زيرنوس كاملاتاييدميشه!نقل قول:
تست شد بدون مشكل اجراشد!
اما مشكلات ديگه هنوزبه قوت خودش باقي هست!
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
دوست عزيز توي فريمور جديد فقط موارد 1و3حل شده!نقل قول:
Printable View
زيرنوس كاملاتاييدميشه!نقل قول:
تست شد بدون مشكل اجراشد!
اما مشكلات ديگه هنوزبه قوت خودش باقي هست!
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
دوست عزيز توي فريمور جديد فقط موارد 1و3حل شده!نقل قول:
جديدترين وضعيت مشكلات Firmware ستاپ باكس t-7
1.عدم نمايش ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه
2.عدم قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن وضبط برنامه هادرساعاتی مقرردرطول هفته(فريمورقبلي وقتي كه دستگاه روشن بودمي شدولي حالا كلا نمي شه!)
3.مشكل در پخشmp3 (وقتي كه داره پخش ميكنه تيك ميزنه)
4.عدم داشتن قابليت کوتاه کردن infoبه انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال
5.عدم پشتيباني از فورمت هايي مثل :wmv,IFOو...
6.عدم توانستن در backكردن براي برگشتن توي پوشه ها(فريمور قبلي داشت اما اين فريمور انگار حذف شده!وبايد exitكرد!)
7.دكمه aspect رو كه ميزنيم هيچ فرقي توي تصوير نداره!(ورژن قبلي درست بود)
8.با قطع و وصل مجدد برق ورودی دستگاه T7 روشن میشود حتی اگر قبل از قطع برق Standby یا خاموش باشد.
9.فريزشدن لحظه اي بعد از تعويض كانال
10.عدم توانستن در شفاف كردن تلتكست.
11.وقتي از تلتكست بيرون ميايم ,تصوير تلويزيون ميره ودوباره مياد , يا به اصطلاحreload ميشه!
12.وقتي كه مثلا كانال سه رونگاه ميكنيم ,دوباره ميزنيم كانال سه ,تصوير reload ميشه!در صورتي كه نبايد تصوير reload بشه!
13.عدم توانستن فريز كردن موقت تصوير بوسيله كاربر
14.عدم داشتن TIME SHIFT
وووو.................
وقتی دکمه GUIDE و بعدش INFO رو بزنید وارد محیط زمان بندی میشه و با زدن دکمه قرمز میتونید برنامه جدید ADD کنید.نقل قول:
من تست کردم و بصورت روزانه ضبط میکنه.
متاسفم واسه این شرکت های ایرانی که الان دنیا داره تکنولوژیه لوازم صوتی و تصویریش دنیا رو میترکونه اونوقت اینا بلد نیستن یه frimware درست حسابی واسه یه دستگاه زیقولی که اونم یه شرکت خارجی زپرتی زحمت ساختشو براشون کشیده بسازن .نقل قول:
هزار جور مشکل و داستانم همیشه تو همچیشون هست . نشد مردم بیچاره یه بار یه پولی بدن بعد مثل آدم از چیزی که خریدن استفاده کنن . اینا حتی به خودشون زحمت نمیدن حداقل یه جنس خوب وارد کنن بدن دست مردم . الان 139 صفحه تاپیک جلو رفته اما اینا همچنان تو خودشون میلولن . انگار میخوان سیستم عامل ویندوز 3000 بسازن .
فقط بلدن واسه فروش بیشتر تو رقابت با همدیگه زرت و پرت کنن (با عرض پوزش از بچه های فروم)
با سلام
یکی از آشنایان برای من یک ستاپ باکس سینام خریده مدل 8847 با قیمت 90 تومان آورد : البته هنوز در سایت سینام مدل قدیمی 8829 موجوده
hdmi داره با حالت 1080i
هارد اکسترنال با ظرفیت 5 ترا می شناسه
امکان ضبط یک کانال و دیدن یک کانال دیگه رو داره
قابلیت ضبط روی فلش با فرمت ts داره و برنامه ریزی ضبط داره
تله تکست فارسی نداره
منو فارسی داره
پخش mp3 , mpeg
همزمان 3 خروجی برای 3 tv میده
تایید تکتا رو نداره
کنترلش عالیه به راحتی از فاصله دور و زاویه میگره
سرعت تعویض کانال هم خوبه
گارانتی یکساله سینام تعویض
فقط تنها چیزی که هنوز نتونستم حل کنمش بعد از ضبط برنامه در کامپیوتر وقتی می بینی صدا نداره ولی با خودش که
می بینی مشکلی نداره
راستی اگه کسی میدونه چه جوری میشه این مشکل رو حل کنم ممنون میشم
سلامنقل قول:
من دیدم تاریخ فایل آن 8 می 2010 است. این فریمور جدیدتره ؟ یا اینکه تاریخ ثبت نرم افزار و ورژن آن ، مطلبی است که گفتید؟
ورژن فریمور جدید تره همونتور که گفتن مشکل ضبط برنامه ها حل شده یعنی با زدن دکمه Guide و بعد info و بعد sub یا دکمه قرمز تلتکست میتونید برنامه برای ضبط بدید و برای زمان روشن و خاموش شدن هم Menu تب زمان گزینه 2تا به آخر میتونید زمان روشن و خاموش بهش بدیدنقل قول:
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------
فکر کنم با برنامه Power DVD مشکل شما حل بشهنقل قول:
الكي پول باتري ندين.نقل قول:
ايراد remote هاي پروويژن اينه كه نهايت تا فاصله 4 سانتي متري دستگاه كار ميكنه. عملا كار نميكنه
آره . hd رو به طور خفني ساپورت ميكنه. مثلا اگر كيفيت 1080 بريزيد تو usb و وصل كنيد به دستگاه به صورت slow motion ميتونيد ببينيد. چون سرعتش خيلي پايينهنقل قول:
یک سوال در شهر هشتگرد هم میشه امواج دیجیتال رو گرفت ؟؟
فایل مال 5 می هست که هشتم توی سایت آپلود شده.نقل قول: