سلام علی..
با این پستت خیلی حال کردم..
صباباتری قم 3 - 1 استقلال
استقلال تهران 6 - 0 استقلال اهوازنقل قول:
ناز نفست علی..:thumbsup:
سلام علی..
با این پستت خیلی حال کردم..
صباباتری قم 3 - 1 استقلال
استقلال تهران 6 - 0 استقلال اهوازنقل قول:
ناز نفست علی..:thumbsup:
مگه mahdi_p30 هم استقلاليه!!نقل قول:
نه..نقل قول:
ولی همه میتونن تو پیش بینی شرکت کنن..
بردیا هم شرکت کرده.. اینجوری رقابت و رفاقت کنار هم قرار میگیره..
استقلال تیمش رو اول فصل واسه چند تا جام بسته..نقل قول:
بازیکن های روی نیمکت هم سرشناسن..
اونی، رضا، بایرن، مسعود و.............
خودش یه تیم کامله :31:
اینجا چه استقلالی و چه پرسپولیسی می تونند پیشبینی کنندنقل قول:
مگه mahdi_p30 هم استقلاليه!!
مثلا بردیا پرسپولیسی هست اما شرکت کرده و جز صدرنشین ها هست!
[QUOTE]هستم علیرضا جان ولی دورا دور
برهانی امشب عالی بود. اصلاً دوست نداشتم تعویض بشه.نقل قول:
دوست داشتم تا آخر تو بازی باشه تا شاید بیشتر گل بزنه و کاملاً دگرگون بشه..
منم اصلاً دوست نداشتم علیزاده رو تو این بازی ببینم.
اگه تیم عقب بود، میومد، میگفتیم از پرتاب هاش میخوان استفاده کنن..
اما خودمونیم این برد کاری کرد که همه فتح الله زاده را از یاد بردند!
قربون اون قلب ابی رنگت برم...نقل قول:
4کریم علیرضا جون
من با اینکه از بردمون خوشحال بودم
ولی دلم میخواست جای برادرمون( اس اس اهواز) یه تیم دیگه رو 6تا میزدیم...
این اخراج حاجی هر دلیلی داشت برای استقلال حداقل کوتاه مدت خیلی خوب شد!
شوک خیلی خوبی به پیکر استقلال وارد شد من می ترسیدم این شوک استقلال را به کما ببره اما خوشبختانه این اتفاق نیفتاد...
خوب تا همین جا هم من بیشتر از کوپنم حرف زدم برم بخوابم تا اگه شد ساعت 10 بیدار بشم و برنامه ورزش و مردم را ببینم چون احتمالا در مورد استقلال باشه...
شب بخیر...
انشاا.. بازم 6 تا 6 تا میزنیم ..نقل قول:
تا تنور داغه باید 6 تا رو زد :31:
راستی کسی درست حدس زده بود این بازی رو؟
برد رو آره، 18 نفر. ولی بیشترین نتیجه 3 - 1 بود..
من میخواستم بزنم 5 - 0 . ولی زدم 2 - 1 . ترس با آدم چه کارا که نمی کنه.. فوتبال منطق سرش نمیشه که..
اقا يادت رفته همين برادرمون 2 سال با تباني با پاس وفولاد نذاشت استقلال قهرمان بشهنقل قول:
گذشته ها گذشته...
ندیدی چطور وقت تلف میکرن
انگار 5تا جلو بودن
شنبه 87/7/6
استقلال تهران - راه آهن، ساعت 20:15 ، ورزشگاه آزادی تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن افراد برتر پیش بینی ها، میتونید به پست 5851 مراجعه کنید :
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2970106&postcount=5851
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 8 روز دیگه فرصت دارید..
این دفعه گفتم واسه شروع پیش بینی ها، جایگاهشون تو جدول رو هم بذارم که بهتر بشه پیش بینی کرد..
اینجوری راحتر میشه تیم ها رو ارزیابی کرد..
منم رفتم بخوابم..
صبح، باز میام..
آره علیرضا، پرچم بالاس، خیالمون راحته..
دوستان منم تبریک میگم
ان شا الله تا آخر لیگ همین طوری باشیم
فعلا دوزاری بعضی تیمها افتاد
سلام پیمان جان. به تاپیک خودت خوش اومدی..نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.. دوزاری خیلی ها افتاد. میگفتن استقلال دیگه تموم شده. ولی با این بازی دیدن که نه، تموم که نشده هیچی، خیلی هم فراتر از حد تصوره..
بیشتر ببینیمت..
با این که 5 تا بازی صد بار کشتنمون اما می ارزید .
حال کردین بازیو . من که حال کردم .
اصلا فکر نمی کردم با 6اگل بزنیم .
عملد جان مارو تو جدول پیشبینی آدم حساب نکردی !!!!!
کشتیم خدمونو تا 1 امتیاز گرفتیما .
راستش هیچکی فکرشو نمیکرد
جز عماد اونم تا 5تا رفته بود!
استقلال میبره با نتیجه 3-1
میگن تبانی بود... خنده م میگیره وقتی یکی لجش میگیره این حرفها رو میزنه. یکی به اینها یاد بده تبانی رو وقتی میکنن که نتیجه بازی واقعا حیاتی باشه و مثلا سرنوشت قهرمانی رو تعیین کنه. تازه اونم نمیان دیگه 6 تا بخورن تابلو بشه. میگن آدم عصبانی منطق نداره. استقلال اهواز برادر و داداش هر چی اگر میخواست تبانی کنه اون موقعی تبانی میکرد که بازی آخر فصل رو با استقلال داشت و اگر میباخت استقلال قهرمان میشد. اما همه دیدن که نتیجه چی شد و این دو تیم نشون دادن که فوتبالشون پاکه نه اینکه واسه قهرمانی و برد دست به دامن هر حیله و مکری بشن. حالا اون بازی سرنوشت ساز رو تبانی نکردن بیان این بازی اول فصل رو تبانی کنن که چی بشه مثلا ؟ اونم به 6 تا گل و اینقدر تابلو ؟ بدبختی اینه اول فصل هم هست اصلا تفاضل گل مطرح نیست که بخوایم به اون ربطش بدیم. نه دوستان پرسپولیسی هر کاری کنید بالا برید پایین بیاید این وصله ها نمی چسبه....
تو لیگ برتر بهترین برد از کدوم تیمه ؟
یعنی تفازل 6 تاگل هم داشتیم ؟
فكركنم يه مسابقه ابومسلم با يه تيم رشتي بود كه فقط عنايتي 6 تا زد 9 تا هم ابومسلم
اطلاعات ناقص نياز به تاييد داره
تفاضل گل بعید بدونم که 6 تا تو لیگ برتر باشه
6-2 یکی دو تا تیم داشتیم ولی 6-0 نیوده
خب پرچم افتاد دست من
تولیگ برتربااین تفاضل گل تاحالا نداشتیم یعنی بااختلاف بیش از4تاگل نداشتیم
اینو هستم اساسی. امیدوارم کسی مثل هدایتی زمام کاررادردست نگیره حداقل اگراین شفیع زاده ها باشند تجربه کاری دارند اما اخلاق کاری نه :41:نقل قول:
مطمئني unartig جان پس اين چرت و پرتايي كه من تو 4 تا پست بالاتر دادم چيه؟
شايدم اون بازي براي ليگ ازادگان بود نميدونم
گفتم كه حرفام نياز به تاييد داره
درست میگی :5:اما احتمال میدم که برای لیگ برترنبوده باشه :5:نقل قول:
فکر کنم اون بازی 11 بر2 یا 3 شد . تیم ناصرحجازی بود استقلال شهرداری رشت که دربازی با ابومسلم اون شاهکاررازد:27:
فردا؛ جانشین "فتحاللهزاده" معرفی میشود
هیات مدیرهی باشگاه استقلال تشكیل جلسه میدهدسرویس: ورزشی - فوتبال[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
1387/06/28
09-18-2008
16:38:02
8706-16613: كد خبر
سرویس: ورزشی - فوتبال
نشست هیاتمدیره جدید باشگاه استقلال تهران فردا (جمعه) تشكیل میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نخستین نشست اعضای هیاتمدیره باشگاه استقلال تهران پس از بركناری "علی فتحاللهزاده"مدیرعامل و "منصور پورحیدری" عضو هیاتمدیره و انتخاب واعظ آشتیانی و انصاری به عنوان اعضای جدید هیات مدیره باشگاه استقلال روز جمعه برگزار میشود.
