این لینک 4.3.3 برای ایپاد3g هست
چون شما ورژن 3 هستید مطمینا تفاوت های زیادی رو میبینید و خیلی بهتر شدهکد:http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1021.20110503.8Lfs1/iPod3,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw
Printable View
این لینک 4.3.3 برای ایپاد3g هست
چون شما ورژن 3 هستید مطمینا تفاوت های زیادی رو میبینید و خیلی بهتر شدهکد:http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1021.20110503.8Lfs1/iPod3,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw
ممنوننقل قول:
چقدر حجمش بالاست 409 مگابایت....:41::41: (نمی تونم دان کنم) :41:
بعد از دانلود باید کاره خاصی کرد یا فقط از طریق آیتونز( قسمت رستور ) فایل دانلود شده رو به دستگاه میدیم.؟
دانلود که کردید از تو ایتیونز شیفت رو بگیرید ریستور رو بزنید بعدم اینی که دانلود کردید رو ادرسشو بهش بدید و به 4.3.3 خودش ریستور میکنه بعدم جیل کنید و سینک کنید
الان فریمور 4.3.4 اومده فکر نکنم اپل بزاره رستور کنید
حجمشم بالاس حواستون باشه توی دانلود
دوست عزیز حرفه شما کاملا درسته که حق برنامه نویس رو باید پرداخت کرد اما خوب خیلی ها نمیتونن حالا به هر دلیلینقل قول:
بیخیال داداش زیاد خودتو اذیت نکن راستی فقط ایرانیا نیستن جیلبریک میکنن خیلی جاهای دیگه هم هست
و در اخر بازم حرفه شما درسته کاملا
این حرف ها درسته و درش کسی شک ندارهنقل قول:
ولی حالا ما بیایم و بول بدیم برای برنامه ها و حق برنامه نویس ها رو ادا کنیم ولی 1 چیز رو چرا در نظر نمی گیریم نمی دونم !!!!
اگر واقعا دنبال ادای حقوقیم بس اصلا نباید از محصولات ابل استفاده کنیم نباید از هرگونه لب تاب استفاده کنیم نباید از هرگونه وسیله ایی که جزئ تحریم بر علیه ما حساب میشه استفاده کنیم چونکه سازنده ها و طراحانش به صورت کاملا آشکار عدم رضایتشون رو از این که ایرانی از ساخته هاشون استفاده کنه رو ابراز کردن
بس اگر دنبال ادای حقیم همهی این وسایل رو کنار بزاریم
بس من نوعی صرفا با خرید برنامه نمی تونم خودم رو مبرا از خوردن حق دیگران بدونم و کسی رو که جیلبریک میکنه رو متهم بدونم
ما هممون داریم حق خوری می کنیم حالا یکی میاد و مثلا 70 هزار تومن بول برنامه های مورد استفادش رو میده ولی در مقابل قیمت آیباد یا آیفون یا لب تابش , 70 هزار تومن واقعا چیه که بخاطرش خودش رو از کسایی که این 70 هزار تومن رو ندادن مبرا میدونه :18:
زمانی که فروش iPad2 توی آمریکا آغاز شده بود بعد از چهار پنج روز یه مطلب توی نت خوندم که نوشته بود "آیپد فعلا فقط در ایران و آمریکا" ... یعنی زمانی که خود آمریکایی ها در به در دنبالش بودن تو بازار پایتخت ما مثل نقل و نبات پیدا میشد.نقل قول:
بذار خیالت رو راحت کنم هیچ شرکتی نیست که دنبال سود بیشتر نباشه و همچنین هیچ شرکتی نیست که به زور قوانین دولت آمریکا ایران رو تحریم نکرده باشه. مطمئن هم باش اگه اپل نمیخواست ما چیزی از محصولاتش رو استفاده کنیم نمیومد تقویم شمسی توی نسخه های جدید مک بذاره یا زبان فارسی رو توی iOS 5 به کیبردهاش اضافه کنه. پدر کشتگی هم با کسی نداره ، لطفا به دنبال دلیل دیگه ای برای جیلبریک کردن بگرد.
حتی اون 5% از افرادی که به خاطر بعضی محدودیت ها در خارج از ایران دستگاهشون رو جیلبریک میکنن باز هم به حقوق برنامه نویس ها پایبند هستند و برنامه ها رو میخرن ، 1 دلار و 5 دلار چیزی نیست که بیان به خاطرش ریسک امنیت دستگاهشونو بکنن به قول یکی از بچه ها هیچ دزدی نمیاد از سوپرمارکت آبمیوه دزدی کنه ، کـــاملا بر خلاف ما که به خاطر همین 1 دلار و 5 دلار میایم امنیت دستگاهو نابود میکنیم.
هرجور راحتی دیگهنقل قول:
شما قونین مصوب شورای امنیت و سازمان ملل و دولت آمریکا رو ول کردی و به این دلیل که مثلا ابل تقویم شمسی استفاده کرده میگی میخواد که ایرانیا محصولاتش رو بخرن
تقویم شمسی رو خیلی از کشور های بارسی زبان و بعضی قومیت ها دارن . همینطور کیبورد فارسی
اگر اینطور بیش بریم بس باید بگیم اوباما که سال تحویل رو به ایرانیا تبریک گفته راضیه که ما از همه ی تکنولوژی های اونا استفاده کنیم بس چطوره که موقع رجیستری کردن لب تاب اگر کشور رو ایران انتخاب کنی گارانتی باطل میشه .
من گفتم مشکلی با غلط بودن جیلبریک کردن ندارم فقط دارم می گم اگر واقعا می خواییم درست رفتار کنیم خریدن محصولات اون ها هم ضایع کردن حقشونه
وقتی آمریکا , ایران رو تحریم میکنه علتی داره و مفهومش اینه که هزینه ی استفاده از اون محصول توسط ایرانیا برای آمریکا خیلی بیشتر از قیمت جهانیش آب میخوره.
بس اینطوریه که دولت آمریکا خودش به زور مشوق یا جریمه , شرکت های دنیا رو مجبور می کنه به ایران جنس نفروشن . بس ساده انگارانست که تصور کنیم apple درنهایت با فروش محصولاتش در ایران داره سود میکنه بلکه مصلحت کل آمریکا در اینه که ایران این چیز ها رو نداشته باشه
عزیز دل برادر ! بنده بحثم شخصی نبود و با 100 هزار تومن بول نه مشکلی از بنده حل میشه نه مشکلی به مشکلاتم اضافه . ملت ما اگر حواسشون باشه روزانه خیلی بیشتر از اینا رو به زور ازشون میگیرن. بس مثل بچه دبیرستانیا قرار نیست با هم بحث کنیم.نقل قول:
لطفا به دنبال دلیل دیگه ای برای جیلبریک کردن بگرد.
ممنوننقل قول:
برای جیلبریک فقط باید با وای فای کانکت بشم به اینترنت و برم تو اون سایته ؟ دیگه حله ؟
به جز وای فای برنامه ای هست که بشه با یو اس بی کانکت شد ؟
ممنون
به 4.3.3 نمیزاره رستور کنیم یا 4.3.4 ؟ بعد این 4.3.4 جیلبریک میشه با همون سایته ؟نقل قول:
تنکس:11:
بله هست ولی خوب در اخر نیاز دارید به وای فای و اینجوری خیلی راحت تره بعد از حیلبریک سیدیا نصب میشه که باید از داخل اون یه چند تا چیز دانلود کنید که مهمتریناش appsync ifile هستنقل قول:
پ.ن 4.3.4 رو دارم چک کردم جیلبریک به صورت تترد(با هر بار خاموش کردن باید دوباره جیل بشه) هست و باید بار Redsnow جیل کنید
خب انگاري مشكل شما فقط سياسيه تا كيفيت و پرداخت حق برنامه نويسنقل قول:
واقعا فكر ميكنيد توي افغانستان يا تاجيكستان يا بلاروس بازار محصولات اپل داغ تر از اينجاست كه ميگيد اپل به خاطر اونها اومده امكانات فارسي رو اضافه كرده نه به خاطر ما؟
فروشنده هاي ما كدومشون reseller هستن؟ همه ميرن از امارات يا چين خريد انجام ميدن و ميان به ما ميفروشن اين وسط كجا به اپل و دولت آمريكا ضرر ميرسه يا حقشون ضايع ميشه؟ يا پولي كه ما توي app store خرج ميكنيم همش ضرره؟
در هر صورت بحث من بيشتر روي هزينه كردن بابت كيفيت و ضايع نكردن حق يه نفر كه هيچ ربطي به دولت آمريكا و تحريم نداره هست و فرق من الان با شما اينه كه به ٤.٣.٤ آپديت ميكنم و هيچ كار اضافه ديگه اي نيست ولي بقيه يخورده كار غير از اين هم دارن.
دوست عزیز 1 دلار 5 دلار پولی نیست درسته حرف شما هم تا حدی درسته اما 1 دلار 5 دلار که همین شما دارین سرش بحث میکنید در مقابل ویندوزی که قیمتش قابل مقایسه نیست با این قیمت میرین 1000 تومان سی دی ویندوز می خرین نصب کنید این نمیشه حق کسی خوردن ؟ انتی ویروس نمی خرین دانلود می کنید این نمیشه حق کسی خوردن ؟ دوست عزیز اگر به حق خوردن شما نه 1 دلار نه 10 دلار برو بالا تر خیلی حق کسی داری می خوری بعد هم کی گفته اونطرف فقط 5% جیل می کنند ؟ نه دوست من این خبرا نیست درست فرهنگ امریکا یا خیلی کشور های دیگر مثل ما نیست اما اینطور هم نیست کم جیل کنند -- کردن دستگاه هم تو کارشون است , xbox , ps3 هم کم از هکش اون طرف استفاده نمیشه لطفا یک بحث میکنید ببینید ایا همه برنامه , بازی ها, ویندوز, ارجینال استفاده می کنید یا نه که بعد بحث جیل این جور موارد میاریدنقل قول:
یه سوال
چرا برای آپدیت به 4.3.3 ارور 3194 میده؟
آیتونز نمی تونه به سرور دسترسی پیدا کنه پس :
آیتونز رو آپدیت کنین
به وی پی ان کانکت شین...
حرف من نيست و آمار رسمي اين پنج درصد رو ميگه.نقل قول:
درسته من همه نرم افزارام اورجينال نيست ويندوزم يا چندتا ديگه شون كرك شده ست ولي بازم خوبه قدم اول رو برداشتم مطمئنا اگه به مك كوچ كنم ديگه كاملا از مقوله غير اورجينال بيرون ميام شما چه قدمي برداشتيد؟ فقط نشستيد ، جيلبريك ميكنيد و اعتراض !
در هر صورت با اين وضع من هرگز نمي تونم با هيچ دليلي شما رو قانع كنم شما هم همينطور من رو ، پس ادامه بحث لازم نيست.
سلامنقل قول:
برای آپدیت به 4.3.3 مگه باید به اینترنت وصل باشه آیتونز..........
فریمور 4.3.3 رو دارم بعد باید به نت وصل باشم برای رستور ؟
علی آقا، واقعا اگه فکر میکنی فقط پنج درصد آمریکا آیفون جیلبریک شده استفاده میکنن، اشتباه میکنی، شک نکن:46:نقل قول:
سلام دوستان
من می خوام یه آیپاد تاچ 8 گیگ سری 4 بخرم . ولی قبلش دنبال راهنمایی بودم . ممنون میشم کمکم کنید :)
من دقیقا نمی دونم جیلبریک چیه ...ولی رفتم دنبالشو یه سری چیزایی پیدا کردم...
1-این آیپاد تاچ سری 4 رو میشه جیلبریک کرد ؟ راحته ؟ اگه نخوام جیلبریک کنم ...نمی تونم ازاَپ ها استفاده کنم ...وایرلس دارم .
2- راحت به وایرلس کانکت میشه ؟
3-کیبورد فارسی با گچپژ خیلی برام مهمه ...داره ؟ میشه راحت روش نصب کرد ؟ از کجا ؟
4-مثلا برای جی میل و فیس پوک و توییتر ...همون اپ های آیفون می خوره ؟ راحته ؟هم پیدا کردن و هم کار کردن ؟
5-v*p*n روش راحت نصب میشه ؟ از کجا ؟
در آخر عطاش به لقاش میرزه ؟
دوستان عجر دو دنیا نصیبتون ...ممنون :)
دوستان من دفعه اول آیپادمو با یک کامپیوتر تو آمریکا وصل کردم یعنی الان با کامپیوترم تو ایران نمی تونم سینک بشم؟
چرا میتونی سینک بشی ولی اگه چیزی روش نصب کردی و آهنگ و ویدیو میپره و دوباره باید بهش بدینقل قول:
ولی یک سری برنامه ها هست که میتونی از اونا استفاده کنی....
سلامنقل قول:
1-بله میشه جیلبریک کرد.آره راحته.اگه نخوای جیل کنی یا باید فقط از اپ های فری استفاده کنی یاtunes gift card برای آیتونز بخری و برنامه ها رو بخری.
2-من خودم وایرلس ندارم ولی یه جا که وایرلس بود راحت کانکت شدم.
3-خودش کیبورد داره.
4-آره . راحته
5-وی پی n هم راحت نصب میشه روش.
در کل کار با هاش راحته.
در آخر هم 100 درصد میرزه:31:
ممنون دوست عزیز :)نقل قول:
الان برای جیل کردن تاچ 4 باید از کجا شروع کنم ؟ یه جیل مطمئن ، بدون دردسر و ساده برای منِ خنگ هست :13::11:
راستی جایی هست تو نت که کار کردن در قسمت های مختلفشو یاد داده باشه ؟( مثلا دقیقا از کجا به وایرلس کانکت شدن -تنظیمات v.*p.*n و کانکشن ...)
ممنون:20:
کافیه با خود آیپاد برین توی jailbreakme.com و شروع میکنه به نصب Cydia...
8 گیگ به نظر من نخرین... صبر کنین تا بودجتون بره بالا و 32 بخرین... 8 خیلی کمه...
هر سوالی هم که داشتین در موردش با یه سرچ ساده به دست میاد...
الان اگه اشتباه نکنم تمام آیپاد 4g ها باید فریمور 4.3.3 یا پایین تر باشن که پایین تر ها رو میشه به 4.3.3 آپ کرد. برای جیلبریک :نقل قول:
برای تنظیمات و اینا هم سایت زیاد هست تو گوگل سرچ کنی میبینی .کد:http://www.farsigeek.com/?p=6041
سایت -----------
سایت موبایلستان
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
الان اگه اشتباه نکنم تمام آیپاد 4g ها باید فریمور 4.3.3 یا پایین تر باشن که پایین تر ها رو میشه به 4.3.3 آپ کرد. برای جیلبریک :نقل قول:
برای تنظیمات و اینا هم سایت زیاد هست تو گوگل سرچ کنی میبینی .کد:http://www.farsigeek.com/?p=6041
سایت -----------
سایت موبایلستان
تنظیمات چیز پی ان (به عنوان مثال) :
کد:http://www.ahmad-vpn.mihanblog.com/post/4
ممنون دوست عزیز:)نقل قول:
من خودم هم یهکم درگیر این قضیه 8 و 32 شدم . ولی خب من کلا 2-3 گیگ آهنگ دارم - دنبال فیلم و یدئو خاصی هم نیستم . بازی هم که فقط در حد انگری بیرز - بااین حال می دونم کلا اسم 8 گیگ روشه و 6 هست .
با این حال شما نظرتون چیه و صلاح چی می دونین ؟
[QUOTE=amirrezan95;6292039]الان اگه اشتباه نکنم تمام آیپاد 4g ها باید فریمور 4.3.3 یا پایین تر باشن که پایین تر ها رو میشه به 4.3.3 آپ کرد. برای جیلبریک :
[QUOTE=amirrezan95;6292039]کد:http://www.farsigeek.com/?p=6041
ممنون از راهنمایی
ورژن دقیق ِ فریمور از کجا میشه فهمید ؟
آیپاد هم اپلیکیشن هاش سنگینه ، هم وسوسه کننده... از لذت فیلم دیدن توی صفحش هم نمیشه گذشت... موزیک هم 2-3 گیگ نزدیک نصف 8 گیگ رو میگیره... 8 خیلی کمه... به نظر من حتما 32 بگیرین...
