چند شبه که سرعت من شده 20 تا 30 تا از 1 به اینور قبلا 130 تا 150 میداد
روزام خودشو بکشه به 110 نمیرسه:41:
نمیدونم شمام این مشکل رو دارین یا نه خط ما 8 هست با اندیشه
Printable View
چند شبه که سرعت من شده 20 تا 30 تا از 1 به اینور قبلا 130 تا 150 میداد
روزام خودشو بکشه به 110 نمیرسه:41:
نمیدونم شمام این مشکل رو دارین یا نه خط ما 8 هست با اندیشه
مشکل من Dc های زیاده عصابم خورد شد همش صفر میشه بعد Dc
:41::41:
این چه وضعیه
:angry::angry::angry::angry::angry:
واسه همین هم حالت مودم رو عوض کردم تا با کانکشن ویندوز کانکت بشم و وقتی دیسی شد دباره کانکت بشم امانمیدونم چرا Idm دباره کانکت نمیشه قبلا میشد اما الان اصلا تلاش نمیکنه
ساعت 1.35 Dc شدم تا 4 کانکت نشدم
بیشتر عصابم از دست idm خورده
ولی نباید شبا اینقدر سرعت 0 داشته باشیم
0 ؟؟؟؟ دالاپ 6 کیلو بایته
IDM هم فهمیده اینا چه احمقهایی هستند بیخود تلاش نمیکنه !نقل قول:
از ساعت 2 تا 4 سرعت صفر بود و در کل فقط 600 مگ دانلود کردم. خدا ذلیلشون بکنه !
الان همینکه ساعت 6 شد سرعت از 9 کیلو بایت پرید روی 70 !
کانکشن ویندوز اصلا قابل اعتماد نیستنقل قول:
مشکل شما با reconnct 1.5 حل میشه و میتونی راحت بخوابی مخصوصا اگه در حال دانیود تورنت باشی
برات آپ کردم فقط دو مورد
1 تورنتها باید در حال دانلود باشن
2 اگه از دانلود منیجر یا ... استفاده میکنی باید در حالت queue و ساعتش مثلا از 1 تا 6 فعال باشه که در صورت دیسکانکت به حالت اول برگرده
فقط دیگه اگه برق بره من نمیدونم باید چیکار کنی دیگه دیگه :20:
کد:http://rapidshare.com/files/413409023/reconnct_1.5.rar
سلام..
دوستان پارس آنلاين سرعتش براي شما چطوريه..؟
من فکر میکنم دقیقا از روزی که من از اندیشه نت گرفتم ، اوضاع همه خراب شد !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟:41:
من پیشنهاد میکنم سایر فروم ها و صفحات مربوط به اینترنت شاتل را مطالعه بفرمایید، ببینید ملت دارن دق میکنن از دست این ISP
من سرعتم دیشب 1 کیلوبایت درثانیه بود
سلام من نفهمیدم چی به چیه همینجوری شرکت کردم
وبسایت Pingtest.net ، سایت خوبیه . کیفیت شبکه رو میسنجه . من که صبح تست گرفتم بمن نشون داد ISP و خطم کلا vey poor هست ، یعنی چی ؟ یعنی داغون . تازه 7% داده هام تو نت گم میشن !:18: ----- اندیشه 128 . خط 5
نقل قول:
اين چند روزه خيلي افتضاح شده..!
قرمزه یعنی چی؟!نقل قول:
نقل قول:
یعنی درصدی از اطلاعات ارسالی از سیستم من هرگز به سرور نمیرسه . این اتلاف بیشتر درسرورهایی مشاهده میشه که از ایران دورتر هستن .
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
دوستانی که خط 5 هستن لطفا از وضعیتشون در شب و روز بگن . من که شبها بیشتر از 20 کیلوبایت را نمیبینم .....( اندیشه 128)
خط 5 اندیشه 128
فعلاً که اوضاع خرابه هر شب داره دانلودام کمتر میشه
الان ساعت 9.1 دقیقه شب اندیشه سرعت 3 کیلوبایت درثانیه گندشو دراوردن
فقط جهت اطلاع می گم. قصدی ندارم. این روزا که همه دارن از خرابی نت می گن، ما (شاتلی ها) مشکلی نداریم. یا حداقل میشه گفت من هر موقع پای سیستم بودم، نت راحت کار می کرد.
mehdihamed جان من پیش بینی می کنم شما شاتلی بشی (با این اوصافی که میگی):31:
نتیجه سایت pingtest رو هم که یکی از بچه ها گفته بود گذاشتم. تفسیرش با خودتون.
زمان آزمایش: 3شنبه، ساعت 21:15
سرویس 128، خط 322
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر مياد مشكل پايين بوده سرعت همه گير باشه ؛ يكي تقويم رو نگاه كنه ببينه داريم به روز خاصي
نزديك ميشم..!!
احتمالش زیاده عزیز احتمالش زیاده الان دورو بر 80% هستنقل قول:
درود اخه این چه وضعیه الان که تایپیکو بعد از 10 دقیقه کلنجار باز کردم اصلا نمیدونم این اینترنت اندیشه چه مرگش هنوز دوستان صفحه این تایپیک رو نصفه نیمه میاره ای خدا هر چند روز قطعی دارم اونم چند ساعت همش ارور 691 میده بابا کی میگه خط 773 خوبه بیخود میگه تو اندیشه برای اشترک روز اول رفته بودم او دختره به من گفتش 722 افتضاح حالا اگه وقت کنن این تایپیک رو نگاه کنن میفهمن کدوم افتضاح... بدرود تا کی دروغ...
دمت گرم با اینکه کوچیکه اما خیلی خوب و کار بردیهنقل قول:
تو این فکرم برای مودم باتری 8 ولت بگیرم لپ تابو وصل کنم اگر برقم رفت نت داشته باشم:27::27::46::46::46:
منظور؟نقل قول:
امروز رفتم اندیشه کلی حرف زدم گفت حقیقتش یه چند روزه مشکل داریم اما درس میشه این اولین بار بود که سعی نکرد بپیچونه گفت منطقه 3 و 5 عالیه بیشتر مشکلات توی 2 و8 و4 هست
گفتم دوستام تو منطقه 5 شاکی هستن گفت نباید اینطور باشه نمیدونم کدوم حرفش رو باور کنم
شاید بهتر بود میگفت تو مناطق 2 و 3 و 4 و5 و6 و7 و8 مشکل داریم
منم بعد از ظهر نت نداشتم الانم که دارم مینویسم 3 بار dc شد که این برنامه دباره کانکت کرد
دوستان پارس آنلاین هنوزم از ساعت 1.5 شب رایگانه؟
تو سایتشون که اون بند رو حذفش کردن
دروغ میگن مثل پینوکیو من تو این چند شب اخیر هر شب دانلودهام کمتر از شب قبل بوده از 1.6 گیگ اومده رو 800نقل قول:
خط 5 اندیشه 128
بچه ها می خواستم ببینم شما هم سرعت دانلودتون نوسان داره ؟بره من زیگزاگی شده.تو شب هم که داغونه
تازه بره من downstream هم به صورت دوره ای تغییر میکنه از 1395 به 197 هم میرسه.
شاتل
سرعت دانلود ثابت : 69 تا 90
سرويس 512
پينگ = خفن :دي
وضعيت : 52 ساعت كانكت
كارت تخفيف ميخواين بگين بدم برين شاتل :دي
حالا این شاتل به نظر من از اندیشه بدتر میشه من که به جز این هفته از اندیشه راضی بودم مرکز 8 128 نامحدود میانگین سرعت در طول روز 130 و میانگین سرعت تو شب هم 80-90 بود البته الان تو روز حدوده 90 ولی تو شب 40
روزی قبلا حدوده 7 گیگ دان میکردم الان شده حدود 3-4 گیگ
ماهی 41200 تومن هم میدم:19:
شما چطوری اینقدر دانلود میکنید؟!!!!
من پارس آنلاین 256 دارم همیشه از ساعت 1 شب به بعد میترکه
طوری هم میترکه که من مودم رو درمیارم با دایال آپ میرم
سرعت دانلود ماکسیمم 3 کیلو بایت در ثانیه
حالا امشب نمیدونم چی شده که تا 5 هم میره ولی دوباره برمیگرده
پینگ هم در محدوده 2800 تا 2900
هر 5 دقیقه هم دو سه بار قطم میشه
عدد دومی بخاطر کانکت نا موفق مودم با سروره چون downstream همیشه بعد از روشن شدن چراغ adsl فعال میشهنقل قول:
شما که نامحدود داری دیگه چرا شبا دانلود میکنی؟
من به شخصه شبها خیلی نوسان دارم و نکه جالب نوسان هام ریتم یک نواختیه که داره فاصله بین صفر شدن ها کاملا برابره نمودار هم واقعا زیگزاگی و منظمه
ایول شاتل رشت:10::10:نقل قول:
تا کی قرار داد داری؟؟نقل قول:
بیخود گفته خط 3 مشکل نداره
من امشب فقط 500 مگ دانلود کردم اونم از لینک مستقیم تازه چند بار dc شد
هر شب هم وضعیت داره بدتر میشه
این 2 شب اخیر میانگین سرعت دانلودت چند بود ؟ ( من 20 kB/s)نقل قول:
از ساعت 9 شب که رفتم با اینترنت کار کنم قطع بود و تا 3 صبح ادامه داشت و بعد از اون رو نمیدونم که کی وصل شد.
اخه قبلا سرعت زیاد فرقی نمیکرد تو شب بره همین تو شب هم میزاشتم بره دانلود:5:نقل قول:
در مورد downstream هم بگم که وقتی که کانکت هستم تغییر میکنه .یعنی وقتی صفحه کانفیگ مودم رو refresh کنم یه عدد دیگه نشون میده تازه firmware version هم عوض میشه که قبلا بره من ثابت میموند.
ولی الان داغونه درست همین الان که دارم می تایپم تو 12 ساعت یعنی از 12 دیشب تا 12 ظهر امروز فقط 2.3 گیگ دان کردم درمورد نوسان دالود هم بره منم خیلی منظم نوسان میکنه ولی فقط در طول شب نیست کلا یه مدته نوسان شدید داره کل 24 ساعت.:18:
زنگ زدم اندیشه میگه ما هیچ مشکلی نداریم هر چی هست از سیم کشی داخلی خونتونه نویز افتاده رو خط شیطونه میگه کله این فروم رو پرینت بگیرم براشون فکس کنما.....:13:
لعنت به اندیشه.حیف که سرعت روزم خوبه وگرنه میرفتم شاتل.
سلام دوستان
الان چند وقته اين مشكل واسم پيش اومده كه تو عكس زير مي بينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مركز 8 هستم
واسه شما تا حالا همچين مشكلي پيش نيومده؟
همه سايتارو رفتم راجع به همين مشكل آخرش درست نشد شما نظري ندارين
تا 28/5 قرار دادم تموم میشه بعدش میرم سراغ شاتل که باهاش برم ماه :31:نقل قول:
میانگین که چی بگم اینقدر نوسانش زیاده نمیشه میانگین گرفت ولی فکر کنم حدود 40 یا 50 باشه شایدم بهتره بگم 45نقل قول:
این 2 شب اخیر میانگین سرعت دانلودت چند بود ؟ ( من 20 kB/s)
جالب بود :31:نقل قول:
خیلی خندیدم:31:نقل قول:
عزیز شما چک احتمالاً تنظیمات مربوط به ip کامپیوترت عوض شده. روی کانکشنت کلیک راست کن-> properties-> IPv4->properties بعد تنظیم رو چک کن که همه روی obtain ...automatically باشه.نقل قول:
واسه منم شبا اینجوریه البته با اندیشه.مرکز2.خیلی شبا افتضاحه.نقل قول:
آره دیروز از 8 اینا قطع بود.زنگ زدم اندیشه گفتن مشکل سراسریه.اه ه ه.این هفته واقعا اندیشه اذیت کردااانقل قول:
خالی بسته خفــــــــــــــــــــــن !نقل قول:
آره دیروز از 8 اینا قطع بود.زنگ زدم اندیشه گفتن مشکل سراسریه.اه ه ه.این هفته واقعا اندیشه اذیت کردااا
بهش میگفتی والا بقیه isp ها وصل هستن به int اگه امکان داره یه خالیه دیگه ببندید...مثلا: سیم کشیه منزل شما مشکل داره...نویز گیرتون خراب شده :دی احتمالا برق ها رفته :دی
آره
خيلي خالي ميبندن
هر وقت انديشه DC ميشد ، زنگ ميزدم ميگفتن مشكل سراسريه ، بعد ميگفتم همسايه ما پارس آنلاين هست الان كانكته! ديگه هيچي نميگفتن
جالب اينه كه يه بار عصباني بودم داد زدم سر زنه ، منو انداخت پشت خط
بعد زنگ زدم به مديريت گزارش كردم :))
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
اين مشكل وقتي كه انديشه بودم برام پيش ميومدنقل قول:
منم مركز 8 هستم!
من الان با دایلاپ کانکتم از صبح قطعه
خوش بینانه ترین حالت اینه که دارن تعمیر میکنن دیگه ازین به بعد خوب میشه
بد بینانش اینه که ازین که هست بد تر میشه
:10:
برو شاتل اگر خوب بود من هم بیامنقل قول:
:31:
منم اندیشم و امروز برای کانکت شدن, مشکل داشتم اساسی (الان چطور کانکت شدم خودم هم نمیدونم) ولی خوشبختانه صبح حدود ساعت 5:30 که واسه دانلود تریلر DA رفتم, همه چیز برام مثل گذشته شده بود (سرعت دانلود بطور متوسط 130 بود :8: ) که گفتم ظاهرآ مشکلاتشون تموم شده ولی الان :41: