یعنی راهی نیست اگه بخوایمهمه ی صفحات تایک رو اتوماتیک دانلود یا دریافت کنیمنقل قول:
Printable View
یعنی راهی نیست اگه بخوایمهمه ی صفحات تایک رو اتوماتیک دانلود یا دریافت کنیمنقل قول:
من خودم هم چنین چیزی رو خیلی دوست دارم و یادم میاد خیلی وقت پیش یاد داشت کردم که بعدا بپرسم! ولی خب هنوز فرصت نشد :31: مخصوصن برای مثلن بارگیری کردن کل یه تاپیک خیلی میتونه مفد باشه...نقل قول:
اما شما باید بدونید که هر کدوم از این صفحه ها باید اول بارگیری بشه و بعد شما بهش دسترسی دارید. یعنی اینطور نیست که مثلن به پوشه ی حاوی تمام پستهای این تاپیک اجازه ی دسترسی داشته باشید شما (مگه اینکه سرور چنین اجازه ای بده، وگرنه میشه هک :18: )
ولی خب شاید بشه یه نرم افزار درست کرد که همینطور این آدرسها رو که به قول شما فقط آخرش یه عدده که هی اضافه میشه بگیره واستون و بدون اینکه نشونتون بده، درقالب اچ تی ام ال ذخیره کنه
اگه عمری بود و برنامه زمانیم اجازه داد خودم به زودی درستش میکنم.:40:
اما فکر میکنم قابلیت download all link with IDM هم در نرم افزار IDM همین کار رو باید ازش انتظار داشت که من یه چند باری امتحان کردم جواب نداد !
سلام
آقا دستتون درد نکنه ویروس را پاک کردم. طبق همون کاری که دوست خوبمون tohidkh گفته بود این دوستمون آخر مقالش گفته بود که بهتره برای اینکه این ویروس کامل از بین بره درایو سیستم عامل را پاک کنیم و سیستم جدید نصب کنیم.
حالا یک سوال دارم: من این ویندوز که دارم تا آخرین حد ممکن که ماکروسافت گفته بود آپدیت کردم و حتی یکی از دوستان یک روش به ثبت رسانی ویندوز را هم در همین سایت یاد داد که من با همون روش ویندوزم را ثبت هم کردم یعنی از لحاظ آپدیت و ثبت قانونی سیستم من توپه، حالا سوال من این است که اگر ویندوزم عوض کنم طبیعاتا این آپدیت ها از بین میروند، راهی هست که این آپدیت را به ویندوز آینده یا بعدی منتقل و آن را اجرا کرد؟ نصب کرد؟ و بتوان از آنها استفاده کرد؟
سلامنقل قول:
قبلا راجع بهش بحث شده و تعدادی از دوستان نرم افزار زیر رو برای این کار پیشنهاد داده بودند :
MetaProducts Offline Explorer Enterprise /تمامی ورژنها در این تایپک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=161588&page=4
پیشنهاد میشه از این جور ویندوز ها اصلا استفاده نکنید.نقل قول:
زیاد دستکاری شده اند و مشکلات زیادی رو بهمراه دارند.
باید قبل از آپدیت ویندوز نرم افزار موجود در تاپیک زیر رو نصب میکردید :نقل قول:
تاپیک زیر رو نگاه کنید :
سؤال: آیا می توان آپدیت های ویندوز را ذخیره کرد؟
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254495
با سلام
دوستان درخواست کمک فوری دارم
وقتی ویندوزxp sp3 میریختم اسم خودم هم وارد کردم اوایل که ویندوز بالا میومد
مشکلی نبود ولی بعد مدتی ویندوز قبل بالا اومدن درخواست user pass میکرد
که تو user خودش اسممو نوشته بود و من فقط ok میکردم امروز اومدم سرعت سیستمو
بالا ببرم و زودتر بالا بیام رفتم my computer رو را راست کلیک کردم manage رو زدم
و حساب کاربری با اسم خودمو پاک کردم ولی دیدم دوباره درخواست user
میکنه که با اسم خودم بالا نیومد و الان با administrator بالا اومدم اما همه تنظیمات بهم
خورده و خیلی از برنامه ها هم که ریختم نمیبینمشون
دوباره رفتم با اسم خودم کاربر ساختم که همون تنظیمات بیاد ولی دریغ.........
دوستان راهی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بر استاتید P30World
1)میگم میشه سرعت Load کردن ویندوز را بالا برد؟ به هر شکلی؟
2) من میخوام ویندوزم Repair کنم سی دی که باش این ویندوز را نصب کردم ندارم برای همین اخطار میده که فقط باید New Installation بکنم ولی من نمیخوام ویندوزم را فرمت کنم. آیا میشه بدون سی دی ویندوز هم ویندوز را Repair (تعمیر) کرد.