بر اساس این گزارش، به احتمال زیاد این نشست در دفتر "دانشجو" سخنگوی هیاتمدیره برگزار و انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه و جانشین "علی فتحاللهزاده" به عنوان مهمترین موضوع در دستور كار اعضا هیات مدیره قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام
اعتراف میثاقیان و شادی مرفاوی پس از 6 تایی شدن استقلال اهواز ساعت خبر: 0:37 - تاریخ خبر: 29/06/1387
تهران / واحد مرکزی خبر / ورزشی 1387/06/29
نتیجه دور از انتظار شش بر صفر پیروزی استقلال تهران مقابل همنام اهوازی خود اعتراف اکبر میثاقیان سرمربی تیم اهوازی را مبنی بر ضعیف بودن تیمش در پی داشت .
به گزارش خبرنگار ما ، در این بازی که با قضاوت شاهین حاج بابایی در ورزشگاه ازادی تهران برگزار شد اکبر میثاقیان در خصوص شکست تیمش گفت.. در ابتدای فصل همه مهره های خوب را از دست دادیم و در واقع بازی ما همین حد است .
وی همچنین گفت.. روز اول هم به مسئولان تیم گفتم می خواهم این تیم را در دسته برتر نگه دارم و مطمئنم موفق خواهم شد .
همچنین صمد مرفاوی که در غیاب امیر قلعه نویی به نشست مطبوعاتی امده بود تاکید کرد در بازیهای قبلی نیز مستحق باخت نبودیم و امشب با تلاش بازیکنان تیم از موقعیت ها استفاده کردیم و برنده شدیم .
وی با تقدیر از بازیکنان استقلال تهران گفت.. هدف ما بیرون امدن از حواشی اخیر بود که موفق شدیم .
گفتنی است در این بازی برهانی دو بار ، مجیدی دو بار ، هاشم بیک زاده و پیروز قربانی هر کدام یک بار برای استقلال تهران گلزنی کردند .
تصویر دارد
کد 0001/10105/88/59
كسي ميدونه بازي برگشت با راهن تو ازادي يا راهن خودش تو شهرري زمين داره؟
فکر نمیکنم بذارند توشهرری بازی کنند باید بیاند تهران بازی کنند :5:سایپاهم براکرج بوداما بازیش باتهرانیها توآزادیه :10:نقل قول:
عمرا اگه فردا مديرعامل مشخص بشه قول ميدم 10 روز ديگه همنقل قول:
فردا؛ جانشین "فتحاللهزاده" معرفی میشود
هیات مدیرهی باشگاه استقلال تشكیل جلسه میدهد
باز اخبار همينه:فردا؛ جانشین "فتحاللهزاده" معرفی میشود
مگر اينكه معجزه رخ بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم قلعه نوعی رکورد سه ساله خودشو هم بشکنه
آقا عماد، فکر کنم منم یه امتیاز دشت کردم. نه؟:43:نقل قول:
البته بازي ديروز را حساب نكرده وگرنه ميشد 33.33 درصد
بذار دوروز ازبازی بگذره بعد :31:آخه ویکیپدیاییها هم گناه دارند :46:بااین سرعت هیچ سایتی به روزنمیشه :5:نقل قول: