سلامنقل قول:
هنوز این برنامه برای UIQ وجود نداره
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
هنوز این برنامه برای UIQ وجود نداره
موفق باشید
سلام رامین جون....:40:نقل قول:
کم پیدایی؟ نیستی؟ خوردی به پیسی؟:27:
مسیجی که برات میاد از چه گوشی هست؟ من از یه P990 دیگه که برام اس ام اس حاوی شکلک میاد درست نشون میده.از جاواهای سونی اریکسون هم که میاد درست نشون میده.بقیه رو نمیدونم.
موفق باشی.:10:
نه جدید نیومده همین آخرشه ولی آپدیت کن ضرری نداره.گوشیت دوباره سرحال میشه.نقل قول:
موفق باشی.
سلامنقل قول:
آره، درگیر دانشگاه و ... هستم. مخلصیم:10:
خوب واسه منم قبلا درست نشون میداد ولی چند ماه پیش format internal memory کردم. تازه فهمیدم که اینارو نشون نمیده. از p1 ، w810 و بقیه گوشی های سونی اریکسون
میتونم یه بار دیگه format کنم درست بشه ولی حالشو ندارم دوباره همه برنامه هامو نصب کنم.گفتم شاید کسی راهی بدونه. ربطی به هک که نداره نه؟
یا مثلا اگه بدونی فایل های سیستمی مسیج کدومه که واسه گوشی خودتو بهم بدی روو مال خودم بریزم.
مال من که یه چیز دیگس. یعنی جدید تره؟نقل قول:
162007/2 r6e28
آخرین آپدیت چیه؟
فکر نکنم ربطی به هک داشته باشه.چون منم گوشیمو هک کردم.نقل قول:
من نمیدونم فایل های سیستمی مسیج کدومه.خودت ببین کدومه.
هر کدوم رو که خواستی بگو تا برات آپلود کنم.:10:
به به...... میبینم که جمع دوستان قدیمی جمعه دوباره..... تو کجا بودی تا حالا؟؟؟نقل قول:
مال منم همینه ولی اون عدد مربوط به محل ساخت گوشی هست که اگه یک یا دو باشه اینترنشناله.
موفق باشی.
سلام دوست عزیز گرامی. مخلصم به مولا:8: آقا چی بگم از روزگار....نقل قول:
ممنون یعنی این فریم ور من ورژن آخره؟ خوب اگر بخام با همین ورژن آپدیت کنم میشه؟ آخه هر بار که گوشیمو ( بعد از هک) فرمت میکنم یه جوریش میشه. میخام از بیخ آپ بشه:27:
مرسی ولی پیدا کردم مشکل از کجاست. حالا میگم تا بقیه هم سود ببرن:نقل قول:
من برنامه sms spam manager رو ریخته بودم تا ساعت smsها درست بشه. وقتی این برنامه باز باشه اس ام اسی که میاد اگه شکلک متحرک داشته باشه نشون نمیده.
خندم میگیره:31: آخه کار این برنامه برای بلوک کردن اس ام اس های ناخواسته هست، بعد ما از اون برای درست شدن ساعت اس ام اس استفاده می کنیم، خود برنامه هم شکلکارو حذف میکنه! چه برنامه پرکاربردیه! :20:
سلامنقل قول:
آره میشه آپدیت کنی چرا نشه؟
من هر بار تو هک خراب کاری میکنم و گوشیم دیگه روشن نمیشه مجبور میشم آپدیت کنم.
موفق باشی.
رامین خان مطمئنی؟؟؟؟:18::13::18::13:نقل قول:
چون منم این برنامه رو داشتم ولی شکلک ها درست میومد.
موفق باشی.
سلام آقا گوشی من توهم زده همش فکر میکنه به کامپوتر وصله . چیکارشکنم؟
سلام
یکی از دوستان من یه مشکلی داشت گفتم اینجا بپرسم شاید مشکلش حل بشه
این دوست من یه p990 داره که رفته یه تم روش نصب کرده حالا گوشی رو که روشن میکنه آرم sony میاد و هنگ میکنه ،حالا چیکار باید بکنه؟؟؟
راهي نداره جز فلش يا آپديتنقل قول:
یک سوال یچه ها وقتی گوشی p990 رو می خوام آپ دیت کنم همه ی نراحل تا اونجای که باید باطری رو خارج کنی و دوباره بزاری داخلش بعد دکمه c رو نگه داری انجام می دم ولی وقتی در اون حالت که داخل به pc وصل می کنی pc گوشی رو نمیشناسه و تو همون مرحله گیر می کنه مشکل از کجاست؟؟؟؟
یعنی اینجوری (وقتی که در اون لحظه به pc وصل می کنی آیا باید بشناسه؟؟؟؟؟) (درضمن دکمه های گوشی نیز روش نیست دکمه ی Del رو نگه می دارم درسته دیگه؟؟؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
اگه میشه دقیق تر بگید من چیکار کنم
برا update که باید گوشی روشن بشه که
برا فلشم من چیزی پیدا نکردم:41:
h\اقا کسی نیست ج.اب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (وقتی گوشی رو می زنم به کتبل در حالت معمولی اون برنامه سونی اریکسون که از خود سی دی گوشی نصب کردم میشناسه ولی وقتی هنگام آپدیت سیم کارت توش نیست و گوشی خاموش می زنم به کابل اون برنامه نمیشناسه و در اپدیت هم در مرحله ی نگه داشتن c گیر می کنه و عمل نمی کنه درضمن روی گوشی صفحه کلید نیست و به جای c دکمه ی del رو نگه می دارم مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ایا وقتی در حالت خاموش که سیم کارت خارج می زنمی باید اون برنامه بشناسه؟؟؟؟؟؟؟)ر بالا عکسشو انداختم که روی اون یک ضرب در قرمز کوچیک کشیده شده
با سلام دوستان من یک مشکل جدید با P990i دارم وقتی می خواهم یکی از کانتکت هام رو send as smsکنم ظاهرا این کار انجام میشه ولی در واقع عملا اون رو sms نمیکنه؟؟!! اینم بگم قبلا اینطوری نبوده حتی بعد از آپدیت
سلامنقل قول:
نه عزیز من لازم نیست گوشی روشن باشه.
برای آپدیت کردن گوشی باید خاموش باشه.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
اشتباه شما اینجاست که دکمه del رو میزنید.شما باید دکمه c روی کیبورد کامل رو نگه دارید.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
برا منم قبلا این مشکل رو داشت.فکر کنم مشکل اساسی تر از این حرفهاست که ربط به آپدیت یا هک یا .... داشته باشه. یه چیزی تو مایه های زمان اس ام اس. با این حال کانتکت رو از طریق اس ام اس به خوبی میگیره ولی خوب نمیفرسته.
موفق باشی.
ویرایش :
من این کارو کردم و شماره اس ام اس کردم و درست فرستاد.نمیدونم مشکلت از کجاست.
موفق باشی.
سلام خدمت همه دوستان.
من وقتی می خواهم گوشیم را رست کنم یک کدی میخواهد.نمیدونم چی بدم بهش؟
با تشکر
نقل قول:
سلام
اگه شما کدش رو عوض نکردین احتمالا باید 0000 باشه.
موفق باشید.
سلام به همه
من می خواستم گوشی مو هک کنم ولی تو نصب برنامه X-Plore ارور داد
Component Failed security check connot install
من چطوری می تونم گوشی مو اپدیت کنم
با تشکر از آقای shahshahani
من 0000 رو زدم ولی reset نمیکند و من از موقعی
که این گوشی را گرفتم براش کد نگذاشتم.در ضمن یک سوال دیگه
داشتم خدمت دوستان.lcd گوشیم در روز چند بار سفید میشه یا
تصویر بالا پایین میشه و هنگ می کند.آیا با Update یا flash کردن مشکل
حل میشود؟آیا مشکل سخت افزاری است؟
با تشکر
hi
این گوشی من دوباره زیاد ریست میشه. دارم از دستش خسته میشم !
آپدیت کنید احتمالا درست میشهنقل قول:
این ارور مربوط به تاریخ گوشی هست.شما دکمه detail رو که موقع ارور در کنار سایر دکمه ها هست رو بزن.دو تا تاریخ براتون نوشته که شما موقتا باید تاریخ گوشیتون رو بین اونها قرار بدین.بعد از نصب میتونین دوباره تاریخ رو به حالت اول برگردونین.نقل قول:
برای آپدیت هم این را دانلود کن:
آموزشش هم تو لینک امضای ramin2020 هست.کد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1211192682/Update_Service_Setup-2.8.5.12.exe
موفق باشی.
نقل قول:
ممنون از کمکت
من می خواستم صدای گوشی رو تقویت کنم که بعد از انجام این 3 مر حله گوشی رو خاموش کردم و الان گوشی روشن نمیشه تو ارم سونی اریکسون رستارت میکنه چی کار کنم اینم بگم که من کی پد ندارم
.فایل Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe را از روی rom گوشی بر روی درایو C در مسیر C:\sys\bin کپی نمایید و بعد فایل mmmgmtserver.exe را ادر مسیر C:\sys\bin کپی نمایید.(ضمیمه شده)
3.فایل M3SAudioPolicyMgr.dll را به c:\sys\bin کپی نمایید (ضمیمه شده)
4 .فولدر AATFiles را به C:\private\10200B19 کپی نمایی که تو ضمیمه هست...
سلام ,
من گوشیم p990 . دو تا مشکل داشتم :
1- وقتی در هر برنامه ای help را میزنم یه ارور میده و میگه not supported .
2- گوشیمو با کابل usb به پنل جلوی یه کامپیوتر وصل کردم ولی سیم های مثبت و منفی usb به مادربورد چپه وصل شده بودن . از اون موقع هر وقت گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم هیچ اتفاقی نمی افته . با کابل های دیگه امتحان کردم بازم نشد .
لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید .
سلام به همه
من یه چند تا سوال دارم تازه P990 گرفتم ممنون میشم اگه جوای بدین
من چطوری میتونم از طریق سایت یه برنامه رو ساین کنم
از کجا بدونم گوشیم نیاز به اپدیت داره و برای اپ دیت به کی پد نیاز هست یانه
من می خواستم صدای گوشی رو تقویت کنم که بعد از انجام این 3 مر حله گوشی رو خاموش کردم و الان گوشی روشن نمیشه تو ارم سونی اریکسون هی رستارت میکنه بردم دادم مغازه دار گفت ای سیه اطلاعاطش خراب شده 25 گرفت درست کرد ایا این قضیه صحت داره
بعد از درست کردن گوشیم اپدیت شده از اونجایی که موقع روشن شدن یه نوار سفید رنگ میاد و میزان لود شدنو نشون میده سرعت گوشی هم خیلی رفته بالا
.فایل Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe را از روی rom گوشی بر روی درایو C در مسیر C:\sys\bin کپی نمایید و بعد فایل mmmgmtserver.exe را ادر مسیر C:\sys\bin کپی نمایید.(ضمیمه شده)
3.فایل M3SAudioPolicyMgr.dll را به c:\sys\bin کپی نمایید (ضمیمه شده)
4 .فولدر AATFiles را به C:\private\10200B19 کپی نمایی که تو ضمیمه هست...
سلامنقل قول:
دیگه عملا خیلی سخته که بخوای از طریق سایت یه برنامه رو ساین کنی.خیلی دردسر داره.:13:همون هک ساین خیلی بهتر و راحت تره.:8:
P990 همینجوری نیاز به آپدیت داره چه برسه وقتی که به مشکل بر میخوره....:27:
برای آپدیت فقط پی سی سوئیت و فلش پلیر 8 به بالا و کابل یو اس بی لازمه همین...:5: البته اینترنت سرعت بالا هم لازمه.:31:آموزشش هم تو همون امضای رامین خان هست.
موفق باشی.:10:
نقل قول:
سلام
من از وقتی اون کارو کردم دیگه میترسم گوشی رو هک کنم راهی هست که من بدونه اینترنت گوشی رو اپدیت یا کاری که موقع روشن نشدن گوشی بتونم اونو فلش یا اپدیت کنم
راستی من برای در یافت اس ام اس های فارسی چیکارکنم
دستت درد نکونه که تا همین جا منو کمکم کردی
با سلام
من جدیدا یه گوشی p990 گرفتم و یه مشکلی باهاش پیدا کردم اونم اینه که وقتی رم روی گوشی میندازی پیغامه:
memory coorupt d : رو میده!!!
وقتی که رم رو با رم ریدر فرمت میکنم و باز روی گوشی میندازم همین ارور رو میده !!!
وقتی هم که از توی گوشی مموری رو فرمت میکنم درست کار میکنه و میشه فایل ریخت روش ولی اگه رم رو در بیارم و باز جا بزنم باز هم همین ارور رو میده و محبور میشم بازم با گوشی فرمتش کنم!!!!
ممنون میشم اگه سری جولبمو بدین!:10:
رم گوشیتو با ریدر به صورت FAT فرمت کن احتمال قوی زیاد درست شه ولی اگه نشد شرمنده رم برادرم مشکل داشت هر کاری کردم درست نشد ولی با این کار جواب دادنقل قول:
کسی نیست جواب منو بده ؟
منم همین طور!!!!!
البته خاهشا.:20:
دوست عزیز و همشهری برای p990 شما بید از مموری های ابی رنگ sandisk استفاده کنید نه مموریهای مشکی مشکل از مموری شما هست 100%نقل قول:
عزیز دل از همینی که شما میگی دارم استفاده میکنم ولی فایده نداره!!!!!نقل قول:
تازه 5-6 تا دیگه هم روش تست کردم!!
شما با رم فابریک گوشی که 64 هست هم همین مشکل رو داری؟