(نکته : ویندوز من ایکس پی سرویس پک 3 هست)
باتشکر
سوال 1: با نرم افزارهايي كه ادعاي بالا بردن سرعت ويندوز رو ميكنند؛ ميتونيد اين كار رو انجام بديدنقل قول:
سوال 2: يعني شما با يه سي دي ديگه امتحان كرديد و بههتون اون اخطار رو ميده؟
1. یعنی نمیشه با خود ویندوز کاری کرد ، یعنی جاییش را دستکاری کرد تا سرعت Load شدنش افزایش پیدا کنه.نقل قول:
2. من با همه سی دی هایی که داشتم امتحان کردم و اون اخطار را بهم داد، یعنی فقط باید سی دی خودش باشه.
سلامنقل قول:
اگر انگلیسی خوندنت در حد خوبیه لینک های زیر رو برای سؤال اولت نگاه کن :
و برای سؤال دوم لینک های زیر :کد:http://www.pchell.com/support/how_to_speed_up_windows_boot_time.shtml
http://www.wikihow.com/Speed-up-a-Windows-XP-Computer
برای هر دو مورد کامل توضیح داده شده .کد:http://support.microsoft.com/kb/307654
http://pcsplace.com/tutorial/how-to-use-windows-recovery-console-repair-installation-errors-remove-virus/
موفق باشید :40:
سلام.ممنون میشم اگه یکی مشکلمو حل کنه.
کامپیوتر من الان اصلا خاموش نمیشه :18: وقتی میرم تو قسمت Turn Off Computer و بعد Restart رو انتخاب میکنم سیستم ریست میشه اما وقتی Turn Off رو انتخاب میکنم به جای اینکه کامپیوتر خاموش بشه بازم ریست میشه!! وقتی هم کلید جلوی کیس رو فشار میدم بازم به جای خاموش شدن ریست میشه! کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟
لطفا روی دسکتاپ راست کلیک کنید، به برگه ی اسکرین سیور رفته و از قسمت monitor power و بعد برگه ی advanced بررسی بفرمایید که زیر عبارت when i press power button روی shut down باشه ...نقل قول:
نتیجه رو با زدن کلید پاور اعلام کنید
موفق باشید
سلام
من میخواستم بدونم سی دی های rewritable رو چطوری میشه پاک کرد،باید سی دی را هم ازنوع rewritabe باشه یا فقط writer باشه میشه؟بعد،پاک کردنش همین معمولیه یعنی با deleteکردن ساده یا روش خاصی داره؟
این کارو قبلا کردم اما جواب نمیده. اینو اصلا تغییر نداده بودم و همیشه رو shut down بوده و الانم هست.یکبار عوض کردم گذاشتم رو do nothing و دوباره برگردوندم به حالت اول اما بازم تغییری نکرده و سیستم به جای خاموش شدن ریست میشه.نقل قول:
لطفا روی دسکتاپ راست کلیک کنید، به برگه ی اسکرین سیور رفته و از قسمت monitor power و بعد برگه ی advanced بررسی بفرمایید که زیر عبارت when i press power button روی shut down باشه ... نتیجه رو با زدن کلید پاور اعلام کنی
سلامنقل قول:
باید برای برطرف کردن مشکلتون کاری رو که در پست زیر گفته شده ، انجام میدادید :
حالا که یوزر پاک شده ، راهی نیست جز اینکه برنامه هایی رو که قبلا در بوزر قبلیتون نصب بودند رو دوباره نصب کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4063079&postcount=2
بعضی از برنامه ها هم شاید فقط Shortcut اونا از رو Desktop پاک شده باشه .
تاپیک زیر رو با دقت مطالعه کنید :نقل قول:
مشکل در shutdown سیستم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4670194
اگر سی دی شما Rewritable باشه میتونید با نرم افزار هایی مثل Nero یا Clone CD اونو Erase کنید.نقل قول:
موفق باشید :40:
آقا دمت گرم با مطلبی که نوشته بودید فعلا یکی از مشکلات حل شد.قبلا موقع بالا اومدن سیستم دوتا گزینه برای ویندوز نشون میداد که دیگه نشون نمیده.اما برای مسئله ی ریست شدن کامپیوتر عاقبت منم مثل همون شد و یک صفحه ی آبی که پیام نوشته.
اگه راهی جز repair بود ما رو هم خبر کنید.
سلامنقل قول:
یه ناهماهنگی یا نقص تو سخت افزارت وجود داره که باید برطرفش کنی.
تاپیک زیر رو هم برای مشکل صفحه آبی (صفحه مرگ) مطالعه کن :
یه صفحه آبی میاد و ریست میشه!!!
