داداش حرفه شما کاملا درستنقل قول:
ولی چرا ورزشگاه به این معروفی رو نمیزارن؟
من خودم بازی کنم فقط نیو کمپ میزنم چون بهش عادت دارم
----------------------------
دوستان یکی بگه چه جوری پستارو یکی کنم الان مدیر انجمن تراش همرو دیلیت میکنه :دی
Printable View
داداش حرفه شما کاملا درستنقل قول:
ولی چرا ورزشگاه به این معروفی رو نمیزارن؟
من خودم بازی کنم فقط نیو کمپ میزنم چون بهش عادت دارم
----------------------------
دوستان یکی بگه چه جوری پستارو یکی کنم الان مدیر انجمن تراش همرو دیلیت میکنه :دی
کاملا درسته. چون اجازه ساخت تیم با ساخت ورزشگاهش فرق داره و اجازه جدا میخواد. حتی اگر روزی مسی بخواد میتونه اعتراض کنه و حق ساخت چهرش و اتسفاده از اسمش رو در تمامی بازی های فوتبال برداره مثل الیور کان یادمه سال ۲۰۰۴ این کاره کرده بود . بعضی از استادیوم ها اصلا مال باشگاه ها هم نیستن . مثلا استادیوم المپیک رم که خانه لاتسیو و رم ایتالیاست در اصل مال شهرداری شهره(مثل استادیوم ازادی) مسولان ea حتی اگر اجازه ساخت دوباشگاه رو داشته باشن ولی نتونن رضایت شهرداری رو جلب کنن نمیتونن ورزشگاه رو بسازن. در مورد نیوکمپ هم که دیگه حتما در قراردادی که با کونامی بسته شده قید شده که اجازه ساخت به کمپانی دیگه ای داده نشه.نقل قول:
بعید میدونم کلا حق استفاده رو گرفته باشن، احتمالا تو قرارداد بوده که با قیمت پایین تر از کونامی به ea ندن.
نه دوسته من این ورزشگاه عین نیوکمپ نیست مثلا جایگاه تماشاگران کمتر از نیوکمپه یا بعضی از زوایای ورزشگاه با نیوکمپ فرق داره.... ولی مثلا ارم باشگاه بارسا که دور زمین نیوکمپ خودنمایی میکنه تو این ورزشگاه دیده میشه یا سقف ورزشگاه و ...... فقط میخواستن یه ورزشگاه تقربب اشبیه نیوکمپ بزنن.نقل قول:
.
.
.
برای اینکه بخوای از چند نفر تو یه پستت نقل و قول بگیری رو گزینه + (مطابق شکل) پستهای مورد نظرت کلیک کن تا علامت مثبت (تیک دار بشه) دربیاد و روی یکی از پستهایی که میخوای نقل و قول ازش بگیری روی گزینه "جواب بصورت نق و قول"ش کلیک کن:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
چطور باید موقعی که حرف سانتر میکنه روی دروازم ، دروازه بانم از دروازه بیرون بیارم و توپ رو دفع کنه؟
آخه هیچ تکونی نمیخوره! توپ از جفتش رد میشه اما دفعش نمیکنه و بازیکن حریفم میاد راحت سر میزنه!
واسه سر زدن حتما باید قبلش LT در (360) یا L2 در(PS3) رو بگیری بعد شوت یا پاس رو بزنی...(هر کدوم در موقعیت خودش)نقل قول:
موقع سانتر هم اگه مدافع داری گلر رو بیرون نیاری بهتره...
دوستاتن کرک کاربده نیومده واسش؟
فکر کنم با همون دکمه ای که دروازه بانو جلو میاری باید بیاریش، برای مشت کردن هم پاس رو بزن.نقل قول:
فکر کنم با همون دکمه ای که پاس در عمق میدی دروازه بان میاد جلو.
خیلی خیلی خیلی کریر سخت شده...حریفا وحشی اند چقد....من فک میکردم راحتتر شده لجندری...واقعا سخت تره...
منم حس می کنم بازی سختتر شده...نقل قول:
cpu از موقعیتهاش به نحو احسن استفاده می کنه...
من تو سوپر کاپ 2-0 از بارسا باختم....تو 12 فقط یک بار از بارسا کلا باختم...
دوستان حتما کارت گرافیکشون رو آپدیت کنن....من آپدیت کردم و دیگه اصلا کرش نمی کنه...