سلام
چند تا از دوستام رو توی other اد کردم.
حالا می خوام اونا رو ببرم توی قسمت frinds .
چه جوری این کار رو انجام بدم؟
اونایی که توی قسمت adress book هستند رو هم توضیح دهید - لطفا
سپاس
Printable View
سلام
چند تا از دوستام رو توی other اد کردم.
حالا می خوام اونا رو ببرم توی قسمت frinds .
چه جوری این کار رو انجام بدم؟
اونایی که توی قسمت adress book هستند رو هم توضیح دهید - لطفا
سپاس
برای بردن از قسمتی به قسمته دیگه کافیه اونها رو Select کنی و بندازی به قسمتی کی میخای(Drag & Drop with Mouse)
سلام
من وقتی فردی رو ادد میکنم ... دیگه نمیتونم تایپ کنم و مجبورم Exit کنم و دوباره وارد شم ! مشکل از کجاست ؟!
چند بار برای من هم پیش اومده... معمولا برنامه لحظاتی فریز میشه...
◙
سلام.
من نمی دونم چرا چند وقته اینترنتم اینجوری شده که هر موقع می خوام می خوام وارد مسنجر بشم با این ارور مواجه میشم:
اون فلش رو هم واسه این کشید که اون برنامه هشدار ایمیل هم همزمان با از کار افتادن یاهو اونم از کار می افته!کد:http://www.imagebam.com/image/c8b1d836838189
IDA هم با اینا از کار افتاده و هر چی رو میزنم واسه دانلود دیگه دانلود رو شروع نمیکنه!!!!!!
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2773194&postcount=62
سلام
لطفا توضیح دهید در دو صورت زیر چگونه می تونم دوستم رو ایگنور کنم:
1-من اون رو اد کرده باشم
2-اون من رو اد کرده باشه
سپاس
حل نشد!!!!!!!!!
اگه ادش داری که اول حذفش میکنی و بعد، Ctrl + Shift + P --> قسمت Ignore List...نقل قول:
◙
ببخشید چطوری میشه که خودمون رو Invisible کنیم ؟
چون من زیاد بلد نیستم ، یعنی دوستم وقتی وارد بشه ( جزو friend ها هستش ) ،فکر میکنه که من نیستم ؟؟
یعنی چراغ من رو خاموش میبینه وقتی مخفی باشم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی آی دی دوستتون راست کلیک بعد Stealth Settings بعد هم اونجا هست آفلاین یا آنلاین .
سلام
آیا امکان داره که بفهمم طرف آی دی من را ایگنور کرده یانه؟؟
ممنون
راه خاصی وجود نداره به جز اینکه با یک id دیگه ادش کنید و ببینید به پیغام شما جواب میده یا نه و یا ادتون میکنه یا نه اگه کرد که خوب ignore شیدید و اگه نکرد که هیچینقل قول:
سلام
چه جوری می تونم در آن واحد با دو یا سه تا آی دی م توی یاهومسنجر کار کنم؟
سپاس
قبلا یه برنامه بود به اسم Multi Messengerنقل قول:
نمیدونم رو ورژن های جدید کار میکنه یا نه
یعنی با خود یاهو مسنجر خالی نمیشه همچین کاری کرد؟نقل قول:
نقل قول:باز کردن چندین یاهو مسنجر بدون هیچ برنامه ایکد:http://www.softpedia.com/progDownload/Yahoo-Multi-Messenger-Download-19851.html
حتما خیلی از شماها بیشتر از کی آیدی در یاهو دارید ، ولی همانطور که میدانید بیشتر از یک بار نمی توانید برنامه یاهو مسنجر رو باز کنید . پس هیچوقت نمی توانید به طور همزمان با چند آیدی متفاوت چت کنید .
برنامه های مختلفی وجود دارند که این محدودیت رو برای شما از بین می برن . معروفترین آن ها Multi Login می باشد که نویسنده ی این برنامه در حق تمام مردم نامردی کرده و یک تروجان رو در برنامه جاسازی کرده . لذا استفاده از این برنامه ها اصلا توصیه نمیشه . من خودم اولیل که دانلودش کردم آنتی ویروسم اجزای اجراشو نداد .