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=332715
من با یک نرم افزار تحت وب کار می کنم.وقتی می خواهم نام کاربری و کلمه عبور را واردکنم undeline تایپ نمی شود البه در ادیتورهای دیگری مثل word می توانم.لطفاً راهنمایی کنید.
از چه برنامه ای استفاده میکنید؟نقل قول:
شاید تایپ میشه ولی زیرزده میشه که نمیشه دید
اگر مشکلی باشه از برنامه هست...
مرسی از راهنماییتوننقل قول:
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده با اینکه برنامه اینترنت اکسپلورر بازه ولی تو قسمت پردازش task manager نیستش و وقتی که بعضی از پنجره ها هنگ میکنه نمیتونم از این طریق ببندمشون
سلام
دوستان من با سرچ در گوگل فارسی مشکل پیدا کردم یعنی وقتی یکبار کلمه یا عبارتی را سرچ میکنم
دفعه بعد هنگام دوباره زدن دکمه سرچ یا اینتر عبارت نوشته شده در باکس جستجو پاک میشود:18:
مشکل با فایر فاکس هم وجود داشت باسیستم ریستور هم فرقی نکرد ومن بیچاره هر بار باید از اول وارد گوگل
فارسی بشوم وفقط یکبار میتوانم استفاده کنم
توي همون تب process تيك گزينه ي show processes from all users رو انتخاب كنيد ؛ ببينيد اومد يا خير؟!نقل قول:
با سلام
مشکل صفحه آبی امروز برای کامپیوترم پیش اومد نهایتا مجبور شدم ویندوز جدیدی نصب کنم اما دستیابی به دسکتاپ و داکیومنت ویندوز قبلی برام خیلی حیاتیه آیا راه حلی برای اینکار وجود داره و از داخل ویندوز جدید می تونم به اونها دسترسی داشته باشم؟
با تشکر
سلام
چه طوری میتونم تو ie وقتی فایلی رو میخوام download کنم این حالتdefault که sava as file میاد نباشه و بتونم انتخاب کنم که مثلا با orbit دانلود بشه
درود دوستان عزیزم
مدتی از عمر ویندوز کنونیم میگذره، مشکلی باهاش ندارم، جز اینکه چند تا برنامه هست (دو تا شو مطمئنم) که یا درست نصب نشدند و یا درست حذف نشدند !
و حتی با اینکه your uninstaller رو هم دارم، نه اون چیزی نشون میده و نه add/remove خود ویندوز
مثلا یاهو مسنجر که فکر میکنم بعد از استفاده از نسخه ی پرتابل ، بعد از مدتی الان مشکلاتی دارم باهاش که خاستم حذفش کنم، پیداش نمیکنم (البته دستی چرا ولی تو محلهای مربوطه نه)
همینطور real player هم که اوایل نصبش کردم، بعد حذفش کردم، الان بصورت ناقص وجود داره
لطفن اگر نرم افزار مناسبی برای حل مشکلم جود داره معرفی بفرمایید.
پ.ن: حدس میزنم، رجیستری بوستر و تیونآپ یوتیلیتی رو معرفی کنید، واقعیتش من کلن نسبت به برنامه هایی که با رجیستری کار میکنند نگرانم، و این هم یه مسئله ای بوده که همیشه ذهنمو مشغول داشته به خودش و الان فرصت مناسب برای باز کردنش (به شرط همکاری شما) پیش اومده:
من نمیدونم چجوری میشه که یه بار با رجیستری بوستر ممکنه اسکن کرده و تعمیرات رو انجام داد، ولی دوباره که اسکن میکنی باز هم چیزایی نشون میده، یا مثلن با یه نرم افزار مشابه دیگه و دوباره همین آش و همین کاسه و اصلن فهمیدن ایراداتی که این برنامه ها نشون میدن به چه صورته، همه شون میگن یه بکآپ بگیرین اولش، بعد تایید میخان، یعنی ممکنه واقعا اعمال برخی تغییرات به ضررمون باشه و بحثهایی از این دست ...
باز هم متشکرم
سلام دوستان
چند وقتیه سیستمم بیشتر در مواقعی که به نت وصلم این ارور رو میده که اگه هر کدوم از اونو کلیک کنم اینترنتم قطع میشه و باید ریست کنم ضمنا سیستمم به هیچ وجه ویروسی نیست و فایل svchost.exe رو هم که عوض کردم این مشکل هنوز باقیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این مورد به نرم افزار مدیریت دانلودتون مربوط میشه!
