سلام دوستان
لطفا روش تخلیه مخزن اضافات چاپگر canon ip4840 رو برام توضیح بدید. نرم افزار ریست این دستگاه هست؟
متشکرم
Printable View
سلام دوستان
لطفا روش تخلیه مخزن اضافات چاپگر canon ip4840 رو برام توضیح بدید. نرم افزار ریست این دستگاه هست؟
متشکرم
سلامنقل قول:
گرچه این دستگاه هم جوهر ضایعات داره، اما مقدار ضایعاتش بسیار کم هست و به همین دلیل بعد از مدت طولانی نیاز به ریست داره.
جوهر ضایعات در این دستگاه روی پد های جاذب (Absorber Pad) ریخته میشه و به راحتی نمیشه به خارج از دستگاه هدایت کرد.
مشکلی در این رابطه پیش اومده؟
نقل قول:
ممنون از توضیحاتتون
من با این چاپگر کار میکردم که خطایی اومد با عکس سطل رنگ ظاهرا اون قسمت پر شده.ضمنا تانک وصل کردم بهش.
میتونید منو راهنمایی کنید ؟خیلی کارم گیره
چطور میتونم بازش کنم؟
عذر میخوام منظور از پد جاذب اون ابر بزرگیه که بصورت سرتاسری و افقی در طول چاپگر هست یا اون 2 تکه ابر فشرده مانندیه که در قسمت راست و در جایی که هد قرار میگیره یا جای دیگست؟
خواهش می کنم،نقل قول:
برای مشاهده و تعویض پد های جاذب باید دستگاه رو باز کنید و مکانیزم پرینت رو هم باز کنید. کاملا در کف دستگاه و زیر همه قسمت ها (هم زیر قسمت هد و هم سمات مقابل و هم مابین این دو) پد های جاذب وجود داره.
اما اگر فنی نباشید یا تجربه نداشته باشید، باز کردن این دستگاه رو به شما توصیه نم یکنم، ضمن اینکه اگر واقعا نیاز به ریست پیدا کرده باشه، اون پد ها حتما باید عوض / شسته بشن.
دقیقا چه خطایی میده؟ چراغ های روی دستگاه چندبار چشمک می زنن و به چه صورتی؟
کارتریج ها رو دربیارید،دستگاه رو خاموش و روشنکنید و کارتریج ها رو مجدد بگذارید، شاید مشکل از ریست کارتریج ها باشه.
ممنون
ممنون که با حوصله جواب میدید.نقل قول:
یه صفحه میاد که عکس سطل رنگ داره که رنگا دارن سرازیر میشن و همون کلمه که شما فرمودید (Absorber) رو میگه.البته این صفحه وقتی کلید ریسوم رو میزنم میره اما بعداز کم چاپ یه خطای 5700 میاد که اون دیگه به راحتی نمیره.
چه دستور میدید استاد؟
خواهش می کنم، بنده شاگرد هم نیستم، چه برسه به استاد!!!نقل قول:
اما اگر اینطور باشه احتمال داره همون پد های جاذب پر شده باشن.
راه حل: (با ریسک خودتون)
1- سرویس منوال دستگاه رو دانلود کنید. (راهنمایی: در گوگل ip4700 Service Manual رو جستجو کنید)
2- دستگاه رو باز کنید و پد های جاذب رو تعویض کنید یا بشویید و بعد از اینکه کاملا خشک شدن مجدد نصب کنید.
3- برنامه سرویس دستگاه رو دانلود کنید (راهنمایی: در گوگل ip4700 ServiceTool رو جستجو کنید)
4- طبق راهنمایی صفحه ای که دانلود کردید، پرینتر رو به حالت سرویس مود ببرید.
5- بوسیله برنامه ای دنلود کردید، Ink Counter رو ریست کنید.
توجه: در صورتی که بدون تعویض و یا شستن پد های جاذب، دستگاه رو ریست کنید، ممکنه جهر سربره و به دستگاه آسیب بزنه.
ارور 5700 دلیل دیگری داره:
5 times
ASF (cam) sensor error
[5700]
An error occurred in the ASF cam sensor.
1) Cable connection
2) Part replacement:
- ASF unit
- PE sensor board unit
- Logic board
موفق باشید
خیلی ممنونم از راهنماییتون.بسیار دقیق و کارا.نقل قول:
دارم دنبالشون میگردم.اولی رو پیدا کردم..دومی هم میگردم..اگه شما هم از اون برنامه که فرمودید لیک مشخصی داشتید بزارید لطفا
سپاسگذارم
موید باشید
خواهش می کنمنقل قول:
می تونید عبارت ip4840 ServiceTool رو جستجو کنید.
سلام
اقا من یک اپسون r295دارم به یک مشکل عجیب چند هفتهاست خوردم نمی دونم چرا هرچی پرینت روی دی وی دی پرینکو می زنم حسایب کدرمی افته ئالبته اتینم بگم نازل چک مشکلی نداره وتقربا کامله
روی کاغذ کتد هم خوب می زنه ومشکل خاصی نداره فقط رو دی وی دی این مشکل رو پیدا کردم هرعکسی می زنم انگاریک لایه رو عکس رو گرفته که باعث می شه عکس خسابی کم رنگ به نظر برسه وختی خیلی ازنوشته هاش خونده نشه
اینم بگم که کلا دی وی دی پرینتیبل پرینکو یکم کمتررنگ به خودش می گیره ولی نه دیگه که این جوری بشه ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون.
مشکل من حل شد با توجه و عنایت شما دوست بزرگوار
استادانه و زیبا راهنمایی کردید.
متشکرم