من همون کاری که اون برنامه ها براتون انجام میدن رو به شکل خیلی بهتر بهتون آموزش میدم .
ابتدا وارد رجیستری ویندوزتون بشید . برای اینکار درون Run دستور regedit رو تایپ کنید و دکمه Enter رو بزنید . حال به ترتیب مراحل زیر رو انجام بدید تا در اخر بتونید چندین و چند تا یاهو مسنجر باز کنید :
ابتدا مسیر زیر رو از منوی سمت چپ باز کنید :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\Test
اگر مراحل رو درست رفته باشید باید صفحه ای مانند زیر براتون در سمت راست ظاهر بشه :
حال بر روی سمت راست صفحه راست کلیک کنید و از منوی New گزینه ی Dword Value کلیک نمایید
اسم کلید جدید که تولید کردید رو Plural قرار بدید .
دوبار بر روی کلید جدید کلیک کنید تا پنجره زیر باز شود . سپس مقدار آن را به ۱ تغییر دهید .
بر روی Ok کلیک نمایید .
دیگه کار تموم شد . حالا یک بار سیستم خودتونو ریست کنید تا تغییرات اعمال شوند . پس از ریست می توانید بی نهایت یاهو مسنجر به طور همزمان با هم باز کنید .
از کجا میشه فهمید که دوستم تو کدوم فرومه ؟
تو زمینه آنلاین شدن با چند تا آی دی برای ورژن 8 راحت میشه این کار و کرد با استفاده از این فایلی که در اینجا براتون Atach کردم کافیه بعد از دانلود روش دبل کیلیک کنید تا اجرا بشه
یک راهی هم یکی از دوستان معرفی کرده شاید کاربردی باشه من امتحان نکردم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3819436&postcount=3
سلام میشه کمکم کنین؟ . وقتي كه مي خوام از IMvironment استفاده كنم اين خطا را ميده :
Unable to load the "Doodle" IMVironment. The IMVironment cannot be installed.
Audibles هم كار نمي كنه .
فلش پلير 10 و جاوا و ... را هم نصب كردم .
ویندوز ام هم ویستا هست
میشه کمکم کنین؟
از چه ورژنی از یاهو مسنجر استفاده میکنید؟ Net Freamwork رو سیستم شما نصبه؟نقل قول:
میشه فهمید که کسی رو که ادد نکردیم تو کدوم رومه ؟
نمیشه فهمید چون یاهو اجازه سرچ رو نمیده که بفهمی طرف تو کدوم روم هستشنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم حتی وقتی کسی رو هم اد کنی این قابلیت وجود داشته باشه درسته؟
چرا من تازگی ها با یکی از ایدیهام که میرم تو چت روم توی روم که تکست می کنم فقط تکست های خودمو می بینم و هیچ تکست دیگه ای نمیاد و البته پی ام هایی هم که بهم میدن نمیاد تو روم و وقتی ساین اوت و بعد ساین ان می کنم آف هاش میاد.
یه مشکل دیگه ای هم دارم که امروز البته به وجود اومده و وقتی با بعضی ایدیهام ساین ان میشم بعد از چند ثانیه ساین اوت میشه.
البته سند تو ال هم که میکنم ساین اوت میشن گاهی.
سلامنقل قول:
شما نسخه ی یاهو مسنجر رو عوض کن شاید درست بشه.
با سلام خدمت دوستان .
ببخشید خواستم ببینم کسی مثل من مشکل یاهو مسنجر داره ؟
میگن بنا به دلایلی قیلتر شده ( به دلایلی که نباید در انجمن بحث بشه ! )
اره اصلا دیگه وارد یاهو نمی شه
سلامنقل قول:
آره
یاهو مشکل داره برا من فقط آی دی ها رو نشون نمیده و با کسی هم نمیشه چتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من یه آیدی جدید ساختم و می خوام تمام کانتکتای آیدی قبلی رو دقیقاً با همون گروه هایی که هستن وارد آیدی جدید کنم.
1- چجوری باید این کار رو بکنم؟
2- میشه طوری ایمپورت کرد که دیگه لازم نباشه کانتکتها هم تائید کنن؟؟!!! (چون توی آیدی قبلی اد شدن و اونا هم تائید کردن!)
3- میشه با ایمپورت کانتکتا به آیدی جدید یه PM یا Off واسشون بزارم که این منم که شما ها رو اد میکنم و مشخصات آیدی قبلی رو هم بزارم؟!!
4- میشه آیدی قبلی رو با جدید طوری مرتبط کرد که اگر واسه آیدی قبلی PM، Off و یا ایمیلی اومد بیاد به این آیدی جدید؟؟!!!
سلام
دوستان من نمیتونم آواتارم رو تو یاهو عوض کنم .
یعنی مثل اینکه با کامپیوتر من نمیشه .
چون قبلاً با لپ تاپ پدرم که اومده بودم راحت آواتار عوض می کردم .
در این باره سرچ هم کردم فقط یه پست بود که نوشته بود عکس های حجیم و bmp انتخاب نکنید .
امّا من حتّی نمی تونم آواتار های پیش فرض خود یاهو رو بذارم چه برسه به jpeg و ....
در ضمن ، به یکی از دوستام گفتم فکر کرد بلد نیستم عوض کنم از اوّل هر چی بلد بودم گفت ... نه من بلدم ، عوض نمی شه !
ممنون
خدانگهدار
سلام
من تا یک هفته پیش می تو نستم با یاهو مسنجر با کا مپیوتر های دیگه تماس تلفنی داشته باشم الان یک هفته هست که نمیتونم
یاهو مسنجر هم که چیز شد
چطوری این چیزو دور بزنم؟؟
ببخشید دوستان راه حلی واسه دور زدن این یاهو مسنجر وجود نداره ؟
چرا.
برای Login کردن در Y!M باید از Proxy استفاده کنید. Y!M V9.0 خودش یک حالت داره که می تونید راحت با اون Log in کنید :
Connection Preferences >-> General >-> Connect Via a Proxy Server >-> HTTP Proxy
دوستان من تا حالا از یاهو مسنجر استفاده نکردم و مبتدی هستم . می خواستم بدونم اگه با یاهو مسنجر تماس تلفنی بگیریم ( کامپیوتر به کامپیوتر یا کامپیوتر به تلفن ) طرف مقابل می تونه شماه تلفن ما رو بفهمه ؟ در ضمن منظورم تماس از ایران هست
در ضمن تماس کامپیوتر به کامپیوتر مجانی و کامپیوتر به تلفن پولیه ؟ اگه پولیه هزینه اش چقدره مثلا از ایران به امریکا ؟
در ضمن کیفیت صدای مکالمه با یاهومسنجر چطوره ؟ مثل تلفن هستش یا بدتره ؟
اين چيزا رو من نميدونم اما يه راهنماييتون ميكنمنقل قول:
اگر طرف مقابل شما هم اي دي ياهو داشته باشه به راحتي ميتونيد فقط با پرداخت هزينه اينترنت داخلي ساعتها صحبت كنيد. من خودم با مصر صحبت ميكنم
تجهيزات مورد نياز:
هر دو اي دي ياهو داشته باشيد
هر دو يك عدد هدفون همراه با ميكروفون داشته باشيد
آيا براي ويندوز سرور 2003 نياز به نسخه خاصي از ياهو مسنجر هست؟
من مسنجر 9 رو نصب ميكنم erorr ميده
اينم عكس ارور:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شاید میگه windaws installer نصب کن. نصب نیست بنصب :31:
با سلام این مشکل از آی پی اینترنت ایرانه از نرم افزارهای فیلترشکن استفاده کنید و بعد سایگن این کنید مثلنقل قول:
Ultra Surf و FreeGate
من هم همین مشکلو داشتم وشخصا این کارو کردم و کاملا جواب میده مشکل از جای دیگه ای نیست.
با تشکر
خداييش يعني كسي راهي بلد نيست كه بشه با ياهو آن شد؟
تاحالا نديده بودم اينهمه بروبچ سوال كنند و كسي نباشه كه بجوابه. آخه چرا ----- شد؟