نه بابا چرا کلاه سرشون بره گرافیک جی فورس داره cpu ش هم مناسب مشکلی هم نداره
نه بابا چرا کلاه سرشون بره گرافیک جی فورس داره cpu ش هم مناسب مشکلی هم نداره
سلام یه نوت بوک که واسه گرافیک و بازی خوب باشه و به قیمت بی ارزه تا حدود 750 چه چیزی پیشنهاد میکنید؟نهایت800.
dell insprion 1525نقل قول:
لپتاپ ارزان و کارآمد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
intel dual core 2 ghz 1mb
1 gb ram
160 gb hard
odd :dvdrw
vga intel x3100
wifi-webcam-bluetooth-ram reader- modem
با گارانتي ايران (تکسا)
820,000 toman
واقعا کسی نظری نداره توی این مدل هایی که گفتم؟
کد:dell E6400
Cpu : 2.53
Ram : 4 GB bus 800
یا
Levono T400 W8J
Cpu: 2.53
Ram : 2 GB bus 1066
دوستان لطفا نظر کارشناسی خودشون رو اعلام کننید:
model: Dell XPS 1530
CPU: 2.6 6M Cache
RAM: 4GB DDR2
HDD: 500
VGA: 256MB GeForce 8600
battry 9cell
من اهواز هستم و این کانفیگ رو به من 1,790,000 تومان گفت. همراه با 3 سال گارانتی زیگورات و ساخت لهستان.
1. این کانفیگ توی تهران چه قیمته؟ چقدر اختلاف داره که بدونم از همینجا بگیرم یا بیام تهران؟
2. سی پی یو 2.5 با 2.6 خیلی تفاوت داره؟ یعنی می ارزه 190 تومن بیشتر بدم و 2.6 رو بگیرم؟ چون همین کانفیگ با سی پی یو 2.5 رو قیمت 1,599,000 تومان گفت.
پیشاپیش تشکر از راهنمایی هاتون
لب تاپ خیلی خوبیه منم انتخاب اولم تا مدتی پیش همین بود.اما مثل اینکه نوت بوکهای دیگری هم هستش که توی این رنج از لحاظ گرافیکی و مقدار رم بهتر هستند.سی پی یو ای من زیاد اهمیت نداره.من کار سنگینی با نوت بوک ندارم .فقط هرزگاهی بازی و استفاده دانشجویی.بازی رو هم واسه روزایی که بیکار هستم میخوام اونم فیفا 2009:31:نقل قول:
نه اون قدر چون هم 2.5 و هم 2.6 جفتشون باس 800 هستن !
و تازه اگر هم بیشتر باشه کلیه دستگاه های دل باس رمشان 800 هست پس سی پی یو توی حالت 800 کارمیکنه
قیمت تهران هم همین هست هم واسه 2.5 هم واسه 2.6
خب به خاطر اینکه سی پی یو 2.6 جدیدتر هست .و قیمت بالاتری نیز داره
اگر سی پی یو 2.8 بود قیمتش بالاتر هم میرفت
من از چند تا از فروشگاه ها که سوال میکردم میگفتن که xps 1530 جدید که کارت گرافیک آن 256MB GeForce 8600 هستش به خاطر قدرت کارت گرافیکش زیاد داغ میکنه و توی این مدل سه چیپ گرما زا را کنار هم گذاشتن که باعث میشه سیستم کارت گرافیکش بسوزه !!
حالا حرف اونها بود که من امروز با زیگورات مطرح کردم تکذیب کردن! و دستگاه رو واسه کسانی که در روز بیشتر از 5 ساعت کار نمیکشن گفت خوبه !@
من از چند تا از فروشگاه ها که سوال میکردم میگفتن که xps 1530 جدید که کارت گرافیک آن 256MB GeForce 8600 هستش به خاطر قدرت کارت گرافیکش زیاد داغ میکنه و توی این مدل سه چیپ گرما زا را کنار هم گذاشتن که باعث میشه سیستم کارت گرافیکش بسوزه !!نقل قول:
حالا حرف اونها بود که من امروز با زیگورات مطرح کردم تکذیب کردن! و دستگاه رو واسه کسانی که در روز بیشتر از 5 ساعت کار نمیکشن گفت خوبه !@
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و ميخواستم بپرسم كه:
يكي از فاميل هام در مالزي زندگي ميكنه ميخواستم بدونم چگونه ميتونه يك لپ تاب برام بفرستد كه هزينه پستش ارزان تمام شود ؟
مي خواهم HP Pavilion dv5-1135 بخرم.
لطفا كساني كه اطلاعاتي دارند راهنمايي كنند.
با تشكر
دوست عزیز درخواست عاجزانه دارم که این پست رو ویرایش کن و این لینک رو پاک کن.یهو دیدی صاحبش اومد اینو دید هم برا شما بد می شه هم برای من و هم برای دوستانی که از این تاپیک بهره می برن.بازم می گم خواهشاّ...نقل قول:
اینجا هم لیست قیمتا هست
دوستان عزیز نظرتون در مورد اینا چیه؟می صرفن؟زیاد شنیدم که Acer خوب نیست ولی این رو هم شنیدم که Acer چون زیاد مشهور نیست ارزونتره و سونی و HP و دل و ... (مخصوصاّ سونی) پول اسمشون رو می خورن.این در حالیه که Acer فروش نسبتا خوبی هم داشته.هرچی هم سرچ کردم کسی دلیل منطقی مبنی بر خوب یا بد بودن Acer نداشته(تو ایران).نقل قول:
?Acer Aspire 5920
Processor: Intel Core 2 Duo T7300
Graphics Adapter: NVIDIA GeForce 8600M GT 256
Display: 15.4 inch, 16:10, 1280x800 pixels
Weight: 3kg
-----------------------------------------------------
?Acer Extensa 5620
Processor: Intel Core 2 Duo T5550, Intel Pentium Dual Core T2330
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 2400 XT, Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100
Weight: 2.9kg
-----------------------------------------------------
قیمت این ها چنده؟مدل های خوبی هستن؟
بنابر این از دوستان و رفقای P30 (مخصوصاّ اهل این کار) می خوام با دلیل مستحکم و قانع کننده بگن Acer و این دو مدل خوبن یا بد؟
نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-5920.3689.0.html
و اینم گرافیکاشوننقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Acer-Extensa-5620-Series.10323.0.html
نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-8600M-GT.3986.0.html
اینم فک کنم گرافیک 1510 هست.بازم می گم فک کنمنقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-2400-XT.3772.0.html
نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/NVidia-GeForce-8400M-GS.3709.0.html
نه آقا این حرفا چیه مگه کشکه ، مگه شما 10 ساعت هم یه ضرب بازی کنی تا جای که از هوش بری جیزیش نمیشه ولی ممکنه بخاطر گرما اتوماتیک مقداری کم بشه ولی نمی سوزهنقل قول:
سلام
اگه برسه اینجا !!نقل قول:
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و ميخواستم بپرسم كه:
يكي از فاميل هام در مالزي زندگي ميكنه ميخواستم بدونم چگونه ميتونه يك لپ تاب برام بفرستد كه هزينه پستش ارزان تمام شود ؟
مي خواهم hp pavilion dv5-1135 بخرم.
لطفا كساني كه اطلاعاتي دارند راهنمايي كنند.
با تشكر
مسافری هم بخوای بیاری کلی گمرکی باید بدی
سلام دوستان...نقل قول:
فکر نکنم حقیقت داشته باشه... بیشتر شبیه یه اظهار نظر فروشنده ای ه تا کارشناسی! شما گوش نده... 1530 لپ تاپ خوب و مستحکم و کارییه... برو بگیر و خوشحال باش...
Truly Yours...
ارزونتر از همه نیست ! DV5 ها هم تو همین رنج قیمتننقل قول:
کاربردی تر هم نیست ! acer تو این رنج قیمت پر Performance بالاتری داره
اما مناسبترینه
شاید یه عده ظاهر بین از قیافش یا جنس پلکسی فوم داخلش ایراد بگیرن (که دل این کارا رو برای کاهش وزن انجام داده) اما بی شک عمر مفیدش بیشتر از اون هیترهای HP است !!!
HP شاید بتونه با 100 گرم آلومینیومی که تو صفحه کلیدش استفاده کرده یا اون بردهای گرافیکی قویش که ساخت چینه !!! بعضی ها رو گول بزنه اما ما رو نمیتونه !!!
در آخر هم اگه با vostro1510 خریدن کلاه سر آدم میره با خرید HP کلاه از سر آدم بر میدارن (کلاه برداری)!!!
REGISTERED USER از شما که انقدر با تجربه اید و کپی مطالب شما در همه وبلاگها وفوروم ها هست بعیده :41:
سلام دوستان...نقل قول:
قوی ترین لپ تاپ در این رنج قیمتی 1135 هست! کیفیت ساخت عالیه... من خودم دارم و ازش راضیه راضیام!... خفن ترین بازی ها رو هم روش بازی می کنم... دماش هم در هنگام بازی یه کم می ره بالا که اگر پشتش رو یه کم بالاتر از سطح بذاری تهویه مناسب انجام میشه و خوبه حالش!...
بازم اطلاعات خواستی در خدمتم...
Truly Yours...
سلام دوستان...
احمد72 عزیز... قبلا هم اگر پست ها رو بخونی گفته بودم که مشکل ایسر ها چیه... لینک زیر رو برو و پست 5420 من رو بخون... جوابت در مورد ایسر ها رو می گیری...
Truly Yours...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218549&page=542
سلام دوستان...
رامین سافت عزیز... این اظهار نظر بیشتر فروشندگی بوده تا کارشناسی... اصلا این طور نیست... بنده تا حالا ندیدم!... 1530 لپتاپ خوبیه... برو بخر و خوشحال باش...
Truly Yours...
دوست عزیز در مورد Acer خیلی بحث شده و این به شما برمیگرده که قبول دارین :نقل قول:
هر چقدر پول بدی آش میخوری
یا قبول ندارین ! (البته من خودم قبول ندارم !!!:31:)
به هر حال من خودم در یک مدل شاهد بودم که کیفیت صفحه نمایش و براقی آن خیلی زود افت میکنه
اگه فکر میکنی ACER تو ایران بازار خوبی نداره میتونی با یه سرچ تو سایت های خارجی ببینی که اشتباه فکر میکنی !!! همه جا همین خبره !
نمی دونم در باره لپ تاپ های هسی چیزی شنیده ای یا نه (یه برند چینیه ولی با کیفیت) یه جا خوندم فروش اونها تو آمریکا از Acer و حتی Lenovo بیشتر شده
اسمی هم از 1510 آورده بودی که تصمیم گرفتم لینک زیر رو اینجا قرار بدم
این لینک نقد 1510 توسط یه یوزر معمولی اما پر مخاطبه :
لطفا يك لپ تاپ با حدود قيمت 1300 معرفي كنيد كه خروجي hdmi داشته باشه هدف من ديدن فيلمهاي hd و ويرايش و اديت فيلم مي باشد
با تشكر
dell 1510 رو وقتی میفروشی و مشتری ات هر دقیقه زنگ میزنه که آقا این مشکل رو آورده ، همین باعث میشه که از 1510 متنفر باشه ... به نظر من :نقل قول:
REGISTERED USER از شما که انقدر با تجربه اید و کپی مطالب شما در همه وبلاگها وفوروم ها هست بعیده
1- اصلا زیبا نیست
2- سبک هست ؟ چقدر ؟ 100 گرم ؟ خوب به چه قیمتی ؟ کیفیت پایین بدنه ؟ اینکه توی کیف هم بزاریش آخر پر خط و خش میشه عین پلاستیک کهنه دمپایی ها !
3- ناهماهنگی سیستم و کندی سیستم در بسیاری موارد گزارش شده ... و هنوز داره از سری قدیمی گرافیک جیفورس 8400 که تقریبا منسوخ شده استفاده میکنه
و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
dell xps 1330
CPU : 2.5 GHZ 6MB CASH
4 GB RAM
320 GB HARD
LCD: 13.3"
VGA : 8400 GeFORCE
FINGER PRINT-DVDRW-LAN-MODEM-HEADPHON-REMOTE-WEBCAM-BLUETOOTH-HDMI
+گارانتي يکساله" تکسا "
1،450،000 تومان
مشابه همین 15 اینچش هم هست1530 که تقریبا 100 تومن بالا تره
دوست عزیز نا امیدم کردید !!!نقل قول:
1-به نظر من در حالتی که در 1510 بسته باشه خیلی قشنگتر(شیکتر:5:) تر از DV5 هاست
هم به خاطر رنگش هم به خاطر باریک(فلت) بودنش هم به خاط زاویه دار بودنش (نه مثل HP خمیده)
2-به طور متوسط 400 گرم از DV5 ها سبک تره
در ضمن احتمالا شما اونو تو کیف دمپایی گذاشتی که روش خط افتاده !!! چون مال من بعد از 8 ماه کاملا سالمه
3-GeForce 8400 به هیچ وجه منقرض نشده و هنوز روی خیلی از لپ تاپ ها قرار میگیره
حتی نسخه PC اونها هم هنوز تولید میشه
در پایان :
من برای خودم دلایلی دارم نمونش سوختن AGP کارت گرافیکی یه مدل از pavilon های دوستم در اثر فقط 4 ساعت کار گرافیکی مداوم !!!
و شما هم حتما برای خود دلایلی دارید
و نمی تونیم همدیگرو را قانع کنیم
پس بیخیال ....
دوست عزیزنقل قول:
من هم دقیقن مشکل شما رو دارم و در اهواز هم هستم
بهترین کانفیگی که برای لب تاپ پیدا کردم همین 1530 بوده ولی فروشندگانی که ندارن از داغی بیش از حد اون میگن که به نظر من خنده داره و هیچ توجیه علمی و قانع کننده ای نیست...
حالا شما چه کار کردی و کجای اهواز این مدل رو گیر آوردی؟
با تشکر
1- توی جهان DV5 ها و کلا اچ پی ها بدلیل منحنی بودنشون محبوبیت دارند ... کلا زیبایی در انحنا هستنقل قول:
اگر زیبایی به تخت بودنه که سونی زیباترین هست چون هم تخته هم دربسته بودن بسیار شیک تر هست !
معیارهای جهانی رو ببینیم
2- خوب شما یکی خریدی ، من 100 تا فروختم ! یکی خوب نگهداری میکنه یکی بد ... اما HP که با تکنولوژی imprint و سطح کریستالی ساخته میشه نسبت به پلاستیک پرسی دل فرق نداره ؟ عجبا :31:
3- خوب باید یه چیز ارزون بدن بیرون دیگه :31:
ولی اگر به تاپیک مشکلات توی همین تالار سر بزنید میبینید که چقدر از دل سری 1X10 می نالند ... نویزها ، ناسازگاری ها و ...!
من جدا نمی دونم داغی رو شما چی میگید ؟ یعنی سطح بخاری ؟نقل قول:
من یک سونی fz290 داشتم که هیچ کسی نمیگه داغ میکنه ! اما بعد رایت 4 تا دی وی دی شده بود گوله آتیش !
دل 1530 داغ میکنه ... کلا همه لپ تاپ ها داغ میشن ... اما کمتر از مدلهای hp جدید چون سیستمش بازتره و تهویه بهتری داره و کارت گرافیکی اش هم به نسبت hp ها قدیمی تره
سلام تفاوت بین دو پردازنده
(hp dv6899) Intel Core 2 Duo T9300 FSB 800(2.5Ghz, 6Mb L2
و
Intel® Core™2 Duo Processor P8400
• 2.26 Ghz , Level 2 cache 3 MB FSB 1066 MHz(hp dv5-1135)
چقدر محسوسه؟
سلام دوستان...
در مورد پردازنده ها بایبد بگم که تفاوت را تنها در کاری که باهاش می کنی میشه مقایسه کرد... مثلا در رندر کردن تفاوت یه کم محسوسه... در بازی محسوس نیست اصلا (تجربه خودم)... در کار کردن عمومی هم که اصلا اصلا محسوس نیست...
در نهایت فقط حرفه ای ها حسش می کنن...
Truly Yours...
اگه اشتباه تکنم شما 1135 دارید، راستش من بین 1135 و 6899 میخواهم یکی رو انتخاب کنم
cpu در 1135 2.26 از نوع p با FSB 1066 ولی در 6899 2.53 از نوع t با FSB 800 هستش/
یعنی این اختلاف 300mhz در لود کردن و رندر کردن قابل چشم پوشیه؟
شما خرید کدام مدل رو صلاح می دانید؟
کار من: 1-اتوکد 2- فتوشاپ 3-فرانت پیج و دریم ویور
سلام
من یه لپ تاپ میخوام که اولا روشن شه بعد مانیتور داشته باشه و کی برد و اینا (الان نوت بوکم همینجوریه آخه:8:)
میخوام باهاش GTA 4 بازی کنم دیگه هر جور باشه مشکل نداره
System Reqs are as follows:
Minimum System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
1.8GHz Intel Core2Duo or 2.4GHz AMD Athlon X2 64
1 GB of RAM (Windows XP) or 1.5 GB of RAM (Windows Vista)
16 GB free hard drive space
256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
2.4Ghz Intel Core 2 Quad or 2.1GHz AMD Phenom X3
2.5 GB of RAM (Windows XP) or 2.5 GB of RAM (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
با این مشخصات یه چیزی معرفی کنین لطفا.
