سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
قفل گذاري كه ساده هست . پوشه copy killer3 را انتقال ميده به سي دي !
بعد براي چك كردن هم مي تونيد از autorun موجود در نرم افزار استفاده كنيد هم به روش دستي وجود فايلها را چك كنيد !
Printable View
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
قفل گذاري كه ساده هست . پوشه copy killer3 را انتقال ميده به سي دي !
بعد براي چك كردن هم مي تونيد از autorun موجود در نرم افزار استفاده كنيد هم به روش دستي وجود فايلها را چك كنيد !
براي بار چندم ، اينها را توضيح دهيد
1:1
ASPI
Pregap
مهدي جان ( mahdi1535 )
سلام
كدوم رو ميگي ؟
اون قبلي رو يا نه اين جديده رو كه خودت دادي ؟
در ضمن برنامه CD-Roller رو هم ميتوني از اينجا بگيري
نسخه 6.10.3 هست[/QUOTE]کد:http://rapidshare.de/files/15837383/002.rar.html
-------------------------------------------------------------------------------------
soda جان اون فايل Dll را كه خودم دادم. لطفا دقيق بگو كه چيكار كنم
mahdi1535 جان !
درست نقل قول كن كه آدم بفهمه اينجا چه خبره ...
اون dll هم كه بايد جايگزين بشه ديگه !
سلام
mahdi1535 جان
من درست متوجه نشدم شما چي ميخوايد
اون فايل رو كه همين چند روز اخير داديد كه آماده نشده . چي رو بهتون بدم ؟
تازه توضيحات هم ميخواهيد ! توضيحات چي رو ؟
مهدي 7070 عزيز
سوال شما رو هم صبر ميكنم تا جواب بدن اگه ندادن من توضيحات مفصل ميدم ( البته اگه وقت كنم )
در ضمن 1:1 رو شما نمي دوني چيه ؟ ! ( يا شايد من دارم اشتباه ميكنم )
از آقايون حضرات ميتونم يه تقاضا بكنم ..............
اگه ميشه اين مقالات و برنامه هايي را كه ميديد تو يه سايتي به غير ازrapidshare بذاريد . شما هر وقت يه چيزي توي اين سايت براي دانلود ميديد من لرزم ميگيره چون هميشه باهاش مشكل دارم
خوب الان انگار داره اينجا يه اتفاقاتي ميفته
چون دوستان دارن مقاله مي زارن و همه دست به كار شدن
خوب يه سوال بود اينكه برنامه رايت بسته ميشه براي جاوگيري بهترين راه اينه كه با كلون ايميج بگيريد چون كلون يه ويژگي خاصي داره كه اگه هلپ نرم افزار رو بخونيد متوجه مي شيد البته ميشه نگذاشت اتوران هم اجرا بشه
از همه دوستان همه بخاطر مقالات شخصا تشكر مي كنم
بيخيال Cd Roller هم بشيد چون با توضيحات دوستان ديگه نيازي به استفاده از اون نيست
البته اين قسمت مربوط به اين مي شد كه خيلي درباره Cd Roller پرسيده بودند
با سلام و خسته نباشيد
خيلي ممنون ميشم كه كامل برام توضيح بديد . مي دونم وقت نداريد ، اما اگه توضيح بديد ، براي بار چندم ما را شرمنده كرده ايد !نقل قول:
سوال شما رو هم صبر ميكنم تا جواب بدن اگه ندادن من توضيحات مفصل ميدم ( البته اگه وقت كنم )
در ضمن 1:1 رو شما نمي دوني چيه ؟ ! ( يا شايد من دارم اشتباه ميكنم )
خواهشا شما ديگه صبر نكنيد بقيه بگند ، اگه صبر كنيد كه يه نفر ديگه بگه ، اون هم صبر مي كنه شما بگيد و سر ما بي كلاه مي مونه !
soda جان ! من واقعا اين چيزهايي كه گفتم را نمي دونم دقيقا چي هستند و فكر نكنم مشكلي داشته باشه ، چيزي را كه نمي دونم با جرات تمام بپرسم !
شايد خيلي هاي ديگه به غير از شما اين مشكل را داشته باشند .شما اگه يكم صبر كنيد ، تمامي مقالات اين تاپيك به همراه نكات ديگر و كرك و ... را به همراه همكاري آقا پيمان روي persiangig آپلود كنيم ! پس فعلا بايد كمي صبر كنيد !نقل قول:
اگه ميشه اين مقالات و برنامه هايي را كه ميديد تو يه سايتي به غير ازrapidshare بذاريد
Isaaaac جان ! ما هم توقع داشتيم كه لااقل اگه ديگه كم پيدا شدي و ما را كمك نمي كني ، عيدي ما يادت نمي ره !نقل قول:
خوب الان انگار داره اينجا يه اتفاقاتي ميفته
به نظر من امكانش هم هست كه برنامه اي بنويسند كه از كار clone هم جلوگيري كنند !نقل قول:
براي جاوگيري بهترين راه اينه كه با كلون ايميج بگيريد
در ضمن ما help را كه بخونيم باز هم نمي فهميم ، اگه ميشه خودت بگو !
نظر لطف شما هست ، اما عيدي ما يادت نره !نقل قول:
از همه دوستان همه بخاطر مقالات شخصا تشكر مي كنم
با تشكر ـ مهدي
Isaaaac جان !
يادم رفت اين را بگم !
1- چرا بعضي پست هات را پاك كردي؟
2- يه ftp معرفي كرده بودي ، اگه ميشه دوباره آدرسش را بده !
با تشكر ـ مهدي
1:1 يعني كپي برابر با اصل . يعني سي دي كپي شده تمامي مشخصات مورد نياز براي اجراي نرم افزار قفل گذاري شده رو داشته باشد. اين كار در خيلي از مواقع امكان پذير نيست. حتي كپي هاي StarForce رو كه با برنامه SFCopy درست مي كنند كپي هاي 1:1 نيست چون با توجه به درايو ممكنه كه در بعضي از درايوها كار نكنه.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
ASPI مخفف Adaptec Scsi Protocol Interface است. براي ارسال دستورات SCSI به دستگاههايي كه با اين دستورات كار مي كنند يك لايه مياني براي آنها توسط كمپاني Adaptec نوشته شد. كمپاني مايكروسافت در سيستم عامل هاي قبل از NT ( كه شامل 2000 و XP و Vista هم هست يعني اينها هم بر پايه NT نوشته شده اند ) از لايه ميانجي آداپتك براي كنترل دستگاههاي SCSI استفاده ميكرد. در ويندوز NT چيزي بنام SPTI به وجود اومد كه همون كار ASPI رو هم انجام ميده. از اين دو گزينه براي كنترل دستگاههاي IDE هم ميشه استفاده كرد چون استاندارد ATAPI يك مقدار بعد از SCSI اومده و امكان فرستادن دستورات SCSI به دستگاههاي ATAPI هم وجود داره.
PreGap يعني قسمتي از سي دي كه قبل از تراك يك در آن نوشته شده. اين كار معمولا توسط CUE انجام ميشه و وجود قفلهايي مثل CDG يا TZ مبتني بر استفاده از قابليت هاي درايو در خواندن و تفسير اطلاعات موجود در اين قسمت است. در واقع اطلاعات اصلي در قسمت PreGap نوشته ميشه و در Seassion هاي بعدي اطلاعات غلط , بي استفاده و يا محافظت كننده نوشته ميشه. قفل نگهبان علاوه بر PreGap داده هاي خودش رو بعد از Trackهاي Audio مي نويسه و در قسمت Pregap چند فايل درست ميكنه كه داراي حجم بالا هستند. در هنگام خواندن قفل فايلهاي موجود در PreGap باز ميشه و با پرش به يك Offset محاسبه شده در سي دي از تركهاي داده انتهايي اطلاعات خونده ميشه. در اين حالت اگر فقط PreGap رو كپي كنيد ديسك نهايي فاقد اطلاعات لازم است.
نوروزتان پيروز