جونم پرسپولیس ,تبریک به همه...بازی دستگرمی بود واسه له کردن عرب ها :دی
یه چیزی هم بگم دیروز تولد من بود و بهترین کادو تولدمو گرفتم...
Printable View
جونم پرسپولیس ,تبریک به همه...بازی دستگرمی بود واسه له کردن عرب ها :دی
یه چیزی هم بگم دیروز تولد من بود و بهترین کادو تولدمو گرفتم...
سلام.نقل قول:
منم همین عقیده رو داشتم ولی فکر کنم یکمی زود قضاوت کردیم.:n40::n40::n40::n40::n40::n40:
برد شیرین رو تبریک میگم خدمت تمام پرسپولیسی های عزیز.
پرچم ما همیشه بالاست........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این که این فصل شبیه یه کابوس بود و از ابتدای فصل حاشیه ها شروع شد،مدیر عامل عوض شد،قضیه زندان رفتن سیاسی،بی پولی،تعویض سه سرمربی،مصاحبه های پی در پی به اصطلاح پیشکسوتان،یار گیری ضعیف و هزاران مشکل دیگه ولی بالاخره تموم شد،ولی طوری تموم شد که با برد در دربی هم رفت و هم برگشت همه ی اون مشکلات و تلخی ها رو فراموش کنیم و از این به بعد باید به فکر بازی با الهلال عربستان و به خصوص فصل بعد باشیم و امیدوارم با یارگیری قوی بتونیم فصل بعد رو با قهرمانی در لیگ و جام حذفی جشن بگیریم.
راستی جا داره این جا از سوشا مکانی تشکر ویژه داشته باشم،با اینکه اولای فصل حرصمون داد و گل های بدی خورد ولی عملکردش تو این چند وقته عالی بود و سیو های فوقوالعاده ای داشت.:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
بازم تبریک به تمام پرسپولیسیهای عزیز:n16::n16::n16::n16::n16::n16:
چقدر خـــوبــیــــــــــم ما :n02:
خدا رو صد هزار مرتبه شکر!
تونستیم با ارائه یک نمایش زیبا، دبل کنیم!
اکثر بازیکن ها امروز خوب بودن و با جون و دل بازی کردن و بازم ثابت کردن جایگاه جدول، تعیین کننده برنده دربی نیست!
علیپور هم هر چقدر، این فصل انتظارات رو بر آورده نکرد، امروز جبران کرد!
راستی آخرین باری که باختیم کی بود؟ :n09:
+
این قرمزه منه
دوسش دارم
خیـــــــلی زیاد ....
دوستان نظرتون راجع به این صحنه چی بود؟
محتوای مخفی: ؟
راسنی الان استقلال چندمه؟:n08:
تبریک میگم برد عالی رو . رفتو برگشت استقلالو خیلی راحت بردیم بی دردسر
بازی یه طوری بود که اگه دو تا نود دقیقه هم به بازی اضافه میشد پرسپولیس گل نمیخورد برانکو راه های گل زنی رقیبو کامل بسته بود رقیبم شانساش مثبل همیشه رو ضربات مستقیم و ارسال ها از هر جای زمین بود که به خوبی کنترل شد.
شیش هفت مدیر سر این تیم اوردن سه تا مربی با کادر فنی مجزا بی ثباتی کامل در یک فصل ولی بازم درود به شرف پرسپولیس که فصلو شیرین و جاودانه تموم کرد.
شاد باشید که شادی حقتونه
اگه یه پرسپولیسی این مشت رو زده بود تا اخر امشب طرف رو 2 سال محروم می کردن!!!! ببینیم کمیته اخلاق و انضباطی استقلالی چند روز محرومش می کنن!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: :n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: :n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: :n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: :n12:پرسپولیس
جنبه باخت ندارن!!!
محتوای مخفی: !!
منم برد بسیار شیرین پرسپولیس دوست داشتنی در دربی رو به همه پرسپولیسی ها تبریک میگم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا بازی قشنگی بود، بعد مدت ها دوست داشتم بشینم تا آخر بازی رو ببینم :n12:
جلو الهلال هم اینجوری بازی کنن ، مطمئناً تیم میره بالا
ولی من موندم بابک حاتمی تو سایپا هم اینجوری بازی میکرد که اومد پرسپولیس؟ خداییش تو بازیایی که من ازش دیدم، دریغ از یه سانتر درست، یا به تیر یک نمیرسه ، یا از تیر 2 رد میشه !!!
عالیشاه یکی از بهترین بازیاش رو انجام داد ولی حیف که تو کل بازیای این فصل، یه تعداد انگشتای یه دست هم با این کیفیت بازی نکرد.
مهم دبل استقلال بود که انجام شد این فصل :n02: