بله اگر شما مطمعن هستی که اضافه خدمت نمیخوری و تا وسطای مهر 93 میتونی تموم کنی بله برای کنکور 93 شرکت کن.نقل قول:
Printable View
بله اگر شما مطمعن هستی که اضافه خدمت نمیخوری و تا وسطای مهر 93 میتونی تموم کنی بله برای کنکور 93 شرکت کن.نقل قول:
میگم چه راحت میگی برج 7 سال 93 ... آقا به چه امیدی :دی؟؟؟ راستی پایان خدمت شما در صورتی که 91/12/19 روز اعزامتون باشهنقل قول:
برج 9 سال 93 هست به امید خدا (خدمت فعلا 21 ماه هست .)
شما کنکور 93 رو بده در صورت پذیرفته شدن ترم بهمن رو انتخاب کن نه مهر.
بسیاری مناطق 17-18 ماه خدمت میکنن. ضمنا کسی که دانشگاه پذیرفه میشه و از خدمتش کم(در هد یه هفته ) مونده باشه فرماندهی کل ناجا اون مقدار خدمتش رو مرخصی در نظر میگیره و طرف میره ثبت نام میکنه.نقل قول:
ممنون از پاسخگویی شما، ولی مشکل همچنان پابرجاست! سیّاس (با تشدید یا) به معنای سیاستمداراست ولی فکر نمیکنم کسی سیاست را با تشدید یا به کار ببره! میتونید به لغتنامهها مراجعه کنین، من فرهنگ عمید را نگاه کردم، سیاسی یعنی منسوب به سیاست، نه منسوب به کسی که به کار سیاسی میپردازد.نقل قول:
اصلا سیاسی به کنار، شما دربارهی ملی نظرتون چیه؟ یا انتسابهایی که به اسم مکانها صورت میگیره، مثل رازی یا غزنوی؟ یا واژهی مثل معنوی؟
ایشالا جزو اونایی نباشی که 18 ماه خدمت میکنن تو این دوره!! عزیز ... لب مرز! جزیره های وحشتناک ... آدم روزی 1000 بار آرزوی مرگ میکنه!! توی اون مناطق ! در ضمن خدمت هیچ جا 17 ماه نیست! مناطق عملیاتی و درگیر که حداقل ماهی چند کشته میده!! 18 ماه هست خدمت مناطق بد آبو هوا مثل جزایر سیری و ... 19 ماهنقل قول:
مناطق عادی 21 ماه!
حالا شما اگر دوست داری میتونی برای 18 ماه خدمت گردن بری اون مناطق و افتخار شهادت رو نصیب خودت یا خونوادت کنی عزیز گرامی! ( خدا نکنه عزیز شوخی میکنم)
کسی که اضاف دفترچه داره تحت هیچ شرایطی نمیتونه از معافیت تحصیلی استفاده کنه! تحت هیچ شرایطی.
درسته همینطوره حق با شماست ولی خب خیلی ها هم تو همین مناطق میتونن راحت خدمتشون رو انجام بدن پسرخاله من تو شهرهای مختلف سیستان بلوچستان خدمت کرده بود ولی هیچ سختی تحمل نکرده بود.نقل قول:
البته منظور من این نبود که معافیت تحصیلی بگیره منظورم این بود که میتونه چند روز باقی خدمتش رو مرخصی تشویقی درخواست کنه و پایان خدمتش رو بگیره نه اینکه ترخیص شه برای معافیت تحصیلی. هرچند معافیت تحصیلی رو هم میشه درخواست کرد و گرفت پارسال توی سفر هیئت دولت به شهر ما چند نفر رفتن و به سردار نجار نامه دادن وایشون هم گفت که از نظام وظیفه درخواست معافیت تحصیلی براشون خواهد کرد. کلا این چیزا دست ناجا هست حتی بدون پارتی داشتن هم خیلی ها تونستن که از معافیت تحصیلی استفاده کنن. من خودم وقفه تحصیلی در مقطع متوسطه داشتم و هیچ راهی برای ادامه تحصیلم نبود بدون استفاده کردن از پارتی رفتم و تونستم معافیت تحصیلی دریافت کنم و پیش دانشگاهی رو بخونم و کنکور بدم. آدم تو اینجور جاها زرنگ باشه و بتونه خوب دروغ سرهم کنه احتمال بالای 25% داره که کارش راه بیافته.
دوستان من برا زبان ثبت نام کرده بودم میتونم وقت ویرایش عوض کنم بکنم هنر؟
سلام
به نظرتون کنکور امسال هنر تخصصی ها برای رشته نمایش به غیر از درس های درک عمومی هنر ، خلاقیت نمایشی ، خلاقیت تصویری ، کدوم کتاب ها رو بیشتر بخونم ؟
میگن خواص و مواد اصلا تاثیری نداره ، درسته ؟
در ضمن ، به نظر شما امسال درک عمومی هنر و خلاقیت تصویری بیشتر از کدام بخش ها سوال میاد ؟ چیزی در موردش شنیدید ؟
به نظر شما عمومی رو اگه زبان انگلیسی بالا 70 فکرش باشم و عربی فقط به ترجمه بسنده کنم ، خوبه ؟
در کل میشه یه راهنمایی کنید برای اینکه بتونم دانشگاه دولتی تهران قبول شم ؟
باید رتبه ام چند باشه ؟
ممنونم
هنگام ویرایش که ساید نشه چون برای فعال کردن هنر باید شماهر کارت وارد کنی و چون کارت قبلیت رو برای زبان استفاده کردی شاید اجازه درج مجددش برای هنر نباشهنقل قول:
ولی از طریق خریدن یه کارت جدید قطعا میشه. همچنین از طریق مکاتبه با بخش رفع نواقص سازمان سنجش احتمالا بشه.
دوستان مگه اینجوری نیست که هرکسی تو خدمت کنکور قبول بشه فرداش ترخیصش میکنن.:n13:؟ حالا با فرض اینکه من قبول شم با اینکه غیبت دارم و بر حسب سال های گذشته رهبر غیبت های سنواتیو ببخشه اونوقت منو ترخیص میکنن به نظرتون؟یا اصلا ترخیص نکنن من به کسی وکالت تام الاختیار بدم واسم ثبت نام کنه اونوقتم امیدی هست آیا؟