ممنون از راهنمایی خوب و دقیق جناب camaro lt عزیز حتما پیگیری می کنم.امروز ظهر خواستم برم با امپالا دور بزنم استارت نخورد , باطری خالی شده بود. حسابی زد حال خوردم.:sq_3:
Printable View
ممنون از راهنمایی خوب و دقیق جناب camaro lt عزیز حتما پیگیری می کنم.امروز ظهر خواستم برم با امپالا دور بزنم استارت نخورد , باطری خالی شده بود. حسابی زد حال خوردم.:sq_3:
دوستان کسی میدونه فن چه ماشینی صدای کمتری داره میخوام بخرم میخوام تا جایی که میشه صداش کم باشه وپر قدرت
واسه موتور نوا فکر کنم بهترین مورد فن بوش مرسدس بنز باشه
آقا سعید رادیاتور نوا میتونید بگید تقریبا اندازه چه ماشینی هست ؟ میتونید دنبال فن های ac delco باشید که البته گرون هستن ولی مخصوص ماشینهای آمریکای هستن
دوستان یه خبر عجیب البته با این وضع بازار مشکلی زیاد هم عجیب
الدزمبیل کاتلاس سیرا ال اس 2 20 میلیون تومن بهم قیمت دادن البته اتاق ماشین جلو عقب پلمب بود و دماغه و اتاق کاملا سر جاش بود حتی تریم داخلی هم سالم سالم بود .
سالم بودن جلو عقب ماشین رو از فیت بودن دماغه و جا پلاکی و سپر عقب میشد فهمید
فن 206 از همه بهتره...
دوست عزیز مبارک باشه این ماشین رو قبلآ دیده بودم واقعآ ماشین استسناییه.نقل قول:
فقط بزار این ماشین فابریک بمونه.
موتور فابریکش رو دارید؟
سلام خدمت دوستان.
یه سوال
لاستیک ابگیر بیرون نوا خشک شده و از بین رفته.
اون لاستیکو از کجا تهیه کنم و چطوری جا بزنم؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اون سمت چپیه زه ابگیر هست که لاستیکاش از بین رفته.
سمت راستی هم که فکر کنم فروشنده اشتباه بهم داده.چون بنظر میاد برای قسمت داخل اتومبیل و ابگیر داخل محسوب میشه.
اگر اشتباه نکنم علی اقا میگفتن از این لاستیک متری ها که برای رنو هست هم میشه استفاده کرد.درسته؟؟
به هر حال من نمیدونم راهنماییم کنید.:sq_25:
نمای نزدیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
جناب حجازی عزیز متاسفانه موتور گیربکس خودش موجود نبود.وقتی امپالارو دیدم به قدری خوشم امد که حاضر بودم هر قیمتی که باشه بخرم.البته خیلی سخت راضی شد بفروشه قیمتشم کاملا نامعقول گفت.اگه بیشتر میگفت بازم می خریدم.
امروز باطری گرفتم و اب پاش شیشه شورو درست کردیم.ساعت و رادیو رو دادم تعمیر کنن.تا چند روزه اینده منبع اگزوز و فن برقی تعویض میکنم.تقریبا 2 ساعت شیشه جلو پولیش کردم از کت و کول افتادم.ولی هنوز فرقی نکرده واقعه کاره سختی حلا میفهمم camaro lt عزیز چی کشیده تا شیشه رو پولیش کنه.
و اما موضوع اصلی که نمی تونم واسش تصمیم بگیرم؟؟
نمیدونم ماشین رنگ کنم یا نه.......
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
ارادتمند شما کامبیز:20:
سلام آقا محسن.
بله درسته، شما ميتونين از همون روشي كه براي ترميم آبگير لبه شيشه بيروني نوا استفاده كردم، خيلي راحت استفاده كنين و دوباره مثل روز اولش اون رو بكار ببرين. فكر كنم قبلا هم روي پونتياك انجام دادين و اينم درست مثل همونه و البته آسونتر چون آبگيرهاي نوا به بلندي پونتياك نيست و اون خم انتهايي رو نداره.
من عكسها رو دوباره گذاشتم و اگر باز نياز به توضيحي بود دوباره توضيح ميدم.البته در مورد لاستيكهاي آبگير نو اين رو بگم كه مال هم ماشيني كه پيدا كرديد به شرطي كه بلندي اون اندازه يا از مال نوا بيشتر باشه ميتونين استفاده كنين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جناب كامبيز
خسته نباشيد، بله درسته انجام اين كار خيلي زمان و انرژي ميبره.
اون سالها من و چندتا از دوستان به نوبت ساعتها روي يه قسمت كار كرديم تا تونستيم فقط به اندازه مساحتي حدود 30 در 30 سانت رو با پليش درست كنيم!!
البته همانطوري كه گفتم ميتونين از دستگاههاي پوليش برقي هم استفاده كنين كه خيلي كار رو راحتتر و سريعتر انجام ميده و يا به تعميركاران ترك و خراش شيشه كه تبليغ ميكنن رجوع كنين تا شايد اونها با روش و هزينه بهتري اين كار رو انجام بدن.
در مورد رنگ ماشين ، چون گويا خيلي جاها فابريك مونده، من فكر ميكنم دست نخوره بهتره. شايد بهتر اين باشه كه به يه رنگ اميز خبره مراجعه كنين و ازش راهنمايي بگيرين كه بهترين كار براي حفظ و نگهداري اين رنگ چيه؟ مثلا پوليش زدن و يا احيانا لكه گيريهاي جزئي و يا ترميمي كه چندان به چشم نخوره.
موتور اصلي اون چند سيلندر بوده؟ توي سند چي نوشته؟
من اگر جای شما بودم نه ماشین رو رنگ میکردم و نه فن برقی روش نصب میکردم.نقل قول:
فن برقی اون دسته افراد میزارن که میخوان از ماشین استفاده روزمره انجام بدن ولی شما که یه آخر هفته با ماشین بیرون میرید براتون فکر نکنم فن برقی تاثیری داشته باشه.
متاسفانه صاحب قبلی امپالا فن برقی و منبع اگزوز بنز نصب کرده.از فن برقی خوشم نمی اد و می خام پروانه بذارم.در مورده اگزوز هم حتما تعویض می کنم. تا جایی که در توانم باشه امپالا رو به حالت فابریک میرسونم
موتور اصلی 6سیلندر بوده.ولی بعد از تعویض موتور 8شده وتو سند هم 8سیلندر نوشته شده.نقل قول:
امروز با یکی از دوستام قرار گذاشتم رفتیم تهران پیش چند تا نقاش که شنیده بودم تو کارشون خبره هستن.بیشترشون گفتن که رنگ کامل نکن.ماشین پولیش بشه و درب شاگرد لکه گیری بشه.ودرب صندوق عقب رنگ بشه چون دیگه چیزی از رنگ نمونده بود
زه کامل (به غیر از روی کاپوت و صندوق)فابریک و نو گیر اوردم قیمت 2 میلیون تومان!!!!
لاستیک دور درب و صندوق نو و فابریک 500هزار تومان!!!!
خیلییییی وحشتناکه
کارایه برقی ماشین تموم شد خیلی خوب از اب درامد.فقط کیلومتر شمار صدای خرخر اروم و یکنواختی می ده که انم فردا می برم درستش کنم
راستی دیروز 3ومین صاحب ماشین باهم تماس گرفت و گفت میخاد بیاد ماشین ببینه.بنده خدا از شیراز امده بود تهران دنبال ماشین از هنجا هم امد کرج تا ماشین ببینه.یه جوری به ماشین نگاه کرد و دست می کشید که من حالم گرفته شد.گفت اگه مجبور نبودم هیچ وقت نمی فروختم
منم بهشون گفتم بشین پشت فرمون باهم بریم دور بزنیم.خیلی انسان شریف و فهمیده بودن
یعنی همین چیزاست که ادمو شیفته این خودرو ها میکنه.صاحباش طوری باهاشون رفتار میکنن که انگار روح دارن.و واقعیت اینکه همینطور هم هست.این خودرو ها واقعن روح دارن و میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد.ارتباط کلامی،عاطفی و روحی و روانی.نقل قول:
خیلی زیباست اما بعضی مواقع دردآور از اینکه یکی مجبور میه بخاطر روزگار چیزی بگذره که باهاش همه جوره ارتباط برقرار کرده.
در مورد رنگ کردن ماشین بیشتر فکر کن.
لاستیک دور در قیمش رو خوب گفته همین که پیدا شده غنیمته.
سلام دوستان، و خسته نباشید خدمت همه و دوستانی که اخیرا به فروم پیوستند
عرض کنم که بنده دنبال یه کامارو 78ی هستم (همینجور که قبلا بودم) اما اخیرا شرایطش جور شده (پارکینگ، پول، وقت و ... ) از دوستان خواهش میکنم اگه چیزی به پستشون خورد بنده رو بی خبر نذارند. اولویت اول تا سومم کامارو 78 ه ، در درجه بعد کامارو مدل 71 یا 72 در درجه بعد هم بقیه کوپه های امریکایی :sq_8:
کلا اگه دوستان کمک کن ما بتونیم یه آمریکایی داشته باشم ! بیرون از نت هم به چندتا دلال سپردم. بودجه زیاد مهم نیست فقط مهم اینه که قیمت به ماشین بیاد (با توجه به بازار فعلی!) ماشین هم در درجه اول بدنه و داخل اتاق سالمی داشته باشه، اما رنگ و تزیینات و اینجور چیزا برام مهم نیست چون برنامه دارم یه دست حسابی بهش بکشم ....
ببخشید که زیاد حرف زدم، امیدوارم دوستان اگه جایی یه همچین چیزی برا فروش دیدند من رو تو ذهنشون تضور کنند! :11::11::11: کمکی کنید تا این یار جدا افتاده به معشوقش برسونید ...
سلام به همه
امروز هرچی با خودم کلنجار رفتم نشد که نشد
میخاستم ماشین رنگ کنم .اما پشیمون شدم.دیشب پدرم یه مثال زد که از رنگ کردن ماشین منصرف شدم.گفت منه پیرمرد مو و سبیل و ابرو رنگ کنم .خط و چروک صورتمو از بین ببرم . به نظرت چه طور میشم؟؟گفتم از نظر من خوشایند نیست
یه سوال از کجا می تونم بفهمم که این گیربکس که رو ماشینه 350 یا 400 بدونه اینکه به مکانیک نشون بدم؟؟
با يك نگاه ساده به اون ميتونين متوجه بشيد:
اين تصاوير 350
اين هم تصاوير 400
با يك نگاه به اندازه گلداني عقب موقعيت قرار گرفتن وكيوم گيربكس و محفظه گاورنر و ضمائمي مثل اين راحت ميتونين تفاوت رو متوجه بشد
.................................................. .......
ايمپالا SS ؟؟!!
جناب حجازي فكر كنم بايد رد اينو بگيرين كه داستانش چيه؟؟!!
یه راه دیگه هم هست برای تشخیص نوع گیربکس که اونم کارتل گیربکسه.
کارتل گیربکس 400 با 350 فرق داره عکسش رو داشتم ولی پیدا نکردم ولی یه نشونه دیگه هست رفتی زیر ماشین یه نگاه به کارتل گیربکس بنداز ببین یه نوشته کف کارتل گیربکس حک شده یا نه اگه نوشته داره گیربکس 400 هستش.
ویرایش:
عکسش پیدا شد:
لعنت خدا به کسی که سرعت گیر غیر استاندارد وسط بلوار میزاره:sq_10:
منبع اگزوزم محکم خورد به سرعت گیر صدا اگزوز سمت راننده عوض شد.زیر ماشین نگاه کردم. سوراخ یا پارگی نداشت فقط یکم قر شده.شاید توری یا چیزه دیگه ای اون تو شکسته یا ریخته باشه ...
در جا که کار می کنه صداش مثل صابقه ولی وقتی حرکت میکنم و گاز می دم صداش عوض میشه
نوای یکی از دوستان وقتی سر گاز و اروم میریم مشکلی نداره.اما وقتی پدال گازو به یکباره فشار میدیم مخصوصن توی سرعت بالای 80 تا،ماشین دل دل میزنه و کلن کم میاره.
مشکل از پمپ شتاب کاربرات میتونه باشه؟؟
چه موارد دیگه ای ممکنه همچین مسئله ای رو پیش بیارن؟؟؟
راه حل چیست؟؟
دوستان یکی این لینک رو ببینه و مشخصات فنی رو که لاتین نوشته یه توضیح واسه من بده..ممنون
سلام
محسن جان عیب از همون کاربراتوره.یا پمپ شتاب و یا اینکه کاربراتور آشغال گرفته.
البته از دلکو هم میتونه باشه ولی بیشتر از کاربراتوره.
شمعها هم اگه خیلی داغون باشه همین مشکل پیش میاد.
شما بده کاربراتور رو یه سرویس بکنن.
میتونی که اسپری کاربراتور شور هم بزنی ولی شاید تاثیری نداشته باشه.
مرسی محمد جان.
شمع هارو عوض کردیم.دلکو هم روزی سه بار تنظیم میکنم.اخه چراغ دلکو دارم فرتو فرت تنظیم میکنم.:sq_2:
منم شکم به پمپ شتاب و یا اشغال هست.البته ماشینی که گرفتیم برا دوستم خیلی وقت بود بلا استفاده مونده بود.
احتمال زیاد میدم که کارب باید سرویس بشه.
البته این حالت قبلن کمتر بود الان دو روزیه شدید تر شده.
محمد جان بازم ممنونم از راهنماییت.
مرسی.
-----------------------------
اینم اون اصطلاحات لاتین:
Engine 460 Ford ( 7,800 CC ) . Edelbrock Carburetor 700 . Blower . Thrush Exhaust . Traction Control . LightWeight Rims . Bf GoodRich tire....'s . Momo Steering Whee
موتور 460 فورد ایشون اشتباه حجمو نوشتن 7800 سی سی در حالیکه حجمش دقیق میشه7538 سی سی.
کاربرات ادلبروک 700 سی اف ام.
بلوئر نصب کردن.
سیستم اگزوزشون ظاهرن با منبع تراش هست.
اگه اشتباه نکنم سیستم کنترل هرزگردی هم نصب شده.
تایر بی اف گودریچ و رینگ مومو.
صحت و سقم گفته ها رو باید از نزدیک رفت و ماشینو بررسی کرد.
سلام اقا محسن
در باره چراغ دلکو یکم توضیح می دی.نشنیده بودم به نظر جالب می اد؟
سلام دوست عزیز.بنظر من این ابزار برای هر کسی که ماشین کاربراتی داره واجبه.چون سر 6 ماه نشده پوولش بهتون بر میگرده.من یکی خریدم خیالمو راحت کردم.نقل قول:
مطلب زیر هم نقل قولی هست از توضیحات کامل دوست عزیزمون در کلوب TT که در قسمت جیپ آهو فعالیت میکنند.چون کامل و واضح بود همونو براتون میزارم اینجا.پیشاپیش ازشون تشکر میکنم.
چراغ دلکو که اسم صحیحش Timing Light هست برای تنظیم دقیق دلکو استفاده میشه... در حقیقت تنظیم تایم جرقه زنی...
این وسیله در اشکال و انواع مختلفی ساخته میشه ولی اساس کارشون یکی هست... شکل و قیافه! و تجهیزاتشون و امکاناتشون هست که کمی فرق داره...
به هر جهت برای کار با این وسیله قبلش باید نکاتی رو بدونید... عنایت داشته باشید چون در مورد آهو دارم صحبت میکنم، نکاتی که میگم در مورد این ماشین هست...
ولی با این حال، بین بقیه ماشین ها هم در اساس کار تفاوتی نیست... ممکنه شکل و ظاهر برخی قسمت ها یا اطلاعات کارخونه ای فرق بکنه... در ادامه متوجه عرضم میشید...
روی پولی سر میل لنگ ماشین، اونی که به موتور از همه نزدیک تره، یه شاخص وجود داره که به صورت یه خط فرو رفته هست... ممکنه تو برخی ماشین ها یه خط برجسته باشه یا یه ساچمه قلنبه یا همچین چیزهایی!...
وقتی موتور خاموش هست پیداش کنید!...
تو ماشین ما یه خط فرو رفته هست...
برای اینکه این خط رو بهتر بتونید ببینید با دستمال تمیزش کنید و داخل شیارش رو با رنگ سفید یا قرمز یا با گچ سفید پر کنید...
بعداً متوجه میشید چرا این کار رو کردیم!...
اگه موقعیت پولی جایی بود که این خط، معلوم یا دم دست نبود!، با گردش کم میل لنگ اون رو بیارید جای مناسب!...
میتونید وایر کوئل رو جدا کنید و بعد یه استارت کوچولو! بزنید تا میل لنگ بگرده!... گفتم وایر رو در میاریم که ماشین روشن نشه!...
به هرجهت برای رنگ کردن!، من از رنگ قرمز استفاده کردم!:
معمولاً قسمت بالای این پولی یا کنارش در چپ یا راست، روی سینی موتور یا بدنه اون، یه صفحه مدرج هم وجود داره...
حالا ممکنه اعداد این درجه بندی ها با هم فرق بکنه یا شکل و جاشون... بسته به طراحی ماشینه دیگه!:
ولی واسه ما این شکلیه!:
یعنی از 0 تا 25 درجه بندی شده!... اون عبارت Before هم به معنی "قبل از نقطه مرگ بالا"! هست یعنی Before Top Dead Center...
که به اختصار BTDC گفته میشه و برای راحتی بیشتر میگن Before!!...
قبل از صفر هم که تو ماشینهای ما مدرج نمیشه، با کلمه After که مراد از اون "بعد از نقطه مرگ بالا"! هست یعنی After Top Dead Center شناخته میشه که به جهت راحتی میگن After!!...
یعنی قبل از نقطه مرگ بالای پیستون 1 و بعد از نقطه مرگ بالای پیستون 1!!...
به هر جهت برای اینکه بتونید اعداد و درجه ها رو بخونید، لازمه این قسمت رو با دستمال آغشته به بنزین که خوب پاک میکنه!، پاکش کنید!...
اعداد باید به صورت خوانا معلوم باشن!...
یعنی اینجوری!:
حالا دیگه هم اعداد قابل مشاهده هستن و هم صفحه مدرج!...
اساس کار این چراغ اینه که وقتی شمع 1 جرقه میزنه، به صورت یه فلاش چشمک میزنه و موقعیت اون شاخص روی پولی رو، در برابر اعداد صفحه مدرج نشون میده!...
حالا میشه فهمید تایم جرقه زنی دست هست یا نه!...
قبل از ادامه کار حتماً حتماً باید بدونید، عدد شاخص در برنامه تون آپ ماشین شما، توسط کارخونه، چه عددی تعیین شده و شاخص باید جلوی چه عددی قرار بگیره!...
برای آهو با موتور 258 این عدد 15 به علاوه/منهای 1 درجه هست!... یعنی بین 14 تا 16 درجه باشه خوبه و درسته!...
البته اگه ماشین در ارتفاع زیادی از سطح دریا مورد استفاده قرار میگیره، این عدد 19 به علاوه/منهای 1 درجه هست!... یعنی بین 18 تا 20 درجه...
حالا شیلنگ وکیوم ادونس دلکو رو در بیارید و با یه چیزی کورش کنید!... نباید وکیوم در ادونس دلکو اثر بذاره و الا نمیشه درست تنظیمش کرد!...
حالا کانکتور دو فیش یونیت مگنت رو جدا کنید و دو فیش مربوطه رو با یه سیم به صورت یکسره به هم وصل کنید... این کار به این خاطر هست که ریتارد الکترونیک از کار بیافته تا بشه تایم رو دقیق تنظیم کرد!...
حالا در حالتی که ماشین خاموش هست، دور موتور سنج رو به موتور وصل کنید!... بله!... برای تنظیم با چراغ دلکو به دور موتور سنج هم نیاز دارید!...
حالا میریم سراغ چراغ دلکو!... بیشتر چراغ دلکو ها حداقل سه تا سیم دارن... اون که گیره قرمز داره رو به قطب مثبت باطری وصل کنید... اون گیره مشکیه رو به قطب منفی وصل کنید!...
میمونه یه سیم دیگه که سرش یه کانکتور خاص داره که از نوع القایی یا Inductive هست... بهش کابل Pickup هم میگن!...
این رو وصل میکنید به کمر وایر شمع سیلندر شماره 1!... این سیلندر، نزدیکترین سیلندر به پولی سر میل لنگ هست!...
این کانکتور یه حالت کشویی داره و وقتی بازش میکنید میتونید وایر رو داخلش جا بدید و کشویی رو رها کنید تا برگرده سر جاش!...
قط یه نکته خیلی مهم داره که اونم جهت قرار دادنش روی وایر هست!... شما باید جوری اون رو روی وایر قرار بدید که فلشی که روش کشیده شده به سمت شمع قرار بگیره!... یعنی اگه در امتداد فلش، وایر رو دنبال کنید، برسید به شمع!!!... نمیدونم گرفتید چی میگم یا نه!... ولی معمولاً رو خود کانکتور با شکل نشون داده میشه!...
اکیداً توصیه میکنم!، اکیداً!، اکیداً!، شدیداً!، به نحو بسیار خطرناک! و وحشتناک!! توصیه میکنم!... بازم میگم اکیداً توصیه میکنم!!... از اینجا به بعد رو خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مراقب باشید!...
مراقب چی؟!... مراقب دستتون!... که یه وقت نکنیدش لای تسمه یا توی پروانه و از این قبیل موارد!... از لباس آستین بلند یا گشاد هم استفاده نکنید!... ممکنه بره لای تسمه و پولی یا پروانه!...
حتی الامکان در مسیر چرخش پروانه هم قرار نگیرید!... چون منبعد حواستون به کارهای دیگه هست!، نکنه غافل بشید از اینکه تسمه ها و پولی ها و پروانه دارن با سرعت و قدرت میگردن!...
اولین باری که خودم با این چراغ لعنتی بی همه چیز! کار کردم، نوک یکی از انگشت هام (انگشت انگشتری دست چپ) به خاطر اینکه غرق در ماجرا! شده بودم، گرفت به سر پروانه و به اندازه یه پسته! گوشت نوک انگشتم کنده شد و چسبید به زیر کاپوت!!!... نصف ناخنم هم قیچی شد!...
شانس آوردم استخونش قطع نشد!... دو ماه طول کشید تا گوشتش برگشت و تقریباً یک سال و نیم سال طول کشید که انگشتم شد مثل روز اول!...
من خیلی شانس آوردم... ولی ممکنه شما یا خودم برای مرتبه بعد!، خوش شانس نباشیم... به همین خاطر میگم خیلی مراقب باشید...
به خدا منم فکر میکردم حواسم جمعه!... ولی یه لحظه اتفاق افتاد... همچین که خودم هم نفهمیدم چی شد!... فقط شنیدم یه چیزی گفت "زرت!!!!!!!!!!!!!"... و یکی از انگشت هام اول بی حس شد! و بعد شروع کرد به سوختن!!... خلاصه خیلی مراقب باشید...
ضمناً مراقب باشید که سیمهای چراغ هم نرن لای تسمه یا تو پروانه!...
حالا ترمز دستی ماشین رو بکشید و با گفتن بسم الله! ماشین رو روشن کنید!... کلیه لوازم برقی ماشین باید خاموش باشن!...
صبر کنید تا موتور به دمای کارکرد نرمالش برسه و به اصطلاح ترموستات باز کنه و آب داغ بیاد تو رادیاتور و رادیاتور هم داغ بشه...
حالا به دور موتور نگاه کنید... اگه بین 530 تا 670 دور در دقیقه بود که هیچی!... خوبه!... در غیر این صورت، یعنی اگه کمتر یا بیشتر بود تنظیمش کنید... دور متعادل 600 هست ولی بین 530 تا 670 هم قابل قبوله و ایرادی نداره...
توضیح اینکه اول که ماشین رو روشن میکنید دور موتور بالا هست و همینجور که گرم میشه کم کم میاد پایین... یعنی از دور ساسات میاد پایین تر... وقتی موتور کاملاً گرم شده این عدد باید بین 530 تا 670 باشه...
مثلاً تو این عکس ها دور موتور اول 900 بود بعد کم کم اومد پایین و تو عکس بعدی رسید به 720 و وقتی موتور گرم شد روی 610 قرار گرفت و ثابت شد!... البته از این آخری دیگه عکس نگرفتم!...
همونجور که میبینید، نمونه مورد استفاده قرار گرفته، خودش دارای دور موتور هست...
حالا که دور موتور رو تنظیم کردید و در حالت استاندارد قرار داره، با دقت چراغ رو به شکل کلت! یا هفت تیر! و به سبک فیلم های وسترن! بگیرید دستتون!...
اون رو از همین جایی که تو عکس میبینید به سمت صفحه مدرج و پولی نشونه بگیرید!... میگم از همین جا، چون تنها جای ممکن که روبروی صفحه هست، همینجا هست!...
حالا دور موتور رو ببرید روی 1600 دور در دقیقه و همونجا نگهدارید و با انگشت سبابه تون ماشه رو بکشید!...
حالا چراغ همزمان با جرقه زدن سیلندر 1 شروع میکنه به پرتاب فلاش به روی پولی و اعداد صفحه!...
تو این وضعیت میتونید شاخص رو، که علامت زده بودید و رنگش کرده بودید، به خوبی ببینید!... درسته که پولی داره میگرده، ولی با پرتاب فلاش ها جوری شاخص رو میبینید که انگار سر جاش ثابت ایستاده و هیچ حرکتی نداره!... اینجایی که ایستاده مقابل یکی از اعداد صفحه مدرج هست!... عدد رو بخونید!...
به این فیلم که خودم با کمک یکی از دوستان گرفتم نگاه کنید تا متوجه بشید منظورم چیه!... البته به خاطر پرتاب فلاش، دوربین گول خورده! و نتونسته خوب و با کیفیت ضبط کنه!... صدای موتور هم مزید بر علت شده!... ولی با کمی دقت و یکی دو بار نگاه کردن متوجه ماجرا میشید!... به شاخص روی پولی که قرمز رنگ هست و جلوی صفحه مدرج دیده میشه دقت کنید!...
اگه دیدید بین 14 تا 16 قرار داره یعنی خوبه و موتور تنظیمه!... اگر نه!، همونجور که موتور روشنه، پیچ پایه دلکو رو کمی شل کنید، اینقدری که دلکو فقط با دست بچرخه!...
اگه زیاد شلش کنید خودش میچرخه!... حالا کمی به چپ یا راست بچرخونید...
دوباره با چراغ، شاخص رو بخونید!... هر وقت بین 14 تا 16 قرار گرفت یعنی خوبه!...
همونجا پیچ دلکو رو سفت کنید!...
بعد دوباره شاخص رو بخونید که یه وقت موقع سفت کردن پیچ، تنظیم به هم نخورده باشه!...
وقتی تموم شد، موتور رو خاموش کنید و کابل ها رو جدا کنید و شیلنگ وکیوم ادونس رو هم وصل کنید و کانکتور دو فیش یونیت مگنت رو هم بزنید سر جاش! و دیگه تموم!...
اگه کاربراتورتون هم تنظیم باشه، الان دیگه برق ماشینتون در بهترین حالت ممکن تنظیم شده!...
امیدوارم به درد اون دوستمون خورده باشه!...
تاکید میکنم درجه توصیه شده توسط کارخونه سازنده رو باید بدونید تا بتونید دقیق تنظیم کنید... به عبارت بهتر باید بدونید وقتی شاخص کجا قرار میگیره تنظیم هست...
زحمت پیدا کردنش هم میافته گردن خود صاحب ماشین!!!!... مثلاً میگن 6 درجه BTDC در 550 RPM... یه همچین چیزی!... یا مثل ماشین های ما دو تنظیم در دو ارتفاع داره!...
درانتها تشکر دوباره میکنم از دوست عزیزی که همچین پست خوب و کاملی رو برای چراغ دلکو و تنظیم دلکو زدند.
سلام به همه دوستان گل آمریکایی باز
یه سوال دارم کمربند ایمنی برای نوا رنگ آبی یا سرمه ای پیدا میشه یا نه اگه میشه قیمت دارین
من دارم یه نوا سی 6 بازسازی میکن البته میدونم بعضی ها میگن آخه نوا چیه که بازسازی بشه ولی عشق دیگه برای اولین بار هم هست این کارو میکنم صافکاری، نقاشی، تودوزیم هم آماده شده الان قراره فقط کارای برقیش انجام بشه و شیشه هاش نصب بشه و دیگه کار تزئیناتشو شروع کنیمو تودوزی نصب بشه البته تازه ابتدای کار هستم لطفا راهنماییم کنین
در رابطه با صافکاری سپرهای عقب و جلو و آبکاریشون هم کمکم کنین تعمیر کنم یا بخرم
با سپاس سرتونو درد آوردم
سلام دوست عزیز ورودتون رو به سایت تبریک میگم.
اول از همه چند تا عکس از ماشینتون بزارید تا ببینیم ماشینتون در چه مرحله ایه.
نوا ماشین بسیار خوبیه و ارزش بازسازی رو داره کی گفته ارزش نداره؟
شما ساکن کدام شهر هستین؟کمربند پیدا میشه خیالتون راحت.
سپر هم نیاز به آبکاری نداره چون سالمش رو دونه ای 40-50 میتونین بخرین یعنی جفتش 100 تومن.
جناب dmk به كلوپ خودروهاي آمريكايي خوش آمديد.
همانطور كه جناب حجازي گفتند، نوا ماشين خوبيه و دليلي نداره كه اونو بي ارزش بدونين.
اتفاقا من هم يه نوا سي 5 مدل 1370 بازسازي كردم و تمام مراحل رو توي همين تاپيك با شرح و تصوير گذاشتم و الانم دارم ازش استفاده ميكنم.
هر كاري از دست ما بر بياد دريغ نداريم، اعم از راهنمايي و به اشتراك گذاشتن تجارب، تبادل اطلاعات فني و كمك براي پيدا كردن قطعات و دسترسي به تعميركاران و مكانهاي فروش قطعات دست دوم و فروشگاههاي لوازم يدكي آمريكايي و كلا هر چيزي كه باعث بهتر شدن روند بازسازي و كمتر شدن هزينه ها بشه.
كاشكي از مراحل مختلف بازسازي عكس ميگرفتين و الان اينجا نشون ميداديد!
مطمئن باشيد چند سال ديگه اون عكسها براي خودتون خيلي خيلي جالب و خاطره انگيز و ارزشمند خواهد شد، پس فرصت رو از دست نديد و از همين الان تا ميتونين از تمام كارهايي كه دارين انجام ميديد عكس بگيريد و نگه دارين.
