بابا سيو مي خواي چيكار؟خودت برو حالشو ببر.نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بابا سيو مي خواي چيكار؟خودت برو حالشو ببر.نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچوقت مشخص نمی شه اون چیهنقل قول:
وقتی با لیون می رسی اونجا در سطل آشغال رو برمی داره می گه این دیگه چیه!
وقتی با ایدا می ری در سطل آشغال رو می بنده می گه اه دیگه نمی خوام ببینمش!!!
salaam ye saal dashtam
in bazi aslan arzesh bazzi kardan dare ya na man ta oonja ke ye dehe ke por az in zombia e raftam bad raftam roo saghfo oonjahasham (shoutgun gereftam
(avalaye bazi
bad gir kardam dige bazi nakardam
واقعا که!نقل قول:
من نم فهمم چرا هر کی توی این بازی گیر می کنه می گه ارزش داره بقیه اشو برم یا نه!!!!
معلومه که ارزش داره!
اونجا هم برای دفعه اول که بازی می کنی سخته اما بعدش که راه بیفتی می فهمی سخت یعنی چی!
نقل قول:
ای بابا ، آرام راست میگه معلومه که ارزش داره من هنوز تموم نکردم ولی کلی باش حال کردم.
تازه کاش همه مراحل سخت بازی مثل اونجا بودن. بازی کن راه میافتی
در ضمن اینم بگم که چقدر کشتن کراوزر با چاقو حال داد ، فکر نمی کردم بشه همچین نره غولی رو با چاقو کشت.
ايول خوب جواب دادي.:46:نقل قول:
bashe baba taslim :31:نقل قول:
ye zare bazi kardam residam be oonja ye seri ashghal pashghal be derakhta avizoone hala bayad che khaky berizam ????
:19: :19: :19:
dar zemn ashghal haye mazkoor abi rang mibashand:20: :31:
font farsim ham kharbe nagin farsi benevis:21:
فارسی بنویسید یه قانونهنقل قول:
سلام.
آقا ما رفتيم اين پچ 70 مگي رو دانلود كرديم و كركش رو هم به همين ترتيب. اما حالا كه وارد بازي ميشم به غير از ---- و مرغ و خروسا و كلا شخصيتاي بازي ديگه هيچي ديده نميشه. همه جا سياهه. نه گلي و نه درختي.
ضمنا كارت گرافيك من Geforce 7100GS هست و آخرين آپديتش رو هم نصب كردم و همچنين آخرين ورژن DirectX موجود ه نصب شده هست.
به من كمك كنيد ثواب داره. بعد يه عمر خواستيم بازي كنيم!! اينطوري شد.
هنوز تمومش نکردی ؟نقل قول:
ای بابا ، آرام راست میگه معلومه که ارزش داره من هنوز تموم نکردم ولی کلی باش حال کردم.
تازه کاش همه مراحل سخت بازی مثل اونجا بودن. بازی کن راه میافتی
در ضمن اینم بگم که چقدر کشتن کراوزر با چاقو حال داد ، فکر نمی کردم بشه همچین نره غولی رو با چاقو کشت.
ما تموم کردیم بوسودیم و سپردیم به خاک !
خوب اشکال از پچ هست دیگه .نقل قول:
سلام.
آقا ما رفتيم اين پچ 70 مگي رو دانلود كرديم و كركش رو هم به همين ترتيب. اما حالا كه وارد بازي ميشم به غير از ---- و مرغ و خروسا و كلا شخصيتاي بازي ديگه هيچي ديده نميشه. همه جا سياهه. نه گلي و نه درختي.
ضمنا كارت گرافيك من Geforce 7100GS هست و آخرين آپديتش رو هم نصب كردم و همچنين آخرين ورژن DirectX موجود ه نصب شده هست.
به من كمك كنيد ثواب داره. بعد يه عمر خواستيم بازي كنيم!! اينطوري شد.
قبل از پچ سالم بود ؟