747 رو یاد گرفتم :دی!
بشکن دارم
میرم ببینم چیزی گیرم میاد
Printable View
747 رو یاد گرفتم :دی!
بشکن دارم
میرم ببینم چیزی گیرم میاد
آقا من دانلود کردم نصبش هم کردم داخل سیمولاتور که میرم هواپیما رو انتخاب میکنم یه دوتا run و yes میاد میزنم بعدش ازم سریال میخواد ، باید همین سریال رو وارد کنم یا جریانش چیزه دیگه ایه ؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام من 4 گیگ رم دارم گرافیک منم 1024 هست و سی پی یو 7500 هست ، خلاصه سیستم من حسابی بالاست ولی موقعی که با هزار زحمت رفتم تو بازی همینکه میرم طوی بازی یهو ارور میدهنقل قول:
اون دو تا ران و یس که میاد مال اینه که بار اوله اجراش میکنی اما پسورد بعدش مال اینکه که فایل کرک شده را در جای خودش کپی نکردی اون پسوردی که گذاشتم برای خارج کردن فایل زیپ شده کرک هستش یک فایل راهنما اونجا هست که بهتون میگه فایل کرک شده را کجا کپی کنید - بعدش همه چیز تمامه از پرواز لذت ببریدنقل قول:
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
میشه پیغام ارورتون را اینجا بذارین شاید چاره ای داشته باشهنقل قول:
خوب من کرک رو انجام نداده بودم بزار کرک رو انجام بدم بینم چی میشه ولی کاش من یه دوست تلفنی پایه طوی این انجمن داشتم که هم اون منو راهنمایی کنه هم من راهنماییش کنم چون منم بگی نگی حرفه ای هستم این شماره منه کسی خواست من درخدمتم 09394931500نقل قول:
سلام ببین دوست من بزار از اول شروع کنیمنقل قول:
شما دوتا فایل گذاشتین فایل اولی که حجمی نداره و درجا دانلود میشه
موقعی که روش کلیک میکنی یه پنجره میاد و به سرعت یه کادری تا %100 رو پر میکنه
بعدش یه کادر دیگه میاد که یا باید accep رو بزنی و یا کنسل
accept رو میزنی دوباره به همون سرعت 100% پر میشه و دیگه بعدش هیچی نمیاد تازه من طوی کامپیوتر منزل چون ویندوز 7 دارم اصلا این فایل شما بالا نمیاد
خوب از فایل اول بگذریم
فایل دوم
فایل دوم رو که کلیک میکنیم حدود 641 مگ میشه دانلودش کردم محتویات فایل هم ( button crack , setup , text ) اینا بودن
براحتی فایل دوم رو نصب کردم رفتم داخل سیمولاتور هواپیمای 737 رو انتخاب کردم یه دوتا run , yes هم زدم بعدش یه کادری اومد که باید سریال وارد میکردم ( ولی من سریالی نداشتم که وارد کنم )
و این رمز by6800ultra این رو باید کجا وارد کنم ؟
در ضمن من خودم اینترنت گشتم و یه کرک پیدا کردم اسمش هم این بود pmdg_Crack_Worked_737NGX و محتویات پوشه هم یه (patch , player ) بود
فایل patch باز میشه ولی player رمز داره و نمیشه extract کنی فقط میتونی نیگاش کنی
داخل فایل player هم حدودا 10 تا پوشه و text و غیره داره
ولی من خودجوش :31: فایل پچ رو ریختم قسمت fsx/pmdg/dll و نصب کردم حالا که نصبش کردم موقعی که داخل سیمولاتور وارد میشم پسورد ازم نمیخواد و حتی میاد بالا ولی به محض اینکه میاد بالا سیمولاتور ریستارت میشه
این بود کل مشکلات من حالا اگه میتونید خواهشا کاملا راهنماییم کنید
نقل قول:
دوست عزیز بذار من از اول شروع کنم
1- دو تا فایل را دانلود میکنیم ( یکی از اونا در حالت زیپ شده 641 مگابایت و دیگری 23.6 مگابایت )
که من فکر میکنم شما فایل کرک را ناقص دانلود نموده اید لطفا اگه با حجم های بالا مطابقت ندارد دوباره دانلود کن
2- فایل 641 مگ را از حالت فشرده خارج میکنم ( توجه شود اون فایل کرک که داخل همین پوشه هستش به درد ما نمیخوره شما فایل PMDG 737 NGX را اجرا کن
3- فایل کرک همان 23.6 مگابایت را از حالت فشرده خارج کن در این صورت به یک پسورد نیاز داری اینو by6800ultra وارد کن
