-
تصاویر منتشر شده از نسخه GTA 4 برای pc.
-
!No pop-up anymore
در تایید دوستمون پدرام باید بگم ماشین ها غیب نمیشن، فقط باید جلوی در خون پارکش کنید تا سیو بشه ... تقریباً اوسط بازی یه ماموریت به شما داه میشه که اگه انجام بدید یک ماشین خیلی زیبا ( شبیه لامبورگینی ) بهتون میده که توی بازی خیلی کم گیر میاد. برید جلوی خونه پارکش کنید و بازی رو سیو کنید. از این به بعد هر موقع برید بهش سر بزنید، میبینید همونجا هست.
موفق باشید
-
در مورد اين مقايسه ها
بگذاريد بازي بياد اونوقت بحث ميكنيم راجع بهش
تمام نسخه هاي قبلي نتيجش رو ديدم
اينم ميبينيم
البته اگه هم بالاتر باشه طبعا براي خيلي ها گرونتر تمام ميشه
چون خرجي كه بايد واسه سيستمشون كنن بيشتر ميشه
اميدوارم Engine اين بازي سازگار با اكثر قطعات موجود تو بازار باشه
تا تعداد بيشتري از افراد بتونن بازي كنن :10:
و از نظر PERFORMANCE و FRAME RATE به مشكل بر نخورن :13:
و بتونن از يك QULAITY قابل قبول در كنار PEFORMANCE لذت ببرن :10:
موفق باشيد
-
عزیزان توجه کنین بازی فعلا نیومده 140 صفحه رفت یکم مراعات کنین من صفحات قبل رو میدیدم خیلی اسپم بازیه حیفه تایپیکو میبندن
بذارین بیاد ببینیم چی میشه آخه !! من امار کمرنگ شدن این تایپیک رو رو هزار میبینم اینجوری که پیش میره
پدرام جان بابت جواب سوال ممنون ولی حیف شده این چیزا جذابیت بازی رو بیشتر میکرد مخصوصا باشگاه رفتنش خیلی باهال بود فنون رزمی اینا یاد میگرفت
خدا کنه بعد اینهمه انتظار بازی خشکی نباشه مثل هیتمن که فقط ماموریت میگرفت و میکشت این بازی هیجانش به همین چیزا بود شنا کردنش ورزش کردنش و ....
-
نقل قول:
در تایید دوستمون پدرام باید بگم ماشین ها غیب نمیشن، فقط باید جلوی در خون پارکش کنید تا سیو بشه ... تقریباً اوسط بازی یه ماموریت به شما داه میشه که اگه انجام بدید یک ماشین خیلی زیبا ( شبیه لامبورگینی ) بهتون میده که توی بازی خیلی کم گیر میاد. برید جلوی خونه پارکش کنید و بازی رو سیو کنید. از این به بعد هر موقع برید بهش سر بزنید، میبینید همونجا هست.
موفق باشید
فقط جلوی در خونه؟
راستی یه جا نوشته بود سوار هر ماشینی میشی مثل نسخه های قبل از اون ماشین تو خیابونا پر میشه.
-
نقل قول:
فقط جلوی در خونه؟
راستی یه جا نوشته بود سوار هر ماشینی میشی مثل نسخه های قبل از اون ماشین تو خیابونا پر میشه.
من كه توي نسخه هاي قبلم همچين چيزي يادم نيست شما مطمئني gta بود؟:18: تا جاييكه من يادمه تعداد ماشينا به منطقه بر ميگشت يعني مثلا اگه منطقه ، منطقه ي پولداري بود توش ماشيناي بهتر و سريعتر و پيشرفته تري پيدا مي شد و بلعكس:20:
-
نقل قول:
آقا دسته شما درد نکنه واقعا زحمت کشیدید
فکر کنم دکمه تشکر رو واسه همین گذاشته اند ...
:31:
باز هم ممنون . اگه خبر جدیدی در مورد بازی ها بود حتما به اطلاع دوستان خواهد رسید:20:
-
نقل قول:
آقا دسته شما درد نکنه واقعا زحمت کشیدید
لطفا در نقل قول ها عکس های موجود در پست را پاک کنید چون بی مورد دوباره صفحه با اون عکس ها لود می شود
در ضمن پستتون را ویراش کنید تا عکس ها دوباره در این صفحه دیده نگردد:10:
-
آیا در بازی دوچرخه و هواپیما وجود نداره ؟
-
نقل قول:
آیا در بازی دوچرخه و هواپیما وجود نداره ؟
متاسفانه خير:37: