راستی دوست عزیز شما این همه پول میخوای بدی یه ماشین پر مصرف یغور بخری که جای پارکش پدر آدمو در میاره با این ترافیک که چی برو یه آریون بخر هم حال رانندگی بکن هم با پول بنزین که الکی نریختی دور ساله بعد یه ماشین بهتر لکسوس چیزی بخر
راستی دوست عزیز شما این همه پول میخوای بدی یه ماشین پر مصرف یغور بخری که جای پارکش پدر آدمو در میاره با این ترافیک که چی برو یه آریون بخر هم حال رانندگی بکن هم با پول بنزین که الکی نریختی دور ساله بعد یه ماشین بهتر لکسوس چیزی بخر
اگه فقط به نظر من بود سناتا 2011 می گرفتیمنقل قول:
البته شاسی بلندها مصرفشون بالاست ولی اختلافشون با سدان ها حدود 5-6 لیتر میشه که اونقدرا نیست که بشه باهاش یک ماشین دیگه خرید:31:
نه عزیزم با آزرا مقایسه نکن آریون استاندارد یه چیز اون ورتر میسوزنه صدّی هفت اگه اشتباه نکنم بعد سوناتا من خودم موافق نیستم چون کوری و قیافه داره نمیپسندم یه کم بیشتر رو این گزینه فک کن برو فرومهای دیگه هم گشتی بزن ایشالا این بهترین خریدت باشهنقل قول:
دوست من به نظر شما باید به فکر خرید هیوندای ix35 باشید.نقل قول:
اما نظر شخصی بنده روی سانتافه 2011 هست که من چندین بار تجربه رانندگی رو داشتم باهاش.
از هر نظر واقعا تو رنج خودش میارزه.تازه تو اتوبان باهاش لای میکشیدیم.
از نظر قدرت و شتابش درجه یک هست.اگر اصفهان هستین پیغام خصوصی بزارید تا دعوتتون کنم به نمایشگاه.
موفق باشید
سلام :11:
کسی میدونه ثبت نام خودرو سازی راین برای ورنا و اوانته کی انجام میشه؟ پارسال تیر ماه بود، بنظر شما اساتید ممکنه امسال هم تیر یا کلاً تابستان باشد:13:؟
لطفاً اگه اتفاقاً خبردار شدید اینجا اعلام کنید!:19:
سلام دوست من.نقل قول:
شما این سوال رو قبلا هم پرسیدین.بهترین کار اینکه از طریق نمایندگی ها یا شرکتش با خبر بشید
سلام دوستان
یه سوال:
این هدیه تابستانه که ایرانخودرو میده واسه ی همه ی ماشیناش عرضه میشه ؟
سلام.مجموعه مسافرتی ایران خودرو به خودروهای زیر تعلق نمی گیرد:نقل قول:
1.سورن ELX
2.سمند LX سال بنزینی
3.سمند LX مولتی پلکس
4.سمند SE
5.پژو پارس سال
6.پژو 206 تیپ 2 معمولی تیپ 3 و تیپ 6
7.پژو 206 SD V8 معمولی و لیمیتد
ممنوننقل قول:
با این اوصاف وی 8 لیمیتد بگیرم یا وی 8 سفارشی؟
نقل قول:
لیمیتد یعنی محدود
V8 لیمیتد چون کمیاب هست و زیاد در شرایط فروش قرار نمیگیره همچنین دارای زه های همرنگ بدنه رنگ سپر همرنگ بدنه چراغ های اسپرت عقب و رینگ های متفاوت هست که به نظر من بهتره.شاید دیدی تا یک سال دیگه تو شرایط فروش قرار نگیره.
بعد موقع فروش ضررش بیشتر نیست؟نقل قول:
ضررش کمتر نباشه بیشتر نیست خیالت راحت.نقل قول:
دمت گرمنقل قول:
خیلی آقایی
:10:
یه سوال کوچیک دیگه : این ضبط های 206 اس دی فلش میخوره ؟:8:نقل قول:
اگر مدل 89 به بالا باشه بله دوست عزیز فلش میخوره.نقل قول:
تا 7ملیون چه ماشینی پیشنهاد می کنید
پراید
206
405
تندر90
سمند
انتضارات من می خواهم رون باشه راحت باشه وکم مصرف برای 100کیلومتر8لیتر کافییه یا کمتر من که خودم ار تندر90 خوشم میاد نظر شما چییه برای یه جوون دانشجو 20ساله ؟
سلام دوست من با توجه به بودجه شما:نقل قول:
1.پراید: بهترین گزینه برای شما پراید هاچ بک هست که آشنایی کامل با تمام مشخصاتش دارین از مصرف کم و روانش تا فضای کافی برای یک نفر دانشجو همچنین قابلیت های اسپرت کردن فراوان و مهمتر اینکه میتونید مدل های بالاترش رو نسبت به موارد دیگه خریداری کنید.
2.پژو 206 تیپ 2 مدل 81 یا 82 رو میتونید خریداری کنید که بعید میدونم بشه تمیز و سالمش رو گیر آورد مگر موارد استثنایی.
3.پژو 405 هم مثل 206 عرض کردم مدل 83 یا 84 رو میتونید خریداری کنید اما باید به فکر مصرف سوخت بالای 405 که الان دیگه داره 6 یا 7 ساله کار میکنه هم باشید پس پیشنهاد نمیشه.
4.تندر 90: با بودجه شما تندر 90 گیر نمیاد مگر اینکه تصادفی باشه اونم تیپ E0
5.سمند: خودروی سمند هم با توجه به اینکه شما خودروی کم مصرف میخواین با ملاک شما سازگار نیست همچنین باید مدل های 82 یا 83 رو فکر باشید که اونم بعید میدونم سالم گیر بیاری چون سمند ها زیاد مالیدگی دارن.
نتیجه میگیریم پراید هاچ بک برای شما بهترین گزینه هست که بالا توضیح دادم موفق باشید.البته نظرات دوستان محترم هست.
پراید هاچ بک مدل 87 قیمت 7000000 تومان
محمد جاننقل قول:
مرسی:40: من مرتب نمایندگی های راین را زیر نظر دارم و البته فعلاً چیزی جز «فعلاً معلوم نیست» به آدم بی پارتی نمی گویند!:13: گفتم شاید اینجا کسی از قبل از آدم مطلعی خبری پیدا کرد و لطف کرد و بما گفت؛ بخصوص چون بدلیل تحریمها، زمزمه های چینی شدن تولیدات راین هم هست! :41:
سلام:20:نقل قول:
از این 2 تا سایتِ پایین کمک بگیرین و از نمایندگی نزدیک محل سکونتتون سوال کنین:46:
کد:http://pac.ir/Namayandegiha/OnlySale/OnlySale.html
کد:http://pac.ir/Namayandegiha/Sale_Support/SaleSupport.html
نقل قول:
ممنون .
دوست کرامی شما خیلی مایل به خرید ورنا هستین در صورتی که کمی افزایش بودجه میتونی بهتر از ورنا هم خرید کنید.
به هر حال شما ورنا دوست دارین اما من کنجکاو بودم بدونم دلیل شما رو.
موفق باشید
دوستان سلام
به نظرتون با 14 میلیون چی بخرم خوبه؟
نظر خودم بیشتر رو 206 هست نمی دونم تیپ 2 صفر بخرم یا تیپ بالاتر ولی کارکرده و یا اس دی
ممنون می شم راهنمایی کنید
نقل قول:
سلام.دوست من با بودجه شما:
206 تیپ 2 معمولی رو صفر میتونید خریداری کنید اما اگر حدود 700000 تومان بیشتر هزینه کنید میتونید
206 تیپ 2 جدید که علاوه بر امکانات 206 معمولی رینگ اسپرت و سپر و زه های همرنگ بدنه داره همچنین میتونید رنگ های سفارشی (قهوه ای لیزری و خاکستری متال) رو سفارش بدین.
همچنین خودروهای کارکرده موارد زیر هستن:
1.پژو 206 SD V8 مدل 86 قیمت 14500000 تومان
2.پژو 206 SD V1 مدل 88 قیمت 14200000 تومان
3.پژو 206 تیپ 5 مدل 86 قیمت 14500000 تومان
4.تندر 90 E2 مدل 88 قیمت 14000000 تومان
پژو 405 و سمند هم بودن که خرید موارد بالا به صرفه تر هستن.
ملاک ها و خواسته هاتون رو در نظر بگیرید و خودروی مورد نظرتون رو انتخاب کنید.موفق باشید
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
کلا می خواستم بدونم کارکرده بگیرم بهتره یا این که صفر بگیرم
یعنی یه ماشین صفر که از اول دست خود آدم هست و خیالمون راحته بهتره یا یه خودرو کارکرده با امکانات بهتر و بیشتر
بله دوست گرامی تصمیمتون برای خرید خودروی صفر کاملا درست هست.دلایلش هم همین ها بود که گفتیننقل قول:
موفق باشید
افت قیمت صفر نسبت به کارکرده خیلی زیاده؟ اگه بخوام سال دیگه عوض کنم چقدر افت می کنه؟نقل قول:
[QUOTE=mohamad skystar;6154864]ممنون .
دوست کرامی شما خیلی مایل به خرید ورنا هستین در صورتی که کمی افزایش بودجه میتونی بهتر از ورنا هم خرید کنید.
به هر حال شما ورنا دوست دارین اما من کنجکاو بودم بدونم دلیل شما رو.
محمد جان مرسی از توجه ات:10:
دلیلش بسیار ساده است من با سر هم کردن همه امکانات در یک خودرو با کمک قطعات بی کیفیت یا غیر استاندارد اما ارزان کشورهای دوست و برادر:46: در تولیدات دو شرکت خودروسازی دولتی، که در کنار ارزانی و زیبایی عوامفریب خودرو به بهای کیفیت و امنیت کمتر آنها بدست می آید، موافق نیستم(درباره این موضوع مطلب مفصلی تحت عنوان چاینیزاسیون در خودروسازی در tuningtalk قسمت هیوندایی ورنا گذاشته ام که البته منظور از آن اشکال گرفتن از سلیقه دوستان این تاپیک نیست). در عوض ورنا تمام کره ای است و مهندسین توانای آن دو شرکت دولتی هم در همه جای آن دست نبرده اند!
البته توصیه شما-مثل همه راهنماییهای دقیقتان که بسیار کمک کننده است- کاملاً درست است ولی من بیش از این نمی خواهم سر ماشین خرج کنم و دست دوم را هم قبول ندارم وگرنه حتماً به توصیه شما عمل می کردم و مثلاً i20 یا مزدا تو یا یاریس می گرفتم.
راستی ظاهراً تولید ورنا به لطف سخت گیریهایی که به شرکتهای خصوصی شده در حال قطع شدن است و من باید از بنگاهها بگیرم:41: کاشکی یک تاپیک هم برای نحوه نقد کردن حواله وام خودرو و خرید از بنگاهها می گذاشتید تا بچه ها می توانستند از افراد با تجربه ای مثل شما در آن زمینه ها هم کمک بگیرند.
باز هم مرسی
[QUOTE=vroom;6153552]سلام:20:
از این 2 تا سایتِ پایین کمک بگیرین و از نمایندگی نزدیک محل سکونتتون سوال کنین:46:
vroom جان
مرسی، اینها مربوط به سایت اصلی شرکت هستند که خوب من همیشه همان اول سراغ آن میروم!:46: و البته همیشه سایتهای غیر رسمی مثل تیونینگ تالک یا خسروانی یا فالز از آن بهتر خبر دهی میکنند. به هر حال مرسی که زحمت کشیدی :10:
افت قیمت برای 206 حدود 800000 تومان به طور عادی هست یعنی رو مدل فقط.نقل قول:
بدون در نظر گرفتن تصادفتن یا خرابی خودرو
سلام
ممنون یشم اگه به منم راهنمایی کنید...من بین خرید 206 v8 و پارس سال( که البته هردو ایربگ و ABS داره) موندم
(206 v1 چی؟)
با کدوم مطمئن تر میشه تو جاده رفت؟
دو مورد شنیدم....امکان چپ شدن بیشتر 206 و لش شدن پارس....واقعا اینجوریه؟؟؟
قبلا از پاسختون سپاسگذارم
[QUOTE=mahdi_msh;6159847]سلام
ممنون یشم اگه به منم راهنمایی کنید...من بین خرید 206 v8 و پارس سال( که البته هردو ایربگ و ABS داره) موندم
مهدی جان
در مورد پارس چون تجربه نزدیک دارم هشدار می دهم:19:: مدل 5/18 میلیونی آن در طی دو سال دو بار اساسی خراب شد و ماهها نمایندگی صاحب آن را سر چرخاند:41:؛ چند خرابی دیگر هم داشت که جالبترینش تعویض جلوبندی ساخت قزوینش بود که یک سال هم کار نکرد و ...!:13:
سلام.نقل قول:
دوست گرامی جوابتون رو در تاپیکی که زدین کامل دادم.موفق باشید.
