وقتی تو سایت لاگین کردی برو به این ادرسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا بخش clan تو صفحه اصلی ava تو aeria
Printable View
وقتی تو سایت لاگین کردی برو به این ادرسنقل قول:
یا بخش clan تو صفحه اصلی ava تو aeria
خوب اپدیت جدید تو نسخه کره ای یک مپ جدید برای مد annihilation امده به نام shilin market ... مپش جالبه (البته 4 مد داره ولی مد اصلی اش که برای ما میاد احتمالا اینه )
بدشناسی هنوز تیزرش تو یوتی نیامده :n23:
دو سری اسکین جدید هم باسه یک مجموعه از اسلحه ها اضافه کردن که نام هاشون DESERT SHADOW و OMON است
یک ویدیو از مود اسنایپش تو ورژن های دیگر ( البته کیفیت گرافیکیش پایینه - هنوز تیزر اصلی اش نیامده.... عجب شانسی ما داریما ):n23:
خبرای یک اپدیت جدید تو راهه ( هنوز معلوم نیست مپ جدید هم توش هست یا نه ) + البته ساخت بکاپ رو در پیش داریم:n02:
و بالاخره تریلر مپ جدید هم در یوتوب امد:n02:
منم که هفته قبل سرم شلوغ بود اصلا نتونستم بیام ...حالا ببینم این هفته چی میشه ....بچه ها قرار باسه این هفته می تونیم بزاریم؟
بچه ها تفنگ sniper خفن تو لول سبز چی خوبه؟ این تفنگ طلایی خوبه؟(اسماشون رو نمی دونم :n02:)
ASW338نقل قول:
رو می گی؟
اگر اینه تا جایی که فهمیدم می گن باسه تازه وارد ها جزو بهترین هاست
تعریف رو اینجوری کردن :
نواخت تیر fr-f2 رو کم کن و بهش صدا خفه کن اضافه کن و قدرت نفوذش رو زیادتر کن. میشه این..
می گن رفتار و تگ کردنش هم مشابه fr-f2 هست. ولی توصیه کردن quick switch باهاش کنین که نواختش بیشتر شه ( که من ترجیح می دم انجام ندم چون اکثر مواقع اسلحه از دستم جدا می شه:n09:)
یک جای دیگر هم گفتن شلیک موقع حرکتش تعریفی نداره ... شانس خطاش زیاده ... توصیه کردن قبل از شلیک دکمه های حرکتی رو ول کنیم تا دقیق بزنه یا زانو بزنیم.
+
امروز شانس خوبه پینگ ها زیر 200 رفته باسه بازی:n20:
ویرایش:
نقد ها
روش بازیش رو ببین چون تو سرور کره هست پینگش مشابه ما شده .
و
از دقیقه 8:50 به بعد
در مورد بقیه اسنایپ ها
Blaser R93
شلیک موقع حرکتش تاپ گان است ( هیچ وقت خطا نمی ره - حتی بعضی مواقع می تونی بپری بزنی یکی رو ) و سرعت نواخت تیرش هم خوبه ولی تگش زیاده و اگر طرف Lrg-Caliber Kevlar یا EA08 پوشیده باشه شانس تگ کردن تو 10 متری هم رخ می ده ( برای من رخ داده:n23: ) + قدرت نفوذ نداره ... اگر کسی رو بخوای پشت جعبه بزنی اجتمال 5-10 درصد جونش میره و بقیه اش رو جعبه می گیره
AWM
سریع ترین اسکوپ رو داره ( اصلا رفتن تو زوم رو نمی تونی ببینی) + بیشترین قدرت نفوذ ( می تونی پشت خیلی از دیوار های ضخیم هم طرف رو بزنی) + شلیک موقع حرکتش بدک نیست ولی به پای بالایی نمی رسه ( روش زیاد حساب نکن )+ تگش بیشتر از بالایی هست و خیلی رندم تره ( ممکنه یکی رو تو 50-60 متری با EA08 رو خلاص کنی ولی تو 10 متری با جلیغه استاندارد رو نتونی )
TPG1 رو هم می خوای؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم به یه انتخاب نهایی میرسم
اسنایپر frf2 و اگه بقیه dsr بردارن dsr
رایفل para :n12: البته هنوز خیلی مونده یاد بگیرم
پوینت هم که هیچی مگر اینکه یه زمانی مودوس رو تو اکانت اصلی ببرم:n07:
من منتظر امدن M40A5 می مونم - تعریفش نظرم رو جلب کرده احتمالا اینو می گیرمنقل قول:
+
به به می بینم پارا باز شدی:n02:
چه مودی روش گذاشتی ؟
من rm رو گذاشتم رو para و البته اسلجه دوم هنوز موندم چی بگیرم ( هنوز دو شک بین XM8 و sako 95 موندم - ببین منو تو چه تنگنایی:n10: ذاشتین)
+
pm رو گذاشتم رو ak74u و r870
lb و دو تا دیگه الان اسمش رو نمی دونمنقل قول:
بهترین راه برای انتخاب اینه که تو روم ها مختلف جوین شی و اون اسلحه رو که می خوای برداری و تست کنی
متاسفانه ما با پینگ بالا همیشه unreg می گیریم و باعث ضعف بازی میشه
من اگه پینگم زیر 30 بود یکی از بهترین پلیر ها میشدم:n02::n19:
یه آپدیت 30 مگی اومد که یه کاراکتر و چندتا نارنجک و... آپدیت اصلی احتمالا ده روز دیگس