4- داخل پوشه کرک دو تا فایل هستش یکی فایل PMDG_737NGX.dll و دیگری فایل Rreadme
5- فایل PMDG_737NGX.dll را در مسیر نصب بازی را درون پوشه Gauges کپی کن چون اگر فایل مشابهی وجود دارد آن روی Replace کلیک کن تا فایل جدید جایگزین شود
6- اکنون بازی را اجرا کن هنگام انتخاب هواپیما برای بار اول yes و Run را بزن
در ضمن ویندوز خودم سون هستش رم 2 گیگ داشتم که بعد از 2 دقیقه از اینکه هواپیما را انتخاب میکردم از بازی خارج میشد اما با اضافه کردن 2 گیگ دیگه رم هیچ مشکلی ندارم - این هواپیما حیرت انگیزه خیلی کیفیتش بالاست و قابل مقایسه با هواپیما های خود بازی نیست
- حدس من اینه که فایل کرک ناقص دانلود شده دوباره دانلودش کن می ارزه به زحمتش
عزیز بیا من و شما با هم همکاری کنیم بیا تلفنی با هم بیشتر صحبت کنیم هم یه باب دوستی باز میشه هم میتونیم به هم کمک کنیم من بگی نگی حرفه ای هستم این شماره منه بهم یه تک بده 09394931500نقل قول:
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
آقا فایل شما فکر کنم برعکسه اون که شما نوشتی کرک من دانلود کردم 641 مگ بود و اون که نوشتی تورنت 21 مگ بودنقل قول:
آقا این FSX دیگه دارم اعصابم رو خو.رد میکنه
وسط پرواز همش هنگ و No Responding میشه
اگه میشه یه راه حل بدید
ممنون
بالاخره من نتونستم حتی این 737 رو استارت بزنم
کسی اگه میتونه یه کمکی بکنه
737دانلود کردی یا مال خود بازیه؟نقل قول:
بالاخره من نتونستم حتی این 737 رو استارت بزنم
کسی اگه میتونه یه کمکی بکنه
من که دانلود کردم دقیقا همین مشکل رودارم!!!
کمک کنید
سلام اقایون خلبان
اقا دیگه از این به بعد ما زیاد مزاحمتون میشیم اول از همه از اینجا شروع میکنیم این بازی با همین ورژنو از یه سایت سفارش دادم 14 هزار تومن موضوع قیمتش نیست:
.اول اینکه 4 تا دی و دی 4 تا کجا 2 تا کجا
.بعد یه مشت برنامه امم توشه
.دوبله فارسیه و یه دفترچه اموزش 215 صفحه ای داره
حالا من از شما می خوام برین به این سایت اول ببیند قضیه 4 تا دی و دی بودنش چیه بعد ببینین چه برنامه های کم داره تا من بسم الله بگم شروع کنم دانلود فقط سریع جواب بدین تو رو خدا
بعد از اینکه به سایت رفتین میرین تو قسمت محصولات و فروشگاه که تونوار ابزار سبز رنگه بعد قسمت بازی ها و بعدم قسمت بازی های دوبله فارسی یا فارسی بازش که کنید تو همون صفحه اوله تو رو خدا برسی کنید
ادرس سایتهکد:www.parsdesignco.com
نرم افزار فارسی شده شرکت نوین پنداره - فقط قسمت آموزش خلبانی اون فارسی هستش حدود 55 تا هواپیما اضافی داره که میتونی نصب کنی acc هم داره توی دو وی دی 3 موجوده هواپیماها توی دی وی دی 4نقل قول:
چیزی کم نداره منتهی خودم هم از همین نرم افزار استفاده میکردم اگه می خواهی آنلاین با شبکه آیوائو بازی کنی این نرم افزار مال شرکت نوین پندار یه چیزی کم داره که الان دقیق یادم نیست فکر کنم SDK باشه در هر صورت چون دستکاری شده است بعضی جاها برای نصب افضونه ها مشکل داره در کل من از خیرش گذشتم و همون نسخه اصلی 2 دی وی دی اورجینال را نصب کردم که خیلی ازش راضیم
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
اشکال شرعی داره برادر :11:نقل قول:
چه اشکالی دارهنقل قول:
به قول معروف که میگه ( دختر نباید با پسر دوست بشه اگه شد باهاش خونه خالی نره اگه رفت بوس نده اگه داد آخ جون صلوات ) :39:حالا شده جریان تو آقای alamot بابا یه فایل گذاشتی واسه دانلود اونم چه فایلی بلانسبت بلانسبت مثل ... کیف کردم وقتی دیدم اینو شما گذاشتی هزاران هزار بار با زبان روزه دعات کردم ولی آخرش تو زرد از آب دراومد عزیز من یا نزار یا اگه میزاری تا آخرشو برو :20: عزیز خدمات پس از فروش مگه نداری تو جون رضا بیا و ما رو از تو خماری در بیار یه راهنمایی مردونه کن شاید ما هم بتونیم این 737ngx رو مثل مردم باهاش کار کنیم خداوند فرمود : هرچیزی یه ذکات داره . شما هم که این علم رو داری که چجوری 737ngx رو باید نصب کنیم پس یه صلوات بده و ذکات علم خودتو به من بده ایشالله یک در دنیا 1 میلیون در آخرت ( 09394931500 ) تک بده خودم نوکرتم بهت زنگ میزنم ، من و تو دوستیم :10:نقل قول:
وقتی میگم اشکال شرعی داره همینه دیگه آخه من شدم خدمات قبل از خرید - خدمات پس از فروش - خدمات در حین استفاده درب منزل تمام فامیل - به زنم قول دادم دیگه بخش خدمات با تلفن را حذف کنم . وگرنه اگه داری 500 سکه طلا بده به زنم طلاقش میدم بالای پشت بوم خونتون میخوابم ( خدمات فوری ، حضوری براتون راه اندازی میکنم ) بابت تک دادن با مرام چه فکری کردین در مورد من همینجوری بدون ارائه خدمات تلفنی ماهی 150 هزینه تلفنم شدهنقل قول:
تا شب چند تا عکس از بازی میگیرم اینجا میذارم که بدونی من الکی نحوه نصب برنامه را نگفتم - باز هم به خاطر تلفن منو ببخش
خوب عزیز یه کار کن حداقل که میتونی با یاهو بیای بالا که راحتتر با هم گپ بزنیم این آیدی منه :r.bahreyh من همین الان بالا هستم بهم پی ام بدهنقل قول:
نقل قول:
با چت زیاد مشکل ندارم اما برنامه یاهو را ندارم باید دانلود کنم امشب آنلاین میشم
ای دی من paykan_rd
fmc این هواپیما کار میکنه یا نه...؟؟نقل قول:
داداش من مگه من میگم شما دور از جون دروغ میگید که این عکسا رو میزارید ولی من یه فکر دیگه میکنم شما آقا جان میخوای حرص منو دربیاری میخوای بیشتر من حرص بخورم که چرا من نصبش نمیتونم بکنم بابا منو اینجا گذاشتی طوی کف حالا اینجوری برام عکس هم میزاری واقعا که بی رحمی من که نمیبخشمت ایشااله که خدا هم نبخشت واقعا طوی کف گذاشتی ما رونقل قول:
چراغش که روشن و خاموش میشه اما من بلد نیستم با FMC کار کنمنقل قول:
بهت قول میدم که اگر نصبش رو بهم یاد بدی منم کل هواپیما رو بهت یاد میدم من تخصصم boeing 747 و boeing ifly737 هستش کامل بهت یاد میدمنقل قول:
پس یک روز تعطیل میشینیم با هم ببینیم مشکل از کجاستنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
باید رمت بالای دو گیگ باشد و البته ویندوزت هم سون باشد تا بتواند از رم استفاده کند
سلام میگم من ویندوز 7 روی سیستم نصب کردم کل اضافه های سیمولاتور رو نصب کردم مثلا boeing 747-400 رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم که boeing 747-8i نصب کنم نمیشه یعنی موقعی که میخوام نصب کنم next اول که میاد اونجا که باید با کرک enable button ,گزینه next رو فعال کنم ، گزینه next فعال میشود ولی به محض اینکه روی اون کلیک میکنم یه error میده و از مرحله نصب خارج میشه اون error هم اینه :نقل قول:
number error : 00x008000cb000
discraption : the system cannot find file location
یه همچین چیزی مینویسه لطفا منو راهنمایی کنید . باتشکر فراوان
البته باید از یک متخصصی نرم افزار سوال کنی و به احتمال 90 درصد ایراد از ویندوزت باشه - شما همه چیزو امتحان کردی امروز پنجشنبه و فردا هم تعطیله بشین از اول وندوز نصب کن این نوع خطا ها معمولا مربوط به خود ویندوز میشه ممکنه به خاطر ویروسی شدن چند فایل از سیستم پاک شده باشهنقل قول:
یک مورد دیگه توی سایت مایکروسافت بری بگری یک چیزهایی دستگیرت میشه
ERROR_NOT_ENOUGH_MEMORY
8 (0x8)
Not enough storage is available to process this command.
کد خطای 8 که فکر کنم شامل سیستم شما هم میشه اینجا گفته فضای کافی برای اجرای پروسه برنامه را ندارد چک کن ببین توی درایوی که ویندوز نصب کردی چقدر فضای خالی داری
اگه ویندزد 7 64bit دارین , این مشکلو منم داشتم و فکر نکنم بشه کاریش کرد:41:نقل قول:
روی وندوز 64 بیت سون که اصلا فکر نصبش را هم نکن بهترینش سون 32 بیت هستنقل قول:
نقل قول:کد:http://www.facebook.com/groups/148279301906109/
نه دیگه در اون حد !! من خیلی وقته 7 64bit دارم . هرز چند گاهی به مشکل میخوردم:41:نقل قول:
دوستان عزیز لینک دانلود تورنت 737NGX PMDG رو قبلا اینجا گزاشته بودم....
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6345460&postcount=5488
آقا ما نصب کردم خیلی هم خوشگله ولی میشه بگین چه جوری موتورهای هواپیما روشن میشننقل قول:
تو سایت youtube بگردین , کلیپ های بدرد بخوری پیدا میشه .نقل قول:
اگه کلیپی برای 737 NGX پیدا نکردین , برای 747 PMDG سرچ کنین و کلیپ های خوبی هست و بیس کار یکیه ,
ینی اگه برای 747 کامل یاد گرفتین میتونین 737 رو هم روشن کنین:20:
راستش من خودم به دلیل ترافیک اینترنتم بعد از این مدت تازه امشب دارم دانلودش می کنم....
به نظرم باید شبیه 747 PMDG باشه....نیست؟؟؟
البته بهترین راه اینه که از داخل Manual بخونید...
از manual که خیلی وقت گیره 6 تا منول همراهش هست که هرکدام بالای 100 صفحه دارن نگاه کردم خیلی تخصصی از جرئی ترین کار هواپیما توضح داده من که چیز بدرد بخوری دستگیرم نشد - فکر کردم اونایی که از این هواپیما استفاده کردن بپرسم سریعتر به نتیجه میرسمنقل قول:
سلام دوستان یه سوال...
من در youtube یک ویدیو مربوط به فرود pmdg 737 ngx دیدم.
جالب این بود که نکانها در این ویدیو خیلی طبیعی بود و در هنگام landing واقعا خیلی طبیعی بود تکان هواپیما...
آیا افزونه ی خاصی داره این تکان واقعی ؟؟؟
کد:http://www.youtube.com/results?search_query=pmdg+747+start&aq=f
how start up engine 737 & 747کد:http://www.youtube.com/watch?v=VFqPKWeOrOM
اون همین بازی منتهی با یک کارت گرافیک خیلی خفن قبلا یکی از این کارت ها را از دوستم قرض گرفته بودم دو سال پیش 700 هزار اونو خریده بود البته یک پاور قدرتمند هم میخواهد حدود 300 هزار اونوقت بازی کردن با همچین کارت گرافیکی خیلی زیباستنقل قول:
من 747 رو تونستم ولی هرکاری کردم نشد با 737
همین الان بعد از 1 ساعت و.ر رفتن میام
اگه کسی میدونه لطفا قدم به قدم رو بنویسه بهم بگه