1.300 تومن همین حدودا باشه قیمتش
دیگه اینکه ترجیحا Dell یا HP باشه
خیلی ممنون میشم اگه راهنمائی کنین :20:
سلام دوستان...
دوست عزیز... با توجه به کاربری شما من 1135 را توصیه می کنم... چون شما در کنار پردازنده خوب به گرافیک خوب هم نیاز دارید که این نیازتون در 1135 به نخو احسن با 9600 جی تی برآورده میشه...
تفاوت پردازنده ها با تفاوت گرافیک ها در کنار هم باعث می شن 1135 برتری نسبی داشته باشه...
Truly Yours...
سلام دوستان...
دوست عزیز... واسه اجرا جی تی ای 4 اولا توصیه می کنم PC خودتون را آپگرید کنید... واسه بازی زیاد لپ تاپ رو توصیه نمیکنم... مخصوصا بازی سنگینی مثل GTA 4...
اما به هر حال واسه این بازی به کارت گرافیک 9600 جی تی و 4 گیگ رم و یه پردازنده خوب نیازمندید... پس تا 1300 من HP dv5-1135 با قیمت 1270000 رو توصیه می کنم... البته رو 3 گیگه میتونی زیادش کنی راحت...
اما بازم تاکید می کنم... واسه بازی سنگین و به مدت زیاد لپ تاپ حیفه! درسته که می تونه ,ولی استهلاک(درست نوشتم؟!؟)زیاد می شه!...
Truly Yours...
من تو یه تاپیک دیگه دیدم نوشته بودن 1135با آخرین کانفیگ 1650000 هست!!:18:نقل قول:
این کانفیگی که شما گفتین 1270000 چیه؟
دیگه اینقدر تو تاپیکای مختلف گشتم دارم سر گیجه میگیرم:41:
تقریبا همین HP dv5-1135 و Dell Vostro 1510 به درد کار من میخورن
میشه بگین کانفیگای مختلف هر کدوم رو یکجا از کجا میتونم بگیرم ببینم و انتخاب کنم؟!
گارانتی ها و کشور سازنده و ........
فقط مزایا و معایب هر کدوم رو نمیدونم درست!منظورم صفحه نمایش و ظاهر و این جیزیل میزیلای دورو برش و ایناس!
همین انتخاب آخر رو کردن خیلی سختهههه:19:
من تو یه تاپیک دیگه دیدم نوشته بودن 1135با آخرین کانفیگ 1650000 هست!!:18:نقل قول:
این کانفیگی که شما گفتین 1270000 چیه؟
دیگه اینقدر تو تاپیکای مختلف گشتم دارم سر گیجه میگیرم:41:
تقریبا همین HP dv5-1135 و Dell Vostro 1510 به درد کار من میخورن
میشه بگین کانفیگای مختلف هر کدوم رو یکجا از کجا میتونم بگیرم ببینم و انتخاب کنم؟!
گارانتی ها و کشور سازنده و ........
فقط مزایا و معایب هر کدوم رو نمیدونم درست!منظورم صفحه نمایش و ظاهر و این جیزیل میزیلای دورو برش و ایناس!
همین انتخاب آخر رو کردن خیلی سختهههه:19:
5920 ایسر هم میتونه گذینهی خیلی خوبی باشه با قیمت فوق العاده مناسبنقل قول:
قیمت 990 تمن با 3 گیگ رم /گرافیک 8600 /15.4 ایچ/
سلام دوستان...
بله دوست عزیز... درسته... 1135 با بالاترین کانفیگ می تونه همون قدر باشه قیمتش... اما اینی که من می گم با گارانتی ایران اچ پی و کانفیگش اینه...
CPU 2.23GHz P8400
Ram 3
NVIDIA 9600GT 512 dedicated up to 1535
HDD 250 GB
1300000 با 18 ماه گارانتی...
در مورد تفاوت و مزایا و معیب اون دو مدل برات بیشتر توضیح می دم... الان فرصت ندارم... تا بعد...
Truly Yours...
سلام دوستان...
خوب 1135 و 1510...
گرافیک... 1135(9600جی تی) و 1510(8400جی اس)
سی پی یو... 1135(P8400 2.23 GHz bus 1066 3MB cache) و 1510 (T9300 2.5 GHz bus 800 6MB cache)
ال سی دی... 1135(WXGA HD BrightView infintiy) و 1510 (نمی دونم اسم و مشخصاتش رو دقیق ولی بهتره انگار از نظر رفلکس نور)
کیبورد... 1135 (آلومینیوم) و 1510 (پلاستیک)
زیبایی بدنه... 1135 (منحنی و نقش دار) و 1510 (زاویه دار و مشکی ساده)
باتری... قطعا 1510 بیشتر کار می کنه...
خوب حالا با این مقایسه ها می شه فهمید...
مزایای 1135 نسبت به 1510 :
گرافیک, کیبورد, زیبایی بدنه
مزایای 1510 نسبت به 1135:
سی پس یو, ال سی دی(من زیاد با این موافق نیستم اما حرف اکثر عشاق دل اینه!), باتری
رم هم در 1135 3 گیگ و در 1510 4 گیگ هستش که چون رم رو میشه به راحتی آّ خوردن ارتقا داد من جز معایب یا مزایا نیاوردم...
حالا دیگه تصمیم با خودته دوست عزیز... منم در این دو راهی بودم.. اما چون بازی واسم مهمه و 8400 جی اس تقریبا از 7300 ال ای هم ضعیفتره طرف 1510 نرفتم و الان ار 1135 راضیه راضیم... فقط این باتریش چون کارت گرافیک خیلی قویه و مصرف بالایی داره یه کم, کم کار می کنه که من می خوام با خرید یه باتری یدک یا یه باتری 9 سل این مشکل رو بر طرف کنم...
اچ پی ها در ایران همه ساخت چین هستن... ولی فقط مونتاژ چین... قطعات همه از آمریکا پرت میشه...
دل هم همه مدل داره... چین... ایرلند... لهستان... می گن ایرلند از همه بهتره ولی کم گیر می آد...
گارانتی ها هم فکر کنم بهترین واسه اچ پی ایران اچ پی یا همپارد هستن...
واسه دل هم زیگورات ...
در مورد پیشنهاد دوستمون در مورد ایسر هم من اصلا ایسر رو واسه کار سنگین توصیه نمی کنم... باهاش اگر هر روز فقط 3 ساعت اینتر نت گردی هم بکنی بعد از 7 8 ماه باید بری تو فکر یه لپ تاپ دیگه به خاطر خرابی و بد قلقی و این جور مشکلات که به خاطر کیفیت کم ساخت هست... البته قیمتش وسوسه کننده اس!...
بازم سوالی بود در خدمتم...
Truly Yours...
با سلام به بچه های گل p30
من قصد خرید یک لپ تاپ حدود 1 الی 2 ماه دیگه رو دارم نمی دونم چی باید بگیرم و چه مارکی با چه مشخصاتی گفتم اول بیام اینجا از شماها راهنمایی بگیرم تا یه چیزه خوب بگیرم:
تا 1 یا 1100 می تونم پول بدم برای خرید لپ تاپ نمی دونم شنیدم لپ تاپ های شرکت Dell خوبه در کل می خوام یه چیزه جدید و خوب بهم معرفی کنید نمی دونم این حرفم درسته یا نه ولی با شرکت سونی زیاد حال نمی کنم و نمی خوام که لپ تاپ سونی بخرم حالا نمی دونم اصلآ حرفم درسته یا نه؟چون شاید بگید سونی از همه بهتره.
پس دوست دارم با بودجه ایی که دارم بهترین انتخاب رو بکنم حالا اگه یکم هم گرون تر شد مشگلی نیست فقط یه چیزه جدید و خوب باشه.
راستی وزن لپ تاپ برام مهمه و نمی خوام سنگین باشه و نیاز کاربری من بیزینسی نیست می خوام شخصی استفاده کنم ، بازی کنم و .....
مرسی از همه شما
سلام رفقا
من کلا از نوت بوک در حد هویج سر در میارم
با قیمت 1.5 یک سیستم به من معرفی کنید که:
حداقل رم 2 گیگ
پردازنده 2.8
مانیتور 17 -خیلی واسم مهمه-
اهل بازی و گرافیک نیستم
چون کامپیوترم سرور 2008 روش نمیکشه تصمیم گرفتم لپی بخرم
ممنون
سلام
میخواستم یه نوت بوک بخرم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید