[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
توی عکس ها مشخصه
بازی اجرا میشه ولی توی حالت low
همه درایور ها رو از سایت لنوو گرفتم .
گرافیک انویدیا هم از سایت خود اانویدیا گرفتم آخرین ورژن رو ( nVIDIA.GeForce.Driver.337.88.win.7-8-8.1.laptop.x64)
ولی نمیدونم چرا توی گرافیک بالا اجرا نمیشه
بازی های دیگه رو راحت اجرا میکنه
حتی pes2014 که عکسش رو گذاشتم.
:n27:
در ضمن از GeForce Experience هم استفاده کردم یا توی تنظیمات گرافیک حالت اجرا بازی و ستینگش رو روی hight گذاشتم ولی بی فایده بود.
دوست عزیز فک کنم شما روی حالت low بازی میکنی. چون خیلی ها با این لپ تاپ این مشکل رو دارن. البته توی ویندوز 7 همه چی اوکی هست
دوست عزیز pes 13 بطور پیش فرض از گرافیگ مادر برد استفاده می کنه واسه همین نمی کشهنقل قول:
تنظیمات زیر رو انجام بده ببین درست میشه
Nvidia Control Panel>Manage 3D settings>Program settingsحالا اینجا کلید Add رو بزنید و برید به آدرسی که PES نصب شده و اون فایل Setting رو که تنظیمات PES هست Add کنید و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کنید و Apply! حالا براحتی میشه تو Setting بازی Quality رو روی High بزارید
یه روش دیگه
رو فایل اجرای pes 2013 راست کلیک کرده گذیننه Run With Graphics Processor اونجا NVIDA رو انتخاب کنید
بله بطور اتوماتیک از گرافیک اینتل استفاده میکنه. ولی همونطور که توی عکسها گذاشتم گرافیک انتخابی هر دو بازی PES2014 و PES2013 از گرافیک NVIDA هست. پس موضع اینتل منتفینقل قول:
این دو روشی رو هم که شما فرمودین قبلا انجام دادم.:n02:
این فقط مشکل من نیست مشکل همه هست. با کیفیت HIGHT اجرا نمیشه. شما میگید اجرا کردم برام عجیبه.
داداش درایور اینتل و nvidia رو اپدیت کن... این تنها کاری هست که میتونی انجام بدی... یا بری داخل تنظیمات پلن high performance و تنظیم کنی که در حالت استفاده با برق روی این پلن از گرافیک nvidia استفاده کنه... اگر هم بلد نیستی چجور تنظیم کنی بگو بچه ها کمکت میکنن چرا که من ویندوز xp دارم (سیستم قدیمی) این مشکل شما رو روی یک لپتاپ دیگه داشتیم که اینجوری حل شدنقل قول:
ممنون از رهنمایتوننقل قول:
ولی همه این مراحل انجام شده.
همین کار که دوستان گفتن ، انجام داده باشید باید جواب بدهنقل قول:
شما تو تاپیک خود pes 2013 هم بپرسید
برای من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپ تاپ شما هم z510 هست؟ و دو تا گرافیک داره؟نقل قول:
ویندوز چی 8.1 با 64 بیت هست؟؟؟؟
اگه موارد بالا همه اره ، لطفا بگید روی بازی پچ خاصی نصب کردید یا خیر؟
بله ، لپ تاپ منم همین z510 هستنقل قول:
ویندوز منم 8.1 ، 64 بیت هست
نه ، پچ هم تا حالا نصب نکردم
دوستان قیمت این لپ تاب الان تو چه حدودی هست؟؟قیمتا خیلی با هم فرق دارن.(با گارانتی یکسان)