نترس قیمت دلار حالا حالاها بالا 3 تومن نمیره.الان چندین ماهه که دیگه تک نرخی شده 10 تومن بالا پایین داره هر روز اما بعید میدونم بالا 3 تومن بره.نگران نباش.1 ماه صبر کن پشیمون نمیشینقل قول:
Printable View
نترس قیمت دلار حالا حالاها بالا 3 تومن نمیره.الان چندین ماهه که دیگه تک نرخی شده 10 تومن بالا پایین داره هر روز اما بعید میدونم بالا 3 تومن بره.نگران نباش.1 ماه صبر کن پشیمون نمیشینقل قول:
خیلی از راهنمائیتون ممنونم:n01:
دوستان فردا صبح قراره از ال دیجیتال N56jr سفارش بدم و خوشبختانه توی انبارشون توی تهران موجود دارن و با پیک میرسه دستم
میخوام بدونم واقعا انتخاب درستی کردم؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بهترین انتخابه.خوش به حالت:n14:گرافیکش جون میده واسه گیم:n02:نقل قول:
کول پد یادت نره.به کول پد N8 ultra هم بخر رنگش نقره ایه جنسش هم آلمینیومه به رنگ لپ تاپت هم میاد دیگه مشکل داغ کردن و اینا هم نداشته باشی.نقل قول:
دوستان بین این سه تا کول پد کدومش به نظرتون مناسب تره برا این ؟
DeepCool N8
DeepCool CoolPad N8 Ultra
DeepCool N9
اگر به جز اینا هم چیز خوبه دیگه ای هست ممنون می شم بگید
قیمت این کولپد چنده؟نقل قول:
راستش خودمم میدونم دارم پول اضافی میدم و نمیتونم از این لپ تاپ نهایت استفاده رو بکنم چون یه سیستم گردن کلفت دارم که این لپ تاپ رو پاره میکنه ولی مثل خوره افتاده به جونم!نقل قول:
n8 ultra بخر حدود 80 تومنهنقل قول:
حدودا 80 تومن.آره لا مصب بد جور میره تو مخ آدم .منم وسوسه خریدنش مثل بختک افتاده به جونم:n02:نقل قول:
ایشالا فردا که رسید دستم چنتا عکس میگیرم میذارم تو تاپیک تا بچه ها راحت تر انتخاب کنن
فقط یه سوال: بین 2 سیستم که یکیشون وین7 هست اونیکی هم وین 8 هست میشه بصورت LAN ارتباط ایجاد کرد و بازی کرد؟