شما مدت زمانی که واسه آشنایی توی زمان خواستگاری به نظرت خوبه چقدره ؟نقل قول:
پس توصیه ی شما اینه هر وقت کسی خواست ازدواج کنه و فک میکنه یه نفر ممکنه براش مناسب باشه ، همون اول بره خواستگاری و بعد آشنا
بشن ؟
Printable View
شما مدت زمانی که واسه آشنایی توی زمان خواستگاری به نظرت خوبه چقدره ؟نقل قول:
پس توصیه ی شما اینه هر وقت کسی خواست ازدواج کنه و فک میکنه یه نفر ممکنه براش مناسب باشه ، همون اول بره خواستگاری و بعد آشنا
بشن ؟
ببینید اگر دو طرف از قبل باهم آشنا بودن و به قولی مدرن بود که هیچ من اصلا بحثی در اون مورد ندارم.اگر سابقه آشنایی دارند و رفت وآمد داشتند بازم هیچی.نقل قول:
اما اگر طرفین غریبند اگر بعد از جلسه اول اگر حداقل هاشون(ظاهر وخانواده ها و...)پسند شد یکی دوهفته برن صحبت کنند آشنا بشند ببینند اصلا دنبال چی میگردن.بعدم 1 فرصتی داده بشه واسه تصمیم نهایی تو این مدتم دو طرف برن ببینند صحبتاشون راسته،دروغه،چیه!
حداقل 1ماهی بشه بعدش دیگه میخوان نشون بذارند،به بزرگتراشون تو فامیل اطلاع بدن و دیگه برن دنبال بقیه کاراشون.نه همون اول به 1 جلسه صحبت کردن تموم کنند بره!خلاصه کلام دیگه حداقل 1 ماه فرصت بدند واسه آشنایی(حداقل)
بازم میگم این واسه وقتیه که دوتا خانواده سابقه آشنایی ندارند.
من که چنین توصیه ای نکردم به کسی ولی اگه خواستگاری سنتی باشه که دیگه همینه.چیزی غیر از این تو چیزی که به اسم سنتی میشناسیم فکر نمیکنم باشه!نقل قول:
ته حرف من واسه این موضوع اینه،پدر مادرای عزیز،دختر خانومای گل،آقا پسرهای خوب،اگر طرفتون خیلی غریبس عجله نکنید.هول نکنید که میپره، نگید دیگه مثل این واسه ما نیست.1خورده به خودتون فرصت بدید تا خدایی نکرده بعد پشیمون نشید!
درباره بحث گذشته دختر کسی نظر و تجربهایی دارید ؟
چطور میشه مطمئن شد که در گذشته رابطه جنسی با کسی نداشته است؟
به نظر من هیچ راهی برای تشخیص همچین چیزی وجود نداره ....نقل قول:
نمي گيرم
ديگه هيچ وقت نمي گيرم
يك بار گرفتم يكسال بعد از ازدواج رفت مهريه شو اجرا گذاشت و پدرمو درآورد
خونه و ماشينو و حتي حقوق ماهيانه مو توقيف كرد
تازه خلاص شدم دارم يك نفس راحت ميكشم
آدم زن ميگيره كه به آرامش برسه ولي بعضي دخترا وقتي ميان توي زندگي آدم تنها چيزي كه به آدم نميدن آرامشه
بلايي به سر آدم ميارن كه آدم همه اش فكر و ذكرش اين ميشه كه چه طوري خواسته هاي خانم رو برآورده كنه
همين ميشه كه آرامش ذهني آدم از بين ميره و آرزو ميكنه كه اي كاش به حرف ننه و بابا گوش نمي كرد و مجرد باقي مي موند
از شانس بد ما يك دونه از همون بعضي هاش گير ما افتاد و بي چارمون كرد
به دوستان اكيدا توصيه ميكنم خواستين زن بگيرين تحت هيچ شرايطي (حتي اگر دختر شاه پريون بود) زير بار سيصد سكه و پونصد سكه و هزار سكه نرين
همچين اشتباهي كه من كردم و چندين سال عمرم تباه شد هرگز نكنين
يك سكه به نيت الله
اگر اهل زندگي باشه با همون يك سكه هم مياد و زندگي ميكنه
واگر اصرار به صد تا و پونصد تا و هزار تا كردن
مجرد موندن خيلي خيلي بهتر از امضاء كردن اون سند كوفتيه كه بعدا نشه تاوانش رو داد
معلوم نيست توي اين مملكت قيمت سكه چند صباح ديگه چند ميليون بشه
لذا سكه زياد انداختن جز درد سر در آينده هيچ فايده ديگه اي نداره
نندازين توروخدا سكه زياد نندازين مثل من خودتون رو با دست خودتون گرفتار نكنين
انصافاً اين نصيحت برادرانه منو گوش كنين
احسنت برادر ... باید این قسمت رو با آب طلا نوشت ...نقل قول:
از شانس بد ما يك دونه از همون بعضي هاش گير ما افتاد و بي چارمون كرد
به دوستان اكيدا توصيه ميكنم خواستين زن بگيرين تحت هيچ شرايطي (حتي اگر دختر شاه پريون بود) زير بار سيصد سكه و پونصد سكه و هزار سكه نرين
همچين اشتباهي كه من كردم و چندين سال عمرم تباه شد هرگز نكنين
يك سكه به نيت الله
اگر اهل زندگي باشه با همون يك سكه هم مياد و زندگي ميكنه
کاملا لایک ... من خودم رو همین موضوع معتقدم ... طرف اهل زندگی باشه و تورو برای خودت بخواد با یک سکه هم راضی میشه ..... حتی حاضر میشه باهات تو یه خرابه زندگی کنه ...
جدیدا مهریه ی بالا شده منبع در آمد دختر خانم ها ... با گرفتن مهریه بالا و بعدش با گذاشتن اون مهریه به اجرا ... کاسبی خوبی به راه میندازن و ....
پسر بدبخت میمونه و ....
چند وقت پیش دنبال یک سوئیت مجردی بودم جایی رو دیدم صاحب خونه میگفت قبل شما یک زن و شوهر زندگی میکردن ! با خودم گفتم اون چه زنی بوده حاضر شده بیاد اینجا تو اون فضای کوچیک زندگی کنه!نقل قول:
حالا همون یه سکه هم بماند!
به نظر من هم باید تو ازدواج منطقی برخورد کرد و زیاد زیر بار این مهریه های سنگین نرفت ...
صبر و توکل به خدا
به نظر من اول پولو کارمهمه. بعدشم آدم مگه دیونه ست وقتی خونه زندگی داره بره ازدواج کنه...دوران مجردیو خوش است:n02:
من تعجب میکنم که چرا دادگاه و دولت تو قضیه مهریه دخالت نمیکنه؟
اگر زن از بعد از امضای عقدنامه صاحب مهریه است، مرد باید با ارائه مدارک ثابت کنه که حداقل به اندازه نصف مهریه،مال و ثروت الان به ناماش هست!
نه اینکه ماهی 850 هزار تومان حقوق میگیره یک ده میلیون تومان پس انداز داره که بعد از مراسم هیچیاش نمیمونه بعد 110 سکه یعنی حدود 100 میلیون تومان مهریه کرده! خب این کلاهبرداری بخاطر فشار عروس و خانوادهاش هست!
چرا اجازه میدهند از مالی که نداره خودش را بدهکار کنه!
اگر قانون بشه دیگه هیچ مردی تو تعیین مهریه نمیتونه رقم تخیلی از مال نداشته اش به اسم زنش کنه! بعضی دخترها هم که خواب آشفته برای مهریه دارند دیگه نمیتونند با یکبار طلاق تمام ثروت و پس انداز چندین ساله مرد را بردارند برند خونه پدرشان!
هفته پیش بود که خبر یک دکتر را زده بودند که بخاطر مهریه افتاده بود زندان و زار میزد که بابا من دکترم جایم بین زندانیهای کلاهبرداری نیست! آخرش هم خانم لطف کردند و با گرفتن صد میلیون تومان حاضر شدند طلاق توافقی بگیرند (بدبخت رفته بود این صد میلیون را از فامیلهایاش قرض گرفته بود!)