رونالدو : نگرانی ای در مورد توپ طلا ندارم
کریستیانو رونالدو ، مهاجم پرتغالی تیم رئال مادرید ، بعد از درخشش در تیم ملی پرتغال با روحیه مضاعف به مصاحبه در مورد تیم ملی پرتغال پرداخت . این درحالی است که تیم ملی پرتغال می بایست از تاریخ ۲ دسامبر سال ۲۰۱۲ ، رقابت های خود را در لهستان و اوکراین با دیگر تیم های اروپایی آغاز خواهد کرد . در این مصاحبه رونالدو با صراحت بیان کرد که علاقه ندارد در ابتدای تورنمنت به پست اسپانیا بخورند و چه بهتر که این رویارویی در مراحل بالاتر رخ بدهد.
آقای گل فصل قبل لالیگا ، در جشن رونمایی از کفش جدید شرکت نایکی ، در مصاحبه ای در مورد رقابت تیم رئال مادرید و بارسلونا این چنین گفت : اگر پیروز می شویم به دلیل شایستگی ها و توانایی هایی است که داریم . تیم رئال آنقدر قوی است که در این فصل در سه جبهه با قدرت می جنگد و تا به حال در هرسه موفق و قدرتمند ظاهر شده است . تیم ما در لالیگا سه امتیاز از بارسلونا پیش است و در صدر قرار دارد و این امر برای ما یک انگیزه مضاعف ایجاد می کند .
زمانیکه از رونالدو در باری رویارویی مجدد رئال و بارسا پرسیده شد او این چنین پاسخ داد : ما فقط بر روی بارسا تمرکز نمی کنیم ، چون فلسفه رئال طوری است که به انتقام فکر نمی کند . ما باید در تمامی بازی ها به فکر پیروزی باشیم ، تا در نهایت قهرمانی را از آن خود کنیم .
رونالدو در مورد پیروزی برابر بوسنی گفت : بوسنی تیم خوب و بزرگی بود ، اما ما در بازی برگشت چیزی برای از دست دادن نداشتیم برای همین تمام توانایی های خود را به نمایش گذاشتیم و تیم بوسنی نیز در نهایت در برابر این همه فشار تسلیم شد و بازی را واگذار کرد . به هر حال از اینکه در رقابت های یورو ۲۰۱۲ حضور داریم ، بسیار خوشحال هستم .
در این فصل کریستیانو به شدت آماده و شاداب است و شروع خوبی را نیز با تیم رئال مادرید در لالیگا داشته است . بر همین اساس زمانیکه از او در این باره پرسیده شد او با تایید این مطلب گفت : بی شک من یکی از بهترین فصل های خود را سپری می کنم و به شدت در اوج آمادگی قرار دارم و قصد دارم پیروزی های فصل قبل خود در رئال مادرید را بار دیگر تکرار کنم . اما در نهایت مهم تیم و پیروزی تیم است . رئال این فصل مدعی سه عنوان قهرمانی است و من تمام تلاشم را می کنم تا با درخشش های خود تیم را در آستانه پیروزی قرار دهم .
وی ادامه داد : ما بازی سختی را در مستایا مقابل والنسیا پیش روی خواهیم داشت . با وجود آنکه ما در فصل قبل شش گل را به این تیم زدیم ، اما والنسیا این فصل به شدت قوی شده است و شمار امتیازهای آن ها نیز گواهی بر این مدعاست . بی شک والنسیا از رئال برای کسب این سه امتیاز با انگیزه تر ظاهر خواهد شد .
این مهاجم ۲۶ ساله که نامزد توپ طلای فیفا در سال ۲۰۱۱ نیز می باشد و رقابت سختی با مسی برای کسب این عنوان دارد ،در این مورد گفت:” نگرانی ای در مورد توپ طلا ندارم.”
رونالدو در پایان در مورد بازگشت نوری شاهین به تمرینات رئال گفت : برای شاهین آرزوی موفقیت دارم ، او بازیکن توانمند و بزرگی است که امیدوارم بتواند در موفقیت های رئال سهیم باشد .
شاهین احتمالا برابر پونفرادینا فیکس می شود
پس از حضور برابر اوساسونا ، امیدوار است که به تدریج به عنوان جانشین ژابی در لحظات مختلف فصل به ترکیب اضافه شود که بازی کوپا برابر پونفرادینا ، به نظر می رسد که زمان ایده آل باشد .
هافبک رئال مادرید که اولین خرید دوره دوم مورینیوست ، به نظر می رسد که برای بازی کوپا دل ری برابر تیم لئونی فیکس باشد . بازیکن ترکیه ای آماده بازی است و بازی با پونفرادینا ، زمان اولین فیکس شدنش در رئال مادرید خواهد بود .
شاهین می تواند در این دو بازی خودش را باز یابد ، هر چند که برابر والنسیا ، دینامو ، اتلتیکو ، اسپورتینگ ، آژاکس و بارسلونا هم احتمال دارد دقایقی بازی کند ، به خصوص در دو بازی اروپایی ، با توجه به آن که صعود رئال مسجل شده است .
لاسانا دیارا: شاید به رم بروم
لاسانا دیارا، هافبک رئال مادرید، اعلام کرد قصد ندارد یک نیمکت نشین باقی بماند و تایید کرد که ممکن است به تیم رم بپیوندد.
این ستاره ۲۶ ساله فرانسوی از زمان حضور مورینیو در رئال، جایگاه ثابتی در این تیم نداشته و به همین دلیل سرانجام به فکر ترک برنابئو افتاده است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:” رقابت در تیم رئال شدید است. من دیگر دوست ندارم روی نیمکت بنشینم. مطمئنم که حضور من در تیم می تواند مفید باشد. حضور در تیمی مانند رم عالی خواهد بود و سپس می توانم با فرانسه در یورو بازی کنم.”