سلام
206 تیپ 2 کلاس 21 (جدید) رنگ سفید با رینگ آلمینیومی اصل فرانسه و دستگیره های اصل پژویی هم رنگ بدنه، زه های اطراف و سپر ها هم رنگ بدنه چراغ های جلو شفاف چراغ های عقب نیمه شفاف صادراتی داخل طرح چوب ضبط فابریک 206، موکت کف ( دست نخورده )، لاستیک های میشلن آلمانی، کپسول آتش نشانی که همه اینایی که نوشتم به صورت فابریک روش بوده.
روکش صندلی ها چرم و کفی زیر پاها و کفی لبه دار صندوق عقب و دزد گیر IKA با سوکت فابریک و برچسب دودی شیشه ها رو هم خودم گذاشتم روش.
ماشین مثل ساعت کار میکنه مدلش آبان 89 هست. بیمه بدنه و شخص ثالثش دو سه روز دیگه تموم میشه و بیمه بدنه اش یه سال تخفیف و ثالثش دو سال تخفیف داره. یه بار خورده به جدول که باعث شده دو تا رینگ جلو بالانس بشن و کف کارتل روغن چون به جدول خورده بود و کج شده بود عوض بشه و یکی از این چیزایی هم که شبیه بازو هست و به چرخ جلو متصله و سپر جلو و یکی از چراغ های مه شکن جلو به خاطر برخورد با جدول عوض شد ( تمامش فابریک و اصل ) صافکاره میگفت یه تیکه اش رو هم اون زیر میرا... رنگ کرده ولی ما که چیزی ندیدیم.
دیگه هیچ جاش رنگ نداره و در حد یه خط و خش جزئی در بعضی جاهاش هست که تا خودم به کسی نشون ندم اصلا دیده نمیشه! ( فقط رکاب سمت راست تو همون تصادفه خورد به جدول و یکم رفت تو که تو صافکاری درستش کردن و اونم بدون رنگ هست و خیلی معلوم نیست)، لاستیک زاپاسش هم پاره شده!
55000 تا هم رفته، هر 5000 کیلومتر هم کامل سرویس شده و تمام فیلتر ها و روغن و... اش عوض شده ( روی اون خانوم دکتره رو که از مطب میره خونه و از خونه میره مطب رو کم کردم! )
ماشین تو شهرستانه و پلاک شهرستان هم هست.
تا این لحظه هم حتی یک قطره بنزین غیر سوپر تو باکش ریخته نشده.
این ماشین چقدر میرزه؟ ( حد اقل و حد اکثر )
ممنون