ممنون از راهنماییهای شما.نقل قول:
واقعیت همین سانتافه رو انتخاب کردم و حالا دنبال مورد میگردم.
یه چند تایی پیدا کردم.
پس نظر شما روی سانتافه متمرکز هست توی این رنج قیمت.
فقط چیزی که یه مقدار دل چرکینم کرده زیاد بودن این ماشین هست! ( که البته شاید یک حسن باشه)
خودروی خاصی نیست.
نقل قول:
سلام.تشکر از شما.
دوست من درست میگین سانتافه زیاد شده چرا؟
چون 5 ساله وارد بازار خودروی کشور شده و خودروهای دیگه هم به مراتب دارن زیاد میشن.
به هر حال به زیاد یا کم بودن خودرو اهمیت ندین به راحتی و لذت رانندگی ایمنی فکر کنید.
سلام
شرمنده بازم یه سوال داشتم
خرید جنتو تو این شرایط معقولانه هست؟
این جور که فهمیدم خیلی اوضاعش خرابه
به کسانی که جن تو دارند بگی می گند خیلی هم خوبه و فلان و بهمان اما اونایی که ندارند دائم آیه یأس می خونند
واقعا نفهمیدم خرید جن تو خوبه یا بد
سلام
من یه پراید مدل 84 دارم میخوام بفروشمش
خوردگی هم نداره
چقدر میتونم بفوشمش؟
Gen 2 خودرویی بود که مالزی تولید کرد با موتور میتسوبیشی.نقل قول:
عیبهایی که این خودرو داره از مزیت هاش بیشتره.
مزیت این خودرو موتور کم مصرف با شتاب خوب همچنین کم صدا.
معایب:
1.نداشتن دید عقب مناسب(بدترین خودرو از لحاظ دید عقب)
2.خشک بودن زیاد از حد.
3.خدمات پس از فروش نا مناسب.
4.نا هماهنگ بودن رنگ بندی ادوات داخل خودرو.
5.کیفت پایین مواد به کار رفته در قطعات داخلی و تزئینی خودرو.
6.بازار خرید و فروش بسیار بد
خلاصه انتخاب دیگه با خودتون بود این تجربه من بود که دائم تو این ماشینا چرخ میزنم.
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
پراید مدل 84 تمیز و درجه یک قیمت 5500000 توماننقل قول:
دقیقا،این 3 مورد هم محمد جان باید اضافه میکردی:نقل قول:
هندلینگ افتضاح (توی پیچ کوه و کمر بیشتر 60 تا بری قطعا چپ میکنی
ترمزهای بینهایت بد مخصوصا در شرایط بارانی و برفی ای بی اس از کار میافته و زود داغ میکنه
کمبود شدید قطعات (گیج روغنش کلا نیست )
و البته نور چراغهای جلو بسیار ضعیفه و بردش کمه.
در کل405 خیلی از این ماشین سرتره.من که فروختمش مزدا خریدم.
موفق باشی.
با سلام
قبلا ميخواستم پرايد بخرم، كه الان پشيمون شدم.
*** با 9 ميليون تومن ، چه خودروي دست دومي رو با چه مدلي پيشنهاد ميديد ؟
(خودم نظرم 206 هست، اما نگراانم كه با اين پول تميزش گير نياد)
405 میتونی بگیری . . . سمند و پرشیا هم میتونی بگیری.نقل قول:
ریو دست دوم تمیـــز هم گیرت اومد بگیر.
دوو ریسر و سی یلو هم میتونی گیر بیاری!
البته این نکته رو مد نظر قرار بده که ماشین دست دوم مثل هندوانه میمونه .... معلوم نیست توش چی بشه!
ولی
به نظر من توی این اوضاع بی بنزینی .... همون 206 و ریو کم مصرف ترینه!
206 هم تیپ 5 تمیــزش گیر میاد با 9 تومن! منتها مدل پایین!
نظرم فقط روي 206 تيپ 2 و ريو هست.نقل قول: