امروز اتفاقی یکی از رفقامو دیدم که تو شرکت سامسونگ کار می کنه (نصاب) او میگفت سری 6 خرابیش زیاده ،از سری 5 بخر ،نظر اون 5850 بود ،به نظر شما ارزش خرید داره؟چون 100هرتزهنقل قول:
امروز اتفاقی یکی از رفقامو دیدم که تو شرکت سامسونگ کار می کنه (نصاب) او میگفت سری 6 خرابیش زیاده ،از سری 5 بخر ،نظر اون 5850 بود ،به نظر شما ارزش خرید داره؟چون 100هرتزهنقل قول:
سلام به همه
بین این دو مدل کدوم رو بهتر میدونید ؟
SAMSUNG F8880 46 INCH
SAMSUNG HU8890 48 INCH
هر دو مدل وجود داره و قیمت خوبی هم هستند
فقط یه سوال چرا F8880 گرون تره ؟ با وجود اینکه هم 4K نیست و هم 2 اینچ کوچکتره ؟
بنظر من HU8890 رو بخرید. حتی اگر 4K بودن، داشتن پورت HDMI2.0 و USB3 و ریموت بهتر مدلهای 2014 رو درنظر نگیریم، در تصاویر fullHD و پایین تر هم F8000 برتری خاصی نداره. حتی نظر من اینه که تصاویر SD روی HU8890 بهتره.نقل قول:
دلیل گرون بودن F8000 هم اینه که تا مدتی پرچم دار 2013 سامسونگ بود (بعدتر F9000 هم وارد بازار شد.) و کلا طراحی لوکس و لاگژری ای داشت. در زمان عرضه هم بخاطر همین پرچم دار بودن قیمت بالایی داشت و خب دیگه پایین نیومد. اما HU8890 سومین 4K سامسونگه و برای رقابت قیمت گذاری پایینی داشته. مدلهای خمیده یا Curved گرونتر بودن.
برای تکمیل اطلاعات بگم که F8000 پنل 240 هرتزی داره و یک دوربین هم رو خودش سواره، درحالیکه HU8890 پنلش 120 هرتزیه و فاقد دوربین فابریک. البته در تصاویر سریع هیچ ضعفی نشون نمیده.
HU8890 در داخلش فن هم داره که بعضی از مصرف کننده ها ممکنه با صداش مشکل داشته باشن. شخصا که امتحان کردم، با صدای معمولی تلویزیون چیزی شنیده نمیشه. شاید در خونه شدتش بیشتر باشه، نمیدونم.
سلام آقای متین پور
جناب این مانیتور تی وی سامسونگ سری 3 با سری 4 و 5 چه تفاوت خاصی داره و نظرتون در مورد سری 3 از لحاظ امکانات(خروجی ها) که عکسشو قرار دادم بفرمایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بنده یک تلویزیون LED سونی مدل 42R500 دارم. امروز گوشه تصویر یه لکه کوچک سفیدرنگ ظاهر شده. وقتی رنگ تصویر روشن باشه خودشو نشون میده اما در رنگهای تیره اینجور نیست.
میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟ قابل تعمیر هست؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
بنظر بنده تفاوتی ندارند چون از نظر ساختار تقریباً یک جور هستند. و از نظر خروجی آنچه مورد نیاز یک مانیتور برای استفاده از کامپیوتر است موجود است
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
اول اینکه سامسونگ 40 f5590 تولید میشه ؟نسبت به سری h
چجوریه؟ ارزش داره بخرم؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر فکر نمی کنم دیگر تولید شود. و در سری h مدل 5590 ندارد که بشود مقایسه کرد ولی سری f5590 از سری h5850 امکاناتش بیشتر و از لحاظ هسته پردازشگر بالاتر است.
و به شخصه سری f5590 را پیشنهاد می دهم.
سلام خدمت دوستان اساتید و آقای متین پور
بعد از خرید مانیتور تی وی متوجه یک خروجی به اسم common interface شدم که بیشتر شبیه خروجی کارت هست و از آن به عنوان رابط مشترک یاد میشه و می خوام بدونم دقیقا کارایی این خروجی در چه مواردی است؟
خودم در این حد احتمال میدم که مربوط به ماه واره باشد و چه اطلاعاتی رو می تونه در بر بگیره جای سوال هست.
دوست عزیزنقل قول:
Common Interface رابط مشترک (CI)، یک شکاف در عقب گیرنده تلویزیون دیجیتال برای قرار دادن یک ماژول دسترسی مشروط (CAM) است. به منظور توانمند کردن به مشاهده برنامه های تلویزیونی است. CAM و کارت می تواند در هر زمان نصب شده باشد، که آیا تلویزیون روشن باشد یا خاموش
این ماژول مربوطه است.