وارد plugin که میشم خطا میده، دکمه mount هم غیرفعاله:n35:نقل قول:
Printable View
وارد plugin که میشم خطا میده، دکمه mount هم غیرفعاله:n35:نقل قول:
توی plugin که وارد میشم error میده و دکمه mount هم غیر فعاله!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من از اینجا پلاگین رو گرفتم... پلاگین رو اول باز میکنم مونت رو میزنم بعد open میره داخل فایل منجر
سلام به دوستان گرام
من از طریق کابل اپتیکال تی وی 50w800c را به سینما خانگی ال جی وصل کردم وقتی از طریق action بلند گوی سیستم صوتی را انتخاب می کنم ابتدا صدا از سینما خانگی پخش میشه و صدای تی وی قطع میشه ولی بعد از چند ثانیه پیغام میده "از سیستم صوتی پیغامی دریافت نشد " و اتومات بلند گوی تی وی را وصل میکنه لطفا راهنمایی کنید چکار باید کرد.
ممنون جواب داد ولی دوتا مشکل داره یکی اینکه plugin برنامه trial هستش و محدودیت زمان داره و مشکل دیگه همونطور که گفتید فلش دیگه از تلوزیون قابل دسترسی نیست! عملا بدرد نمیخوره چون مشکلات بزرگتری ایجاد میشه. من یه فایل zip پیدا کردم که اگر روی TV نصب بشه مثل قبل با فایل منیجر همه کارها رو میشه انجام داد فقط دنبال روش نصبش هستم...نقل قول:
سلام یکی جواب منو بده لطفا
من بعد از اینکه 50w800c از جمهوری خریدم برای ادیت کانالها خیلی اذیت کرد به پیشنهاد دوستان آپدیت آسیا را دانلود کردم ولی چیزی تغییر نکرد لطفا راهنمایی بفرمایید آیا آپدیت سنگاپور را دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آیا ویرایش کانالها بهتر میشه؟ در ضمن وقتی کانال را عوض می کنم در حدود چند ثانیه طول می کشد. آیا مثل گوشی ها یه پنجره نداره تا برنامه های باز را ببینیم؟ کممممممممک دارم پشیمممون میشم از خریدش. متشکریم
جان من جواب بدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اینم آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آپدیت سنگاپور در صورتی کار میده که سه حرف آخر نام ورژن سیستم عامل نصب شده روی تلوزیونتون paa باشه. شما میتونید از طریق home>about ورژن رو چک کنید. کلا اندروید 6 سرعتش بالاتره، توی عوض کردن کانالهای دیجیتال همه تلوزیون ها معمولا یکی دو ثانیه تاخیر دارند. برای دیدن برنامه های باز هم از این مسیر اقدام کنید: home>settings>apps>running appsنقل قول: