تبریک الندی!
نظر خود ت هست صفا اما اون چیزی که مسلم هست تو این وسط ضرر کردی راستی کدام ترایبی؟
Printable View
تبریک الندی!
نظر خود ت هست صفا اما اون چیزی که مسلم هست تو این وسط ضرر کردی راستی کدام ترایبی؟
ها ها ها !
من امروز از هرکدوم از منابع بیش از 35000 تا غارت کردم !:21:
ساعت 8 صبح انبار تمام روستاهای اطرافم پر بود.
چه خبر تو این 2روز؟
ویرایش شد.
بچه ها این یارو که روستام رو گرفته ول کن من نمی شه هر پنج دیقه حمله می کنه خواهش می کنم یه تحدیدی یه چیزی بکنید که ول کن من بشه البته سرباز هاش کمه اون دوتا رفیقاش بدجور حمله می کند هر موقعه حمله می کنند نفری 3 هزار تا سرباز می یارند
ببینم با نوبل حمله میکنن یا فقط سرباز میفرستن برای غارت منابعت؟
توی فروم ترایب بگو.یه تاپیک باز کن مشخصاتشونو بده بگو همش دارن حمله میکنن.بعد بچه های ترایب خودشون دهنشونو سریوس میکنن.
نه همین جوری با سرباز حمله می کنند هیچی هم نمی برند لول دیوارم رو بردم بالا نمی توند کاری کنند ولی هی حمله می کنند یه دو روز می شه دوستاش دیگه حمله نمی کنند اما خودش روزی دو سه بار حمله می کنینقل قول:
یکی میخواست یکی از دهکده های منو نوبل کنه همه ی نیروهاش کشته شدن.
الکس برو توی فروم.قسمت Military بعد یه تاپیک باز کن مشخات کسایی که اذیتت میکنن بده بهشون.هستن کسایی که سرشون درد میکنه برای دردسر.چند نمونه قبلا بود که اینا یارو رو سرویس کردن.
باشه یه متن انگیلیسی با حال بده که دلشون برام بسوزهنقل قول:
من باید برم نمی تونم بنویسم اگه می شه خودت یه متن بنویس یده من
من مرز 1000 پوينت رو رد كردم.
براي سلامتي دهكده من صلوات ............
خب تو مشخصاتشون رو توی خود سایت تریبال میل کن بده به من.من یه متن آماده میکنم و برات میل میزنم.تو هم برو نشون بده.مشخصاتشونو برام میل کن.
برای من هم باز نمیشه .
بردیا می دونستی نزدیکترین هم ترایبی به هم هستیم؟
اینایی که فرستادیم برای ساپورت با چه دستوری باید برگردند؟
کاری نداره.میری توی رالی پوینت.قسمت troops.بعد سربازایی رو که رفتن ساپورت دستور میدی برگردن.
نقل قول:
آخه نمیتونه از من ترسی داشته باشه
آخه اون الان 25 هزار امتیاز داره ولی من 5 هزار
معقول نمیاد که بخواد بخاطر ترس اومده باشه با من صلح کرده باشه ,تازه ترایب ما از هم پاشید ,از ترایبمونم نمیتونه
ترسی داشته باشه
درسته من ضرر کردم ,ولی الان وقت انتقام نیست ,الان خودمو باهاش دوست نشون میدم ,وقتی مورد حمله از طرفنقل قول:
کس دیگه ای واقع شد منم بهش خیانت میکنم و دهکدمو ازش پس میگیرم
ولی اگه الان بخوام باهاش دشمنی کنم سه سوته نابودم میکنه
بابا راند بعدی کی شروع میشه ؟
دوستان دهکدهی دوم رو هم فروختم
با 25 هزار پوینت
!
why are defending rain of pains village?you killed my troops.i thought we were friends?
این طرف این میل رو به من زده و گفته که چرا روستا طرف رو گرفته و نوبلش کردم بعدش هم به روستا دومم حمله کرده باید یواش یواش بزنم فکشو بیارم پایین با کمک دوستان 713|334 اینم مختصاتشه
ویرایش شد.
هروقت به نوبل من دست پیدا کردم برمیگردم و دهکدمو دوباره فتح میکنم.میخوام با سبان رفیق بشم.البته خودش بهم گفته بود با هم اتحاد شخصی داشته باشیم.با کمکش دهکدمو دوباره پس میگیرم و حال یارو رو هم میگیرم
بردیا اون طرف خیل ازت دوره بهتر نیست بیخیال طرف بشی
توی ک 73 این همه روستا که بی صاحب هستند
خودم دیروز یکیشون رو فتح کردم
این طرف رو هم که به روستا دوم می خواد حمله کنه رو هم باید سربه نیست کنم
راند بعدی کی شروع میشه ؟
نه بابا.کجا دوره.6ساعت بیشتر باهاش فاصله ندارم.یه کاری میکنم هر 3تا روستاشو از دست بده.فقط زمان میخوام.
برادرا سوال:ه جوری میشه از bb code استفاده کرد.من دهنم سرویس شد از بس تو میل بازی بهم گفتن ازین استفاده کن.اصلا چی چی هستش؟
بهت گفتم الکی روستا نبل نکن کوش ندادینقل قول:
ولی اشکالی نداره آخر آخرش مثل من و صفا می شی دیگه
این دهکده منه
alpotkin(389,770)k73
--------------------------
اگه تو ترابتون جا هست برای من دعوت نامه بفرستید
اگر لطف کنید یه حالی به این دوستمون بدید متشکرم میشم ......از اون روزی که عضو شدم روزی 10 20 بار بهم حمله میکنه....
limbo(391,767)k73
نقل قول:
یک مسئله که دقت نکردی
اون مختصاتی که گذاشتم رو باید ببینی :13:
اونجایی رو که من گرفتم به هم ترایبیم نزدیکه طرف هم جرات نمی کنه حمله کنه چون دهنش رو سرویس می کنم :8:
آخه بدبختی من اینه که کلا همه بچه های تریب از من دور هستند تریب هایی که نزدیکه من هستند من رو راه نمی دند ولی اون هایی که دور هستند من رو راه می دند مثل همین تریب ATF:41:نقل قول:
الکس متن رو برات فرستادم.تاپیک بزن همونو بزار اگر میبینی خوبه.اگر مشکل پیش نیاد دهن یارو سرویسه.
چرا این همه از کلمه ی سرویس استفاده می کنید ؟؟؟ :46::46::46:
ممنون برادر خدا خیرت بدهنقل قول:
دعات می کنم که تو کمکور موفق بشی:31:
خب چی بگیم بهزاد جان.بگیم دهن یارو رو ....ییم؟این جوری که 3سوته بن میشیم
نه بابا فکر کنم منظوره بهزاد اینکه از کلمات مودبانه تری بجای دهن یارو سرویس میکنم استفاده کنیم ,مثل :نقل قول:
دهنت و اوتوبوس میکنم
دهنت و مینی بوس میکنم
دهننت تاکسی میکنم
دهنت و سواری میکنم
و ..............
این یه دونه رو یادت رفتنقل قول:
دهنت و آسفالت می کنم
بچه ها می گید چی به این یارو بگم
گفتم این ها کمکی نمی کنند شما گفتید کمکت می کنند:41:نقل قول:
They've been atking u everyday and u joined this tribe yesterday..... that makes you a refugee and as such u will be kicked from this tribe soon.
-Have a good day
چی کار کنم اگه دوتا روستام رو داشتم اول به این یارو حمله می کردم بعد ...
غزل خداحافظی رو بخون بعدشم آماده شو برای دیسمیس شدن از ترایبت.
بعد از چند هفته هم برای نوبل شدن اماده شو و بعدشم......................
حالا تریبت هم ضدت شد
کارت تمومه جناب الکس 3000