خودتون چقدر فني هستين و چه مقدار از كارها رو خودتون انجام دادين؟
سلام دوستای گل از توجه شما ممنونم آقای حجازی و Camaro it گرامی
من تقریبا از همه مراحل بازسازی عکس گرفتم حتما خدمتتون تقدیم میکنم من ساکن تهران هستم خودم زیاد فنی نیستم در مورد ماشین که صفر صفرم من خودم از نوا خوشم میاد منظورم بعضی از دوستای ....... خودم بود که نوا رو بدترین ماشین آمریکایی میدونن کلا هم عاشق و دیوانه فورد موستانگ 1969 هستم . امروز هم دارم میرم کرج داشبرد و کنسول و مچی های در رو که داده بودم درست کنن تحویل بگیرم اگر میتونین یه کمکی کنین کمربند آبی و سپرهاشو امروز گیر بیارم چون خیلی باهاتون کار دارم :sq_25: حالا حالا ها مرسی از محبتتون
اقا شما که تهرانی مشکلی از بابت لوازم نباید داشته باشی.
یه سر به اوراقی های شوش و خاوران بزنی همه چیز پیدا میکنی.فقط قیمتا دستت باشه که بعضی از این اوراقی ها ادمای ناجنسی هستن.
ماشالا لوازم نوا توی تهران کمو کسری نداره.هر چی بخواهید هست.بنظر من توی اوراقی های لوازم در حد نو هم میتونین پیدا کنید.
دوست عزیز آقا محسن راست میگه شما که تهرانی مشکل لوازم نداری تازه اونم نوا.
شما برای سپر یه سر به اوراقی های شوش یا خاوران بزن.
برای کمر بند و سایر لوازم هم یه سر به پاساژ طوس بزن.جهان بلیزر اکثر قطعات نوا رو حتی نو داره.
کمربند ایمنی نوا رو از جهان بلیزر تازگی قیمت گرفتم جفتی 80 تومان.
سپاس از دوستای گل من نمیدونم از چه طریق تشکر کنم که زیر پستهای دوستان لایک بشه راهنمایی کنید لطفا
این چندتا عکس هم تقدیم شما دوستان نظرات شما برام خیلی مهمه چون خیلی حرفه ای هستین
ببخشید که اندازه عکسها کوچیک هستن چون اینترت سرعت بالا ندارم
سلام.
من که حرفه ای نیستم ولی این عکسها رو دیدم کلی لذت بردم.ظاهرآ برای ماشین سنگ تمام گذاشتین کیفیت رنگ ماشین هم اینطور که تو عکسها پیداست خیلی خوبه.
الان ماشین تو چه مرحله ایه؟
فنی ماشین رو چه کار کردید؟
زیر ماشین هم قیر یا موم پاشیدین؟
سلام
دوست گلم
الان تو مرحله نصب لوازم مثل داشبرد و کیلومتر و این چیزاست و همچنین چسبوندن موکت و نصب صندلی ها و شیشه ها
زیر ماشین رو نمیدونم الان باید قیر بریزم یا آخر کار فنی هم مشکلی نداره اگه منظورتون تقویت باشه پولش رو ندارم :sq_8:
رنگتون خیلی خوب شده .برای تغییر رنگ در مدارک ماشین چکار کردید؟داشبرد رو چطور بازسازی کردید و چقدر خرجش شد .الان داشبرد نو کولر دار که فکر کنم تایوانی باشه 240 هست.به جای قیر به نظر من از موم استفاده کنید چون تو سرما نمیشکنه و نمیریزه و خیلی بهتر و با دوام تره.
هزينه كامل رنگ آميزي چقدر شد؟
دستمزد و رنگ و بتونه و وسائل ديگه جداگانه چقدر شد؟
رنگ تينري است يا روغني؟
متاليك يا معمولي؟
منم به نوبه خودم تحسین میکنم پشتکار و علاقه شما رو.
کد رنگ ماشین خاصی رو در نظر گرفتید ؟؟؟
سلام خدمت همگی
برای تغییر رنگ فقط رفتیم تعویض پلاک درخواست دادیم بعد از تکمیل کار کارت ماشین عوض میشه - داشبرد رو بردیم فایبرگلاس خیلی داغون بود با هزینه رنگ کنسول و مچی های در و قاب پشت فرمون 400 هزار تومن - هزینه نقاشی یک و هشتصد شد- رنگش هم تینری متالیک هست - رنگ رو هم خودمون ساختیم که تک باشه داشبرد و کنسول و مچی های درها و قاب پشت فرمون رو هم آبی کردیم که با تو دوزی سفید بهتر به چشم بیاد
میشه راهنمایی کنین موم که فرمودین دقیقا کجای ماشین میریزن از کجا تهیه باید کرد
راستی چراغای جلو رو هم گرد خریدم دونه ای 20 تومن (چراغارو تغییر دادم)