به djmamal: به چي ميگن Download؟
دوست گرامي، منظور از Download بر خلاف اون چه كه بين بچهها متداوله (موسيقي، فيلم يا عكس)، هر گونه اطلاعاتي هست كه وارد Browser شما بشه. اين اطلاعات ميتونه، نوشته، عكس، صدا، فيلم و يا حتي كادر بندي صفحه باشه.
به اين ترتيب شما براي هر كيلوبايتي از اطلاعات كه دريافت ميكنين (و همينطور ارسال ميكنين) لازمه پرداخت كنين. منظور از آنلاين بودن اينه كه اون صفحهاي كه باز شده به همون ترتيب باز بمونه. در اين صورت لازم نيست پولي پرداخت بشه. براي مثال شما يه صفحه اخبار يا يك ايميل رو باز ميكنين، كه خوندنش 20 دقيقه وقت ميبره (البته لابد ايميل بلنديه!)، در اين حالت شما براي اين زمان پولي پرداخت نميكنين.
ارزش افزوده سرويس كيلوبايتي در موبايل اينه كه مثلاً در ياهو مسنجر، شما 24 ساعت آنلاين هستين و هميشه در دسترس دوستانتون، ولي فقط وقتي پول ميدين كه يه پيام بفرستين و يا پيام بگيرين.
به God Of Pc: من دست به عصا راه ميرم
والا من هم درست نميدونم چي ميشه؟
از يك طرف اعتبار كم نميكنه، از طرف ديگه يهو ممكنه همه رو كم كنه و اگه بيش از اعتبار باشه سيم رو بسوزونه!
پس من فعلاً كم استفاده ميكنم تا 7،8 روز ديگه معلوم ميشه، بالاخره چي كارن.
تفاوت دکلهای ایرانسل و ارتباطات سیار
در مورد دکلهایی که دو شرکت استفاده میکنن، تفاوت چندانی به چشم نمیخوره.
اون چه که به چشم میآد، آنتنها هستند. در بالای دکلهای قدیمی شرکت مخابرات یک سازه مثلثی نسبتاْ بزرگ دیده میشه. که کار اون نگه داشتن دو عدد آنتن هست. ۲ آنتن در هر ضلع مثلث یعنی کلاْ ۶ آنتن.
در تکنولوژی جدید برای هر طرف فقط یک آنتن به کار برده میشه، یعنی در مجموع 3 آنتن که در نتیجه نیازی هم به سازه مثلثی نخواهد بود. در دکلهای تالیا و ایرانسل، در هر دو وضع به همین صورت هست. بعضاٌ در سایتهای جدید مخابرات هم وضع به همین صورته.