خواهش می نمایم یاری به عمل رسانید...نقل قول:
خواهش می نمایم یاری به عمل رسانید...نقل قول:
سلام
ببخشید اگر کسی درسش رو ۱۰ترمه تموم کنه آیا یکسال بعد اون ۱۰ترمش ام میتونه از مرخصی تحصیلی استفاده کنه و نره سربازی؟یا اینکه از۵سال مرخصی تحصیلیش استفاده کرده؟
مثلا جریان من چجوری میشه:
من درسم رو اگر ۱۰ترمه تموم کنم یعنی شهریور سال ۹۳فارغ التحصیل بشم آیا باید همون شهریور ۹۳ باید دفترچه رو پست کنم و برم سربازی؟یا اینکه تا شهریور ۹۴ وقت دارم دفترچه رو پست نکنم؟
میشه راهنمایی کنید لطفا
از تاریخ اعلام آخرین نمره، یکسال فرصت دارید تا دفترچه رو پست کنید و پس از یکسال غیبت می خورید.نقل قول:
سلام . من در حین سربازی دانشگاه قبول شدم . نرم افزار شبانه . دیروز برام معافیت تحصیلی صادر شد اما وقتی رفتیم واسه ثبت نام گفتند شما کلاساتون از بهمن شروع میشه اونموقع بیاید واسه ثبت نام . حالا سوال من اینه که این چهار ماه باعث نمیشه معافیت تحصیلیم باطل بشه ؟
سلام//نقل قول:
خیر باطل نمیشه
دوستان من شهریور مدرک کاردانیم رو گرفتم
ترم مهر نمیخام برم دانشگاه
از ترم بهمن میخوام برم کارشناسی بخونم
مشکلی پیش نمیاد از نظر نظام وضیفه ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
نقل قول:نقل قول:
ببخشید من یک سال هم برای کارشناسیم پشت کنکور بودم این هم واسم مشکلی ایجاد نمیکنه؟(که مثلا بگن شما یکسالتونو استفاده کردید و از این حرفا؟)
یه خبرشنیدم که اون کسری مربوط به جبهه پدر از 30 ماه بیشتر باز کمتر شده وافرادی که مثلا 6 ماه به بالادارن هم میتونن تقاضا بدن درسته یانه؟کسی جدیدا استفاه کرده؟
خیر مشکلی نداره. هر دوره، معافیت مخصوص به خودشو داره.نقل قول:
ببخشید اگر کسی غیبت بخوره چه مشکلاتی واسش پیش میاد؟
اضافه خدمت ، محروم از تحصیل ، ممنوع الخروج و ...نقل قول:
دوستان من متولد بهمن 73 هستم و در حال حاضر هم مشغول به تحصیل ! احتمالا همین شهریور که گذشت فارق اتحصیل بشم یا بمونه دی ماه همین امسال
آیا بهمن ماه می تونم تکمیل ظرفیتی وارد دانشگاه بشم ؟ و برای اینکه اضاف نخورم یا مشکلی پیش نیاد باید تو پلیس +10 کاری انجام بدم ؟ مثل بردن گواهی اشتغال به تحصیل یا ....
نقل قول:
ببخشید منظورتون از تاریخ اعلام آخرین نمره همون تاریخ فارغ التحصیلی هست که تویه مدرک میخوره یا ... ؟
خیر. روزی که آخرین نمره ی درسیتون داخل کارنامه درج میشه، واسه نظام وظیفه ملاک هست.نقل قول:
مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان تا سه ماه باشد، سه ماه اضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت اولیه آنان بیشتر از سه ماه باشد به شش ماه اضافه خدمت تنبیه میشوند. مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان بیش از یکسال باشد، علاوه بر شش ماه اضافه خدمت، فراری نیزمحسوب شده و به مراجع قضایی معرفی می شوند.نقل قول:
سلام.من امسال برادرم دانشگاه قبول شد و ثبت نام كرد معافيت تحصيلي هم گرفت ولي امروز برگه اعزام به خدمت براش اومده تو خود برگه هم تاريخ ثبت نام در دانشگاه رو زده....ميخواستم ببينم چيكار بايد كرد....ممنون
ميبره دانشگاه!نقل قول:
کسی نمی دونه ؟نقل قول:
لازم نیست کاری انجام بدیدنقل قول:
بعد از فارغ التحصیلی یکسال مهلت دارید تا در دانشگاه ثبت نام کنید
ممنون از پاسختوننقل قول:
امروز رفتم پلیس 10+ گفتن از مدرسه نامه بیار برای معافیت تحصیلی
به هر حال اینکارو انجام میدم برای اینکه خیالم راحت شه :n03:
سلام
من دو سال قبل که میخواستم برای دومین بار برای کنکور کارشناسی آزمون بدم(کنکور سال 1390) مجبور شدم 6 ماه قبل از کنکور(اسفند ماه 89) مدارکمو پست کنم و از شانس بد من تاریخ اعزامم 1 ماه قبل از کنکور افتاد که با کلی گریه و زاری تونستم تاریخ اعزاممو یک ماه تمدید کنم و بندازم بعد از کنکور.
به هر حال یک هفته بعد از کنکور(18 تیر 90) اعزام شدم به پادگان محمد رسول الله نیروی انتظامی شهر بیرجند و دو ماه آموزشیمو اونجا تموم کردم تا اینکه جواب دانشگاه اومد و تونستم معافیت تحصیلی بگیرم.
حالا چند تا سوال دارم :
1. اگر دوباره بخوام برای سربازی اقدام کنم با توجه به اینکه یگان خدمتیم(بعد از آموزشی) هم افتاده بود همون پادگان آیا دوباره همونجا میوفتم یا نه کلا همه چی ضفر میشه ؟؟؟
2. با توجه به اینکه زمانی که من مدارکمو پست کردم یعنی قبل از سال 90 مقدار خدمت 18 ماه بود آیا من بعد از فارغ التحصیلی طبق اون 18 ماه خدمتم حساب میشه یا نه طبق قانون بعد از سال90 یعنی 24 ماهه؟؟؟؟
3. آیا من میتونم از یکسال فرجه ای که همه بعد ار فارغ التحصیلی در مقطع لیسانس برای کنکور ارشد استفاده می کنند استفاده کنم یا نه چون یه بار معافیت تحصیلی گرفتم نمیتونم ؟؟؟
سلامنقل قول:
1- همه چی از صفر هست و فقط 20 روز آموزشی باید برید و اینکه دوباره کجا میفتید معلوم نیست
2- طبق قانون جدید محاسبه میشه
3-می تونید استفاده کنید
من متولد تیر 71 هستم و یک سال دیر به دانشگاه رفتم!!!
الانم مشغول تحصیل در دانشگاه آزاد هستم!!!
می خواستم بدونم که من باید توی 8 ترم درسام رو تموم کنم یا اینکه می تونم توی بیشتر از 8 ترم تموم کنم؟
کسی نمیدونه؟
تا 9 ترم مهلت قانونی هست(البته در صورتی که سنوات داشته باشین)نقل قول:
سلام دوستان
توی دفترچه کنکور کارسناسی ارشد اینو نوشته. یعنی کسی که از سنوات اضافی استفاده کرده باشه نمیتونه کنکور بده؟
دانشجويان سال آخر مقطع كارشناسي كه تا تاريخ 31/6/93 93 در سنوات مجاز تحصيلي (برابر تبصره 1 و 2 قانون خدمت وظيفه عمومي) فارغ التحصيل مي شوند
كد 7) فارغ التحصيلان مقطع كارشناسي كه در سقف مجاز سنوات تحصيلي فارغ التحصيل شده و از تاريخ فراغت از تحصيل آنها تا زمان پذيرش در مقطع
كارشناسي ارشد، بيش از يك سال سپري نشده و وارد غيبت نشده باشند
امروز رفتم برای کارت پایان خدمت یارو میگفت باید واکسن بزنی بهش میگم من معافم نیاز نیست بزنم میگه باید بزنی.:n17:
فردا صبح من بعد از 12 سال قراره آمپول بزنم:n21:
استرسی که الان دارم قبل از اومدن نتایج کنکور نداشتم:n02:
دوستان من سال 3 کارشناسی هستم متولد 72 اگه انصراف بدم و دوباره کنکور قبول شم سنوات مجاز صفر میشه؟ (من تا حالا انصراف ندادم)
دوستان مدرک کارشناسیمو تا خرداد93 میگیرم میتونم سال آینده کنکور کارشناسی بدم یا امسال اخرفرصته منه؟(متولد نیمه اول 69 هستم)
ببخشید من سال آینده هم میتونم کنکور ارشد بدم یا فقط همین امسال میتونم بدم؟
و آخرین مهلت من برای ارسال دفترچه سربازیم دقیقا کی خواهد بود؟
شرایطم:
متولد نیمه اول 69
سال 87 مدرک پیش دانشگاهیمو گرفتم
یکسال پشت کنکور کارشناسی موندم
ورودی سال 88 کارشناسی پیوسته هستم(مهر88)
الان ترم 9هستم
مدرک کارشناسیمو تا پایان شهریور 93خواهم گرفت ولی شما فرض رو براین بگیرید که خرداد 93فارغ التحصیل بشم
سلامنقل قول:
امسال میتونید در کنکور شرکت کنید
دفرچه رو هم تا قبل از خرداد 94 می تونید بفرستید
دوستان مدرک کارشناسیمو تا خرداد93 میگیرم میتونم سال آینده کنکور کارشناسی بدم یا امسال اخرفرصته منه؟(متولد نیمه اول 69 هستم)
سوال قبلی دقیقا شرایط شماست و پاسخ داده شدنقل قول:
ممنون ولینقل قول:
خب اگر تا خرداد 94وقت هست برای سربازی،پس چرا سال آینده نمیشه تو کنکور ارشد شرکت کرد؟:n13:
کسی نگفته سال آینده نمیشهنقل قول:
اگه کنکور تا قبل از خرداد باشه می تونید شرکت کنید
بعدش باشه باید دفترچه فرستاده باشید
نقل قول:نقل قول:آقا فرشید این سوال و جواب من با یکی از کاربران درصفحه 554 هستنقل قول:
نظر شما چیه؟
آیا "تاریخ اعلام آخرین نمره" ملاک هست یا "تاریخ فارغ التحصیلی" ؟
:n16:
تاریخ فارغ التحصیلی ملاک هست ، آخرین نمره مثلا اگه نمره پروژه پایان ترم باشه ممکنه تا 1 سال طول بکشه و بعدش براتون تاریخ فراغت از تحصیل میزنننقل قول:
سلام و عرض ادب
مورد اول :
اگر شخصی از شش سال فرجه تحصیل استفاده کرده باشه و نامه اخراج و معرفی به حوزه رو هم گرفته باشه و برای معافیت پزشکی اقدام کرده باشه و مورد قبول واقع نشده باشه در امتحانات پایان ترم شرکت کنه ( همین ترم پیش رو - فرد مورد نظر به صورت اینترنتی انتخاب واحد کرده ) و بعد از اون به دوره آموزش بره و برای معافیت اقدام کنه و معافیت دائم بگیره آیا دانشگاه نمرات ترم فرد رو قبول میکنه ؟ نمرات و امتحاناتی که قبل از گرفتن معافیت اخذ شده
مورد دوم :
اگر فرد برای شرکت در این امتحانات مجوز بگیره ( مثلا از فرماندهی انتظامی استان ) که این امتحانات رو بده و مدرک کاردانی رو بگیره ولی در سربازی تاثیری نداشته باشه یا به قولی با همون مدرک دیپلم اعزام بشه و در اولین تاریخ اعزام , به خدمت اعزام بشه چی ؟
تکلیف چیه ؟
راستی فرد مورد نظر تو پیام نور درس میخونه
ممنون :n16:
دوستان رفتن پلیس+10 دفترچه گرفتن برای درخواست معافیت پزشکی
نوشته همراه دفترچه و سایر مدارک باید اصل و کپی اخرین مدرک تحصیلی رو هم تحویل بدم. اخرین مدرک من دیپلمه
اصل دیپلم رو از کجا باید بگیرم؟ از دانشگاه یا اموزش و پرورش؟ برای گرفتنش چه مدرکی می خواد؟ کارت ملی؟
البته من دبیرستانم 11 سال پیش تموم شد و دانشگاه هم چند ترم رفتم و رها کردم و الان چند سال میگذره
نقل قول:
سلام
در پیام نور قبلا می شد همزمان با تحصیل خدمت هم رفت
اگه هنوز همون قانون پابرجاست ، مشکلی نداره و می تونه ادامه بده و دانشگاه هم قبول میکنه