حل شد !
همه چی رو تا اتومات گذاشتم و مودم رو ریست کردم وصل شد .
100% هیچ تفاوتی با هم ندارندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمیعاً سلام ؛
از شما چیزی کم نمیشه ولی سیستم مفلوک باید 4.3 روز روشن بمونه.نقل قول:
فرقی نداره ، فقط راه اندازی اولیه ی LAN راحت تره. ( به نظر من ...)نقل قول:
مبارکه . . . به نظر من اگه آدمیزاد دخالت نکنه ، این دستگاه های زبون بسته ، حرف هم رو بهتر میفهمن ...نقل قول:
یا حق . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی Network Connection می بینینش؟ اینجایی که علامت زدم، تیک داره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سوال دارم فقی نمیدونستم بهتره اینجا بپرسم یا قسمت موبایل بهرحال میپرسم اگر اشتباه بود درخواست پاک کردنش رو بدین لطفا .
من یه نوکیا E75 دارم میخوام به شبکه ADSL وصلش کنم چطوری باید این کاررو بکنم حالا به کامپیوتر یا از طریق اون یا با پورت شبکه به هاب .
باتشکر
دنی
گوشیتون وابرلس داره. کافیه یه مودم یا روتر وایرلس بخرین و به کامپیوترتون وصل کنین. گوشیتون از طریق شبکه وایرلس به اینترنت متصل می شه.نقل قول:
نقل قول:
تشکر درست شده بابا ما تازه کاریم
سلام... من مودم linksys گرفتم.... با لپ تاپ وقتی نزدیک مودم هستم خیلی خوب کار میکنه ولی وقتی از مودم دور میشم امواجش به یک میرسه و همش قطع میشه .... دلیلش چیه ؟ از طرفی من میتونم این مودم را پس بدم و مدل دیگه ای بگیرم... ممنون میشم راهنمایی کنید.... تا 100 تومن هم برا مودم حاظرم خرج کنم ..............
سلام دوستان
میدونم الان میگین این چه قدر مشکل داره ولی کاری از دستم نمیاد
من نمیتونم بهوصل بشمکد:http://192.168.1.1
با اکسپلور می نویسه the page cannot be displayed
و با موزیلا هم مینویسه loading و هیچی نمیاره
مودم رو ریست کن ببین درست میشه،نقل قول:
من دو تا كامپيوتر داشتم و با يك مودم ADSL و يك سوييچ، هر دو كامپيوتر به اينترنت دسترسي داشتند و ويندوز همر دو شون هم ويستا بود.
بعدش يكي از كامپيوترها رو عوض كردم و روي كامپيوتر تازه، ويندوز 7 نصب كردم. درايور هاي مادر بورد و از جمله درايور كارت شبكه رو هم نصب كردم.
حالا مشكلي كه دارم اينه كه هر كاري مي كنم، نمي تونم با اين كامپيوتر جديد به اينترنت وصل بشم. البته ظاهرا مشكل از كارت شبكه نيست چون مي تونم وارد set up مودم بشم.
ضمنا اين كارها رو هم كردم ولي سودي نداشت:
1-شماره آي پي كامپيوتر قديمي رو براي جديده گذاشتم. (درست نشد.)
2-شماره آي پي جديدي رو براش اختصاص دادم. (درست نشد.)
3-تنظيمات كانكشن رو گذاشتم رو حالت اتوماتيك تا شماره آي پي رو خودش تخصيص بده. (درست نشد.)
4-ترابل شوتينگ نت وورك رو ران كردم. (درست نشد.)
5-مودم رو به تنهايي و مستقيم به كامپيوتر وصل كردم. (درست نشد.)
6-مودم رو خاموش روشن كردم. (درست نشد.)
7-مودم رو ريست كردم. (درست نشد.)
8-ستينگ مودم رو گذاشتم رو بريج. (درست نشد.)
مشكل از شركت ارائه دهنده اينترنت هم نيست چون با اون يكي كامپيوتر ميشه وصل شد.
كسي مي تونه كمكم كنه؟
با چقدر دور شدن قطع می شه؟ اینا طبیعتا بردشون محدوده( مثل تلفن بیسیم). اگر Asus بگیرین یه کم قویتر می شه، می تونین بعدا آنتنشو هم عوض کن قویتر بزارین. یا اینکه برای همین دستگاهتون یه تکرار کننده بزارین.]نقل قول:
شما در واقع بین دو تا کامپیوتر شبکه ساختین و اینترنتو به شبکه دادین، درسته؟ الان توی شبکه تون می تونین فایل به اشتراک بزارین؟ روی سیستم جدیدتون فایروال نصبه؟نقل قول:
من شبكه نساختم مگر اين كه خود به خود ساخته شده باشه!
يعني من اومدم دو تا كامپيوتر رو و همچنين مودم رو به سوييچ وصل كردم. فقط همين. اشتراك گذاشتم فايل ها رو هم تا حالا انجام ندادم.
آدرس آي پي ها رو هم دستي ست كرده بودم. يعني به يكي از كامپيوترها داده بودم 192.168.1.2 و به اون يكي هم 192.168,1.3
اون كامپيوتري كه عوض شده 192.168,1.3 بوده و همون طور كه گفتم اين آدرس رو اول به كامپيوتر تازه دادم و بعدش هم كه ديدم وصل نشد اون رو به 192.168,1.4 تغيير دادم.
خیر متاسفانهنقل قول:
مرسی از پاسختون... با عوض کردن جای مودم مشکلم حل شده.... قبلا کنج اتاق بود و فاصله تا هال نسبتا زیاد ... الان تقریبا وسط خونه گذاشتم و مشکلی ندارم.... ممنوننقل قول:
با چقدر دور شدن قطع می شه؟ اینا طبیعتا بردشون محدوده( مثل تلفن بیسیم). اگر Asus بگیرین یه کم قویتر می شه، می تونین بعدا آنتنشو هم عوض کن قویتر بزارین. یا اینکه برای همین دستگاهتون یه تکرار کننده بزارین.]
دلیلش طبیعه دیگه هرچقدر از مودم دور بشید امواج ضعیفتر میشند.نقل قول:
شما حداکثر تا چه فاصله ایی می خواهید از مودم دور بشید؟
دوست عزيز اين جوري نبايد باشه من zyxel660 دارم تا 2 طبق برد مي ده راحت كنج اطاق گذاشتمشنقل قول:
از امروز ظهر نت وقتی وصل میشم چراغ های کانکشن پایینی روشنه ولی بالایی خاموشه سایت ها و یاهو هم باز نمیشه با دیال اپ مشکل ندارم ممکنه این قطعی بخاطر بارون و خراب بودن کابل ها باشه ؟ یا کامپیوتر ویروسیه ؟
آقا کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:41::41::41::41::2::2::2::2:
مشکلم حل شد. Default Gateway رو اشتباه می زدم. ظاهرا باید با آی پی روتر یکسان باشه.نقل قول:
مودم شما آنتنش یه مقدار قویتره، بعلاوه آنتن خارجی داره؛ آنتن لبینکسیس داخلیه.نقل قول:
ضمنا شما داری می گی کنج اتاق و 2 طبقه، اینا واحد اندازه گیری طول که نیست!:46: ایشون هم نگفته بود تا کجا دور می شه براش مشکل پیش میاد. وضعیت دیوارهای توی خونه و موانع و اختلال امواج هم مشخص نیست.
در همین تاپیک درموردش صحبت شده، از گزینه جستجو استفاده کنین.نقل قول:
بطور خلاصه، مارک بدی نیست، یه کم گرونه. اون مدلهایی که نوشتی، یکیش وایرلس هست.
سلام. آقا من ویندوز عوض کردم نمیدونم چرا مودم ÷ریده بود. تلاش کردم نصب کنم دوباره وقتی نتونستم یه بار ریست کردم بعدش فهمیدم باید چه کنم. همه کارها رو کردم مودم نصب هست الان منتها کانکت نمیشه یعنی همه چی درته اما سند و ریسیو نداره و صفحه باز نمیکنه. چرا؟ ping هم میگیرم درسته مشکلی نداره. مودم انگار درسته ولی چراغاش ثابت روشن مونده ولی مثل موقعی که کانکت بود چشمک نمیزه . و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد. local area connection وصله و درسته. ip مودم رو هم توی اکس÷لورر دادم و اونجا هم تنظیمات درسته همه چی اما کانکت نیست. مطمئنم که اشکال از سرور هم نیست. یعنی اون ریست که اول کردم کار رو خراب کرده؟
@The Animal
يه سيستم ديگه با IP ي شما LAN هست.
وقتي سيستم دوم روشن بشه، روي سيستم اول اين Error ظاهر ميشه.
بايد IP سيستم خودتون يا اون يكي سيستم رو عوض كنيد.
من هر موقع به PC وصل هستم به محض اینکه با وایرلس گوشی هم connect میشم این پیغام میاد
:31: ]چه خوب پس شما هم دچارش شدن نه ؟نقل قول:
چندتا سیستم رو با این مودم به اشتراک گذاشتید ؟
اگه فقط یه دونه است که رفتی با یک سیستم دیگه توی همون مرکز مخابراتی دوست شدی:31::10:
باید زنگ بزنی شرکت تا کارتتو جابجا کنن
ولی اگه سیستم خودتو با یه سیتسم دیگه توی خونه شیر کردی که باید بشینی از نو سیستم ها رو شیر کنی
که احتمال دومی بیشتره مگه این که ISP خیلی در پیت باشه که نتونه آی پی اختصاص بده.
