عزیز من بازی رفت دپور رو 8 تا زدیم بهش اما این بازی 2 تا به سختی زدیدم و انصافا هم شانس اوردیم گل نخوردیم!
این خیلی مشخص میکنه همه چی رو!
تویه پست قبلیتون اومدید گفتید که خوب بازی کردیم!
بازی رو دیدید آیا؟! در بعضی مواقع من برام سوال بود رئال کدوم تیمه بسکه اونا کامل بازی رو گرفته بودن ازمون!
من خودم یکی از کسایی هستم که میگم مصدومیت رو نمیشه همیشه بهونه کرد اما بازی کامپیوتری که نیست!
ما دوتا دفاع وسطمون رو نداریم...و مجبوریم از زوجی استفاده کنیم که داریم میبینیم کنار هم خوب نیستن...(واران بازی قبلی بد نبود اما خب بازم)
هافبک ها هم وضعیتش مشخصه...
از 3 مهاجممون هم نام میبرید...3 مهاجمی که خیلی وقته افت کردن که خب بخش بزرگیش برمیگرده به نبود موریچ و که رابط بین هافبک ها و مهاجمین بود...
پس نمیشه گفت که مهاجم هامون همه چی رو برامون انجام میدن! رونالدو اگه اشتباه نکنم این 2مین باره که نتونسته در 3 بازی پیاپی گل بزنه برای ما که خب خودش خیلی چیزها رو نشون میده!
بحث تعداد باخت نیست...
بحث اینه که با مشکل میبریم که همین باعث میشه نتونیم بگیم به راحتی میشه برد بازیها رو!
اون جمله ای که راحت 3 امتیاز رو داریم به دست میاریم (یا میتونیم بدست بیاریم) به هیچ وجه درست نیست...!
+
گل ایسکو هم جدای زیباییش نکته جالبی داشت..
این گل رو ایسکو با شماره 23 و در 23 سالگیش در دقیقه 23 بازی زد...جالب تر اینکه این 23مین گل ایسکو با لباس رئال بود!