باید در تنظیمات دانلود منجرتون مرورگرهایی که میل دارید دانلودشون رو انجام بده اضافه کنید
مشکل دیگه ای اگه بود باید در قسمت مرورگر مربوطه اعلام کنید
موفق باشید
از دانلودری مثل idm استفاده کن اون اوربیت خوب نیست:41:نقل قول:
نه نیومد حتی فایر فاکس هم نمیادنقل قول:
خوب آيا شما ويندوز جديد رو در درايو ويندوز قديمي نصب نكرديد؟نقل قول:
اگه جوابتون خير هست كه اين امكان هست؛ شما به درايو ويندوز قبلي برويد و به پوشه ي Document and setting برويد و داخل يوزرتون تمام اطلاعات ويندوز قبل رو بازيابي كنيد!
و اما اگه روي همون قبلي ، ويندوز جديد رو نصب كرديد و درايو فرمت شده پس راهي واسه برگردوندن نيست!
به قول دوستمون،شما بايد در orbit اين كار رو انجام بديد تا نرم افزار مديريت دانلود پيش فرض سيستمتون بشه تا هر وقت دانلودي از هرجا داشتيد اين نرم افزار صدا زده شهنقل قول:
شايد شما مثلا نرم افزار ياهو روي يه ويندوز ديگه نصب بوده، سپس دوباره روي همون ويندوز ويندوزي ديگه نصب كرديد و به اين مشكل برخورديد كه دستي ميتونيد پيداش كنيد اما توي add/remove و ... نميتونيد سرچش كنيد!نقل قول:
اما براي قسمت پي نوشت:
من نرم افزار clean my pc registery رو بهتون در اين رابطه پيشنهاد ميكنم!
موفق باشيد.
سيستمتون شايد ويروسي شده و بعضي نرم افزارها رو توي قسمت پروسس نشون نميده!!نقل قول:
سلام دوستان
چند وقتيه سيستمم بيشتر در مواقعي که به نت وصلم اين ارور رو ميده که اگه هر کدوم از اونو کليک کنم اينترنتم قطع ميشه و بايد ريست کنم ضمنا سيستمم به هيچ وجه ويروسي نيست و فايل svchost.exe رو هم که عوض کردم اين مشکل هنوز باقيه
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم وقتي vb run time با نصب مي كتنم تعداد ارور هام بيشتر ميشه
نقل قول:
سلام
در قسمت Run عبارت regedit رو بنویسین و اینتر کنین .
به مسیر زیر برین :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\shell
روی shell دو بار کلیک کنین و value data رو explorer.exe کنین .
- - - - - - - - - -
اگر مشکلتون حل نشد این کار رو بکنین :
تو JIT Debugger ار قسمت Tools به Option برین .
فلدر Debugging رو انتخاب کنین ،صفحه Just-In-Time رو انتخاب کنین
در قسمت Enable Just-In-Time debugging of these types of code box نرم افزار مربوط رو پاک کنین .
دوست عزیز راه اول رو که گفته بودی رفتم ولی اون همون explorer.exe بود
راه دوم رو هم متوجه منظورت نشدم منظورت از JIT Debugger چیه؟
من فقط تو سیستمم visual basic 6 و Microsoft Visual Studio 2008 نصبه.
پس همون کار رو تو VB انجام بدین .نقل قول:
vb و Microsoft Visual Studio 2008 همچین مسیرایی ندارن
ممنوننقل قول:
اما نه اینطور نیست. یه هارد خریدم نو، یه ویندوز نصب کردم، اورجینال با سریال قانونی اکتیویتش کردم.همین
:11:
دوستان 1 هفته هست سیستم من کند شده برنامه رجیستری و آنتی ویروس و آنتی اسپی ور روش نصب بود حتی 3 ویندوز عوض میکنم باز وقتی میاد ویندوز بالا رو آیکون ها کلیک کنید عمل نمیکنه تا 2 دقیقه بعد کند شده ؟؟؟؟؟؟؟
کمک فوری :40:
شايد دماي سي پي يوتون ميره بالا و كند ميشه؟!نقل قول:
بعد از 2 دقيقه خوب ميشه يا نه؟
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
داخل پوشه هاي نرم افزارهايي كه نصب كرديد و باهاش مشكل داريد برويد و ببينيد آيا گزينه اي به نام Uninstall يا همچين چيزي كه تو مايه هاي Uninstall باشه وجود داره يا خير!!نقل قول:
درووووووووووووووووود
اقا من ی سوال دارم
میخوام بک گراند صفحه هام توی ما کامپیوتر عکس باشه
روشش هم دارم ک باید ی
deskrop.ini
بسازم و این متن رو بذارم توش
[ExtShellFolderViews]
{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}={BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}
[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
Attributes=1
IconArea_Image=E:\software\Icon\Icon\spider\mobile \New Folder\mobile\Pictures 2009\space\Creative_Wallpapers121_(7).JPG
[ShellClassInfo.]
ConfirmFileOp=0
ولی باز صفحه ام بی عکسه ممنون میشم ی کمکی کنید بهم