نقل قول:
نمیدونم والا اما فکر خوبی هست.فقط خلاف قوانین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
نمیدونم والا اما فکر خوبی هست.فقط خلاف قوانین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون کدوم قسمتشه؟
اگه منظورتون شماره گذاشتن باشه که می تونید به این تاپیک مراجعه کنید و ببینید که اصلا یه گروه تشکیل شده که فقط با SMS در ارتباطند:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130143
Ok...........پس اگه اینجور من هستم............
کنسرت محمدرضا شجریان به اتفاق گروه آوا روزهای 30 مهر، اول، سوم و چهارم آبانماه در تالار فردوسی اصفهان برگزار می شود.
مجیددرخشانی با اعلام این خبر گفت : در این کنسرت که در تالار فردوسی دانشگاه آزاد واحد خوراسگان اصفهان برگزارمی شودهمان قطعاتی که در کنسرت تهران اجرا شد ارائه خواهد شد با این تفاوت که دو نوازنده نی و عود به گروه اضافه شده است.
این نوازنده تار و عضو گروه آوا در ادامه افزود: با توجه به اینکه آقای فرجپوری هم به علت سفر در گروه نیست و ما سه نوازنده جدید در گروه داریم تمرینات فشرده ای داشتیم و خوشبختانه قطعات بسیار خوب و پر انرژی از آب درآمده است که امیدوارم در روی صحنه هم چنین باشد.
مهندس رفیعی نیز در گفتگو با مهر در باره نحوه فروش بلیت های این کنسرت گفت : از امروز متقاضیان و علاقه مندان شرکت در این کنسرت می توانند به سایتمراجعه و برای تهیه بلیت اقدام کنند.کد:www.shajarianconcert.com
وی در ادامه افزود : جزییات بیشتر مربوط به این برنامه در سایت رسمی دل آواز نیز موجود است و ما از بعد از عید فطر نسبت به تحویل بلیت ها اقدام می کنیم.
در این گروه مجید درخشانی تار،محمد رضا ابراهیمی عود،سینا جهان آبادی کمانچه،حسین رضایی نیا دف و دایره ،شاهو عندلیبی نی و همایون شجریان تنبک می نوازند.
لينك خبر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم فقدان سالن در شهر مشکل ساز شد.
خوراسگون !!!
دمشگرم سپاهان چیکار کرد پوز تهرونیا رو به خاکمالید.
سلام.............. واقعا جائی بهتر و با صفاتر و زیباتر از اصفهان سراغ ندارم
شما ليست فيلمها رو اگه لطف كنى يه جا آپ كنى خيلى خوب مىشه.نقل قول:
راستى، سفارش دانلود هم قبول مىكنى؟
خلاف قوانين نيست، خلاف مسائل امنيتيه.نقل قول:
◙
:11:
نقل قول:
سلام
فکر کنم چون الان اسمش میدان امام هست
حتی اگر هم الان نباشه
قبلا بوده..
البته واسه ما که همون میدان شاه هست