احمد جان ممنون این مشکلم حل شد
از فری گیت استفاده کردم
یه پست دادم هنوز تایید نشده!
Printable View
احمد جان ممنون این مشکلم حل شد
از فری گیت استفاده کردم
یه پست دادم هنوز تایید نشده!
یه فرمت های اجق وجقی دارم که مثلا اسمش mpg هست ولی توی ویندوز که اصلا نمیتونستم پخش کنم و توی اوبونتو تصویر بود اما صدا نبود ولی با سوزه و پارسیکس خیلی خوب پخش میشه
البته توی اوبونتو 3gp هم همینطوری بود و صدا نداشت ولی حالا 3gp ندارم امتحان کنم ولی احتمالا صدا نداره!
اطلاعاتم بیشتر نیست ببخشید
ولی فکر کنم شاید اگر بشه 3gp رو با صدا ببینم اونم بشه
البته با smplayer نه ریال پلیر
smplayer مشکلی با پخش فایل های mpg نداره!
من پیشنهاد میکنم که vlc رو نصب کنی... مطمئنا درست میشه.. چون تمامی فرمت های MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 رو ساپورت میکنه.
بزن :
ممکنه بهتر باشه شما gstreamer و totem رو اضافه کنید. ( البته در لینکی که داده بودید فکر میکنم gstreamer هم بود)کد:yum install vlc
البته قبلش باید مخازن جدید رو اضافه کنی :کد:yum install totem-xine totem-xine-plparser xine-lib xine-lib-arts xine-lib-extras-nonfree gstreamer gstreamer-plugins-base gstreamer-plugins-ugly gstreamer-ffmpeg gstreamer-tools gstreamer-plugins-good libdvdread
----------کد:#rpm -Uvh http://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-stable.noarch.rpm http://download1.rpmfusion.org/nonfree/fedora/rpmfusion-nonfree-release-stable.noarch.rpm
compiz رو چیکار کردی ؟
فرمت ها اسمش mpg هست ولی نمیدونم چیه ! چون mpg رو توی ویندوز و بقیه سیستم ها خیلی خوب اجرا میکنم ولی این چند تارو نمیتونم !
فقط هم همین مشکل رو دارم
کامپیز هم با فری گیت حل شد
کد:export http_proxy=127.0.0.1:8567
این دستوری هم که نوشتی رو زدمکد:Total size: 8.1 M
Total download size: 3.2 M
Is this ok [y/N]: y
Downloading Packages:
(1/5): python------0.1.9-6.fc10.i386.rpm | 23 kB 00:03
(2/5): compizconfig-backend-gconf-0.7.8-1.fc10.i386.rpm | 26 kB 00:00
(3/5): compiz-fusion-extras-gnome-0.7.8-2.fc10.i386.rpm | 145 kB 00:08
(4/5): gnome-compiz-manager-0.10.4-4.fc10.i386.rpm | 182 kB 00:23
(5/5): compiz-fusion-extras-0.7.8-2.fc10.i386.rpm | 2.8 MB 02:12
همه بسته ها نصب بود فقط این رو اپدیت کرد ولی درست نشد
gstreamer-plugins-ugly
vlc رو نصب کردی ؟ با vlc هم امتحان کن... اگر نشد چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه.
تو که گفتی " یه فرمت های اجق وجقی دارم که مثلا اسمش mpg هست ولی توی ویندوز که اصلا نمیتونستم پخش کنم ". بالاخره تو ویندوز پخش میشه یا نه ؟
ببین mpg هست ولی تو ویندوز نتونستم پخش کنم من گفتم بقیه mpg ها چه تو ویندوز چه تو لینوکس راحت پخش میشن ولی یک سری mpg دارم که یکم عجیبن و .... و فقط تو سوزه و پارسیکی تونستم خوب ببینم
vlc هم نصبه
!!!!
دیگه خیلی عجیبه...! :دی
دقیقا یادم نیست این فروم بود یا فروم فدورای فارسی یه مورد مشابه همین هم بود ! نمیدونم خودت مطرح کردی یا کس دیگه ای بود...
یکی گفته بود که طرز بارگذاری و ضبط ای نفایلهای تصویری-صوتی فرق میکنه و هر برنامه ای پخشش نمیکنه! و...
البته یه چیز... شاید اگر تبدیلش کنی به فرمت دیگه پخش بشه...
اره اتفاقا یک نرم افزار مبدل ویندوزی با wine نصب کردم و به avi تبدیل کردم ولی هر کدوم رو چند ساعت طول میده و یکی دو تاشم نصفه تبدیل کرد که بی خیالش شدم
پیشنهاد میکنم این بابا رو حتما گیرش بیارید که خیلی بدرد میخوره :33:نقل قول:
یکی گفته بود که طرظ بارگذاری و ضبط ای نفایلهای تصویری-صوتی فرق میکنه و هر برنامه ای پخشش نمیکنه! و...
نه بابا! بیخیال ویندوز!
خود لینوکس نرم افزار های قدرتمند تبدیل داره!
در بخش نرم افزار های لینوئکس بگردی هست.
کدک ffmpeg هر نوع فایل mpeg رو تا اونجایی که می دونم decode می کنه
اگر نشه احتما کنتاینر و کدکهایی که باهاش encode شده غیر استاندارده
نمی شه انتظار زیادی داشت
حالا اصلا مطمئنی فایل تصویریه؟ : دی