ماهم تبریک میگیم
ولی گــلِ اول که خیلی شانسی بود،بازیشونم که ...
واقعا با این بازی کردنشون تا همینجام تو حذفی بالا اومدن خیلیه...
استقلال با اون بازیه خوبش حذف شد ،ما میخوایم چی کار کنیم خدا میدونه...
Printable View
ماهم تبریک میگیم
ولی گــلِ اول که خیلی شانسی بود،بازیشونم که ...
واقعا با این بازی کردنشون تا همینجام تو حذفی بالا اومدن خیلیه...
استقلال با اون بازیه خوبش حذف شد ،ما میخوایم چی کار کنیم خدا میدونه...
اصلا نوع بازی پرسپولیس این فصل جالب نیست:n27:
چقدر پاس اشتباه ، چقدر حرکات بیهوده و بی منطق ! دریغ از دوتا حرکت ترکیبی دوتا حرکت طراحی شده ...هیچ هیچ! ضریب پاس های اشتباه به حدی بود که داشتم خودمو می زدم اینور اونور:n29:
نمیدونم با استاندارد های فوتبال ایران هم زیاد خوب نیس بازی پرسپولیس ... دیروز بازی استقلال- سپاهان اصلا اینجوری نبود که.... واقعا نوع پاس ها ، نظم تیمی ، حرکت ها بازیکن ها همه خوب بود .
فصل هم رو به اتمامه ولی هیشکی دوای درمان این تیم رو نفهمید اخر ! حالا باز باید بشینیم به نظاره که فصل اینده چه بلایی سر تیم میاد! کی سرمربیه؟ کی پول میاره ؟ کی مدیر عامله ؟ کدوم بازیکن میاد کدوم میره؟ باز هم با همین بدبختی چرخه تکرار میشه.
تیم اول فصل واقعا از نظر بازیکن هیچی کم نداشت! بحث توقع نیس بحث توانایی هاست!
تبریک به همه دوستان
خوب بازی نکردیم اما بردیم و این برد برای ما واقعا لازم بود
اگر بازی رو می باختیم، با توجه به جریان یحیی و کاپیتان مهدی تیم میرفت تو حاشیه و این پیش از نیمه نهایی جام حذفی خیلی مخرب بود.
پولادي:مصدوميت قديمي بد موقعي سراغم آمد
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متاسفانه مصدوميت ديرينه و قديمي بد موقعي سراغم آمد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهرداد پولادي در گفتوگو با خبرنگار فارس، در خصوص تساوي مقابل کويت، اظهار داشت: ميتوانستيم در اين ديدار پيروز شويم. همه شرايط بازي را ديدند و از اتفاقات آن باخبر بودند اما با اين تساوي و برد اول در مقابل لبنان به نظرم مشکلي براي صعود نداريم.
وي افزود: با توجه به نتيجه کره جنوبي و ازبکستان قطعا راه ما براي رفتن به جام جهاني سخت شد اما تيم ملي خودش ميتواند تکليف خودش را روشن کند. ما 3 فينال براي رسيدن به جام جهاني داريم که به نظرم اگر قطر را ببريم، آسودهتر ميتوانيم به حريفهاي بعدي خود نگاه کنيم.
پولادي ادامه داد: آخرين بازي ما در کره برگزار ميشود و ما اگر قطر و لبنان را پشت سر بگذاريم با خيال راحت ميتوانيم به ديدار حريف ديرينه خود برويم. تيم ملي حمايت، حمايت و حمايت ميخواهد که اميدوارم اين اتفاق بيفتد.
وي در خصوص مصدوميت خودش گفت: متاسفانه مصدوميت ديرينه و قديمي من بد موقعي سراغم آمد و فکر ميکنم بيش از 10 روز بايد کارهاي اختصاصي را انجام دهم و بازي مقابل داماش را هم از دست دادهام. قطعا بازيکنان ديگري هستند که بتوانند به پرسپوليس کمک کنند تا به فينال و قهرماني برسد.
وي افزود: من خدا را شکر ميکنم که سال 92 را با برد شروع کرديم. بازيکنان، کادر فني و همه مخصوصا هواداران خونگرممان از پرسپوليس قهرماني ميخواهند و انشاءالله همه با هم ميجنگيم تا خاطرات ليگ برتر را جبران کنيم و انشاءالله خدا به ما قدرت و عزت بدهد تا با پيروزي مقابل داماش به فينال برويم و قهرمان بشويم. کار سخت است اما پرسپوليس پتانسيل موفقيت را دارد که اميدوارم اين اتفاق بيفتد.
