من الان کسپر 9 ریختم ، مشکل خاصی ندارم . قرار برام مشکل پیش بیاد ؟
می خوام برگردونم به 8 باید پاک کنم ، دوباره بریزم ؟
Printable View
من الان کسپر 9 ریختم ، مشکل خاصی ندارم . قرار برام مشکل پیش بیاد ؟
می خوام برگردونم به 8 باید پاک کنم ، دوباره بریزم ؟
اگه خوش شانس باشید مشکلی پیش نمیاد ولی اگه گیرهای عجیب دید تعجب نکنید.نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد.
کاسپرسکای 2010 اینترنت سکیوریتی که من دارم یه مشکل بزرگ داره و اون سرعت اسکن فوق العاده ضعیفشه که واقعا بعیده از کاسپرسکای ... البته احتمالا در نسخه هاب بعد درست میکنند..
من نسخه کامل 2010 رو دارم با یک رم 2 گیگ و cpu دو هسته ای الان 4 روز هستش که بعد از نصب داره اسکن اولیه رو میکنه
لازم به ذکر هست برای اطمینان نسخه هایی که در این تاپیک گذاشته شده رو هم دانلود کردم و نصب کردم همچنان این مشکل وجود داره ..
نسخه 2010 فعلا به دليل مشكلاتي غيرعادي كه داره توصيه نميشه كه دوستان استفاده كنند.بايد صبر كرد تا نسخه پايداري از اين نسخه 2010 منتشر بشه.فعلا توصيه همان استفاده از نسخه 8.0.506 ميباشه.نقل قول:
چند تا از کی های جدید کسپر اسکی اینترنت سکیوریتی 2009 رو دارین؟من یه سری قبلا از همین تاپیک دانلود کرده بودم همشون اکسپایرد شدن.
سلام
این 2010 هنوز بتا هست؟
كليدهاي كاسپر داراي تاپيك اختصاصي ميباشه.اين تاپيك صرفا به مباحث مربوط به خود محصولات كاسپر اختصاص داره.نقل قول:
نه.نسخه نهايي ميباشه ولي داراي اشكالات اساسي ميباشه كه بر اساس گزارشات كاربران كمپاني كاسپر داره تلاش ميكنه در Buildهاي جديد آنها را مرتفع كنه.نقل قول:
به هر حال تصمیمی هست که گرفتند و دلیلش رو نمیدونم. سایت ---------.com آپدیت های کلی این دو نسخه رو هر هفته قرار میده.نقل قول:
کسپر یه پیغامی داده بود که....
خلاصه گزینه آخرش رو زدم و دوتا از برنامه هام "move to untrusted..." شد و الان باز نمیشه.
یکی برنامه pdf و یکی power point الان باز نمیشه.
چجوری باید از اون لیست خارجشون کنم که باز بشن؟
آخه وقتی pause protection رو میزنم کار میکنن.
سلام
خوبین ؟
چرا لایسنس کسپر 2010 دیگه نیست و اینکه این هست فقط kis-cn
فرقش با kis-cm چیه ؟
ورژن رو نگفتی. اگر 2010 هست در پست زیر توضیح دادند.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3973452&postcount=196
در تاپیک کرک و سریال جواب دادم.نقل قول:
سلام به دوستان
کسی از Kaspersky Anti-Virus 2009 تو ویندوز 7 استفاده کرده ؟
من بعد از اینکه نصبش میکنم این پیغام رو میده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از زدن Start Application repair ویندوز رستارت و باز هم این پیغام میاد !
( در ویندوز XP و Vista این مشکل رو نداشتم ! )
لطفا کمک کنید !!
نقل قول:
شاید بخاطر عدم سازگاری با ویندوز 7 باشه.
همون طور که adel28 گفتند نسخه مخصوص ویندوز 7 کاسپر هنوز منتشر نشده.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من كاسپر 9 رو كه نصب كردم گاهي به دانلود منيجر idm گير بيخودي ميده
بطوري كه نميذاره فايلي دانلود بشه و به محض خروج كاسپرسكي دانلود شروع ميشه
نكته اينجاس وقتي كاسپر رو فعال ميكنم جلوي ادامه دانلود رو نميگيره
حالا چه كار كنم كه هي گير بيخودي نده ؟
ورژن 9 مشکل داره دوست عزیز.
به پست های قبلی یه نگاه بندازید، همه باهاش مشکل دارند.
البته میتونید هم idm رو در قسمت trusted applications اضافه و همین طور طبق پست زیر به بخش trusted برنامه ها منتقل کنید. اگر باز مشکل باقی بود همون طور که گفتند اشکال از خودشه و باید منتظر نسخه بعدی موند.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3973452&postcount=196
سلام
تقدیم به همهء دوستان P30world
حتما می دونید که نسخه های 2010 محصولات Kaspersky را نمی توان از طریق فایل به روز کرد. در واقع شرکت Kaspersky این امکان را در نسخه های 8 به بالا غیر فعال کرده است. فایلهای Updateی هم که از طریق سایت این شرکت قابل دانلود است نسخه های 7 را به روز می کند.
روش به روز رسانی:
1- ابتدا فایل دانلود شده را اجرا و بعد از وارد کردن پسورد (www.---------.com) آن را از حالت فشرده خارج می کنید. به داخل فولدر باز شده می روید و به فولدر KIS KAV 2010 Update --------- می رسید.
2- این فولدر را در مسیری مانند ریشه درایو C کپی می کنید.
3- به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings و سپس My Update Center رفته و در قسمت Update Source بر روی Settings کلیک می کنید.
4- بر روی Addکلیک کرده و فولدر KIS KAV 2010 Update --------- که در درایو C است را انتخاب کرده و OK را می زنید.
5- گزینه Kaspersky Lab's Update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.
6- دوباره OK را بزنید.
7- به قسمت My Update Center در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید. برنامه بدون مشکل به روز می شود.
نکات:
1- این فایل بر روی نسخه Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0459 و Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0459 تست شده است و ممکن است بر روی نسخه های بالاتر و البته 2010 نیز کار کند.
2- این روش Update از بلک لیست (Blacklist) شدن کلید (Key) ها جلوگیری نمی کند و نیاز شما را به Key جدید برطرف نمی کند.
3- تنظیمات را می توانید در تصویر بزرگ برنامه ببینید.
4- فایل تا حداکثر ممکن فشرده شده است.
دانلود از سافت گذر
راهنمای تصویری Update از طریق فولدرکد:http://dl.---------.com/Files/Update/Kaspersky_KIS_KAV_2010_Offline_Update_2009-08-15_---------.com.exe
کد:http://support.kaspersky.com/images/support_new/2075%28en%29%283%29.gif
Password
نقل قول:
www.---------.com
دوستان این آپدیتش چرا اینجوریه ؟
من بعد از مدتها استفاده از Eset NOD32 بالاخره Kaspersky 2010 رو نصب کردم. چرا آپدیتش این جوریه؟ مثلا 60 کیلو باین دانلود می کنه بعد گیر می کنه. دوباره از اول و دوباره تکرار مسئله قبل.
من 3 روز طول کشید تا موفق شدم آپدیتش کنم.
بچه های عزیز kaspersky2010 آپدیت نمیشه یعنی تا حالا هرچی آپدیتش کردم کشک بوده:19::19::19::19:
پدرم در اومده تا آپدیت شده:18::18::18::18:نه:41:
نقل قول:من هم در ابتدا این مشکل را داشتم. اما یک کاری کردم که مشکلم حل شد...نقل قول:
من حالت آپدیت را از حالت اتوماتیک به حالت manual تغییر دادم و بعد هر روز دستی خودم آپ می کنم . اینجووری دیگه گیر نمی کنه. شما هم امتحان کنید شاید مشکلتون حل شه.
در قسمت My Security Zone در قسمت Safe Run Application نرم افزار IDM را اضافه کنید.نقل قول:
سیستم مورد نیاز برای ورژن 2009 در این آدرس موجوده. چیزی درباره ویندوز 7 ننوشته احتمالا با ویندوز 7 سازگاری نداره و گر نه ایحا می نوشت.نقل قول:
کد:http://support.kaspersky.com/kav2009/buy?qid=208279740
من کامپیوترم سرعتش خیلی اومده پائین.با جدیدترین کسپر هم سکن کردم ولی باز مشکله سرعتش حل نشد.اواست هم جواب نداد.به نظرتون مشکل از کجاست؟ضمنا هر بار که سکن میکنم چند تا ویروس جدید پیدا میکنه.آیا آنتی ویروس دیگیی هست که بتونه پیداش کنه؟ضمنا درایوهامم تو یه پنجره جدید باز میشه.
اسم ویروسی که پیدا میکنه q9.cmd نیستش ؟نقل قول:
من کامپیوترم سرعتش خیلی اومده پائین.با جدیدترین کسپر هم سکن کردم ولی باز مشکله سرعتش حل نشد.اواست هم جواب نداد.به نظرتون مشکل از کجاست؟ضمنا هر بار که سکن میکنم چند تا ویروس جدید پیدا میکنه.آیا آنتی ویروس دیگیی هست که بتونه پیداش کنه؟ضمنا درایوهامم تو یه پنجره جدید باز میشه.
دوست عزيز اگر مشكل شما همچنان ادامه داره ميتونيد آنرا در انجمن زير مطرح و پيگيري كنيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش نمیدونم اسمش چیه.
چطور می شه از آپدیت های Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.459 Final بکاب گرفت تا بعد از ریستری اون آپدیت ها رو دوباره برگردوند.
ممنون ...
در تنظيمات كاسپر وارد شويد.گزينه Update را انتخاب كنيد.گزينه Setting را از بخش Update انتخاب كنيد.در قسمت Additinal بايد در مقابل گزينه Copy update to folder را تيك كرده و مسير يك فولدر از قبل ايجاد شده در يكي از داريوها را به آن بدهيد.نقل قول:
من هم این ویروس رو گرفته بودم در حقیقت یه تروجانهنقل قول:
5شنبه فایلهای الوده رو برای کسپرسکی ارسال کردم جمعه صبح برام ایمیل اومد که میتونید دیتابیس انتی ویرستون را اپدیت کنید!!
هم اکنون این ویروس(تروجان صحیح تره) توسط کسپر به خوبی شناسایی میشه!!!!
======================
راسی دوستان کسی آخرین نسخه برنامه Kaspersky Emergency Bootable CD
داره؟
فوری!!!!!!!!!!!!!!
دوستان من یک سوال دارم:
کاسپر 2010 می تونه ویروس win32 را شناسایی و پاک کنه؟؟؟
پاسخ شما را در تاپيك NOD32 دادم.نقل قول:
منظورم انواع ویروس های Win32نقل قول:
کسی جواب سوال مارو ندادنقل قول:
راسی دوستان کسی آخرین نسخه برنامه Kaspersky Emergency Bootable CD
داره؟
هرچقدر كه در ديتابيس آنتي ويروس تعريف شده باشه را شناسايي ميكنه.نقل قول:
سلام ببخشید من الان از کسپرسکی آنتی ویروس 2010استفاده می کنم و الآن فول آپدیت هست اماحالا می خوام از کسپر اینترنت سیکوریتی2010 استفاده کنم راهی هست که دوباره نخوام از اول همه ی اینترنت سیکوریتی رو آپدیت کنم ممنون:31:
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/121208364/KAV2009v8.0.0.357EmergencyDisk.rar
آپديتهاي 2 محصول آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي قابل استفاده براي هم نيستند.نقل قول:
سلام!
Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2010 9.0.0.684 Beta
Size: 64.4 MB
Download Kaspersky Internet Security 2010 Beta
Download Kaspersky Anti-Virus 2010 Betaکد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.684/kis2010.0.0.684en.exe
کد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.684/kav2010.0.0.684en.exe