برای حدس دوم شما باید از نو شبکه رو راه بندازی که باید شماره آی پی ها رو یه خورده عوض کنی :20:
نقل قول:
چطور باید این کارو بکنم ؟ به شرکت خبر بدم؟
خوب شما وقتی مودمو از پشت ریست می کنی همه تنظیماتش پاک می شه و برمی گرده به وضعبت کارخونه. در نتیجه کانکشن اینترنت هم که داخل مودمتون بوده پاک شده. باید دوباره برین داخل setup مودم و کانکشن بسازین. (طبق مدل مودمتون، نحوه انجامشو توی همین تاپیک پیدا می کنین..)نقل قول:
شما کامپیوترت توی یه شبکه است یا توی خونتونه؟ اینترنتو با چی شریک هستین؟نقل قول:
(راستی عجب jim morrison خوش تیپیه:5:)
سلام
برای استفاده از ADSL 2 باید از مودم ADSL2 استفاده کرد؟مودم پیشنهادی شما چیه و با چه قیمتی؟
فکر می کنم همه مودمهای بازار adsl2 هستن. البته به درد ما توی ایران نمی خوره؛ سزعتهای ما در حد adsl1 هم نیستنقل قول:
اگه ميشه راهنماي راه اندازي مودم هاي shuttle رو هم بذارييد
ميشه با مودم ADSL به صورت ديال آپ كانكت شد؟
دوستان نظرتون راجع به این دو تا مودم چیه کدومشون بهترن؟ اگه هیچ کدوم شما چه پیشنهادی دارید
http://www.pareshop.com/index.php?productID=188
http://shop.ilyatechgroup.com/index.php?productID=32
سلام
آقا امروز من یه مودم LINKSYS WAG54G2 خریدم فقط چند تا نکته هست که اگه میشه جواب بدید :
1- روش نوشته ساخت چین آیا این مودم تقلبیه ؟ و آیاساخت کشورهای دیگه موجوده ؟؟
2- داخل کارتن اسپلیتور نداشت .
3- گارانتی روی کارتن زده دوسال ولی اسم شرکت ایرانی را توش نمیبینم . آیا گارانتی اون معتبره ؟؟؟
4- قیمت هم شد 73 هزار تومان . آیا خوب خریدم ؟؟؟؟
و در آخر چطور مودمیه ؟؟؟؟؟
مرسی
هر دوتاشون خوبن، انتن asus یه مقدار قویتر و نرم افزارش جا افتاده تره ولی الان کم گیر می اد.نقل قول:
اگه نیاز فوری ندارین، پیشنهاد می کنم یه کم دست نگه دارین تا دستگاههای جدید با استاندارد n همه گیر تر بشن و قیمتشون بیاد پائین، از اونا بخرین که بردشون هم خیلی بیشتره، امکانات جدیدتری هم دارن. (البته الان هم هستن، ولی قیمتشون 100 تومن به بالاست، ارزش نداره) همینها هم باید ارزونتر بشن.
1- همه شون ساخت چین هستن.نقل قول:
2- اسپلیتور نداره.
3- گارانتی را فارسی زده ؟ از فروشنده اسم شرکتشو بپرسین و برگ گارنتی بخواین. (تا جائیکه می دونم سیگل و ساخت سیستم گارانتیشون معتبره، البته شرکتهای دیگه هم شاید باشن)
4- قیمتش هم درسته.
مودم خوبیه، فقط یه مقدار نرم افزارش باگ داره که امیدوارم با update برطرفش کنن.
خیر با مودم adsl نمیشه به dialup وصل شدنقل قول:
برای fax هم فقط از مودم dial up میشه استفاده کرد
نقل قول:توی این پست بالا قبلا گذاشته شدهنقل قول:
سلام
جمیعا خسته نباشید
با اجازتون منم امروز یه مودم وایرلس مدل linksys خریدم
خطadsl خونه هم امروز وصل شد
ولی نمیدونم چطوری adsl کار کنم
چطوری باید کانکشن درست کنم؟؟؟؟
کجا باید رمز و پس رو وارد کنم؟؟؟
چطوری وایرلسش رو با لب تاب مچ کنم؟؟؟
اگه یه لطفی کنید یه راهنمایی کامل برام بذارید خیلی خیلی ممنون میشم