وي در پايان يادآور شد: خيلي خوشحالم که علي کريمي نيز به ترکيب پرسپوليس برگشت و قطعا با وجود عليآقا که قوت قلبي براي همه بازيکنان و هواداران است، بتوانيم به خواسته خود برسيم. هواداران من را ببخشند. قسمت من اين طور بود که نتوانم مقابل داماش بازي کنم و شايد خواست خدا اين است که پرسپوليس بدون من به فينال برود.براي تکتک بازيکنان و کادر فني آرزوي پيروزي دارم.
ای بابا جلوی داماش هم باید فشنگچیو تحمل کنیم:n03:
نه بلده یه نفوذ و سانتر درست حسابی بکنه نه دفاعش خوبه.
قطعا از اون ناحیه ضربه میخوریم:n30:
زاید: آرزو دارم در سال جدید به پرسپولیس برگردم!
کانون هواداران پرسپولیس: مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس اظهار امیدواری کرد که در سال جدید بتواند دوباره به این تیم بپیوندد. ایمون زاید در مورد پیروزی پرسپولیس مقابل پیکان اظهار داشت: تا زمانی که پرسپولیس یک بر صفر از پیکان عقب بود بازی را دیدم اما به خاطر اینکه تمرین داشتیم نتوانستم این مسابقه را تا پایان تماشا کنم. بعد از تمرین آلومینیوم هرمزگان متوجه شدم که پرسپولیس بازی را برده و از این موضوع بسیار خوشحال شدم. وی ضمن تبریک سال 92 گفت: امیدوارم سال خوبی برای همه مردم ایران و مخصوصا هواداران پرسپولیس باشد. آرزو دارم در این سال بار دیگر به پرسپولیس برگردم. واقعا دلم برای پرسپولیس و هوادارانش تنگ شده است. مهاجم آلومینیوم هرمزگان درباره رابطهاش با پرویز مظلومی عنوان کرد: ارتباط ما خوب است و مشکلی وجود ندارد.
حقيقي براي بازي باداماش مشکلي ندارد
رضا حقيقي که در تمرين امروز پرسپوليس دچار يک مصدوميت جزئي شده بود براي بازي با داماش مشکلي ندارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ايسنا، هافبک پرسپوليس که در تمرين امروز اين تيم پس از رفع مصدوميت به تمرين هاي گروهي بازگشته بود در يک صحنه پس از شوت محکمي که به سمت دروازه زد مجددا احساس مصدوميت کرد و تا پايان تمرين اختصاصي کار کرد.
پزشک پرسپوليس در همين رابطه گفت: رضا در يک صحنه بعد از شوتي که زد در پاي خود احساس درد کرد که البته بعد از دقايقي بهتر شد. او ميخواست به تمرين گروهي ادامه دهد اما ما اجازه نداديم.
وي درباره وضعيت او براي بازي با داماش گفت: مشکل خاصي ندارد. او فردا هم ميتواند با تيم تمرين کند. مصدوميت او را مديريت مي کنيم و به اميد خدا براي بازي با داماش هم مشکلي نخواهد داشت.
امیر تتلو در آزادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی برنامه از زیرزمین تا بام تهران قسمت دوم که به تتلو اختصاص داشت نشونش دادن که این تیکشو بریدم و گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكسي كه نشان مي دهد خلعتبري پرسپوليسي است يا استقلالي
عکسی از بازیکن سپاهان منتشر شده که میتواند بیانگر علاقه وی به یکی از تیمهای پرطرفدار تهرانی باشد.
جام ورزشي؛محمدرضا خلعتبری از جمله بازیکنانی است که در سال های اخیر بحث حضورش در استقلال یا پرسپولیس مطرح شد اما پس از بازگشت به لیگ ایران ترجیح داد که به سپاهان بپیوندد.
عکسی از این بازیکن در فضای مجازی منتشر شده که طرفداران پرسپولیس می توانند به آن استناد کرده و خلعتبری را طرفدار تیم خود بدانند.
در این عکس یکی از هواداران استقلال در کنار خلعتبری عدد 4 را نشان می دهد اما عکس العمل جالب بازیکن سپاهان و اضافه کردن عدد 2 باعث شده شائبه علاقه اش به پرسپولیس تقویت شود.
خلعتبری در بازی دیروز استقلال با سپاهان در نیمه نهایی جام حذفی تلاش زیادی برای شکست استقلال داشت و پس از 10 نفره شدن تیمش با ایجاد یک درگیری مقدمات اخراج خسرو حیدری را فراهم کرد تا هواداران استقلال به شدت علیه وی شعار دهند.
اینا همش کشکه. اگه واقعا پرسپولیسی بود اول فصل که بهش پیشنهاد شد میومد، نه اینکه با 2میلیارد سر از سپاهان در بیاره.نقل قول:
عقابي که هنوز هم در آسمان استدر مرداد 64 اولین حضور در لیگ کشور را با تیم منتخب اصفهان در لیگ استانی قدس و اولین بازی ملی در این سال با تیم ملی ب در مقابل رومانی را تجربه کرد.
سایت هواداران پرسپولیس: احمدرضا عابدزاده بی شک در فوتبال ایران جزء نفرات برتر به حساب می رود تا زمان حضورش در مستطیل سبز با شرایط ایده آل روبرو بود، زندگینامه وی را بخوانید.
احمد رضاعابدزاده سوم خرداد 1345 در شهر آبادان به دنیا آمده است.وی بزرگ شده شهر اصفهان است اولین تیم باشگاهی وی هلال احمر بوده و وی در مهر ماه 62 اولین قهرمانی اش را با تیم تام اصفهان در سن 17 سالگی تجربه کرده است.
وی در تیر ماه 1366 برای انجام خدمت سربازی به تیم ژاندرمري تهران پیوست، سپس در سال 1368 مجدد به تیم اصفهاني رفت.در سال 1369 وارد استقلال تهران شد وی در این سال با استقلال قهرمان کشور و در همان سال ازدواج کرد.عابدزاده در سال 1369 در مسابقات آسیایی 90 پکن با مهار 3 پنالتی در بازی فینال مقابل کره شمالی قهرمان آسیا شد.وی در فروردین سال 1373 به پرسپولیس آمد ولی بدليل مصدوميت تا دی ماه بازی نکرد و دوم دی ماه اولین بازی رسمی خود را مقابل ملوان با پیراهن پرسپولیس انجام داد.اولین قهرمانی وی با پرسپولیس در سال 1376 بود وی به همراه تیم ملی در آذرماه همان سال به جام جهانی صعود کرد و درخشان ترین بازی وی در مقابل تیم ملی استرالیا بود.
در تیر 1377 و در مقابل با آلمان در جام جهانی عابدزاده آخرین بازی ملی و هفتاد و هشتمین بازی خوبی انجام د بعد از آن دیگر در تیم ملی بازی نکرد.عابدزاده در خرداد 1378 باز هم با پرسپولیس بر قهرمانی در لیگ هشتم آزادگان دست یافت و در همین سال با برد 2 بر یک استقلال به قهرمانی در جام حذفی نیز دست یافت اما در آن بازی فنایی از دروازه قرمزها حراست می کرد.آخرین حضور عابدزاده در فوتبال در سال 79 و با قهرمانی پرسپولیس در لیگ نهم آزادگان بود و عابدزاده برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد.وی متأسفانه سال بعد و در اثر حمله عصبی دچار مشکل شد و مدت ها در بیمارستان بستری بودف وی در خال حاضر در کنار خانواده اش به دنبال کسب افتخار برای پسرش در میادین فوتبال است.از شخصیت عابدزاده باید گفت که وی با هوش، مطمئن و خونسرد است، وی اعتماد به نفس بالایی دارد که حتی چند نفر از با تجربه های تیم ملی در مصاحبه هایی اعلام کردند که در بازی با استرالیا، خود را باخته بودند و تنها کسی که به آنها روحیه می داد عابدزاده بود.عابدزاده پس از گذشت چند سال از خداحافظی اش با حضور در بازی پرسپولیس و بایرن مونیخ و با پیراهن پرسولیس و با مربی قدیمی اش علی پروین به طور رسمی از فوتبال خداحافظی کرد.این دروازه بان قدیمی اکنون در آمریکا به فعاليت در فوتبال مشغول است.گفتنی است، وي پسرش را به عنوان دروازه بان یک تیم آمریکایی به دنیای فوتبال معرفی کرد و امیر عابدزاده در حال حاضر در تیم پرسپولیس حضور دارد.