به نظر منم 8 کمهنقل قول:
settings---->general----->about
version X.X.X
دوستان خوب ممنونم
فکر می کنم با صحبت های شما دو دوست گرامی بهتره 32 بگیرم...امیدوارم .
amirrezan95 و .:PAR3A:. ممنون ...
بازم مسلما باید بیام برای راهنمایی گرفتن ازتون :)
دوستان 32 گیگ 390 تومن خوبه ؟( آکبند )
گارانتی فایده داره ؟
ممنون میشم اگه زود جواب بدین
آره .خوبه.من 385 قیمت دارم.نقل قول:
به نظرم گارانتی لازم ندارن محصولات اپل
سلام دوستان
خریدم ...32 گیگ -385 :)
خیلی باحاله . برای من ورزن 4.2.1 هست چه جوری آپدیت کنم به 4.3.3 ؟راستی آیتونز رو از خود سایت اپل دارم میگیرم : نسخه ی 10.4
یکی گفت به آیتونز نصب کنی خودش پیغام آپدیت میده ...همینه ؟
راستی آیپاد تاچ خصوصیت اینو داره که چند تا برنامه باهم باز باشه ؟
راستی شارژ با بق خون چه جوریه ؟
ممنون
دوستان آیتونز 10.4 آیپاد منو نمیشناسه ..پیغام آپدیت میده ...کلیک می کنم ...خیلی کند حرکت می کنه ...همین جوریه ؟
ابدیت نکن چون فقط میتونی بری به 4.3.4 که جیلبرک درستی ندارهنقل قول:
رو همین 4.2.1 جیل کن
دوستان من کلی سرچ کردم درباره ی آیتونز ....آیتونز من 10.4 هست . آهنگا رو انتخاب می کنم . با مشخصات آتریست و آلبوم و ... اما نمی دونم چه جوری تو گوشی خالی کنم ؟ کمک کنید ممنون میشم
راستی اگه با همین 4.2.1 کار کنم مشکی پیش نمیاد ؟
مبارکه..........نقل قول:
برای آپدیت فکر کنم به آخرین ورژن آپدیت میکنه که الان 4.3.4 هست.و 4.3.4 الان جیلبریک درسته حسابی و براش نیومده........ جیلبریکش به صورت تترد(با هر بار خاموش کردن باید دوباره جیل بشه) هست و باید بار Redsnow جیل کنید.......
یا همین 4.2.1 رو جیل کنید.
آره فکر کنم از ios 4 به بعد مولتی تسک شده.....و میتونه برنامه ها رو مینیمایز کنه
اینو نفهمیدم چیه :
راستی شارژ با بق خون چه جوریه ؟
الان آیتونز آیپاد شما رو میشناسه ؟ سمت چپ آیتونز میاد اسم آیپاد و روش کلیک کنی بالا آیتونز صفحات موزیک و .. .میان؟؟؟نقل قول:
سلام
فعلا همین 4.2 رو میزارم . منظور شارژ با برق عادی به غیر از یو اس بی بود ؟
الان اکانت ساختم sync اومد . قبلش نمی یومد .
من هر چی اطلاعات وی پی ان رو وارد می کنم کانکت نمیشه ...چرا ؟
ممنون دوست عزیز ...امیدوارم جبران کنم
خوب باید آداپتور آیپاد رو خریداری کنید برای شارژ با برق.نقل قول:
آره برای اولین بار که دستگاه رو وصل میکنی باید اکانت بسازی و دستگاه رو با هاش اکتیو کنی ( فکر کردم این کارو قبلش انجام دادی)
الان با وایرلس به اینترنت با دستگاه وصل میشین و فقط چیز پی ان کانکت نمیشه یا کلا کانکت نمیشه به نت؟
یعنی عکسای توی camera rollپاک نمیشه؟